بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

قیمت بالابر کارگاهی به توان و نوع موتور آن، ظرفیت و طول پیمایش بالابر وابسته است. بالابر کارگاهی متحرک و ثابت از انواع بالابر می باشند که قیمت آنها با هم متفاوت است. به طور کلی قیمت بالابر کارگاهی در نیمه اول سال ۱۴۰۳ از حدود ۲۱۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان آغاز می شود. عمران مدرن ارائه دهنده انواع بالابر کارگاهی با بالاترین کیفیت و بهینه ترین قیمت می باشد.به منظور استعلام قیمت دقیق بالابر کارگاهی و دریافت مشاوره می توانید با کارشناسان عمران مدرن تماس بگیرید.
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

related-0نصب آسانسور

نصب بالابر کارگاهی (صنعتی)

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی نقشی کلیدی در اجرای پروژه های عمرانی ایفا می کند. امروزه برای پیشبرد سریع تر پروژه های صنعتی و عمرانی، از ابزارها و ماشین آلاتی مانند بالابرهای کارگاهی، استفاده بسیاری می شود. این بالابرها در مدل های مختلف بالابر کارگاهی متحرک و ثابت تولید و عرضه می شوند.

بالابر کارگاهی ، امکان جابجایی ایمن مصالح ساختمانی را فراهم می کند و بازدهی پروژه را تا ۲۰ درصد افزایش می دهد. معمولا ظرفیت بالابرهای کارگاهی از ۱۰۰۰ کیلوگرم شروع شده و با توجه به درخواست مشتری، تا سه تن امکان افزایش ظرفیت وجود دارد. از ویژگی های مهم این بالابرها استفاده از بدنه و ساختار قوی برای حمل بارهای سنگین می باشد.

 

بالابر کارگاهی
بالابر کارگاهی

 

قیمت بالابر کارگاهی 

از جمله عوامل موثر بر قیمت بالابر کارگاهی می توان به ظرفیت این بالابرها اشاره کرد. توان و نوع موتور هم یکی از فاکتورهای اصلی تعیین کننده قیمت بالابر کارگاهی می باشد. انتخاب کفی بزرگ تر و موتور با توان بالاتر، قیمت بالابر کارگاهی را افزایش می دهد. افزایش طول پیمایش نیز با قیمت دستگاه ارتباط مستقیمی دارد. با توجه به اینکه فاکتورهای زیادی بر قیمت بالابر کارگاهی اثر می گذارند، جهت استعلام دقیق قیمت و سفارش دستگاه مورد نظرتان، می توانید با کارشناسان عمران تماس بگیرید.

 

قیمت بالابر کارگاهی ثابت (نیمه اول ۱۴۰۳)

ظرفیت (Kg)

تعداد توقف

قیمت (تومان)

۱۰۰۰

۲

۲۱۰,۰۰۰,۰۰۰

۳

۲۳۷,۰۰۰,۰۰۰

۴

۲۶۰,۰۰۰,۰۰۰

۷

۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰

 

خرید بالابر کارگاهی 

پیش از خرید بالابر کارگاهی ، باید برخی ویژگی ها مانند ابعاد و ظرفیت بالابر، طول پیمایش و کیفیت قطعات به کار رفته در آن را مد نظر قرار دهید. هر کدام از موارد ذکر شده، می توانند به صورت مستقیم بر قیمت بالابر کارگاهی تاثیر بگذارند. پیشنهاد می کنیم پیش از خرید بالابر کارگاهی با افراد با تجربه و متخصص مشورت کنید تا دستگاهی متناسب با نیازتان تهیه نمایید. جهت دریافت مشاوره و خرید بالابر کارگاهی مورد نظرتان، با کارشناسان شرکت عمران مدرن تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

بالابر کارگاهی
اجزای بالابر کارگاهی

 

انواع بالابر کارگاهی از نظر نحوه نصب

بالابرهای کارگاهی به شکل‌ های مختلفی دسته‌ بندی می‌ شوند؛ از جمله دسته‌ بندی بر اساس نحوه نصب که شامل دو دسته‌ ی ثابت و متحرک است. علاوه بر این، دسته‌ بندی‌ های دیگری نیز برای بالابرهای کارگاهی وجود دارد. به عنوان مثال، بر اساس نوع باری که قرار است جابجا شود می توان از بالابر کارگاهی ضد انفجار، بالابرهای مواد پودری و بالابرهای ساختمان استفاده کرد. این دستگاه‌ ها می ‌توانند ظرفیت حمل بین ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ کیلوگرم داشته باشند. در ادامه، انواع مدل‌ های بالابر کارگاهی از نظر نحوه نصب شرح داده شده‌ اند.

 

بالابر کارگاهی ثابت

بالابر کارگاهی ثابت نیاز به چاله داشته و معمولا پس از اتمام پروژه، بجای آن آسانسور معمولی نصب می شود. این دستگاه در انواع مدل های ثابت زنجیری، هیدرولیک جک مستقیم و آکاردئونی ارائه می گردد. از نظر فناوری بالا رونده نیز بالابرهای کارگاهی ثابت به دو نوع نوار دنده ای و وینچی تقسیم می شوند که ایمنی دستگاه های نوار دنده ای بیشتر از مدل های دیگر است.

 

قیمت بالابر کارگاهی
بالابر کارگاهی ثابت

 

بالابر کارگاهی متحرک

بالابر کارگاهی متحرک نیاز به چاهک و فوندانسیون ندارد و می توان آن را در هر مکان و پروژه ای به کار گرفت. این بالابر به صورت موقت برای سازه های درون شهری در دو حالت جابجایی به صورت عمودی و جابجایی به صورت افقی نصب می شود. معمولا از این دستگاه برای جابجایی بارهای سنگین، تعویض چراغ دکل ها، پاک کردن شیشه ساختمان ها و یا نقاشی های بزرگ خیابانی استفاده می شود.

 

بالابر کارگاهی متحرک
بالابر کارگاهی متحرک آکاردئونی

 

انواع بالابر کارگاهی بر اساس نوع بار حمل کننده

پیش تر اشاره شد که بالابرهای کارگاهی بر اساس نوع بار حمل کننده به مدل‌ های ضد انفجار، بالابرهای مواد پودری و بالابرهای ساختمان دسته بندی می شوند. بالابرهای ضد انفجار خاصیت ضد جرقه دارند و برای محیط هایی که احتمال انباشت گاز وجود دارد استفاده می شوند. معمولا بیشترین کاربرد را در محیط های آلوده گازی مانند صنایع نفت و گاز، پتروشیمی ها، انبار غلات و ... دارند.

انواع بالابر مواد پودری برای صنایع غذایی، شیمیایی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرند. حمل موادی مانند شکر، قهوه، نمک، پودرهای دارویی و ... توسط این بالابر کارگاهی انجام می شود. نحوه عملکرد بالابر کارگاهی مواد پودری از طریق سیستم چرخش یک ماردون درون لوله است و از این طریق، مواد پودری را جابجا می کند. بالابر کارگاهی ساختمانی امکان جابجایی افراد و مصالح را فراهم می کند. برای افزایش ایمنی در برخی از مدل های بالابر ساختمانی که امکان حمل نفر نیز فراهم است، کابین مجهز به درب می شود. 

 

مزایای بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی در حفر معادن، ساخت و سازهای ساختمانی، سد سازی و دیگر پروژه های عمرانی برای جابجایی کارگران و مصالح به کار گرفته می شود. در زمان اجرای این پروژه ها، دسترسی به طبقات و بخش های مختلف سازه با دشواری هایی همراه است که با نصب آسانسور کارگاهی ، سرعت انجام پروژه و عملیات افزایش می یابد. افزایش سرعت پروژه می تواند هزینه های متغیر را کاهش و بازدهی را افزایش دهد. 

در بالابرهای کارگاهی ، از سیستم های ایمنی بسیاری مانند پاراشوت، سوییچ ایمنی و قطعه محدود کننده انتهای مسیر استفاده می شود. به همین دلیل احتمال سقوط بسیار کاهش یافته و ایمنی افراد تضمین می شود. همچنین این بالابرها به سیستم محرکه نوار دنده و سیستم Overload (جهت بررسی ظرفیت) نیز مجهز هستند.

 

بالابر کارگاهی متحرک
بالابر کارگاهی متحرک هیدرولیکی

 

نکات ایمنی بالابر کارگاهی

از جمله مواردی که باید پیش از خرید بالابر کارگاهی در مورد ایمنی آن مدنظر قرار داد، داشتن تاییدیه شورای عالی حفاظت فنی است. در صورتی که بالابر مورد نیازتان دارای این تاییدیه باشد تا حد زیادی ایمنی آن تضمین می شود. همچنین هر بالابر دارای ویژگی های ایمنی متفاوتی است، بنابراین لازم است پیش از شروع کار، حتما الزامات ایمنی مرتبط با آن مطالعه شود.

در هنگام استفاده از بالابر کارگاهی به حداکثر ظرفیت مجاز بالابر توجه نمایید. انجام سرویس دوره ای منظم توسط افراد متخصص و مجرب نیز از نکات دیگری است که باید مد نظر قرار گیرد. در بالابرهای کارگاهی، از نرده امگا در قسمت ورود و خروج افراد استفاده می شود. از مزیت های این نرده، جلوگیری از ورود و خروج افراد بر روی بالابر در حال حرکت است.

محدود کننده های انتهای مسیر نیز که قطعات مکانیکی هستند، در صورت درست عمل نکردن لمینت و سوئیچ، در انتهای ریل کابین را متوقف می کنند و از برخورد شدید جلوگیری به عمل می آورند. استفاده از سیستم پاراشوت در بالابر کارگاهی نیز از افزایش بیش از حد سرعت و یا سقوط آسانسور جلوگیری می کند.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۳ از ۵ - از مجموع ۴ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما