کناف
دسته بندی
مصالح سقف کاذبتعداد ارائه دهنده ها
۱ ارائه دهندهتوضیحات قیمت
قیمت کناف به ضخامت، ابعاد، نوع و کیفیت آن وابسته است. با افزایش ضخامت و ابعاد ورق کناف ، قیمت آن افزایش می یابد. از میان انواع کناف ، غالبا قیمت کناف سقفی و دیواری مقاوم در برابر حرارت و رطوبت بیشتر از سایر انواع است. قیمت پنل کناف ، بر اساس قیمت کناف متری محاسبه و ارائه می گردد. عمران مدرن ارائه دهنده بهترین قیمت ورق کناف دیوار و سقف با بالاترین کیفیت می باشد.فیلتر کردن پیشنهادات
شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
کناف
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | تهران |
معرفی کالا
نظرات کاربران
کناف
کناف (Knauf) صفحات روکش دار گچی هستند که در ساخت سقف و دیوارهای داخلی مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه استفاده از پانل کناف به دلیل مزایای بیشمار آن افزایش یافته است. خرید و فروش این صفحات در ابعاد مختلف و با ویژگی های متفاوتی صورت می پذیرد که بر این اساس قیمت ورق کناف دیوار و سقف متفاوت است. مهم ترین استفاده از این ورق ها به عنوان کناف سقفی در سقف های کاذب و کناف دیوار در اجرای دیوار پشت تلویزیون می باشد.
قیمت کناف
قیمت کناف به عوامل مختلفی وابسته است. پنل کناف در ضخامت های مختلفی تولید می شود. با تغییر ابعاد ورق کناف ، قیمت آن نیز تغییر می یابد. به طور کلی افزایش ضخامت پنل های دارای خصوصیات و عرض و طول برابر، افزایش قیمت پنل کناف را در پی دارد. تغییر خصوصیات ورق کناف نیز موجب تغییر در قیمت آن می شود. به طور کلی قیمت این پانل ها به صورت متری ارائه می گردد. به طور مثال قیمت کناف متری پنل روکش دار گچی مقاوم در برابر آتش (RF) بیشتر از قیمت کناف سقفی یا قیمت کناف دیواری معمولی (RG) می باشد. بنابراین از دیگر عوامل موثر بر قیمت ورق کناف ابعاد آن می باشد. به عبارتی از آنجایی که ابعاد ورق های بزرگتر بر اساس مترمربع بیشتر می باشد، در نتیجه قیمت ورق کناف دیوار و سقف با ابعاد بزرگتر بیشتر خواهد بود. تحت شرایط یکسان (از نظر ابعاد ورق کناف، کیفیت و ...) غالبا قیمت کناف دیوار و سقف مقاوم در برابر رطوبت و حرارت، بیشتر از سایر انواع است.
قیمت ورق کناف دیوار و سقف
برای اجرای کناف دیوار، علاوه بر ورق به متریال دیگری همچون استاد و رانر هم نیاز است. بنابراین به جز قیمت ورق کناف دیوار ، باید قیمت و هزینه این تجهیزات را نیز مدنظر قرار داد. همچنین لازم به ذکر است که نحوه بسته بندی محصول نیز تعیین کننده قیمت ورق کناف دیوار و سقف می باشد. در صورت بسته بندی و ارسال با پالت، این هزینه نیز به قیمت ورق کناف دیوار و سقف اضافه می گردد. البته تعداد ورق کناف در هر پالت بر اساس ضخامت محصول متفاوت خواهد بود. به عبارتی هر چه ضخامت ورق بیشتر باشد، تعداد کمتری از آن در هر پالت جا می گیرد.
خرید کناف
برای خرید کناف موارد متعددی را باید مدنظر قرار داد. یکی از این موارد کاربرد آن می باشد. در صورتی که هدف از خرید کناف استفاده از این پانل ها به صورت دکوراتیو و با طرح های متعدد باشد، خرید ورق کناف با ضخامت کمتر (به طور مثال ۹/۵ میلیمتر) توصیه می گردد. زیرا قابلیت انعطاف پذیری آن بالاتر است. عامل دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد محل استفاده آن می باشد. پنل کناف در انواع ساده، مقاوم در برابر رطوبت، مقاوم در برابر حرارت و همین طور مقاوم در برابر رطوبت و حرارت عرضه می گردد. با توجه به محل اجرا می توان نوع ورق برای خرید را تعیین کرد. به طور مثال برای استفاده از کناف سقفی در آشپزخانه که فضایی با حرارت بالاتر نسبت به سایر اتاق ها بوده (به دلیل پخت و پز) و دارای رطوبت است، خرید کناف مقاوم در برابر رطوبت و یا مقاوم در برابر حرارت و رطوبت می تواند گزینه مناسب تری نسبت به سایر انواع باشد.
پیش از خرید کناف باید متراژ مورد نیاز محاسبه گردد. برای این منظور باید در مورد ابعاد ورق كناف تحقیق کرد و با توجه به متراژ کار و ابعاد پنل، تعداد پنل های مورد نیاز برای اجرا را محاسبه کرد. واحد بسته بندی پانل کناف ، پالت است که تعداد ورق های موجود در آنها می تواند متفاوت باشد. پالت ها معمولا به صورت ۵۲، ۶۰، ۷۲، ۸۴، ۱۰۴ و ۱۴۰ قطعه بسته بندی می شوند که بر اساس متراژ کار می توان اقدام به خرید هر کدام از آنها نمود. لازم است که در خرید و استعلام قیمت ورق کناف ابعاد آن مدنظر قرار گیرد.
فروش کناف
برخی از شرکت ها با چاپ ویژگی های پنل بر روی آن اقدام به فروش کناف می نمایند. از مزیت های این نحوه فروش کناف ، امکان تشخیص محصولات اصلی از تقلبی می باشد. تهیه ورق كناف باید از مراکز معتبر فروش کناف صورت پذیرد تا از بروز مشکل جلوگیری به عمل آید. خرید محصولات نامرغوب، احتمال ترک خوردن پانل کناف را افزایش داده و موجب تحمیل هزینه تعمیر و یا تعویض می گردد. علاوه بر این زیبایی ظاهری نیز کاهش می یابد.
انواع کناف
انواع کناف به چهار دسته زیر تقسیم بندی می شوند:
- كناف معمولی (RG)
این صفحات هم به عنوان کناف دیوار و هم به عنوان كناف سقفی قابل استفاده هستند. پانل کناف معمولی کرم رنگ بوده و دارای مهر آبی در پشت پنل می باشد. این صفحات که ساده ترین نوع پنل کناف هستند، برای استفاده در محیط های خشک مناسب می باشند و نمی توان از آنها در محیط های مرطوب استفاده کرد. قیمت کناف سقف و دیوار معمولی، کمتر از سایر انواع است.
- پانل کناف مقاوم در برابر رطوبت (MR)
این پنل ها برای محیط های مرطوب همچون آشپزخانه و سرویس بهداشتی مناسب هستند. روکش پنل کناف مقاوم در برابر رطوبت، سبز رنگ می باشد. لازم به ذکر است که این ورق ها ضد رطوبت نمی باشند، بلکه مقاومت مناسبی در برابر رطوبت دارند و می توان با دستمال مرطوب آن را تمیز کرد.
- پنل کناف مقاوم در برابر حرارت (FR)
این صفحات دارای روکش صورتی رنگ می باشند. دارای هسته بسیار فشرده و قوی بوده و حدود ۳۰ تا ۱۸۰ دقیقه می توانند در برابر آتش مقاومت کنند. دلیل مقاومت آن در برابر حرارت، استفاده از الیاف فایبرگلاس درون گچ می باشد. مقاومت آن به تعداد لایه ها و ضخامت پنل ها وابسته است.
- كناف مقاوم در برابر حرارت و رطوبت (FM)
انواع کناف مقاوم در برابر حرارت و رطوبت دارای روکش سبز رنگ می باشد. برای تولید این صفحات، از مخلوط الیاف شیشه و مواد مقاوم در برابر رطوبت استفاده می شود. این پنل کناف برای مکان هایی مثل اتاق تاسیسات و موتورخانه ها مناسب می باشد.
ابعاد ورق کناف
پانل کناف در ضخامت، عرض و طول متفاوتی قابل تولید است. عرض ورق كناف موجود در بازار معمولا ۱۲۰۰ میلیمتر می باشد. این صفحات در طول های مختلفی همچون ۲۴۰۰، ۲۵۰۰، ۲۸۰۰ و ۳۰۰۰ میلیمتر عرضه می شوند. ابعاد ورق کناف از نظر ضخامت نیز ۶/۵، ۸/۵، ۹/۵، ۱۲/۵ ، ۱۵ میلیمتر و ... است. پنل کناف با ضخامت کمتر، انعطاف پذیری بیشتری دارد و در ساخت دکور مورد استفاده قرار می گیرد. از پانل کناف با ضخامت های بیشتر در کارهایی که مقاومت بالاتری مدنظر است و یا اینکه احتمال برخورد اجسام خارجی به آن وجود دارد استفاده می گردد.
کناف سقفی
شرکت كناف از بزرگترین تولید کننده های صفحات مورد استفاده در سیستم ساخت و ساز خشک می باشند و صفحات روکش دار گچی تولیدی این کمپانی در ایران با نام كناف شناخته می شوند. کناف سقفی در اجرای سقف کاذب که به همین اسم شناخته می شود، مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایای استفاده از كناف سقف ، امکان برداشت و تعمیر صفحات و دسترسی به تاسیسات پشت سقف می باشد. كناف سقفی می تواند به عنون عایق صوتی نیز عمل نماید. در طرح هایی که دارای منحنی ها و قوس های تند هستند، از پانل کناف سقف با ضخامت کمتر استفاده می شود که انعطاف پذیری آنها بالاتر است.
کناف دیوار
کناف دیواری هم به صورت دیوارهای جداکننده و هم به صورت دیوارهای کاذب قابل استفاده و اجرا می باشد. دیوار جداکننده کناف به عنوان دیوار غیرباربر و داخلی اجرا می گردد. از مهم ترین مزایای دیوار کناف سبک بودن آن و فراهم نمودن امکان عبور لوله کشی ها و تاسیسات برقی از بین دیوار می باشد. دیوار کاذب كناف بر روی دیوار بنایی اجرا می گردد. کناف دیواری به هنگام زلزله رفتار مناسبی خواهد داشت.
مزایای پانل کناف
مهم ترین مزایای کناف سقفی و دیوار کناف به شرح زیر می باشد:
- سبک بودن مصالح و کاهش بار مرده سازه
- انعطاف پذیری بالای صفحات در اجرای طرح های متنوع
- نصب آسان پنل کناف
- تنوع در انواع و امکان خرید و استفاده پنل کناف با توجه به شرایط محیط
- قابلیت رنگ آمیزی دیوار پیش ساخته کناف و كناف سقف و متناسب سازی با دکوراسیون
- فراهم نمودن قابلیت نصب چراغ به صورت توکار و روکار
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۳ از ۵ - از مجموع ۴ رای
نظرات کاربران