کف کاذب آلومینیومی

کف کاذب آلومینیومی

دسته بندی

کف کاذب

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

بازه قیمت

از ۱۰۰,۰۰۰ تومان تا ۳۰۰,۰۰۰ تومان

توضیحات قیمت

قیمت کف کاذب آلومینیومی به مواردی هم چون جنس تایل ها، کیفیت مراحل اجرای کف کاذب آلومینیوم ، اجرت نصاب کف کاذب ، هزینه حمل تا محل بستگی دارد. کف کاذب آلومینیومی با توجه به نوع روکش برای اتاق های سرور، آزمایشگاه ها، اتاق تجهیزات، اتاق های کامپیوتر و محیط های این چنینی استفاده می شود. قیمت کف کاذب آلومینیومی برای نیمه اول سال ۱۴۰۴ بین بازه ۱۰۰,۰۰۰ تا ۳۰۰,۰۰۰ تومان برای هر متر مربع متغیر است.
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

کف کاذب آلومینیمی

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

کف کاذب آلومینیومی

کف کاذب آلومینیومی یکی از پرکاربردترین انواع کف کاذب در ایران است. جنس کف کاذب آلومینیومی از آلیاژ آلومینیوم است که به روش ریخته گری دایکست تولید می شود. نام دیگر کف کاذب دایکست است که از روش تولید آن گرفته شده است. روش ریخته گری دایکست روشی است که متریال با تراکم بالا تولید می کند و در نتیجه این تراکم مقاومت فشاری متریال افزایش می یابد. هم چنین در روش ریخته گری دایکست، قالب ها به صورت یکپارچه هستند و درزی بین تایل ها به وجود نمی آید که همین مسئله موجب مقاومت و دوام بالاتر کف کاذب آلومینیومی می شود.

 

کف کاذب آلومینیومی
استفاده از تایل های آلومینیومی در سایت های کامپیوتر و کال سنتر ها

 

سطح فوقانی تایل های کف کاذب آلومینیومی معمولا با پوشش های آنتی استاتیک پوشانده می شوند. بنابراین کف کاذب آلومینیوم زیر مجموعه کف کاذب آنتی استاتیک به شمار می رود و دارای خاصیت ضد الکتریسیته ساکن است. از کف کاذب آلومینیومی به دلیل آنتی استاتیک بودن می توان در اتاق های سرور، اتاق های برق، آزمایشگاه و در کل مکان هایی که دارای تجهیزات الکترونیکی حساس هستند، استفاده نمود. قیمت کف کاذب آلومینیومی نیز بر اساس نوع روکش ها و جنس هسته تعیین می شود.

تایل ها طبق استانداردها در ابعاد مشخصی تولید می شود و اغلب به صورت مربع یا مستطیل هستند. ارتفاع کف کاذب آلومینیومی حدودا از ۱۵ تا ۵۰ سانتی متر ادامه دارد. تایل های کف کاذب آلومینیوم در صورت نیاز قابل تعویض و جابه جایی هستند و همین مسئله اجازه دسترسی به فضای زیرین کف کاذب را به ما می دهد. به این نوع کف کاذب آلومینیومی ، کف کاذب قابل دسترس گفته می شود. برای بلند کردن تایل ها نیز از انواع بلند کننده های بادکشی می توان استفاده نمود. عبور تاسیسات، سیم کشی ها و... یکی از مزایایی است که در اتاق های سرور و فضاهایی با تاسیسات این چنینی می توان از آن بهره برد.

 

کف کاذب آلومینیومی
نصب کف کاذب آلومینیومی

 

قیمت کف کاذب آلومینیومی

قیمت کف کاذب آلومینیومی نسبت به دیگر انواع کف کاذب ، بالاتر است. علت اصلی بالاتر بودن قیمت کف کاذب آلومینیومی ، آلومینیوم به کار رفته در تولید تایل های این کف کاذب می باشد. معمولا از کف کاذب آلومینیومی در اتاق های سرور و موارد خاص این چنینی که نیاز به خاصیت آنتی استاتیکی احساس می شود، استفاده می کنند.

برای بررسی قیمت کف کاذب آلومینیومی باید عواملی مانند جنس تایل ها، کیفیت مراحل اجرای کف کاذب ، اجرت نصاب کف کاذب ، هزینه حمل تا محل و موارد این چنینی در نظر گرفته شود. در ادامه به مراحل نصب کف کاذب و نحوه برآورد قیمت کف کاذب آلومینیومی اشاره شده است. قیمت کف کاذب آلومینیومی برای نیمه اول سال ۱۴۰۴ بین بازه ۱۰۰,۰۰۰ تا ۳۰۰,۰۰۰ تومان برای هر متر مربع متغیر است.

 

کف کاذب آلومینیومی
اجرای کف کاذب آلومینیومی در اتاق های فرمان

 

  • تایل کف کاذب آلومینیومی : قیمت کف کاذب آلومینیومی تا حد زیادی به تایل های آن بستگی دارد. تولید تایل ها باید تحت شرایط کنترل شده و زیر نظر متخصصان صورت گیرد تا قابلیت های لازم را داشته باشد.
  • پایه کف کاذب آلومینیومی : قیمت کف کاذب آلومینیومی به جنس پایه ی کف کاذب که می تواند از آلومینیوم و یا فولاد باشد، بستگی دارد.
  • کلاهک پایه: کلاهک پایه معمولا از جنس آلومینیوم است.
  • میله واسط پایه: جنس میله واسط از فولاد ضد زنگ است.
  • استرینگر یا قاب کف کاذب آلومینیومی : جنس قاب کف کاذب آلومینیومی معمولا گالوانیزه است و کیفیت متریال آن در برآورد نهایی قیمت کف کاذب آلومینیوم تاثیرگذار است.
  • چسب: چسب مخصوص تایل های کف کاذب آلومینیومی باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد و قابل جدا کردن با دست نباشد. نسوز بودن و مقاومت در برابر مواد شیمیایی از دیگر ویژگی های چسب کف کاذب است.

 

کف کاذب آلومینیوم
نمونه تایل کف کاذب آلومینیومی

 

برای انتخاب کف کاذب مناسب لازم است به چند نکته توجه داشت. 

  • متراژ محل: کف کاذب آلومینیومی معمولا در هر متراژی قابل اجرا است اما استفاده از آن در متراژ های بسیار پایین چندان به صرفه نیست.
  • دما و رطوبت: کف کاذب آلومینیومی در برابر دما و رطوبت مقاومت بالایی دارد. در صورتی که فضای مورد نظر از رطوبت بسیار بالایی برخوردار باشد استفاده از این نوع کف کاذب معقول است، اما رطوبت کم و یا نوسانات دمایی پایین استفاده از کف کاذب آلومینیومی را توجیه نمی کند و می توان از انواع دیگر کف کاذب استفاده کرد.

 

کف کاذب آلومینیومی
کف کاذب آلومینیومی با امکان دسترسی

 

  • نوع کاربری: مهم ترین نکته نوع کاربری است که در ابتدا تکلیف طراح را در انتخاب نوع کف کاذب مشخص می کند. مکان هایی مانند اتاق سرور ، اتاق برق ، اتاق کامپیوتر یا آزمایشگاه بهترین مکان ها برای نصب کف کاذب آلومینیومی هستند.
  • بودجه: همان طور که گفته شد قیمت کف کاذب آلومینیومی و در کل کف های کاذب آنتی استاتیک نسبت به دیگر انواع کف کاذب کمی بالاتر است و برای استفاده در محیط های مسکونی یا فضاهای اداری با تجهیزات محدود و متراژ  پایین به صرفه نیست. اما در صورتی که بودجه زیادی برای این کار اختصاص داده اید؛ می توانید در هر مکانی از کف کاذب آلومینیوم استفاده کنید.

 

کف کاذب آلومینیومی
استفاده از کف کاذب آلومینیومی در راهرو ها

 

تایل های مشبک کف کاذب آلومینیومی

گاهی برای پوشش کف کاذب از تایل هایی استفاده می شود که حالت مشبک داشته و امکان عبور و مرور هوا را فراهم می سازد. در مکان هایی مانند اتاق برق یا اتاق های سرور که تاسیسات و تجهیزات زیادی وجود دارد و می توان این تاسیسات را از زیر کف کاذب عبور داد، بهتر است امکان تهویه برای سیم ها و کابل های برق نیز وجود داشته باشند. برای رسیدن به یک پانل مشبک برای دسترسی به هوای تازه، سوراخ هایی به قطر حدود ۶ میلی متر در سطوح منظم به روی قطعه ایجاد شده و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد فضای باز ایجاد می کند. 

 

كف کاذب آلومینیومی
تایل های مشبک کف کاذب آلومینیومی

 

انواع کف کاذب آلومینیومی از لحاظ جنس روکش

انواع کف کاذب آلومینیومی از لحاظ نوع روکش به سه دسته کلی کف کاذب آلومینیومی با روکش HPL ، کف کاذب آلومینیومی با روکش PVC و کف کاذب آلومینیومی با روکش موکت تقسیم بندی می شود. البته باید توجه داشت لایه نهایی تایل های آلومینیومی ممکن است با هر نوع روکشی که در نظر مشتری است قابل تولید باشد. در ادامه بصورت مفصل تر به معرفی معمول ترین نوع روکش های کف کاذب آلومینیوم پرداخته شده است.

 

کف کاذب آلومینیومی
اجرای کف کاذب آلومینیومی در منزل 

 

کف کاذب آلومینیومی با روکش HPL

این نوع کف کاذب آلومینیومی با داشتن روکش HPL ، در برابر ضربه و خراش مقاومت خوبی دارد و تحمل فشار نقطه ای آن بالاست. این محصولات همچنین نسبت به حرارت مقاوم هستند و برای اتاق های سرور یکی از گزینه های مطلوب به شمار می روند. روکش های HPL تحت مقدار معینی فشار ساخته می شوند و جنس آن ها از رزین است. کف کاذب آلومینیومی با روکش HPL با روش ریخته گری دایکست تولید می شود به این صورت که مواد با فشار داخل قالب ریخته می شوند و بعد از سرد شدن، قطعه یکپارچه و با کیفیت بالا از قالب جدا می شود.

 

كف کاذب آلومینیومی
کف کاذب آلومینیومی با روکش HPL

 

کف کاذب آلومینیومی با روکش PVC

کف کاذب آلومینیومی با روکش PVC با داشتن خاصیت آنتی استاتیکی، ضد رنگ و ضد پوسیدگی است و دوام نسبتا خوبی دارد. این محصول همچنین دارای قابلیت عایق حرارتی است. روکش های PVC به علت خاصیت ضد پوسیدگی بالایی که دارند، برای مناطق مرطوب فوق العاده عمل می کنند. جنس روکش PVC از مواد پلیمری و پلاستیکی بوده و نسبت به سایر انواع روکش های کف کاذب آلومینیومی قیمت مناسب تری دارد.

 

كف کاذب آلومینیومی
کف کاذب آلومینیومی با روکش PVC

 

کف کاذب آلومینیومی با روکش موکت

کف کاذب آلومینیومی با روکش موکت در مکان هایی استفاده می شود که علاوه بر مزایای دیگر کف کاذب آلومینیومی ، به خاصیت آکوستیکی نیز نیاز است. استفاده از روکش موکت نه به طور ایده آل، اما تا حدی خاصیت عایق صدا در کف کاذب آلومینیومی ایجاد می کند و در مکان هایی که رفت و آمد وجود دارد، کاربرد دارد.

 

کف کاذب آلومینیومی
روکش موکت تایل های آلومینیومی

 

کاربرد کف کاذب آلومینیومی

کف کاذب آلومینیومی در فضاهایی که نیاز به مدیریت کابل ها، تجهیزات حساس و تهویه مناسب دارند، به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله این مکان ها می توان به اتاق های عمل، بخش های تصویربرداری پزشکی، مراکز داده، اتاق های کنترل صنعتی، اتاق های سرور، پست های برق و مخابرات، سایت های راداری، اتاق های ایزوله، گلخانه های مدرن، مراکز تجاری بزرگ و... اشاره کرد. این نوع کف به دلیل ساختار مقاوم و وزن سبک، گزینه ای ایده آل برای پوشش دهی مسیرهای عبور سیم کشی، لوله کشی، سیستم های تهویه و سینی های کابل محسوب می شود. علاوه بر کاربرد فنی، استفاده از کف کاذب آلومینیوم به ایجاد نظم در محیط کمک کرده و جلوه ای مرتب و یکپارچه به فضا می بخشد که باعث بهبود زیبایی بصری نیز می شود.

 

کف کاذب آلومینیوم
کف کاذب آلومینیومی آنتی استاتیک

 

مزایای کف کاذب آلومینیومی

آلیاژهای آلومینیوم به کار رفته در تولید کف کاذب آلومینیومی دارای ترکیبات ویژه ای هستند که باعث ایجاد خواصی مانند مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار، وزن سبک و دوام طولانی مدت می شوند. این آلیاژها علاوه بر استحکام مکانیکی بالا، قابلیت جوشکاری خوبی دارند که امکان نصب و اجرای آسان را فراهم می کند. همچنین، شکل پذیری مطلوب این مواد اجازه می دهد تا طراحی های متنوعی برای کاربردهای مختلف صورت گیرد. از دیگر ویژگی های مهم این آلیاژها، مقاومت بالا در برابر نوسانات دمایی و رطوبت است که موجب می شود کف کاذب آلومینیومی در شرایط آب وهوایی مختلف عملکرد مناسبی داشته باشد.

یکی از مهم ترین ویژگی های تایل های کف کاذب آلومینیومی ، مقاومت الکتریکی و ضدحریق بودن آن هاست که این محصول را به گزینه ای ایده آل برای استفاده در محیط های حساس مانند اتاق های سرور، دیتاسنترها و مراکز کنترل صنعتی تبدیل کرده است. خاصیت ضد استاتیکی این کفپوش ها از تجمع بارهای الکتریکی جلوگیری می کند و احتمال آسیب به تجهیزات حساس الکترونیکی را کاهش می دهد. علاوه بر این، ساختار غیرقابل اشتعال کف کاذب آلومینیومی ایمنی محیط را افزایش داده و ریسک آتش سوزی را به حداقل می رساند.

 

کف کاذب آلومینیومی
استفاده از کف کاذب آلومینیومی در اتاق های سرور

 

معایب کف کاذب آلومینیومی

هر محصولی در کنار ویژگی های خوب دارای معایبی نیز می باشد. کف کاذب آلومینیومی نیز از این قاعده مستثنی نیست. یکی از این معایب کف کاذب آلومینیومی ، بالا بودن قیمت آن است که قبلا به آن اشاره شد. علاوه بر این، کف کاذب آلومینیومی عایق صوت نیست و اگر در مکانی با رفت و آمد بالا اجرا شود، نویز را منتقل می کند. بنابراین استفاده از کف کاذب آلومینیومی در سالن های سینما، سالن موسیقی و در کل هر مکانی که از کف کاذب برای خاصیت آکوستیکی آن استفاده می کنند، کارآمد نیست. مورد دیگر، ایجاد صدا در هنگام تردد بر روی کف کاذب آلومینیوم است که به علت سبک بودن این ماده و خصوصا در صورت نصب نامناسب رخ می دهد.

 

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما