استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

هزینه اسکلت فلزی

هزینه اسکلت فلزی
هزینه اسکلت فلزی

اسکلت فلزی یکی از رایج ‌ترین و محبوب‌ ترین روش ‌های ساختمان سازی در جهان است. این محبوبیت به دلیل استحکام بالا، مقاومت در برابر زلزله و سرعت اجرا روز به روز افزایش می یابد. البته هزینه اسکلت فلزی یکی از عوامل کلیدی و دخیل در برنامه ‌ریزی و برآورد بودجه پروژه به شمار می آید. در این مقاله از عمران مدرن، عوامل مؤثر بر هزینه اسکلت فلزی اعم از دستمزد اسکلت فلزی ۱۴۰۳ و قیمت نصب اسکلت فلزی را به طور جامع بررسی خواهیم نمود.

قیمت هر متر مربع ساختمان اسکلت فلزی

هزینه اسکلت فلزی با توجه به عوامل متعددی تعیین می شود و نمی توان یک قیمت واحد برای تمامی پروژه های اسکلت فلزی ارائه داد چرا که طراحی سازه هر پروژه با دیگری متفاوت است. برای مثال هزینه اسکلت فلزی ۱۴۰۳ به روش جوشکاری (دارای قاب ساده و مهاربند به همراه دیوار برشی و سقف کامپوزیت با فونداسیون) به ازای هر متر مربع از ۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان تا ۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان متغیر است. برای دریافت اطلاع دقیق از قیمت هر متر مربع ساختمان اسکلت فلزی با عمران مدرن تماس بگیرید.

هزینه اسکلت فلزی
هزینه ساخت اسکلت فلزی

عوامل مؤثر بر هزینه اسکلت فلزی ۱۴۰۳

همانطور که اشاره شد در این مقاله قصد داریم تا قیمت اسکلت فلزی را به طور کامل مورد نقد و بررسی قرار دهیم. بنابراین در ابتدا به کلیه عوامل تاثیر گذار بر قیمت سازه فلزی می پردازیم.

تاثیر قیمت فولاد بر قیمت تمام شده اسکلت فلزی

مهم‌ ترین عامل تعیین‌ کننده هزینه اجرای اسکلت فلزی ، قیمت فولاد در بازار ایران است. قیمت فولاد تحت تأثیر عوامل متعددی تغییر می ‌کند. اولین عامل نرخ ارز است. تغییرات قیمت دلار تأثیر مستقیمی بر هزینه فولاد و البته هزینه ساخت اسکلت فلزی دارد. شرایط بازار جهانی نیز از این قاعده مستثنی نیست. قیمت جهانی فولاد و عرضه و تقاضای آن در سطح بین ‌المللی نیز نقش مهمی در تعیین قیمت داخلی فولاد و برآورد اسکلت فلزی دارد.

هزینه حمل و نقل و تاثیر آن بر قیمت اسکلت فلزی

با توجه به این موضوع که اکثر کارخانجات فولاد در اطراف شهرها مشغول به فعالیت هستند، از این رو هزینه حمل و نقل فولاد از کارخانه تا محل پروژه نیز باید در قیمت تمام شده ساختمان اسکلت فلزی لحاظ شود. هرچه مسافت از کارخانه تا محل پروژه و حجم فولاد بیشتر باشد، هزینه حمل و نقل و هزینه اسکلت فلزی ساختمان افزایش می یابد. البته نوع وسیله نقلیه (کامیون، تریلی) نیز باید در برآورد اسکلت فلزی لحاظ گردد.

هزینه اسکلت فلزی
عوامل موثر بر هزینه اسکلت فلزی

رابطه وزن اسکلت فلزی با هزینه آن

مقدار فولاد مورد نیاز برای پروژه، تأثیر زیادی بر هزینه ساخت اسکلت فلزی ۱۴۰۳ دارد. وزن اسکلت فلزی به عوامل متعددی از جمله ارتفاع سازه، طراحی و نحوه بارگذاری سازه وابسته است. نوع طراحی و استفاده از المان‌ های مختلف مانند تیر ها، ستون ‌ها، مهاربند ها و دیوار برشی فولادی می ‌تواند وزن سازه را تغییر دهد و بر هزینه ساخت ساختمان اسکلت فلزی بیافزاید. در خصوص ارتفاع ساختمان نیز باید گفت که ساختمان‌ های بلندتر معمولاً نیاز به فولاد بیشتری برای استحکام دارند و هزینه ساخت خانه با اسکلت فلزی در سازه های بلندمرتبه به تبع بیشتر است.

از تاثیر بارگذاری سازه بر هزینه ساختمان اسکلت فلزی نباید بی تفاوت گذر کرد. میزان بار زنده و مرده ‌ای که ساختمان باید تحمل کند، تعیین‌ کننده مقدار فولاد مصرفی است. اگر طراح سازه در کار خود تبحر لازم را نداشته باشد و سازه را با مقاطع بهینه طراحی نکند، مقدار فولاد مصرفی افزایش می یابد. در نتیجه قیمت هر متر مربع ساختمان اسکلت فلزی روندی صعودی طی خواهد کرد.

در نهایت نوع کاربری ساختمان بر هزینه ساخت اسکلت فلزی ۱۴۰۳ تاثیر می گذارد. پروژه‌ های صنعتی معمولاً فولاد بیشتری نسبت به ساختمان ‌های مسکونی نیاز دارند.

قیمت سازه فلزی با توجه به هزینه ساخت و نصب

هنگام برآورد اسکلت فلزی باید هزینه‌ های مربوط به ساخت و نصب اسکلت فلزی را در نظر گرفت. این هزینه ها شامل موارد زیر می ‌شوند:

هزینه جوشکاری یا پیچ و مهره

انتخاب روش اتصالات تأثیر زیادی بر لیست قیمت ساخت اسکلت فلزی دارد. معمولاً جوشکاری هزینه کمتری دارد، اما پیچ و مهره سرعت نصب بالاتری دارد. برای اجرای سازه فلزی جوشی با تیر ورق حدودا ۲۵,۰۰۰ تومان و برای اجرا با تیرآهن حدود ۲۰,۰۰۰ تومان برای هر کیلو دریافت می شود. نصاب اسکلت فلزی برای اسکلت پیچ و مهره هم به ازای هر کیلو حدود ۳۰,۰۰۰ تا ۳۵,۰۰۰ تومان دریافت می نماید. البته این قیمت برای تناژهای مختلف متغیر و قابل مذاکره می باشد.

دستمزد نیروی کار

اجرای اسکلت فلزی چه به روش پیچ و مهره ای باشد و چه به روش جوشکاری، نیازمند نیروی کار مجرب است. بنابراین هزینه نیروی کار ماهر برای نصب اسکلت فلزی در پروژه‌ های بزرگ، بخش قابل توجهی از قیمت تمام شده ساختمان اسکلت فلزی را تشکیل می دهد.

هزینه ماشین ‌آلات

استفاده از جرثقیل، بالابر و سایر ماشین ‌آلات سنگین برای نصب قطعات فولادی نیز از واجبات یک پروژه ساخت و ساز است. از این رو هزینه اجاره یا خرید ماشین آلات باید در لیست قیمت ساخت اسکلت فلزی گنجانده شود.

تاثیر پوشش‌ های محافظتی بر هزینه اسکلت فلزی ساختمان

همانطور که می دانید فولاد به کار رفته در اجرای اسکلت فلزی برای مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی نیازمند پوشش های محافظتی است. استفاده از پوشش ‌هایی مانند ضدزنگ و رنگ های مقاوم در برابر خوردگی، هزینه ساخت ساختمان اسکلت فلزی را افزایش می دهد.

هزینه ساخت خانه با اسکلت فلزی در موقعیت جغرافیایی مختلف

موقعیت جغرافیایی پروژه در قیمت نصب اسکلت فلزی تاثیرگذار است. برای مثال هزینه ساخت اسکلت فلزی ۱۴۰۳ در کلان شهرهایی مانند تهران با سایر شهرستان ها متفاوت است. این تفاوت قیمت از هزینه‌ های حمل ‌و نقل، دستمزد نیروی کار و حتی قیمت مواد نشات می گیرد. البته ناگفته نماند که شرایط آب ‌و هوایی بر هزینه اجرای اسکلت فلزی بی تاثیر نیست. اصولا در مناطق مرطوب، نیاز به پوشش ‌های ضدخوردگی بیشتر است که این موضوع، قیمت تمام شده اسکلت فلزی را افزایش می‌ دهد.

هزینه اسکلت فلزی
هزینه ساخت اسکلت فلزی ۱۴۰۳

رابطه هزینه اسکلت فلزی ۱۴۰۳ با فونداسیون سازه

فونداسیون، پایه و اساس هر سازه است و هزینه و طراحی آن به عوامل مهمی بستگی دارد. نوع خاک (سخت، نرم، شنی یا رسی) تعیین ‌کننده عمق و نوع فونداسیون است. اگر خاک ضعیف باشد، نیاز به پایدار سازی یا اجرای شمع‌ است که هزینه ساختمان اسکلت فلزی را افزایش می ‌دهد. فونداسیون سطحی (شالوده) برای ساختمان ‌های کم‌ ارتفاع و زمین ‌های مقاوم، مناسب و هزینه اجرای آن کمتر است. فونداسیون عمیق (شمع ‌گذاری) برای ساختمان ‌های بلندمرتبه یا زمین ‌های ضعیف استفاده می ‌شود و هزینه بالاتری دارد.

وزن سازه، بارهای وارده و طراحی، حجم بتن ‌ریزی و آرماتور بندی را تعیین می ‌کند. کیفیت بتن و مقدار سیمان مصرفی بر قیمت هر متر ساختمان اسکلت فلزی تأثیر می ‌گذارد. هزینه‌ های جانبی مانند گود برداری و خاک ‌برداری با توجه به عمق فونداسیون بر قیمت نهایی می افزاید. در مناطق مرطوب یا با سطح آب زیرزمینی بالا، هزینه زهکشی و ایزولاسیون نیز به دستمزد اسکلت فلزی ۱۴۰۳ اضافه می ‌شود.

سخن پایانی

هزینه اسکلت فلزی به عوامل متعددی بستگی دارد که در این مقاله به آن ها پرداخته شد. برای کاهش هزینه ‌ها، باید تصمیم هایی در بهینه‌ سازی طراحی، انتخاب مواد و روش ‌های اجرا اتخاذ شود. همچنین، بررسی قیمت فولاد و برنامه ‌ریزی دقیق می ‌تواند به کاهش هزینه‌ های غیر ضروری کمک کند. برای محاسبه دقیق ‌تر قیمت هر متر ساختمان اسکلت فلزی بهتر است با کارشناسان عمران مدرن از طریق شماره ۶۲۹۹۹۶۷۵-۰۲۱ در تماس باشید.

برای مطالعه بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

0

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!