کابل کواکسیال

کابل کواکسیال

دسته بندی

کابل ساختمانی

تعداد ارائه دهنده ها

۰ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

معرفی کالا

نظرات کاربران

کابل کواکسیال

امروزه دسترسی به اینترنت و شبکه های کامپیوتری به تجهیزات مختلفی وابسته است. کابل کواکسیال یکی از قطعات کلیدی در زمینه انتقال و ارسال اطلاعات است. کابل کواکسیال وظیفه برقراری ارتباط میان تجهیزات مختلف شبکه، مخابرات و تلویزیون را بر عهده دارد به طوری که بازدهی و کیفیت عملکرد اجزا به آن وابسته است.

کابل کواکسیال یا کابل آنتن دارای هادی مسی بوده و به دلیل داشتن محافظ فلزی از تداخل سیگنال ها جلوگیری می کند. این کابل در زمینه های مختلف خانگی مانند اتصال تلویزیون به آنتن، مخابراتی مانند اتصال دفاتر مرکزی به دکل های تلفن و همچنین اتصالات مربوط دیتاسنترها کاربرد دارد. به طور کلی این کابل توانایی ارسال داده ها را از انواع آنتن ها به گیرنده های مختلف دارد.

 

 

 کابل کواکسیال

کابل کواکسیال 

 

 

انواع کابل کواکسیال

انواع مختلف کابل کواکسیال بر اساس امپدانس و اندازه در زمینه های متنوع کاربرد دارند. اندازه (RG) در واقع نشان دهنده ضخامت کابل بوده که هر چه بزرگ تر باشد به معنی باریک تر بودن هسته مرکزی است. همچنین امپدانس کابل کواکسیال تعیین کننده کاربرد آن در زمینه های مختلف می باشد. در ادامه دسته بندی این نوع کابل بر اساس اندازه و امپدانس مورد بررسی قرار گرفته است.

دسته بندی بر اساس اندازه

 کابل کواکسیال به طور کلی از نظر ضخامت در دو گروه شبکه ضخیم و نازک دسته بندی می شود که به ترتیب فواصل ۱۸۵ و ۵۰۰ متر را پشتیبانی می‌ کنند.

کابل کواکسیال شبکه نازک (Thinnet)

کابل کواکسیال شبکه نازک با قطر 0.25 میلی متر به دلیل داشتن انعطاف بالا در شبکه های مختلف کاربرد زیادی دارد. این نوع کابل به طور مستقیم به کارت شبکه متصل شده و توانایی ارسال سیگنال را تا فاصله 185 متر (بدون تضعیف) دارد. امپدانس کابل کواکسیال شبکه نازک برابر 50 اهم بوده که برای انتقال داده های تصویری و کنترل از راه دور مناسب نمی باشد. با این حال این کابل در سیستم های رادیویی و شبکه های کامپیوتری بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. کابل RG-58 از نوع شبکه نازک بوده که برای انتقال سیگنال های کم توان و رادیویی کاربرد دارد.

کابل کواکسیال شبکه ضخیم (Thicknet)

کابل کواکسیال شبکه ضخیم دارای قطر 0.5 تا 0.75 میلی متر می باشد. با توجه به ضخیم تر بودن هسته این کابل، توانایی ارسال سیگنال تا فواصل دورتر بیشتر است. به طوری که کابل کواکسیال شبکه ضخیم قابلیت ارسال داده تا فاصله 500 متر را بدون تضعیف سیگنال دارد.

 

 

 کابل کواکسیل

کابل کواکسیال 

 

کابل کواکسیال RG-59 ، RG6 و RG6/U از انواع کابل های شبکه ضخیم بوده که برای انتقال سیگنال در فواصل زیاد داخلی و خارج ساختمان کاربرد دارند. بنابراین  RG59 و RG6 به ترتیب انتخاب مناسبی برای دوربین های مدار بسته و تلویزیون ها با کیفیت تصویر بالا می باشند. کابل RG-11 نیز از نوع شبکه ضخیم بوده که به دلیل پهن تر بودن هسته داخلی برای انتقال تصاویر HD تلویزیونی و ویدیویی کاربرد دارد.

 

دسته بندی بر اساس امپدانس

همان طور که گفته شد از دیگر فاکتورهای مهم برای دسته بندی کابل های کواکسیال مقدار امپدانس (مقاومت ناشی از عبور جریان متناوب) است. به صورت کلی امپدانس کابل های کواکسیال برابر 50، 52،75 و 90 اهم است که بر همین اساس کاربرد آن ها مشخص می شود. به طوری که امپدانس 50 اهم برای انتقال اطلاعات و امپدانس 75 اهم در سیستم های مدار بسته آنالوگ، دیجیتال خانگی و تلویزیونی کاربرد دارد.

کابل  کواکسیال 75 اهم

·       کابل RG59 : این نوع کابل برای برقراری ارتباط از راه دور در پچ ها و دوربین های مدار بسته کاربرد دارد.

·       کابل RG59/U : کابل کواکسیال RG59/U دارای ثبات فازی و انعطاف پذیری زیادی در مسیریابی است که برای توزیع ویدئوهای آنالوگ و دیجیتال با کیفیت HD کاربرد دارد.

·       کابل RG6 : این کابل برای برقراری ارتباط های تلویزیونی با کیفیت بالا انتخابی مناسبی می باشد.

 

 

 خرید کابل کواکسیل

کابل rg6 برای اتصال تلویزیون

 

کابل کواکسیال 50 اهم

·       کابل RG58 : این کابل برای انتقال امواج رادیوییRF، تاسیسات آنتن موبایل انتخاب مناسبی می باشد.

·       کابل RG142 : این نوع کابل برای فن های پیشرفته و قفسه رک کاربرد داشته و از پایداری حرارتی و فازی بالایی برخوردار است.

·       کابل RG174 : کابل کواکسیال RG174 برای سیگنال های کوتاه و کم قدرت مانند بلوتوث، WIFI و GPRS کاربرد دارد.

·       کابل RG213 : این نوع کابل کواکسیال در خطوط انتقال با ظرفیت بالا کاربرد داشته و در دسته کابل های شبکه ضخیم قرار می گیرد.                                                                                           

 

خرید کابل کواکسیال

کابل کواکسیل در اتصالات کامپیوتری، شبکه ای و آنتن ها کاربرد گسترده ای دارد. بر همین اساس انواع مختلف این کابل در اندازه ها و امپدانس های متنوع قابل خریداری و تهیه است. قیمت کابل کواکسیال تا حد زیادی به نوع و کاربرد آن وابسته است. به طوری که ضخامت و همچنین امپدانس کابل بر اساس آن ها تعیین می شود. بنابراین خرید کابل کواکسیال بر اساس متناسب با استفاده آن برای دوربین های مدار بسته، تلویزیون، آنتن و شبکه انجام می شود.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما