بالابر ساختمانی تک فاز

بالابر ساختمانی تک فاز

تعداد ارائه دهنده ها

۳ ارائه دهنده

بازه قیمت

از ۱۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان تا ۲۴,۲۷۰,۰۰۰ تومان

توضیحات قیمت

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز بر اساس برند، جنس بدنه و دور موتور متفاوت است. قیمت بالابر ساختمانی تک فاز با جنس بدنه موتور چدنی از نمونه آلومینیومی آن بیشتر است. همچنین قیمت بالابر ساختمانی تک فاز ۱۴۰۰ دور از بالابر تک فاز ۳۰۰۰ دور بالاتر می باشد.
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

وزن اسمی

وزن اسمی را مشخص کنید

برق موتور

تک فاز x

بالابر ساختمانی ۲۵۰ - ۳۰۰ کیلویی تک فاز چینی ۳ اسب - ۱۴۰۰ دور

۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲

برند:

قرقره:

۲۰ تا ۴۵ متر سیم بکسل سایز ۸ نتاب یا ۷ لا تاب

پایه:

لوله ۶ - ضخامت ۲ - ارتفاع ۲.۲ متر

ریل:

ناودانی ۸ - طول ۲.۸۵ متر

کالسکه:

نبشی ۴

کلید:

۳۰ آمپر بدنه آلومینیومی

توضیحات:

قیمت بالابر ساختمانی درب کارگاه می باشد و هزینه حمل به عهده مشتری است. ضمانت ۶ ماهه برای گیربکس. برای خرید بالابر ساختمانی به صورت عمده یا سفارشی تماس بگیرید.

بالابر ساختمانی ۲۵۰ - ۳۰۰ کیلویی تک فاز ایرانی ۳ اسب - ۱۴۰۰ دور

۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲

۲۳,۹۷۰,۰۰۰ تومان

برند:

قرقره:

۲۰ تا ۴۵ متر سیم بکسل سایز ۸ نتاب یا ۷ لا تاب

پایه:

لوله ۶ - ضخامت ۲ - ارتفاع ۲.۲ متر

ریل:

ناودانی ۸ - طول ۲.۸۵ متر

کالسکه:

نبشی ۴

کلید:

۳۰ آمپر بدنه آلومینیومی

توضیحات:

قیمت بالابر ساختمانی درب کارگاه می باشد و هزینه حمل به عهده مشتری است. ضمانت ۶ ماهه برای گیربکس. برای خرید بالابر ساختمانی به صورت عمده یا سفارشی تماس بگیرید.
https://omranmodern.com/files/products/083AG6uU4SXFzRnxtp7rfxIvxYoOthgi.jpg

بالابر ساختمانی ۲۵۰ - ۳۰۰ کیلویی تک فاز چینی ۳ اسب - ۳۰۰۰ دور

۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲

۱۵,۹۷۰,۰۰۰ تومان

برند:

چینی

قرقره:

۲۰ تا ۴۵ متر سیم بکسل سایز ۸ نتاب یا ۷ لا تاب

پایه:

لوله ۶ - ضخامت ۲ - ارتفاع ۲.۲ متر

ریل:

ناودانی ۸ - طول ۲.۸۵ متر

کالسکه:

نبشی ۴

کلید:

۳۰ آمپر بدنه آلومینیومی

توضیحات:

قیمت بالابر ساختمانی درب کارگاه می باشد و هزینه حمل به عهده مشتری است. ضمانت ۶ ماهه برای گیربکس. برای خرید بالابر ساختمانی به صورت عمده یا سفارشی تماس بگیرید.
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز در مقایسه با نمونه‌ی مشابه سه فاز تا حدی بالاتر است. قیمت بالابر ساختمانی تک فاز بر اساس برند نیز متفاوت است. هر قطعه‌ای که به دستگاه اضافه شود مانند ریموت کنترل روی قیمت تاثیر دارد و اگر انواع بالابر تک فاز یوگوسلاوی یا اسلونی اصل پیدا شود معمولا قیمت بسیار بالایی دارد. نمونه‌های چینی و ایرانی معمولا در یک رنج قیمت قرار می‌گیرند و حتی گاهی برندهای ایرانی گران تر تمام می شود. در صورتی که قیمت بالابر تک فاز ساختمانی کشورهای اروپایی رنج بالایی نداشت، در مورد اصالت یا کیفیت دستگاه باید احتیاط بیشتری به خرج داد. 

 

بالابر ساختمانی تک فاز

بالابر ساختمانی تک فاز دارای موتورهای ۲ تا ۳ اسب بخار است و برای انتقال بار ۲۵۰ کیلوگرم استفاده می‌شود اما معمولا میتوان بار با وزن بیشتری را در جهت افقی با این بالابرها جابجا کرد. فروش بالابر ساختمانی تک فاز عموما برای انتقال بار زیر ۳۰۰ کیلوگرم انجام می‌شود. اغلب برندهای موتور تک فاز ، چینی یا ایرانی است. قیمت بالابر ساختمانی تک فاز معمولا از سایر انواع بالابر کمتر است و با مقایسه کیفیت و قیمت بالابر تک فاز در بازار برندهای چینی کیفیت بالاتر و عموما قیمت مناسب تری دارند. این بالابرها با توانایی انتقال بار تا ۳۵۰ کیلوگرم ارزان ترین قیمت بالابر تکفاز موجود در بازار است. پایین بودن قیمت بالابر تک فاز ساختمانی به معنای کیفیت پایین دستگاه نیست. در مورد خرید بالابر ساختمانی تک فاز ایمنی حرف اول را می‌زند. کیفیت متریال ساخت و سیم بکسل و ایمنی شاسی و پایه و سیستم‌های حفاظتی موتور مستقیما به ایمنی دستگاه وابسته است. در ادامه تفاوت برندها و انواع موتور بالابر ساختمانی تک فاز بررسی شده است.

 

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز
بالابر های تک فاز ساختمانی

 

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز بر اساس برند

غالب بالابرهای ساختمانی تک فاز موجود در بازار از برندهای ایرانی یا چینی می باشند. این موضوع یکی از عوامل موثر بر قیمت بالابر ساختمانی تک فاز است. قیمت بالابر ساختمانی تک فاز الکو از نمونه های چینی بیشتر می باشد. اما قیمت بالابر ساختمانی تک فاز چینی از برخی دیگر از برندهای ایرانی بالاتر است.

 

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز بر اساس دور موتور

بالابرهای تک فاز در دو مدل ۱۴۰۰ دور و ۳۰۰۰ دور به فروش می رسند. قیمت بالابر ساختمانی تک فاز ۱۴۰۰ دور از ۳۰۰۰ دور بیشتر است. همچنین کیفیت و ایمنی آن نیز بالاتر است.

 

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز بر اساس جنس بدنه

بدنه موتورهای بالابر ساختمانی در دو جنس چدنی و آلومینیومی تولید می گردد. کیفیت نمونه های چدنی بالاتر بوده و از این رو قیمت بالابر ساختمانی تک فاز با بدنه چدنی نیز بیشتر است.

 

مقایسه بالابر ساختمانی تک فاز چینی و ایرانی

در جدول ویژگی دو برند الکتروموتور ایرانی مهرژن و الکو و برندهای چینی تاپ ایتال و آرام‌پی لیون و استریم و توان تک و بارلی مقایسه شده است. تنها تفاوتی در این موتورها به چشم می‌خورد به جریان ورودی باز می‌گردد. حداکثر جریان ورودی مدل‌های چینی تا حدی بیشتر از مدل‌های ایرانی است. باید در نظر داشت که آمپر ورودی نباید از حداکثر جریان مجاز فراتر رود. یکی از علت های ماندگاری بیشتر یالابر تک فاز چینی توانایی مربوط به توان تحمل حداکثر جریان ورودی است. 

برند

تاپ ایتال TOP ITAL

برندهای آر ام پی لیون (RMP LION) ، استریم ، توان تک ، بارلی

مهر ژن

الکترو آسیا طرح الکو

توان

2.2 کیلو وات

2.2 کیلو وات

2.2 کیلو وات

2.2 کیلو وات

قدرت

3 اسب

3 اسب

3 اسب

3 اسب

حداکثر جریان مجاز ورودی

17.1 آمپر

19 آمپر

16 آمپر

15 آمپر

R.P.M

1400

1400

1400

1400

بالابر تکفاز ایرانی

دو برند ایرانی مطرح در بازار  بالابر تک فاز الکو و موتوژن است. با توجه قیمت بالای موتور یوگوسلاوی برند الکو آسیا تلاش کرده مشابه این الکتروموتورها را در ایران تولید کند. موتور الکوی آسیا کیفیت نسبتا خوبی دارد اما بزرگترین ضعف آن عدم یکپارچکی ساختار است. موتور بالابر تکفاز الکو به صورت دو تکه ساخته شده که در فشارهای بالا، نقطه ضعف این برند خواهد بود.

 

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز ایرانی

بالابر ساختمانی تک فاز موتوژن طرفدار بسیاری دارد. کیفیت موتورهای این برند بسیار مناسب است. از نظر کیفیت پایه و بدنه باید به متریال ساخت توجه ویژه داشت. پوسته‌های آلومینیومی ممکن است شکننده باشد و دوام مناسبی نداشته باشد. موتور آن ۲۲۰ ولت شهری است. سیم‌پیچ این برند برای بالابر های تک فاز عملکرد مناسبی دارد. بالابر ساختمانی تک فاز موتوژن یکی از پر درخواست ترین بالابر های تک فاز موجود در بازار است. 

گیربکس بالابر ساختمان معمولا از اصفهان تهیه می‌شود. جنس بدنه‌ی گیربکس‌های اصفهان آلومینیوم است و زنگ نمی‌زند و جنس بدنه از آلیاژ فسفر و برنز و بسیار مقاوم است. این گیربکس‌ها را با نام گیربکس برنزی و فسفری نیز می‌شناسند. 

این برند روتور مناسبی دارد و کلاچ و کلید گریز از مرکز آن نیز بسیار با کیفیت است. با توجه به اینکه آمپر عبوری در موتور پایین است، این بالابر های تک فاز در مکان‌های که سیستم برق‌رسانی ضعیفی دارد نیز به خوبی عمل می‌کند. بالابر تک فاز ساختمانی از جنس چدن معمولا گران‌تر است.

 

قیمت بالابر تک فاز

بالابرهای تک فاز در ظرفیت های مختلف در بازار عرضه می گردند که بر این اساس قیمت بالابر تک فاز متفاوت است. ظرفیت ۲۵۰ یکی از آنها است. قیمت بالابر تک فاز ۲۵۰ کیلویی از انواع سه فاز بیشتر می باشد. یکی از دلایل بالاتر بودن قیمت بالابر تک فاز ۲۵۰ کیلویی ، درخواست بالای آن است. اما قیمت بالابر تک فاز ۲۵۰ کیلویی از انواع سه فاز کمتر است.

 

بالابر تک فاز ساختمانی

علاوه بر موتور و گیربکس، یکی از قطعات اصلی بالابر، سیم بکسل است. بهتر است از سیم بکسل ساده استفاده شود. قطعه‌ای با نام کرپی یا پیچ کرپی بالابر ساختمانی نیز برای ایجاد اتصالات ایمن استفاده می‌شود. انواع نتاب معمولا شکنندگی بالایی دارد. سلامت سیم بکسل در عملکرد ایمن دستگاه نقش مهمی ایفا می‌کند. کیفیت پایه و ریل نیز بر عملکرد و ایمنی دستگاه تاثیرگذار است.  میتوان از ریموت برای دستگاه‌های بالابر ساختمانی تک فاز  استفاده کرد که امکان کنترل بالابر را از راه دور فراهم می‌کند.

 

قیمت بالابر ساختمانی تک فاز
بالابر های تک فاز ساختمانی چینی

 

کلید بیسیم بالابر تکفاز

نصب کلید بیسیم روی بالابر ساختمانی بسیار ساده است. برای نصب روی بالابر تک فاز، کلید ثابت باز می‌شود و کلید جدید جایگزین می‌شود. در هنگام خرید بالابر ساختمانی تک فاز باید به ایمنی دستگاه توجه کرد. برای جابجایی ۳۵۰ کیلوگرم وزن بار تا ۴ طبقه بالابر تک فاز کفایت می‎کند. برای بار بالاتر از ۳۵۰ کیلوگرم موتور تک فاز پاسخ‌گو نیست و باید به سراغ موتورهای سه فاز بروید. موتورهای تک فاز معمولا از موتورهای ۳ فاز سبک‌تر است. 

بالابر ساختمانی تک فاز تا چه وزنی جابجا می‌کند ؟

توان اسمی دستگاه ۳۵۰ و توان مفید ۲۵۰ اعلام شده است. گاهی این بالابرها با نام بالابر ساختمانی تک فاز ۳۰۰  نیز در بازار شناخته می‌شود. برای ساختمان‌های کم ارتفاع و برای انتقال قائم می‌توان به حداکثر ظرفیت اسمی امید داشت اما پیشنهاد می‌شود بیش از ۳۰۰ کیلو با دستگاه حمل نشود. در واقع بیش از ۳۰ کیسه‌ی ۱۰ کیلویی مصالح نباید با دستگاه جابجا شود.

 

سرعت انتقال مصالح با بالابر ساختمانی تکفاز

بالابر تکفاز معمولا با سرعت ۱۴ یا ۱۵ متر در دقیقه بار را حمل می‌کند. در واقع اگر هر طبقه را ۳.۵ متر فرض کنیم ساختمان ۴ طبقه ۱۴ متر ارتفاع دارد. یک دقیقه طول می‌کشد تا باکت به بالا فرستاده شود. سرعت انتقال بار مصالح در سرعت کار تاثیرگذار است اما بالا بردن سرعت بر ایمنی انتقال بار تاثیر منفی خواهد داشت. هر بار با سرعت بیشتری جابجای شود ممکن است دچار دوران شود که ایمنی کارگاه ساختمانی را به خطر می‌اندازد. سرعت استاندارد برای بالا بردن مصالح ۱۴ تا ۱۵ دقیقه است.

 

انتخاب گیربکس مناسب بالابر تک فاز ساختمانی

گیربکس های بهکار و روانکار و پویا صنعت غالب گیربکس‌های موجود در بازار را شامل می‌شود. جنس بدنه‌ی گیربکس آلومینیومی یا چدنی است. بدنه‎‌ی گیربکس باید در برابر الکتریسیته عایق باشد. نسبت انتقال گیربکس بالابر ساختمانی تک فاز ۱ به ۴۸ است. از گیربکس‌ حلزونی vf86 برای بالابرهای استفاده می‌کنند. آلیاژی که با آن دنده‌های گیربکس بالابر تک فاز ساخته می‌شود نیز نقش مهمی در پایداری و عملکرد آن ایفا می‌کند. آنچه در بازار با نام  گیربکس دنده برنجی شناخته می‌شود در واقع آلیاژ برنز است. 

 

باکت مورد استفاده در بالابر ساختمانی

در بالابرهای تک فاز از باکت‌های با ظرفیت یک فرغون استفاده می‌شود. گنجایش فرغون ۷۹ یا ۸۰ لیتر است. حداکثر مقدار استاندارد حمل بار فرغون ۳۰۰ کیلو است و همین میزان مصالح در باکت بالابر ساختمانی تک فاز جا می‌شود و باکت نیز توانایی انتقال این میزان از بار را خواهد داشت. هر فرغون حداکثر ۵۰ عدد آجر فشاری را جابجا می‌کند و فرغون با ۱۵ تا ۲۰ بار بیل زدن پر می‌شود.

 

بابر مصالح تک فاز
بالابر مصالح ساختمانی تک فاز

 

بالابر ساختمانی تک فاز چدنی 

بالابر ساختمانی تک فاز با بدنه موتور چدنی انتخاب اول بسیاری از خریداران است. علت این انتخاب استحکام بالایی است که چدن در برابر فشار از خود نشان می‌دهد. چدن به سختی تغییر شکل پیدا می‌کند و در برابر ساییدگی به شدت مقاوم است. یکی از ویژگی‌های مهم چدن خاصیت عایق بودن آن است که باعث می‌شود بالابر تک فاز با موتور بدنه‌ی چدن در مناطق سردسیری عملکرد بهتری داشته باشد. خاصیت عایق خصوصا در مناطق سردسیری طول عمر موتور را افزایش می‌دهد. 

ضعف بالابر موتور چدنی مربوط به انتقال ضعیف گرما است. در مقایسه با الکتروموتورهای آلومینیومی انتقال حرارت ضعیف‌تری دارد و در مناطق گرمسیری این ويژگی ممکن است مشکل ساز باشد. وزن چدن بسیار زیاد است که و ممکن است زیاد بودن وزن در جابجایی مشکل‌ساز باشد اما همین ویژگی از لرزش بدنه‌ی موتور در فشارهای بالا جلوگیری می‌کند.

 

بالابر تک فاز آلومینیومی

بالابر ساختمانی تک فاز با بدنه‌ی موتور آلومینیوم وزن سبکی دارد و به راحتی جابجا می‌شود و در ابعاد کوچکتری نیز تولید می‌‌شود. آلومینیوم توانایی انتقال حرارت را دارد. ضریب حرارتی مناسبی این موتورها باعث می‌شود که موتور سریعتر خنک شود. سروصدای کار کردن موتور الومینیوم به نسبت کمتر است. یکی از معایب الکتروموتور آلومینیوم آسیب پذیری آن در برابر فشار و ضربه نسبت به الکتروموتور چدنی است. بلبرینگ موتور به مرور زمان فرسوده می‌شود. ممکن است بالابرهایی با بدنه‌ی آلومینیومی در شرایط آب و هوایی گرمتر، عملکرد بهتری در مقایسه با موتور چدنی داشته باشد.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۶ از ۵ - از مجموع ۱۲ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما