رادیاتور

رادیاتور

تعداد ارائه دهنده ها

۰ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

معرفی کالا

نظرات کاربران

رادیاتور

رادیاتور یا همان شوفاز از اجزای اساسی سیستم گرمایشی است که در ایجاد گرما و بهبود کیفیت زندگی در فصول سرد سال نقش مهمی را ایفا می کند. رادیاتور یک مبدل حرارتی است که حرارت ناشی از آب گرم را به محیط ساختمان منتقل می کند. قیمت رادیاتور بسته به میزان مصرف انرژی، ابعاد، زیبایی، برند و خدمات پس از فروش متغیر است.

 

قیمت رادیاتور

قیمت رادیاتور حوله خشک کن بسته به جنس آن در حدود ۴۵۰,۰۰۰ تا ۱۶,۲۰۰,۰۰۰ تومان است. بازه قیمت رادیاتور شیشه ای و دکوراتیو از حدود ۴,۱۷۰,۰۰۰ تا ۱۳,۲۰۰,۰۰۰ تومان متغیر است. رادیاتور شوفاژ برقی از قیمتی در حدود ۲,۰۰۰,۰۰۰ تا ۲۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان برخوردار می باشد. قیمت انواع رادیاتور پره ای در حدود ۲۳۵,۰۰۰ تا ۳۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان می باشد. انواع رادیاتور پنلی نیز از قیمتی در حدود ۱,۳۰۰,۰۰۰ تا ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان برخوردار می باشد.

ابعاد رادیاتور از عوامل تاثیر گذار بر قیمت است که باید با توجه به متراژ محیط انتخاب گردد. رادیاتور های بزرگ تر مناسب باشگاه ها و سالن های بزرگ است که هزینه بیشتری را در پی دارند. رادیاتور به ازای هر متر، گرمای متفاوتی تولید می کند. گرمادهی رادیاتور های پنلی بهتر از رادیاتور های پره ای است همچنین قیمت رادیاتور بسته به شکل ظاهری و طرح بکار رفته، متغیر است. به طور کلی قیمت رادیاتور های پنلی و پرده ای ارزان تر از رادیاتور های شیشه ای است.

 

انواع رادیاتور

رادیاتور ها به ۵ دسته رادیاتور پنلی، پره ای، حوله خشک کن، شیشه ای، قرنیزی و دکوراتیو تقسیم می شوند. رادیاتور قرنیزی سیستم یک ردیفه، با ارتفاع حدود ۱۳ سانتی متر مناسب ساختمان های نرمال و سیستم دو ردیفه مناسب فضاهایی است که نسبت محیط به مساحت کمتر از ۵۰٪ یا ارتفاع بیش از ۳ متر می باشد. همچنین با رادیاتور قرنیزی قابلیت سازگاری و طراحی رادیاتور متناسب با دکوراسیون داخلی فراهم می باشد. رادیاتور شیشه ای ظاهر زیبایی داشته و گرمای دلچسبی به ارمغان می آورد. 

رادیاتور پنلی در مقایسه با پره ای قابلیت مناسب تری در کار با پکیج دیواری از خود نشان می دهد. همچنین رادیاتور پنلی و پره ای از لحاظ میزان گرمایش و بازده حرارتی، تقریبا مشابه یکدیگر عمل می کنند. از لحاظ تعمیر پذیری نیز، رادیاتور پنلی به دلیل یکپارچه بودن پره ها، امکان تعمیر ندارند در صورتی که تعمیر رادیاتور پره ای به راحتی و با هزینه کمتر امکان پذیر است.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما