فیلتر کردن پیشنهادات
شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
معرفی کالا
نظرات کاربران
آبگرمکن
آبگرمکن ها به منظور گرم کردن آب مورد نیاز خانه، ساختمان ها و مکان های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. انتخاب صحیح آبگرم کن تاثیر بسزایی در صرفه جویی مصرف انرژی و هزینه های آن به همراه دارد. در ادامه به معرفی انواع آبگرم کن های موجود در بازار و قیمت آبگرم کن پرداخته شده است.
قیمت آبگرمکن
قیمت آبگرمکن با توجه به نوع، برند و ظرفیت (میزان آب گرمی که می تواند در هر ساعت تامین کند) متغیر است. قیمت آبگرم کن گازی در حدود ۵,۷۰۰,۰۰۰ تا ۱۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان است. قیمت آبگرمکن برقی نیز در حدود ۱,۶۵۰,۰۰۰ تا ۸,۸۰۰,۰۰۰ تومان می باشد.
انواع خورشیدی از قیمتی در حدود ۱۰,۹۰۰,۰۰۰ تا ۲۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان برخوردار می باشند. قیمت منبع کویل دار ایستاده نیز بر اساس ظرفیت آن از حدود ۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان متغیر است.
انواع آبگرم کن
آبگرم کن ها به دو دسته آبگرم کن های مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شوند. در آبگرمکن مستقیم، منبع انرژی داخل پکیج قرار می گیرد، آبگرم کن گازی، نفتی و برقی شامل این گروه می شوند. آبگرمکن غیرمستقیم، شامل یک بویلر و سیستم گرمایش مرکزی است که آب را گرم می کند و با عبور آب گرم از طریق یک مبدل حرارتی، به آب و فضای خانه گرما می بخشد. آبگرم کن دوجداره، خورشیدی، کویلی شامل این گروه می شوند.
آبگرمکن گازی دارای یک ترموستات است که دما و فشار داخل آبگرمکن را کنترل می کند. نوع گاز، شهری یا کپسولی می باشد. آبگرم کن گازی، خود به آبگرمکن دیواری و ایستاده تقسیم می شود.
آبگرمکن برقی دستگاهی است که برای گرم کردن آب از برق استفاده می کند. کنترل دما بر عهده ترموستات است و هنگامی که دما به مقدار تنظیم شده برسد، ترموستات، المنت ها را قطع می کند تا از گرم شدن بیش از حد آب جلوگیری کند. آبگرم کن برقی در مقایسه با آبگرمکن گازی برای ویلاها و ساختمان هایی که خارج از شهر هستند و دسترسی به گاز شهری ندارند، مناسب تر است.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران