فیلتر کردن پیشنهادات
شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
معرفی کالا
نظرات کاربران
کرکره برقی پنجره
کرکره برقی پنجره به کمک یک ریموت، قابلیت کنترل از راه دور را فراهم می نماید. استفاده از این نوع کرکره، ظاهری شیک و مدرن به ساختمان می بخشد. کرکره های برقی پنجره موجب افزایش امنیت ساختمان شده و با نصب کرکره برقی در تراس، نیازی به نصب حفاظ های فلزی نیست.
قیمت کرکره برقی پنجره
برای محاسبه قیمت کرکره برقی پنجره باید به نوع تیغه، شفت جهت رول کرکره برقی، موتور مورد استفاده، هزینه نصب و راه اندازی آن توجه کرد. تیغه آلومینیومی سایز ۶۰ الی ۸۰ مناسب پنجره و تراس می باشد. قیمت تیغه آلومینیومی سایز ۸۰ دوجداره، به ازای هر متربع به طور میانگین ۱,۱۰۰,۰۰۰ تومان می باشد. قیمت تیغه کرکره برقی بسته به جنس و مساحت تیغه، به طور میانگین ۷۵۰,۰۰۰ الی ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان می باشد. قیمت شفت نیز، حدودا ۱,۳۰۰,۰۰۰ الی ۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان است.
موتور کرکره برقی پنجره براساس وزن و ابعاد کرکره ها انتخاب می شود. برای کرکره های سبک تر و پنجره هایی با قاب کوچکتر موتور کرکره برقی توبلار مناسب است. در ادامه به ارزان ترین و گران ترین موتور توبلار در بازه توان ۵۰ الی ۱۰۰ نیوتن می پردازیم.
- قیمت موتور کرکره برقی توبلار بارزانته ۶۰ نیوتن، با حداکثر وزن قابل تحمل ۴۵ کیلوگرم و به ابعاد ۵ مترمربع، دارای خلاص کن دستی و سرعت چرخش موتور ۱۰ دور بر دقیقه به طور میانگین ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان است.
- موتور کرکره برقی توبلار بارزانته ۱۰۰ نیوتن، با حداکثر وزن قابل تحمل ۶۵ کیلوگرم تا ابعاد ۹ متر مربع و سرعت چرخش موتور ۹ دور در دقیقه حدودا ۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان می باشد.
به طور کلی قیمت کل پکیج کرکره برقی پنجره به ابعاد ۲ در ۲ متر همراه با موتور و نصب، حدودا ۱۴,۶۰۰,۰۰۰ الی ۱۶,۲۰۰,۰۰۰ تومان می باشد.
کاربرد کرکره برقی پنجره
در ساختمان مسکونی، کرکره اتوماتیک با ایجاد ظاهری زیبا و مدرن به جذابیت آن می افزاید. همچنین از ورود گرد و غبار و ذرات به داخل ساختمان جلوگیری می کند. در ساختمان های تجاری این کرکره ها، به حفظ امنیت و حریم شخصی کمک می کند. علاوه بر این، کاهش انتقال حرارت، کاهش هزینه های گرمایشی و سرمایشی را در پی دارد.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران