طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری این روزها اهمیت دو چندان پیدا کرده است، زیرا مراکز تجاری علاوه بر مکان خرید، به محلی برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت نیز تبدیل شده اند. هر شهر به نسبت جمعیت و امکانات خود به فضای تجاری نیاز دارد. سرانه مساحت تجاری در هر شهر به نسبت هر ساکن شهری در حدود ۵ متر مربع در نظر گرفته می شود. البته این میزان در شهر های توریستی یا در شهرهایی که قدرت خرید خانوار بالاتر است ممکن است بیشتر هم شود.

 

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری
طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

 

طراحی داخلی پاساژ و فضاهای تجاری

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری به لحاظ موقعیت اقتصادی که برای هر مکان ایجاد می کند، دارای اصول طراحی مهمی است. طراحی داخلی مغازه می تواند دارای المان های ساده یا پیچیده طراحی باشد که روند رشد یک فضای تجاری را ارتقا دهد. طراحی داخلی مرکز تجاری و واحد های آن، بستگی به موقعیت پروژه یا طرح کل مجموعه دارد. طراحی یک واحد تجاری بزرگ یا کوچک می بایست ویژگی یا ضوابط کل مجموعه را در نظر گیرد، تا خدشه ای به کل سیستم وارد نکند.

 

طراحی داخلی پاساژ و فضاهای تجاری
طراحی داخلی پاساژ و فضاهای تجاری

 

طراحی معماری فضاهای تجاری

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری ابعاد فروشگاه ها بر اساس نوع کالا، مبلمان، سازه و نیازمندی های آن تعیین می شود. برخی از ابعاد و استانداردهای کلی فروشگاه ها در یک مرکز تجاری عبارتست از:

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری حداقل عرض مغازه ها ۳ متر و حداقل مساحت آنها ۱۵ متر است. مغازه ای با امکان حرکت تنها یک مشتری در راهرو بین ردیف اجناس، معمولا دارای عرض ۳.۵ الی ۴.۵ متر و طول ۹ الی ۱۸ متر می باشد.

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری بالکن ها حداقل باید ۲.۲ متر از کف مغازه ها فاصله داشته باشند تا وسایل و کالاها به راحتی در آن جای گیرند. ارتفاع کف نیم طبقه تا سقف، حداقل ۱.۹ متر برای استفاده های عمومی است.

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری حداقل عرض راهروها برای فروشنده ها ۵۰ سانتی متر و عرض مناسب ۶۰ الی ۷۰ سانتی متر می باشد. عرض راهروهای عمومی و اصلی حداقل ۱.۵ متر و حداکثر ۳.۲ متر می باشد. عرض مناسب ۱.۷ تا ۲ متر است.

حداقل ارتفاع سقف فروشگاه ها و به طور کلی فضاهای تجاری ۳.۸ متر تا ۴ متر در نظر گرفته می شود که در حدود ۱ متر از فضاهای مسکونی بیشتراست. در طراحی پاساژ و فضاهای تجاریمحل قرار گیری صندوق معمولا نزدیک به درب خروجی است.

 

طراحی معماری فضاهای تجاری
طراحی معماری فضاهای تجاری

 

طراحی معماری پاساژ

امروزه طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در سطح شهرها انجام می شود. بیشتر این مراکز به صورت خاص طراحی و اجرا می شوند. در اکثر شهرها با توجه به نیاز ساکنین در آن شهر شروع به ساخت و ساز می کنند. نوع فعالیت این گونه مراکز با توجه به اصناف تعریف می شود، معمولا این مراکز یا بصورت تخصصی در یک صنف خاص و یا در چندین صنف در کنار یکدیگر فعالیت می کنند. در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری ابتدا سایت پروژه مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرد. بعد از آن طراحی معماری آغاز می شود. در طراحی پاساژ باید پلان به نحوی طراحی شود که در آن  عملکرد و چرخش در فضا، افراد را دچار خستگی و کسلی نکند. طراحی پلان از مولفه های بسیار مهم است. در صورت رعایت نکردن اصول طراحی معماری، پروژه بازده خوبی نخواهد داشت و پروژه طراحی پاساژ با شکست روبرو خواهد شد.

 

طراحی معماری پاساژ
طراحی معماری پاساژ

 

طراحی نمای پاساژ و فضاهای تجاری

در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری طراحی نما اهمیت بسیار زیادی دارد. شکل ظاهری و نمای یک مغازه، پاساژ و یک محیط تجاری، اولین چیزی است که مشتری در نگاه اول می بیند. این طراحی باید به گونه ای باشد که مشتری را به خود جذب نماید. این طراحی داخلی باید به گونه ای باشد که تاثیرات مثبت روانی بر مشتری داشته باشد تا حس خوبی را به وی القاء کند. در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری نحوه چیدمان وسایل و طراحی دیوار و سایر المان هایی که در طراحی داخلی یک فضای تجاری  استفاده می شود، همگی تاثیر مستقیمی بر جذب مشتری و رونق هر چه بیشتر کسب و کار دارد. صاحبان همه کسب و کارها از آرایشگاه ها تا پاساژهای تجاری همگی خواستار داشتن یک فضای داخلی بسیار لوکس هستند تا مشتری را در نگاه اول به تحسین بیاندازد. بنابراین صاحبان کسب و کار علاوه بر کیفیت ارائه محصولات و سایر خدمات، برای طراحی داخلی مجموعه خود نیز باید وقت کافی اختصاص دهند و از متخصصان این کار استفاده نمایند تا کسب و کار آنها رشد کند.

 

طراحی نمای پاساژ و فضاهای تجاری
طراحی نمای پاساژ و فضاهای تجاری

 

طراحی داخلی پاساژ و فضاهای تجاری

طراحی پاساژ و فضاهای تجاری می تواند از نظر اقتصادی و کسب درآمد تاثیرگذار باشد و به همین جهت بسیار مورد توجه واقع می شود. برای آن که بتوان به نتیجه مطلوبی دست یافت باید از یک اصول حرفه ای پیروی کرد. برای آن که بتوان طراحی پاساژ و فضاهای تجاری را به صورت مناسب انجام داد، باید عوامل مختلفی را مد نظر قرار داد. موقعیت و کارایی آن مجموعه در طراحی داخلی مجتمع تجاری موثر و حائز اهمیت است. این یعنی نمی توان هر بخش از مجموعه را به صورت مجزا طراحی کرد و باید کل مجتمع را در نظر گرفت تا مشکلی ایجاد نشود. به طور کلی اگر طراحی داخلی تجاری به درستی شکل بگیرد، می تواند در رونق کسب و کار و افزایش درآمد نیز تاثیر مطلوبی بگذارد. طراحی داخلی در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری باید به گونه ای باشد که علاوه بر زیبایی و چشمگیر بودن به طور کاملا مناسب از تمامی فضا استفاده ای بهینه شده باشد. به طوری که هر بخش مختص به یک قسمت باشد و هیچ فضایی بدون استفاده نماند.

 

طراحی داخلی پاساژ و فضاهای تجاری
طراحی داخلی پاساژ و فضاهای تجاری

 

ضوابط طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

وجود سیرکلاسیون قوی در پروژه های طراحی پاساژ و فضاهای تجاری باعث جذب افراد برای ورود به این مجتمع ها می شود. همچنین وجود واحدهای تجاری که دارای پلان و ویترین هایی با طراحی معماری خوب هستند، برای جذب افراد به عنوان خریدار این واحدهای تجاری، موثر است. امروزه افراد به دنبال این هستند تا در مراکز خرید هرچه سریع تر و راحت تر به آنچه دنبال آن می گردند، دست یابند. در کنار موارد گفته شده طراحی دکوراسیون داخلی پاساژ نیز می تواند ساکنین و همچنین رهگذران را به خرید از این مجتمع ها جذب و دعوت کند.

 

ضوابط طراحی پاساژ و فضاهای تجاری
ضوابط طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

 

عوامل موثر در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

اصول طراحی پاساژ و فضاهای تجاری بر خلاف اغلب انواع ساختمان ها، بیشتر تحت تاثیر مصرف کننده است تا کارفرما. پروسه ی طراحی مراکز تجاری، اغلب زمانی شروع می شود که هنوز نوع فروشگاه ها و مالکین اصلی مغازه ها مشخص نشده اند. وقتی که ساکنین و کاربری ها مشخص شدند، نیازها و تجهیزات خاص مورد نیازشان، روند طراحی و پلان اصلی را تحت تاثیر قرار می دهد.

 

عوامل موثر در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری
عوامل موثر در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری

 

طراحی مدرن پاساژ و فضاهای تجاری

با گذر زمان، اصول و نکات طراحی داخلی فضاهای مختلف از جمله طراحی پاساژ و فضاهای تجاری نیز دستخوش تغییر می شود. اگر نظری به آثار طراحی داخلی در دهه های اخیر بیندازید، می بینید که این موضوع پر بحث و داغ، سال به سال با تغییراتی رو به رو بوده تا امروزه به این شکل در آمده است. وقتی از دکوراسیون داخلی و تغییرات آن صحبت می کنیم، همه فضاهایی که طراحی داخلی در آن ها اجرا می شود را مد نظر خود قرار می دهیم. دکوراسیون داخلی فضاهای تجاری نیز مثل دیگر فضاها نسبت به گذشته با تغییرات بسیار وسیعی همراه بوده و به گونه ای، شکلی علمی تر به خود گرفته است.

 

طراحی مدرن پاساژ و فضاهای تجاری
طراحی مدرن پاساژ و فضاهای تجاری

 

طراحی دکوراسیون پاساژ و فضاهای تجاری

با رشد کسب و کارها و وجود یک فضای رقابتی همیشگی بین فروشنده های کالا، ایده های جالب و جذابی در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری جهت تبلیغ و بازاریابی اجناس ارائه می گردد. طراحان داخلی و کارشناسان حوزه بازاریابی به این نتیجه دست یافته اند که با بهره مند بودن از دکوراسیونی اصولی، می توان تا حد زیادی مشتریان را به بازدید کامل و خرید از فروشگاه جذب کرد. داشتن یک نگاه ویژه به طراحی داخلی فضاهای تجاری ، سبب خلق فضاهای غنی تر و پربارتر شده و نتایج بهتری را به دنبال دارد.

 

طراحی دکوراسیون پاساژ و فضاهای تجاری
طراحی دکوراسیون پاساژ و فضاهای تجاری

 

طراحی ویترین مغازه ها در پاساژ و فضاهای تجاری

معمولا وقتی به طراحی پاساژ و فضاهای تجاری پرداخته می شود، ویترین از مهم ترین بخش های جزئی مد نظر است. ویترین، اولین چیزی است که مشتری می بیند و از این رو، تقریبا مهم ترین آیتم در طراحی فضاهای تجاری است. ویترین ها نشان دهنده ماهیت و وضعیت فروشگاه هستند و مشخص می کنند اجناس موجود در فروشگاه در چه سطحی قرار دارند. مشتریان از ویترین ها متوجه می شوند که آیا اجناس موجود در فروشگاه به درد آن ها می خورند یا خیر. همان طور که می دانید، مشتری ها بر مبنای اجناسی که شما پشت ویترین مغازه خود قرار می دهید، اقدام به انتخاب کالای مد نظر خود نموده و در رابطه با کیفیت و سطح کالاهای فروشگاه شما تصمیم می گیرند. 

 

طراحی ویترین مغازه ها در پاساژ و فضاهای تجاری
طراحی ویترین مغازه ها در پاساژ و فضاهای تجاری

 

بهتر است نسبت به سلیقه مخاطبین خود و آن چیزی که مراجعه کنندگان مغازه شما به دنبالش می باشند، آگاهی کافی کسب کنید، تا بتوانید حداکثر سود را نصیب خود نمایید. به این منظور، اگر مایل هستید یک ویترین خاص، شیک و در عین حال، دارای چیدمان اصولی و مناسب داشته باشید، باید از ایده های منحصر به فرد و مبتکرانه در طراحی آن استفاده کنید. این موضوع در رابطه با کلیت طراحی پاساژ و فضاهای تجاری نیز صدق می کند و ایده ای که سبب متمایز شدن مجتمع شما از دیگر مجمتع ها گردد، می تواند برگ برنده شما باشد.

 

طراحی ویترین مغازه ها در پاساژ و فضاهای تجاری
اهمیت ویترین در جذب مشتریان در طراحی پاساژ

 

طراحی نورپردازی پاساژ و فضاهای تجاری

نورپردازی و ترکیب رنگ در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری می تواند امری پیچیده و دشوار باشد و اگر به نحو صحیح صورت نگیرد، ممکن است تاثیر بدی روی ظاهر فروشگاه اعمال کند. صد البته برعکس این موضوع، زمانی که شما به ترکیب رنگ و نورپردازی فضا اهمیت زیادی دهید، صدق خواهد کرد. این یعنی اگر در این رابطه، معمارانه و بر اساس استانداردها و اصول عمل کنید، می توانید نتیجه مثبت کار خود را ببینید.  در طراحی پاساژ و فضاهای تجاری در بیش تر فروشگاه هایی که از یک دکوراسیون زیبا و جذاب بهره مند می باشند، رنگ های سازمانی به کار رفته اند. رنگ های سازمانی، مجموعه ای از رنگ های مشخص هستند که یک مجموعه، همه عناصر و آیتم ها را با توجه به آن ها تهیه می سازد.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۳ از ۵ - از مجموع ۴ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما