چسب کفپوش
دسته بندی
چسب ساختمانیتعداد ارائه دهنده ها
۲ ارائه دهندهتوضیحات قیمت
قیمت چسب کفپوش تحت تاثیر عواملی همچون برند محصول، حجم، نوع و کیفیت آن تغییر می کند. چسب کفپوش در بسته بندی های ۴ و ۱۰ کیلوگرمی تولید و عرضه می شود. رنج قیمت چسب خمیری کفپوش در نیمه اول سال ۱۴۰۳، بین ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است. این قیمت برای چسب کفپوش صنعتی بین ۱۳۰ تا ۱۸۰ هزار تومان می باشد. هر کیلوگرم از چسب کفپوش به طور میانگین برای نصب ۳ تا ۴ متر مربع کف پوش کافی است.فیلتر کردن پیشنهادات
شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
نوع
- Select All
- خمیری
برند
- سرزیت هنکل
- تیس
وزن
- کمتر از ۱۰ کیلوگرم
- ۱۰ تا ۲۰ کیلوگرم
رنگ
- شیری
- سفید
کشور سازنده
- ایران
- آلمان
چسب کفپوش TFG-660 خمیری تیس
۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
وزن (کیلوگرم):
رنگ:
سفیدکشور سازنده:
ایرانمحل استفاده:
روی سطوح سمنت برد، کفپوش PVC،گچی، دیوار پیش ساختهکاربرد:
نصب پارکت، انواع کفپوش، سنگ، کاشیمعرفی کالا
نظرات کاربران
چسب کفپوش
چسب کفپوش یکی از انواع چسب های ساختمانی است و برای نصب انواع کفپوش ها مانند پارکت یا کف پوش های pvc مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از چسب، کفپوش ها خیلی محکم تر به سطح زیرین اتصال می یابند. به دلیل ترکیبات چسب کفپوش ، این چسب توانایی استفاده برای کارهای دیگر به جز نصب کفپوش و پارکت را نیز دارد و برای متریال هایی مانند چرم، فوم، شیشه و فلز نیز استفاده می شود. در ادامه این مطلب به بررسی قیمت، انواع، ویژگی ها و نحوه استفاده از این چسب می پردازیم.
قیمت چسب کفپوش
قیمت چسب کفپوش تحت تاثیر عواملی همچون برند محصول، حجم، نوع و کیفیت آن تغییر می کند. یکی از مهم ترین عوامل موثر در قیمت چسب کفپوش نوع چسب است. به طور مثال قیمت چسب خمیری کفپوش نسبت به چسب کفپوش صنعتی کمتر است.
از دیگر عوامل تاثیر گذار بر قیمت چسب کفپوش ، حجم آن است. چسب کفپوش در بسته بندی های 4 و 10 کیلوگرمی تولید و عرضه می شود. قیمت تمام شده به ازای هر کیلوگرم در بسته بندی های با حجم های بیشتر، کمتر است.
رنج قیمت چسب خمیری کفپوش در نیمه اول سال ۱۴۰۳، بین ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است. این قیمت برای چسب کفپوش صنعتی بین ۱۳۰ تا ۱۸۰ هزار تومان می باشد. هر کیلوگرم از چسب کفپوش به طور میانگین برای نصب ۳ تا ۴ متر مربع کف پوش کافی است.
انواع چسب کفپوش
انواع چسب کفپوش شامل دو نوع خمیری و مایع می باشد. چسب مایع که به چسب کف پوش صنعتی نیز شناخته می شود، از قدرت چسبندگی بسیار بالایی برخوردار است اما در برابر آتش و حرارت مقاوم نیست و نمی توان در مکان هایی که در معرض حرارت یا آتش سوزی هستند از آن ها استفاده کرد. از دیگر مواردی که در مورد این چسب ها می توان اشاره کرد، محدودیت استفاده از آن است. از چسب کف پوش صنعتی یا مایع نمی توان برای اتصال کفپوش های pvc بهره برد زیرا به دلیل قدرت زیاد باعث خوردگی آن ها و ایجاد درز بین کفپوش ها می شود.
دسته دیگر چسب های کفپوش، چسب خمیری است. این چسب ها به صورت آماده استفاده توزیع می شوند. چسب کفپوش خمیری خود به دو دسته چسب های بر پایه آب و چسب های پلی اورتان تقسیم بندی می شود. چسب کفپوش خمیری شامل مواد بر پایه آب مانند لاتکس و پودر های معدنی است. این چسب نیز مانند چسب کفپوش مایع از قدرت چسبندگی خوبی برخوردار است اما سرعت خشک شدن آن کمتر است. به همین دلیل شامل بو و گاز هایی که برای سلامتی انسان مضر باشد نیست.
چسب خمیری پلی اورتان که یکی دیگر از انواع چسب کفپوش است، به صورت دو جزئی تهیه می شود. این چسب در رنگ های سفید، سیاه و طوسی تولید می شود و از لحاظ قدرت چسبندگی و مواد سازنده تا حدی شبیه چسب کفپوش بر پایه آب می باشد.
خرید بهترین چسب برای چسباندن کفپوش
بهترین چسب کفپوش باید ویژگی های منحصر به فردی داشته باشد. راحتی استفاده، اتصال محکم و کارایی مناسب از ویژگی های چسب کفپوش است.
کفپوش ها یکی از اعضای اساسی به شمار می روند و از قیمت نسبتا بالایی برخوردارند. در صورت انتخاب نامناسب چسب کف پوش ممکن است به آن ها آسیب وارد شود و موجب افزایش هزینه ها گردد. در صورت انتخاب نامناسب چسب کف پوش ممکن است اتفاقاتی نظیر ایجاد صدا در هنگام راه رفتن یا جداشدن کفپوش ها از سطح ایجاد شود. به دلیل تنوع در کفپوش ها بهتر است در هنگام خرید چسب از متخصصان این حوزه کمک بگیرید.
عمران مدرن یکی از فروشگاه های اینترنتی فعال در حوزه ساختمان است و محصولاتی نظیر چسب کفپوش نیز در آن به فروش می رسد. با مراجعه به وبسایت عمران مدرن، علاوه بر مشاهده قیمت های به روز هر کالا می توانید از مشاوره تخصصی کارشناسان این مجموعه نیز بهره مند شوید.
ویژگی های چسب کف پوش
بهترین چسب برای چسباندن کفپوش ها باید ویژگی های منحصر به فردی داشته باشد. از ویژگی های این محصولات می توان به قدرت چسبندگی بالا، مقاومت در برابر نفوذ آب و همچنین دمای بسیار بالا یا پایین، کاهش بار مرده ساختمان و سرعت اجرایی بالا اشاره کرد. همچنین چسب کف پوش مرغوب باید دارای خاصیت ارتجاعی مناسب، پایداری در برابر سرما و گرما و عمر و دوام مناسب باشد.
ویژگی | توضیحات |
انواع | خمیری، مایع |
مصارف | پارکت، PVC، چرم، فوم، شیشه، فلز |
میزان مصرف | ۳۰۰ گرم برای هر متر مربع |
قیمت | ۸۰ تا ۱۸۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم |
ویژگی ها | قدرت چسبندگی بالا، مقاومت در برابر آب، گرما و سرما، عمر و دوام بالا، خاصیت ارتجاعی مناسب، کاهش بار مرده ساختمان، سرعت اجرای بالا |
روش استفاده از چسب کفپوش
یکی از مهم ترین عواملی که در نصب کفپوش ها اهمیت دارد، جنس سطح است. نصب کفپوش ها روی سطوح سیمانی، موزاییکی، کاشی و گچی با یکدیگر تفاوت دارد. مانند سایر چسب های ساختمانی، اولین مرحله در استفاده از چسب کفپوش ، آماده سازی سطح کار است. سطحی که قرار است کفپوش ها روی آن قرار بگیرند باید عاری از هر گونه گرد و غبار و چربی بوده و همچنین خشک باشد. هر گونه ناهمواری در سطح نیز باید توسط سمباده یا وسایل دیگر از بین برود و کاملا صاف و یکدست باشد.
مرحله بعد نوبت به آماده سازی چسب می رسد. چسب کفپوش خمیری به صورت آماده مصرف تولید می شود و به هیچ مرحله آماده سازی نیاز ندارد.
سپس نوبت به اعمال چسب روی سطح می رسد. برای این کار بهتر است از کاردک های دندانه دار مخصوص کمک گرفته شود. ضخامت چسب مورد نیاز حدود 2 میلی متر است. دقت شود که چسب به صورت یکنواخت در سطح پخش شود. در مرحله آخر باید کفپوش ها را روی سطح قرار داد. پس از نصب کفپوش ها بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت نباید تحت فشار قرار بگیرند تا کاملا خشک و مستحکم شود.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران