شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
خدمات مرتبط در عمران مدرن
طراحی خانه سالمندان
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | تهران | ۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
طراحی خانه سالمندان
طراحی خانه سالمندان بر اساس ضوابط و استاندارد ها و با کمک تیم های با تجربه و ماهر در این زمینه صورت می گیرد. هدف از طراحی خانه سالمندان ایجاد فضایی مملو از آرامش و در عین حال کاربردی و زیبا برای سالمندان است. معماری خانه سالمندان باید به گونه ای باشد که باعث افزایش روحیه و ایجاد حس و حال مثبت در ساکنان آن شود. اولین فاکتور برای طراحی خانه سالمندان به شیوه صحیح، در نظر گرفتن راحتی و آسایش سالمندان در آن است. دسترسی ها، نوع فضاها، حتی رنگ دیوار ها و چیدمان مبلمان باید به گونه ای باشد که سالمندان با توجه به وضعیت جسمی و روانی که دارند بتوانند از این فضا به طور احسن استفاده کنند.
هزینه طراحی خانه سالمندان
هزینه طراحی خانه سالمندان به عوامل زیادی بستگی دارد. از جمله این موارد می توان به سایت پروژه، فضاهای مورد نیاز و متراژ کلی کار، سبک مورد نظر کارفرما، طراحی دسترسی ها و ... اشاره کرد. برای مشاوره طراحی و استعلام قیمت طراحی خانه سالمندان با همکاران ما در عمران مدرن تماس بگیرید.
نکات طراحی خانه سالمندان
برای طراحی خانه سالمندان با بهترین نتیجه باید نکات و مواردی را به دقت رعایت کنید.
نورگیری در معماری خانه سالمندان
جهت گیری بنا از اهمیت بالایی برخوردار است. اتاق های اقامت و استراحت سالمندان باید نور کافی و مناسبی را دریافت کند. روشنایی و نور طبیعی در محیط تاثیر زیادی بر روحیه افراد دارد. نور شمال برای اتاق های خواب به دلیل نور یکنواخت و ملایمی که در تمام ساعات روز دارد، بهترین نوع نور به شمار می رود.
فضای سبز در طراحی خانه سالمندان
از دیگر نکاتی که در طراحی خانه سالمندان باید در نظر داشت، فضاهای سبز و گیاهان است. افراد سالمند به آسانی و با علاقه با گل ها و گیاهان انس می گیرند. به همین علت لزوم وجود فضای سبز طبیعی در طراحی خانه سالمندان به وضوح احساس می شود. این سبزینگی می تواند هم در اتاق های اقامت یا فضاهای بسته همگانی به صورت گلدان ها یا گیاهان رونده باشد و هم در محوطه در قالب باغچه ها یا درخت های سبز مثمر و غیر مثمر طراحی شود.
محوطه سازی در معماری خانه سالمندان
فضاهای باز و نیمه باز از جمله فضاهای لازم در طراحی خانه سالمندان است. افراد سالمند نمی توانند همه زمان خود را در فضاهای بسته و اتاق های استراحت بگذرانند و لازم است ساعاتی از روز را در فضای باز بگذرانند. این کار به بهبود حال روحی آن ها کمک می کند. در محوطه سازی خانه سالمندان می توان از وسایل ورزشی و یا میز تنیس و تور والیبال استفاده کرد. انجام ورزش های سبک هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روانی تاثیر مثبتی بر سالمندان دارد. در فضاهای باز و زیر سایه بان باید نیمکت و صندلی راحت به تعداد کافی تعبیه کرده و در نظر گرفت، زیرا سالمندان پس از پیاده روی های کوتاه نیز نیاز به نشستن و استراحت کردن دارند.
دسترسی ها در طراحی خانه سالمندان
یکی از نکات بسیار مهم در طراحی معماری خانه سالمندان ، طراحی دسترسی ها است. دسترسی ها باید به گونه ای باشد که سالمندان با هرگونه شرایط جسمی و فیزیکی که دارند به آسانی جا به جا شده و نیاز به کمک فرد دیگری نداشته باشند. هم چنین برای جابه جایی بین طبقات علاوه بر آسانسور، طراحی رمپ نیز از الزامات می باشد تا افرادی که از ویلچر استفاده می کنند نیز بین طبقات جا به جا شوند. تا حد امکان فضاها باید هم سطح باشند و برای ورود از اتاقی به اتاق دیگر دست انداز یا پله وجود نداشته باشد. به بیانی دیگر از ایجاد اختلاف سطح در طبقات تا حد امکان باید خودداری نمود.
مبلمان در طراحی خانه سالمندان
سالمندان جزو قشر آسیب پذیر جامعه محسوب شده و لازمه طراحی فضای زندگی آن ها مطالعه و بررسی نیاز های آن ها است. مبلمان در خانه سالمندان باید ایمن باشد. استفاده از مبلمان منعطف با قابلیت جا به جایی در خانه سالمندان توصیه نمی شود. مبلمان شامل صندلی، مبل، میز ها، دکوری ها و ... باید لبه های تیز نداشته و تا حد امکان شکننده نیز نباشند. در جای خود محکم شده و به آسانی نتوان آن ها را جا به جا کرد. متریال کف نیز بهتر است نرم و غیر لغزنده باشند تا از این جهت نگرانی برای رفت و آمد سالمند وجود نداشته باشد.
رنگ در طراحی خانه سالمندان
یکی دیگر از نکاتی که در طراحی فضاهای داخلی تاثیر بسیار زیادی دارد، مبحث رنگ است. شاید در نظر اول فاکتور رنگ از اهمیت چندانی برخوردار نباشد اما با نگاهی دقیق تر خواهیم دید دو رنگ مختلف می توانند به سادگی کاربری یک فضا را تغییر دهند. در معماری خانه سالمندان بیشتر توصیه می شود از رنگ های شاد و کم رنگ استفاده شود. رنگ های جیغ و تند شاید برای این عزیزان مطلوب نباشد. رنگ های روشن پاستلی مانند آبی آسمانی، سبز زیتونی، گلبهی، زرد و ... در ترکیب با یکدیگر یا رنگ سفید، برای فضاهای داخلی گزینه های مناسبی هستند.
امنیت در معماری خانه سالمندان
سالمندان ممکن است دچار مشکلاتی مانند حواس پرتی یا فراموشی باشند؛ از همین رو لازم است در فضاهای مختلف خانه سالمندان دوربین های مداربسته نصب شده و پرستار ها و نگهبان های مجموعه رفت و آمد سالمند را کنترل کنند.
هدف از طراحی خانه سالمندان
طراحی خانه سالمندان با رعایت نکات ذکر شده می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت زندگی سالمند داشته باشد. هدف از طراحی خانه سالمندان ایجاد فضایی آرام و مناسب برای زندگی سالمندان دارای مشکلات پزشکی و یا سالمندانی که شرایط نگهداری ویژه ای دارند، می باشد. از دیگر اهداف طراحی خانه سالمندان ، ارائه خدمات پزشکی و نگهداری حرفه ای و اصولی از سالمندانی است که نگهداری آن ها در منزل دشوار می باشد. در کل اصلی ترین هدف از طراحی خانه سالمندان ، افزایش امید به زندگی و تضمین سلامت روحی و جسمی سالمند برای خانواده هایی است که به هر دلیل توانایی نگهداری از سالمند خود را ندارند.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران
قاسم طهماسبی
باسلام من تخصصم ساخت قالب فایبر گلاس جهتدتولید قطعات بتنی مبلمان شهریست واعلان امادگی جهت همکاری با شما