رانر کناف

رانر کناف

تعداد ارائه دهنده ها

۷ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

رانر کناف

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

سازه گستر ایلیا

سازه گستر ایلیا

۳

تهران

phone

******٠٢١۴۶

آریا سازه

آریا سازه

۳

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

آلوم سازه

آلوم سازه

۳

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

شرکت سازه گستر ایلیا

شرکت سازه گستر ایلیا

۳

تهران

phone

******۰۲۱۴۶

شرکت بازرگانی خیام

شرکت بازرگانی خیام

۳

تهران

phone

******۰۲۱۵۵

عمران گستر ایده نو

عمران گستر ایده نو

۵

تهران

phone

******۰۲۱۴۴

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

رانر کناف

سازه رانر کناف ،جز افقی ساختار قاب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل میدهد.این سازه در کف و سقف اجرا شده و به عنوان هادی استادها عمل میکند.به علاوه ، از این سازه در بخش های افقی باز شوها نیز استفاده میشود.مقطع این پروفیل U بوده و در اندازه های متناظر با انواع استاد ۵۰، ۷۰ ،۷۵ ،۱۰۰ میلیمتر و در دو نوع براساس استاندارد های DIN و NF تولید و عرضه میشود.

استاد رانر کناف چیست؟

صفحات سیمانی الیاف­دار (fiber cement) به عنوان ساخت و ساز خشک سیمانی در ساختمانهایی که سازه آنها اسکلت فلزی یا بتنی باشد، با زیرسازی استاد و رانر کناف مورد استفاده قرار می­گیرد. همچنین به منظور پوشش در ساختما­ن­هایی که سازه آنها از نوع سیستم سازه فلزی سبک (LSF) است، برترین گزینه می­باشد.سیستم دیوار های خشک که در اجرای فایبرسمنت بردها مورد استفاده قرار می گیرد،  از اعضای افقی و عمودی از نوع ورق های فولادی سرد نورد شده تشکیل مبی شود. اعضای افقی به رانرها معروف هستند.و اعضای قائم موسوم به استادها هستند. ابتدا رانرها در دو تراز کف و سقف نصب می شوند و سپس استادها در فواصل مناسب بر روی رانرها قرار می گیرند. اتصال منعطف فایبر سمنت بورد ها به استاد و رانر کناف باعث کاهش نیروی زلزله شده و در هنگام وقوع زلزله مقاومت ساختمان را بالا می برد.

رانر کناف کنفی

استاد و رانر(stud and runner) از مهمترین اجزای زیرسازی می باشند. در زیرسازی دیوار کناف، سقف کاذب کناف و… بسیار کاربرد دارد. برای مثال استاد و رانر کناف سقف کاذب و استاد رانر کناف از جمله مهمترین کاربردهای آن است.

امروزه در ساختمان های با اسکلت فلزی یا بتنی از تکنولوژی جدیدی برای پوشش دیوارها و سقف ها استفاده می شود.  بع این روش جدید درای وال (dry wall) یا دیوار خشک میگویند. برای بکارگیری درای وال باید از زیرسازی مناسب بهره گرفت.

رانر کناف کاری

از استاد و رانر کناف همانطور که گفته شد بیشتر در سازه های سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد و در عکس سقف کاذب نیز این مورد مشهود است و می توانید با جزئیات بیشتر از نحوه ی نصب استاد و رانر کناف مطلع شوید. به همین منظور stud and runner که دو سازه فولادی سبک و گالوانیزه می باشند، برای زیرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. سپس پانل های گچی یا سیمانی به منظور پوشش دیوار و یا  پوشش سقف روی این زیرسازی انجام شده قرار می گیرد.

استاد رانر کناف

سازه استاد،جزء عمودی ساختار قالب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل می دهد.این سازه ها بصورت قائم و در فواصل 30 ، 40 یا 60 سانتیمتر از یکدیگر نصب شده و به عنوان زیر سازی برای نصب پانل ها عمل می نمایند.این نوع پروفیل در دو نوع بر اساس استانداردهای DIN و NF تولید و عرضه می شود که هریک ویژگی های خاص خود را دارند. انواع استاد رانر کناف شامل موارد زیر است:

·         استاد  C26

·         استاد  C50

·         استاد  C70

·         استاد  C100

·         استاد  CW50

·         استاد  CW70

·         استاد CW100

قیمت رانر کناف

رانر کناف یا پروفیل U در واقع سازه ای است که به صورت افقی در زیرسازی دیوارهای خشک بکار می رود. این سازه به گونه ای است که دو سر استاد وارد آن می شود. پروفیل رانر کناف در دو استاندارد بین المللی به بازار عرضه می شود. پروفیل های رانر کناف نیز مانند استاد ها در ابعاد مختلفی تولید می شود. این ابعاد با ابعاد استاد ها متناسب است. در زیر تصویری از یک رانر کناف و طرقه استفاده از آن در زیرسازی را می توانید مشاهده نمایید. قیمت رانر کناف بر اساس ابعاد و کیفیت آن تعیین می شود.

ابعاد رانر کناف

در ادامه طول و عرض و ضخامت رانر کناف و استاد مورد بررسی قرار میگیرد:

طول رانر کناف و استاد

o       رانر کناف 50   U50 (ورق 0/5) (4 متری)

o       رانر کناف 70   U70 (ورق 0/5) (4 متری)

o       رانر کناف 100   U100 (ورق 0/5) (4 متری)

o       استاد 50   C50 (ورق 0/5)      (3 متری)

o       استاد 70   C70 (ورق 0/5)      (3 متری)

o       استاد 100   C100 (ورق 0/5)     (3 متری)

o       استاد 50   C50 (ورق 0/6)      (3 متری)

o       استاد 70   C70 (ورق 0/6)      (3 متری)

o       استاد 100   C100 (ورق 0/6)     (3 متری)

انواع رانر کناف

انواع رانر کناف شامل: (رانر کناف u36 ، پروفیل UD28 ، رانر کناف U26 ، رانر کناف U50 ، رانر کناف U70، رانر کناف U100 ، رانر کناف UW50 ، رانر کناف UW70 ، رانر کناف UW100) برای توضیح این رانرها ابتدا از رانر کناف u36 آغاز می کنیم:

رانر کناف uh36 کناف ایران

رانر کناف U36 يكی از محصولات جدیدی در صنعت ساختمان سازی می باشد كه به دلیل سرعت نصب بالا، وزن تمام شده سبكتر سازه و استفاده متریال كمتر نسبت به دكوراسیون و ديواركشی های داخلی به سبک سنتی، این محصول بسیار مقروم به صرفه تر می باشد.

رانر کناف u36

سازه رانر کناف UH36 جهت ساخت آویز ترکیبی بعنوان بخشی از زیر سازی سقف کاذب D112A کاربرد دارد.   

پروفیل UD28

این سازه در فصل مشترک دیوار و سقف ،به دیوار متصل شده و تراز سقف را مشخص می کند.همچنین این سازه می تواند نقش باربری داشته و به عنوان تکیه گاه در حاشیه سقف عمل نماید و یا به عنوان یک عضو الزامی در ساختار های دارای عایق بندی صوتی یا دارای کد حریق نیز به کار گرفته شود.

o       رانر کناف U26

o       رانر کناف U50

o       رانر کناف U70

رانر کناف U100

سازه رانر،جزء افقی ساختار قاب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل می دهد.این سازه در سقف و کف اجرا شده و به عنوان هادی استادها عمل می نماید.همچنین از این سازه در بخش های افقی بازشو ها نیز استفاده می شود.این نوع پروفیل در دو نوع بر اساس استاندارد DIN و NF تولید و عرضه می شود.

o       رانر کناف UW50

o       رانر کناف UW70

رانر کناف UW100

سازه رانر،جزء افقی ساختار قاب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل می دهد.این سازه در سقف و کف اجرا شده و به عنوان هادی استادها عمل می نماید.همچنین از این سازه در بخش های افقی بازشو ها نیز استفاده می شود.این نوع پروفیل در دو نوع بر اساس استاندارد DIN و NF تولید و عرضه می شود

استاد و رانر کناف

استاد و رانر کناف اجزای تشکیل دهنده پروفیل کناف یا مقاطع فولادی می باشند. هر کدام از این اجزاء دارای اندازه ها و ضخامتهای متفاوتی هستند . در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.

سازه C (استاد)

استاد، به عنوان قسمت عمودی ساختار قاب فولادی در دیوارهای خشک یا دیوار کاذب کناف به کار می‌رود. این سازه‌ها به صورت قائم و در فواصل ۴٠ ,۳٠ یا ۶٠ سانتیمتر از یکدیگر نصب شده و به عنوان زیرسازی برای نصب پنل ها عمل می‌نمایند. مقطع این پروفیل C شکل بوده و در اندازه های۵۰،۷۰ و ۷۵، ۱۰۰ میلیمتر (عمق جان) و در دو نوع بر اساس استانداردهای DIN  و NF تولید و عرضه می‌شود.

 


شرح کالا

ضخامت
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

استاد C26

0/6

26

40

استاد C50

0/6

50

35

استاد C70

0/6

70

40

استاد C100

0/6

100

100

 

سازه U (رانر)

رانر، به عنوان قسمت افقی ساختار قاب فولادی در دیوارهای خشک به کار می‌رود. این سازه در کف وسقف اجرا شده و به عنوان هادی استادها عمل می‌کند. همچنین، این سازه در بخش‌های افقی بازشوها نیزاستفاده می شود. مقطع این پروفیل U شکل بوده و در اندازه‌های ۵۰،۷۰ و ۷۵، ۱۰۰ میلیمتر، در دو نوع بر اساس استانداردهای DIN وNF  تولید و عرضه می‌شود.

شرح کالا

ضخامت
(میلیمتر)

ارتفاع
(میلیمتر)

رانر کناف UH36

55/0

17

رانر کناف U26

5/0

28

رانر کناف U50

5/0

30

رانر کناف U70

5/0

30

رانر کناف U100

5/0

30

 

سازه رانر کناف

سازه C  (استاد): سازه استاد، جزء عمودی ساختار قاب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل می دهد. این سازه ها به صورت قائم و عمودی به عنوان زیرسازی برای نصب پنل ها عمل می نمایند. مقطع این پروفیل C شکل بوده و در اندازه های۵۰،۷۰ ، ۱۰۰ میلیمتر عرضه میشود.

سازه U  (رانر): سازه رانر، جزء افقی ساختار قاب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل می دهد. این سازه در کف وسقف اجرا شده و به عنوان هادی استادها عمل می نماید. به علاوه، از این سازه در بخش های افقی بازشوها نیزاستفاده می شود. مقطع این پروفیل U شکل بوده و در اندازه های متناظر با انواع استاد ۵۰،۷۰ ،۱۰۰میلیمتر عرضه می شود.

رانر کناف گالوانیزه

مقاطع (پروفیل) های کناف از ورق های فولادی که به وسیله یک لایه روی پوشش شده اند تولید می شوند. این مقاطع همگی به روش نورد سرد (cold roll forming) فرم داده می شوند. همچنین این مقاطع برای عملکرد باربری مناسب نمی باشند. اگر از این مقاطع در مناطقی با درصد رطوبت نسبی بالا استفاده شود تمامی نقاط برش خورده در این شرایط می بایست با پرایمر های بر پایه ی روی (Zinc) ترمیم و محافظت شود.

قیمت استاد و رانر کناف

اگر بخواهیم به طور خلاصه تعریفی از استاد داشته باشیم می توان از آن به عنوان سازه فولادی با مقطع C شکل نام برد. استاد یا پروفیل C در ساخت زیرسازی برای دیوارهای خشک یا به اصطلاح درای وال ها مانند دیوار کناف به صورت عمودی به کار میروند. امروزه در اکثر سازه ها مخصوصا سازه های LSF استفاده از استاد و رانر کناف کاربرد بیشتری دارد. استادها در فواصل منظم از یکدیگر نصب می شود و مانند ستون عمل می کنند. رانر کناف یا پروفیل U در واقع سازه ای است که به صورت افقی در زیرسازی دیوارهای خشک بکار می رود. این سازه به گونه ای است که دو سر استاد وارد آن می شود. پروفیل رانر کناف در دو استاندارد بین المللی به بازار عرضه می شود. قیمت استاد و رانر کناف بر اساس ابعاد و کیفیت آن محاسبه می شود.

پروفیل رانر

مقاطع (پروفیل) های کناف از ورق های فولادی که به وسیله یک لایه روی پوشش شده اند تولید می شوند. این مقاطع همگی به روش نورد سرد (cold roll forming) فرم داده می شوند. همچنین این مقاطع برای عملکرد باربری مناسب نمی باشند. اگر از این مقاطع در مناطقی با درصد رطوبت نسبی بالا استفاده شود تمامی نقاط برش خورده در این شرایط می بایست با پرایمر های بر پایه ی روی (Zinc) ترمیم و محافظت شود.

پروفیل F47

این سازه جزء اصلی زیر سازی سقف های کاذب D112 را تشکیل داده و به عنوان سازه باربر و یا سازه پانل خور عمل می کند.                  

پروفیل L25

این سازه در فصل مشترک دیوار و سقف ،به دیوار متصل شده و تراز سقف را مشخص می کند.همچنین این سازه می تواند نقش باربری داشته و به عنوان تکیه گاه در حاشیه سقف عمل نماید و یا به عنوان یک عضو الزامی در ساختار های دارای عایق بندی صوتی به کار گرفته شود.علاوه بر آن از این سازه جهت زیر سازی در محل شکست های سقف نیز استفاده می شود.  

پروفیل CD60

این سازه جزء اصلی زیر سازی سقف های کاذب D112 را تشکیل داده و به عنوان سازه باربر و یا سازه پانل خور عمل می کند. همچنین در محل هایی که دستیابی به کد حریق مد نظر است از سازه CD60 استفاده می شود.      

کرنربید

سازه محافظ گوشه،در کنج های خارجی دیوارها و محل هایی که در معرض ضربه هستند،استفاده می شود.کرنر بید ها علاوه بر ضربه گیری،لبه های گونیا و یکنواخت ایجاد می کند.

وزن رانر کناف و استاد

پروفیل استاد و رانر کناف یکی از مهم‌ترین اجزای تشکیل دهنده زیرسازی دیوار‌های خشک یا کناف می‌باشند. صفحات سیمانی الیافدار، در ساختمان‌هایی با سازه‌های فلزی یا بتنی به عنوان ساخت و ساز خشک توسط زیرسازهای استاد و رانر کناف استفاده می‌‌شوند. رانر کناف یا پروفیل U به سازه‌های افقی که در زیرسازی دیوارهای خشک بکار می‌رود می‌گویند. رانرها طبق دو استاندارد DIN و NF تولید می‌شود. استاد یا پروفیل C برای ساخت زیرسازی دیوارهای خشک به صورت عمودی کاربرد دارند.

برای ساختن زیر ساخت از استادها، به منظور ستون در فواصل منظم استفاده می‌شود. پروفیل استاد و رانر کناف مکمل هم بوده و طبق دو استاندارد DIN و NF تولید می‌شوند. همچنین هر دو نیز به صورت پروفیل‌های گالوانیزه و نورد سرد تولید می‌شوند. رانرها در کف و سقف نصب شده و سپس استادها در فواصل منظم روی آنها قرار می‌گیرند. زیر ساخت‌های ساخته شده توسط این پروفیل‌ها باعث کاهش نیروی زلزله و افزایش مقوامت ساختمان در هنگام وقوع زلزله می‌باشد.

از مزیت این دسته پروفیل‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

o       دارای مقاومت بالا و وزن کم می‌باشد.

o       در مقابل زلزله بسیار مقاوم بوده و صدمات آن بسیار کم است.

o       باعث سرعت بخشیدن به اجرای پروژه و سازه می‌شود.

 

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما