طراحی معماری سینما

طراحی معماری سینما

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

از جمله موارد موثر بر هزینه طراحی معماری سینما می توان به متراژ و ابعاد کلی پروژه، مکان پروژه، نیاز های فضایی، برنامه فیزیکی، متریال مورد استفاده، درخواست کارفرما، دستمزد طراح و مجری و ... اشاره کرد. برای مشاوره طراحی سینما و استعلام قیمت می توانید با همکاران ما در عمران مدرن تماس بگیرید.
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

طراحی معماری سینما

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

طراحی معماری سینما

طراحی معماری سینما با توجه به فاکتور های مختلفی انجام می شود. سینما ها بستری فرهنگی برای همه اقشار جامعه محسوب می شوند؛ از همین رو طراحی سینما باید به گونه ای باشد که برای همه افراد پذیرفتنی بوده و با آن ارتباط برقرار کنند. طراحی معماری سینما با توجه به نکات و ضوابطی انجام می شود و دقت و توجه به آن ها از الزامات طراحی می باشد. طراحی معماری سینما جزو طراحی فضاهای کاربردی به حساب می آید. در اولین گام طراحی سینما باید ظرفیت سالن ها را تعیین کرده و در نظر گرفت.

 

طراحی معماری سینما
طراحی لابی سینما

 

هزینه طراحی معماری سینما

در برآورد هزینه های طراحی معماری سینما باید به موارد زیادی توجه داشت. از جمله موارد موثر بر هزینه طراحی معماری سینما می توان به متراژ و ابعاد کلی پروژه، مکان پروژه، نیاز های فضایی، برنامه فیزیکی، متریال مورد استفاده، درخواست کارفرما، دستمزد طراح و مجری و ... اشاره کرد. برای مشاوره طراحی سینما و استعلام قیمت می توانید با همکاران ما در عمران مدرن تماس بگیرید.

 

مراحل طراحی سینما

برای طراحی معماری سینما ، لازم است مراحل آن به ترتیب طی شوند. در ادامه به بررسی مراحل طراحی سینما پرداخته می شود.

 

طراحی معماری سینما
بادجه فروش بلیت

 

آنالیز سایت در طراحی معماری سینما

اولین گام در طراحی معماری سینما ، آنالیز زمین و سایت پروژه است. آنالیز سایت به معنی بررسی توپوگرافی، شیب زمین، نورگیری، همسایگی ها و کاربری های آن ها، جهت باد و ... است. با بررسی این موارد می توان تحلیل دقیقی از سایت پروژه داشته و طراحی صحیحی را ارائه نمود.

 

طراحی معماری سینما
سالن انتظار سینما

 

طراحی کانسپت در طراحی سینما

گام بعدی طراحی کانسپت کلی پروژه سینما است که می تواند بر اساس متریال مورد استفاده، نوع پلان یا نوع دسترسی ها یا هر عنصر شاخص کاربردی دیگری در پروژه باشد و کانسپت کلی طراحی معماری سینما بر اساس آن تعریف شود.

 

جانمایی فضاها

در مرحله جانمایی فضاها ابتدا باید برنامه فیزیکی با مشورت کارفرما مشخص شود. سپس ریزفضاها و ارتباط بین آن ها باید به نحو صحیح طراحی شود. ریزفضاها شامل ورودی، بادجه فروش بلیت، پارکینگ، آسانسورها، لابی، سالن های انتظار، راهرو ها، اتاق پروژکتور، سالن های نمایش در ظرفیت های مختلف، سرویس های بهداشتی، انبار، بوفه یا کافه و ... هستند.

 

طراحی معماری سینما
سالن نمایش سینما

 

نکات طراحی معماری سینما

همان طور که پیش تر نیز گفته شد برای طراحی سینما باید به اصول و ضوابط طراحی آن توجه داشت. استاندارد های طراحی این گونه فضاها معمولا به صورت جهانی است و در همه جا به یک صورت است. در ادامه به معرفی برخی نکات طراحی معماری سینما پرداخته می شود.

 

طراحی معماری سینما
ورودی دعوت کننده سینما

 

ورودی در طراحی سینما

حجم بنا و کانسپت سینما باید به گونه ای شاخص باشد تا به عنوان یک نشانه شهری به شمار رود. نشانه های شهری به ساختمان های شاخص و مهمی می گویند که بخشی از هویت محله یا شهر توسط آن ها تعریف می شود. اگر بخواهیم بیشتر درباره ورودی شاخص سینما توضیح دهیم می توان به فاکتورهایی مانند فرم، رنگ و ارتفاع ورودی صحبت کرد. ورودی در طراحی معماری سینما در آن جایی از اهمیت برخوردار می شود که باید با حالت دعوت کنندگی که دارد افراد را جذب کرده و همینطور از دور کاربری سینما را برای عابرین و مخاطبان تعریف کند.

 

طراحی معماری سینما
ورودی سینما

 

پلان در طراحی سینما

پلان های معماری در طراحی سینما معمولا از قوانین و اصول ثابتی پیروی می کنند. پلان در طراحی معماری سینما به صورت مرکزگرا یا مستطیل ساده است. در کل طراحی فضاهای نشستن علاوه بر فاصله استاندارد و تعریف محدوده دید استاندارد باید به گونه ای باشد که توجه ها را به پرده سینما جلب کند.

 

طراحی معماری سینما
طراحی پلان مستطیلی سالن

 

نورپردازی در طراحی معماری سینما

یکی از مباحث بسیار مهم در طراحی معماری سینما ، نورپردازی است. در طراحی سینما معمولا از نور های خطی در نقش هدایت کننده استفاده می شود. به این صورت که نورهای خطی در لبه پله ها و مسیر های خروجی سالن اصلی سینما افراد را به سمت در های خروجی راهنمایی کنند.

 

طراحی معماری سینما
استفاده از نورهای خطی در سینما

 

تهویه در طراحی سینما

یکی دیگر از موارد و نکاتی که در طراحی معماری سینما باید در نظر داشت، تهویه سالن ها است. سالن های نمایش به علت نداشتن هیچ گونه پنجره و بازشو باید تهویه قوی داشته باشند. همچنین سیستم های سرمایش گرمایش در سالن های نمایش نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. به دلیل استقرار طولانی مدت افراد در سالن ها باید دمای مطلوب و تهویه مطبوع همواره برقرار باشد.

 

دسترسی ها در طراحی معماری سینما

دسترسی ها در فضاهای داخلی سینما بر اساس استاندارد های جهانی طراحی و اجرا می شود. بر اساس ضوابط طراحی معماری سینما یک ورودی اصلی و خروجی مجزا طراحی می شود. معمولا فضاهای خروجی در کوچه های فرعی و یا خیابان پشت بنا در نظر گرفته می شود. دسترسی های داخلی بهتر است به گونه ای باشد که فضاهای خدماتی مانند سرویس ها در نزدیکی سالن اصلی تعبیه شود تا رفت و آمد زمان کمتری داشته باشد و افراد فیلم را از دست ندهند.

 

طراحی معماری سینما
طراحی سالن سینما

 

ریزفضاها در طراحی معماری سینما

در طراحی سینما فضاهای مختلفی تعریف می شوند که در دسته بندی های خدماتی، اداری، فرهنگی، هنری و ... جای می گیرند. بخش خدماتی مانند انبار، سرویس ها و بوفه سینما، بخش اداری مانند فضای استراحت کارکنان و … در طراحی ریزفضاها در نظر گرفته می شود.

 

طراحی معماری سینما
استفاده از پنل های آکوستیک در سالن نمایش سینما

 

یکی از مهم ترین نکاتی که در طراحی سالن های نمایش باید در نظر داشت، مسئله آکوستیک است. سالن های نمایش باید به طور کامل عایق باشند تا نه صدا از بیرون به داخل و نه از داخل سالن به بیرون نفوذ کند. برای عایق کردن سالن های سینما می توان از پنل های آکوستیک استفاده کرد. این پنل ها در جنس ها و فرم های مختلف متناسب با ابعاد و هندسه سالن نصب شده و در تقویت صدای بلندگوهای سالن هم موثر هستند.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما