نصب هواساز

نصب هواساز

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

نصب هواساز

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱۶۵۰۲۳۱۰۹
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

نصب هواساز

هواساز یکی از تجهیزات تهویه مطبوع است که وظیفه آن، ایجاد جریان هوا با دما ، رطوبت و کیفیت مناسب است. هواساز ها قابلیت استفاده به عنوان سیستم سرمایشی و گرمایشی توام را نیز دارا می باشند. اما جهت ایجاد کارکرد متداوم هواساز ، لازم است از صحت نصب آن اطمینان حاصل شود.

دستگاه هواساز هوای سرد و گرمی را که جهت تامین بار برودتی و حرارتی ساختمان مورد نیاز است، تامین کرده و توسط سیستم کانال کشی به فضاهای مختلف ساختمان انتقال می دهد. البته برای صرفه جویی در مصرف انرژی ، هواساز ها عمدتا کل هوای مورد نیاز را از خارج ساختمان تامین نمی کنند بلکه مقداری از آن، از هوای داخل ساختمان که توسط سیستم کانال کشی به دستگاه هواساز منتقل می گردد، تامین می شود.

سپس هوای تازه و هوای برگشتی با هم مخلوط شده و پس از گذشتن از روی کویل های سرد یا گرم ، از طریق سیستم کانال کشی در ساختمان توزیع می گردد.


 هواساز
هواساز


از طرفی هواساز ها به سبب داشتن فیلتر های مخصوص، علاوه بر تنظیم دما و رطوبت هوا ، کیفیت آن را نیز از نظر وجود ریز گرد ، گرد و غبار و آلودگی بهبود می ‌دهند؛ لذا نصب هواساز در شهرهایی با آلودگی هوای قابل توجه، می تواند یک گزینه مناسب جهت ایجاد تهویه مطبوع باشد.

همچنین دستگاه هواساز عمدتا دارای سیستم رطوبت زنی نیز می باشد. لذا با استفاده از هواساز می توان رطوبت نسبی هوای خشک را نیز افزایش داده تا تهویه مطبوع فراهم گردد. این قابلیت در مناطقی با آب و هوای خشک خصوصا در فصول سرد سال که رطوبت نسبی هوا کاهش می ‌یابد، می تواند بسیار کاربردی باشد.


مراحل نصب هواساز

دستگاه های هواساز در کارخانه به صورت یکپارچه یا چند قسمتی برحسب شرایط محل قرارگیری، ساخته می شوند. لذا اولین گام جهت نصب هواساز ، تعیین محل قرار گیری آن است. 

محل نصب هواساز در ساختمان لازم است به نحوی انتخاب گردد که دسترسی به هوای تازه به آسانی امکان پذیر باشد. در مواردی که دستگاه بر روی پشت بام یا سقف طبقات ساختمان نصب می گردد، باید پیش بینی های لازم به منظور تحمل بار استاتیکی و دینامیکی دستگاه ، از طریق مشورت با مهندس سازه ساختمان لحاظ گردد.


نصب هواساز
نصب هواساز


همچنین لازم است که هواساز بر روی یک فونداسیون تراز که تحمل وزن آن را داشته باشد، نصب گردد. اما در صورتی که محل نصب هواساز در طبقات فوقانی ساختمان پیش بینی شده است و امکان اجرای فونداسیون وجود ندارد، لازم است قبل از استقرار آن، پیش بینی های لازم جهت اجرای شاسی در نظر گرفته شود. البته کف محل نصب دستگاه نیز لازم است با مواد عایق رطوبتی پوشش داده شود.

از طرفی برای جلوگیری از انتقال ارتعاشات هواساز به ساختمان ، در زیر شاسی آن لرزه گیر هایی تعبیه می شود. البته در مورد دستگاه هایی که زیر بادبزن آن لرزه گیر نصب شده است، نیازی به نصب لرزه گیر در زیر شاسی نمی باشد. 

همچنین محل نصب هواساز لازم است به گونه ای باشد که طول مسیر کانال کشی حداقل گردد. اتصال دستگاه به کانال کشی ساختمان نیز لازم است از جنس چادر منجید دار کانتینری انتخاب شود تا از انتقال صدا و ارتعاشات به داخل ساختمان تا حد امکان جلوگیری به عمل آید.

از طرفی هنگام اجرای لوله کشی سیستم سرمایی و گرمایی هواساز ، لازم است مسیرهای عبور لوله به نحوی انتخاب گردد که مانع باز و بسته شدن درب های دستگاه نشود تا بدین ترتیب امکان سرویس و تعمیر آن فراهم باشد.


دستگاه هواساز
دستگاه هواساز


در گام بعدی از نصب هواساز ، تابلوی برق آن که شامل تجهیزات کنترلی ، الکتریکی و… دستگاه است در مکانی که به راحتی در دسترس باشد، نصب می گردد. سپس الکتروموتور های دستگاه و مدارات کنترل شامل شیر ، دمپر ، ترموستات ، سوئیچ های کنترل خودکار و... به تابلوی برق متصل می گردد.

به منظور جلوگیری از ورود اجسام خارجی، حیوانات و پرندگان از طریق کانال هوای تازه به دستگاه هواساز ، لازم است دریچه های هوا دارای حفاظ باشند.

در مواردی نیز که دستگاه بر روی پشت بام نصب می شود، تمامی لوله های ورودی و خروجی لازم است عایق شوند تا از یخ زدگی و ترکیدن لوله ها جلوگیری شود. در گام بعدی نیز لوله درین هواساز به صورت مجزا به فاضلاب ساختمان متصل می گردد.

اما در نهایت قبل از روشن کردن و راه اندازی هواساز لازم است که نکات ذیل مورد توجه قرار گیرند.

  • بررسی مناسب بودن تسمه ها از نظر پوسیدگی و پارگی
  • بررسی در یک راستا بودن فلکه الکتروموتور و بادبزن 
  • بررسی بلبرینگ های الکتروموتور و عدم وجود صدای غیر عادی
  • بررسی پره های بادبزن و اطمینان از اتصال آن ها
  • بررسی فیلتر های دستگاه 
  • بررسی عملکرد سیستم رطوبت زنی دستگاه (در صورت وجود)
  • تنظیم ترموستات های دستگاه


فیلتر هواساز
فیلتر هواساز


قیمت نصب هواساز

عوامل بسیاری بر روی قیمت نصب هواساز موثر است که از این عوامل می توان به حجم هوادهی ، ابعاد دستگاه ، نوع فیلتر ها، وجود سیستم رطوبت زنی در دستگاه ، متراژ کانال کشی و... اشاره کرد.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

علی صمدی

نصب هواساز چه فرقی با نصب سیستم های سرمایشی و گرمایشی یا سیستم تهویه داره؟

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما