بالابر ساختمانی 500 کیلویی
دسته بندی
بالابر کارگاهیتعداد ارائه دهنده ها
۱ ارائه دهندهبازه قیمت
از ۱۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان تا ۲۴,۲۷۰,۰۰۰ تومانتوضیحات قیمت
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی به برند و جنس بدنه موتور وابسته است. نمره، متراژ و نوع سیم بکسل نیز تعیین کننده قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی می باشد. قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی از بالابرهای با ظرفیت کمتر، بیشتر است.فیلتر کردن پیشنهادات
شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
وزن اسمی
- ۲۵۰ - ۳۰۰
- ۵۰۰
- ۷۵۰
- ۱۰۰۰
برق موتور
- تک فاز
- سه فاز
بالابر ساختمانی ۵۰۰ کیلویی سه فاز ۵.۵ اسب - ۱۴۰۰ دور
۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹۲۳,۹۷۰,۰۰۰ تومان
برند:
قرقره:
۲۰ تا ۸۰ متر سیم بکسل سایز ۸ نتاب یا ۷ لا تابپایه:
لوله ۶ - ضخامت ۲ - ارتفاع ۲.۲ مترریل:
ناودانی ۸ - طول ۲.۸۵ مترکالسکه:
نبشی ۶کلید:
۳۰ آمپر بدنه آلومینیومیتوضیحات:
قیمت بالابر ساختمانی درب کارگاه می باشد و هزینه حمل به عهده مشتری است. ضمانت ۶ ماهه برای گیربکس. برای خرید بالابر ساختمانی به صورت عمده یا سفارشی تماس بگیرید.معرفی کالا
نظرات کاربران
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی به عوامل متعددی وابسته است. یکی از این عوامل تک فاز یا سه فاز بودن بالابر است. همچنین قیمت بالابر بستگی به برند بالابر دارد. قیمت بالابر ۵۰۰ کیلویی به طور قابل توجهی بیشتر از قیمت بالابر ۲۵۰ کیلویی است. قیمت بالابر ساختمانی تک فاز ۲۵۰ کیلویی با توجه به وزن کمتری که تحمل خواهد کرد پایین تر از انواع بالابر ۵۰۰ کیلویی تک فاز و سه فاز است.
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی سه فاز
به طور معمول قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی سه فاز از بالابرهای تک فاز بالاتر است، زیرا این نوع بالابر با موتور قدرتمندتر و گیربکس قویتری طراحی شده تا بتواند بارهای سنگینتر را با ایمنی و دوام بیشتر جابجا کند. بالابر سه فاز ۵۰۰ کیلویی به دلیل مصرف انرژی بهینه و کارایی بیشتر برای پروژههای ساختمانی بزرگ با دسترسی به برق صنعتی مناسب است، قیمت بالابرهای ساختمانی تک فاز که حمل بار کمتر از 500 کیلو دارند، برای کارگاههای کوچکتر و مصارف محدود که فقط برق تک فاز دارند، گزینه اقتصادیتر و مناسب تری است.
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی تک فاز
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی یکی از مهم ترین عوامل در خرید بالابر است. در بالابر ۵۰۰ کیلویی از برق سه فاز استفاده می شود. بدین ترتیب اگر برق محل پروژه شما تکفاز است، استفاده از بالابر ساختمانی 500 کیلویی برای شما امکان پذیر نیست. طور کلی بودجه و قیمت تعیین کننده نوع کالای قابل خرید می باشد. در عمران مدرن می توانید لیست قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی سه فاز و بالابرهای ساختمانی تک فاز را به صورت بروز و آنلاین استعلام نمایید. بالابر ۵۰۰ کیلویی نسبت به بالابرهای با ظرفیت کمتر، اسکلت و جوشکاری و گیربکس قوی تری دارد، از این رو قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی سه فاز از سایر انواع کوچکتر، بیشتر می باشد.
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی بر اساس مشخصات موتور
از مهم ترین اجزای یک بالابر، موتور آن می باشد. برند موتور و جنس بدنه آن تعیین کننده قیمت موتور و در نهایت قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی است. قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی برخی از برندهای ایرانی از نمونه چینی آن بیشتر و برخی دیگر از آنها ارزان تر می باشد. به عبارتی نمی توان به طور قطع گفت که قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی تولیدی کشور خاصی از کشور دیگر گران تر یا ارزان تر است.
موتورهای بالابر با دو بدنه چدنی و آلومینیومی تولید می گردند. در صورت یکسان بودن سایر مشخصات قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی با موتور بدنه چدنی از نمونه آلومینیومی بیشتر است. ضمن اینکه کیفیت بالاتری نیز دارد.
قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی بر اساس مشخصات پایه
مشخصات پایه و بدنه نیز تعیین کننده قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی می باشد. معمولا جنس پایه های بالابرهای مختلف یکسان است. اما از نظر ضخامت یا به عبارتی گوشت، با هم متغیر می باشند. هر چه گوشت پایه بیشتر باشد، قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی نیز بیشتر خواهد بود.
بالابر ۵۰۰ کیلویی
بالابر ۵۰۰ کیلویی جهت حمل بار در ساختمان هایی با ارتفاع بیشتر از ۲۰ متر استفاده می شود. همچنین زمانی که نیاز است بارهایی بیشتر از ۲۵۰ کیلوگرم در ساختمان حمل شود، از بالابر ۵۰۰ کیلویی استفاده می شود. این دستگاه را می توان پراستفاده ترین نوع بالابر در ساختمان های دارای برق سه فاز دانست. بالابر ساختمانی ۵۰۰ کیلویی دارای ظرفیت و قدرت بیشتری نسبت به نوع ۳۵۰ کیلویی بوده، اسکلت آن محکم تر و جوش های آن مستحکم تر است. همچنین گیربکس بالابر با ظرفیت بیشتر قدرتمندتر است. قیمت بالابر ساختمانی 500 کیلویی نیز از نوع ۳۵۰ کیلویی بیشتر است.
خرید بالابر ۵۰۰ کیلویی
در خرید بالابر 500 کیلویی در نظر داشته باشید که ظرفیت اسمی و واقعی بالابر ساختمانی متفاوت است. بنابراین با توجه به نیاز خود و ظرفیت واقعی بالابر اقدام به خرید بالابر ساختمانی نمایید. بالابر ساختمانی 500 کیلویی در برندهای گوناگون در ایران موجود است. برندهای یوگوسلاوی و اسلوونی و ایتالیایی از بهترین برندهای وارداتی در ایران است که کیفیت و قیمت نسبتا بالایی دارند. بالابرهای ایرانی برند موتوژن و مهرژن و الکو آسیا از بهترین برندهای ایرانی بالابر هستند. بالابرهای چینی نیز در بازار ایران موجود است که قیمت پایین تری از سایر برندها دارند.
استعلام قیمت بالابر ۵۰۰ کیلویی برای خرید آن بسیار مهم و حائز اهمیت است. در واقع از اصلی ترین موضوعات در خرید، قیمت آن می باشد. اما باید توجه داشت که قیمت بالابر ۵۰۰ کیلویی در کنار کیفیت آن باید مدنظر قرار گیرد. به عبارتی نباید کیفیت را فدای قیمت بالابر 500 کیلویی کرد. به هنگام خرید هم باید به کیفیت محصول و هم قیمت آن توجه نمود.
ابعاد بالابر ساختمانی 500 کیلویی
ابعاد بالابر ساختمانی 500 کیلویی بر اساس پایه آن تعیین می شود. ابعاد پایه بزرگ دارای عرض پایین ۱۴۰ سانت و عرض بالای ۶۵ سانت است. ارتفاع ۲۲۰ سانت نیز برای بالابر در نظر گرفته می شود. برای پایه های کوچکتر عرض پایین ۱۰۰ سانت و عرض بالا ۶۰ سانت است. ارتفاع نیز ۱۱۰ سانتی متر در نظر گرفته می شود. ابعاد پایه بالابر ۵۰۰ کیلویی و ریل آن با بالابر 250 کیلویی یکسان است. تفاوت بالابر های ساختمانی ۲۵۰ و ۵۰۰ در گیربکس و الکتروموتور است و جعبه بالابر مصالح که باید بتواند وزن بیشتری را در خود جای دهد.
بالابر ۵۰۰ کیلویی سه فاز
بالابر ۵۰۰ کیلویی سه فاز نیاز به برق فشار قوی یا سه فاز دارد. این نوع از بالابر نسبت به نوع تک فاز قدرت بیشتری داشته و می توان مصالح سنگین تری را با آن جابجا نمود. این نوع بالابر باید از گیربکس قوی برخوردار باشد. بالابر ساختمانی 500 کیلویی سه فاز از موتور سه فاز با حداقل توان ۵/۵ اسب بخار ساخته می شود. سایز گیربکس آن حداقل ۱۱۰ است. نمره سیم بکسل مورد استفاده برای جابجایی بار نیم تنی نیز حداقل ۱۰ است. شرایط لازم برای استفاده از بالابر ۵۰۰ کیلویی فراهم بودن برق سه فاز در کارگاه است. موتور سه فاز توان بیشتری دارد، برق کمتری مصرف می کند و بار بیشتری نیز در یک نوبت حمل می کند. بنابراین در صورتی که برق سه فاز در کارگاه فراهم شود، بهترین گزینه استفاده از بالابر ساختمانی ۵۰۰ کیلویی سه فاز است.
بالابر ۵۰۰ کیلویی تک فاز
در بالابر ساختمانی 500 کیلویی از برق سه فاز استفاده میشود؛ به همین علت، هنگامی که امکان تامین برق سه فاز ممکن نباشد، باید از بالابرهای تک فاز و با ظرفیت های پایین تر استفاده نمود. در این صورت از موتور تک فاز ۳ اسب با گیربکس قوی تر استفاده می شود و بالابر با ظرفیت حداکثر ۳۵۰ کیلو حاصل می شود. موتور بالابر با ظرفیت 500 کیلویی باید با برق سه فاز راه اندازی شود اما در صورتی که به هیچ عنوان امکان تامین برق سه فاز نباشد، چاره ای جز استفاده از موتور بالابر ساختمانی تک فاز با ظرفیت کمتر از ۵۰۰ کیلوگرم نیست.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۶ از ۵ - از مجموع ۱۲ رای
نظرات کاربران