خیلی از افراد تصمیم به بازسازی خانه خود می گیرند ولی نمی دانند از کجا شروع کنند. پیش از آغاز بازسازی منزل، انجام یک سری اقدامات الزامی است. در صورتی که این کارها انجام نشود شاید در روند انجام بازسازی، مشکلاتی به وجود آید. شناخت و تشخیص نواقص و نیازهای خانه، علایق، میزان بودجه، مجوزها و موارد دیگر، یک بازسازی را موفق و ایده آل خواهد کرد. در این مطلب تمام گام های لازم قبل از شروع بازسازی مورد بررسی قرار گرفته است و به این پرسش که برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم ، پاسخ داده شده است. با خواندن این مطلب، با اقدامات مهم و لازم قبل از بازسازی خانه آشنا می شوید و یک راهنمای کامل بازسازی خواهید داشت. پس تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.
از اولین کارها قبل از شروع بازسازی خانه ، شناسایی ایرادات و مشکلات خانه است. در یک خانه مسکونی، به دلیل گذشت زمان یا دلایل دیگر ممکن است خرابی هایی ایجاد شده باشد. مثلاً لوله های قدیمی نشتی داشته باشند یا دیوارهای اتاق ها ترک خورده باشند. باید در اولین قدم، تمام بخش های خانه را بازرسی کرده و مشکلات خانه را شناسایی کنید. علاوه بر مشکلات و خرابی های خانه، می توانید علایق خود برای دیزاین خانه و طراحی دکوراسیون را هم در نظر بگیرید. حتی ممکن است بخواهید بخش هایی از خانه مانند تیغه ها حذف شوند یا بخشی اضافه شود. تمام این مشکلات و خواسته های شما از بازسازی خانه، مهم و تعیین کننده است.
بعد از بررسی مشکلات خانه و مشخص نمودن انتظارات خود از بازسازی ، باید یک لیست از تمام مواردی که می خواهید در زمان بازسازی خانه، لحاظ شود تهیه نمایید. می توانید لیست خود را بر اساس اهمیت کارها و میزان بودجه خود بنویسید. نوشتن این لیست در آینده به طراح داخلی خانه، کمک شایانی می نماید. زیرا بر این اساس طراح نسبت به مشکلات، نیازها و سلیقه شما آگاهی یافته و بر مبنای آنها، طراحی می کند. انجام این مرحله پاسخ دیگری است به این پرسش که برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم .
در راستای این پرسش که برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم ، ممکن است با این پرسش هم مواجه شوید که آیا برای انجام بازسازی خانه به اخذ مجوز نیاز است؟ در جواب باید گفت که همه بازسازی ها نیاز به دریافت مجوز بازسازی ندارند. بازسازی های جزئی و داخلی که به تغییرات کلی در خانه منجر نشود، بدون مجوز قابل انجام است. مثلاً حذف و اضافه کردن دیوار غیر سازه ای، نصب کناف و دیوارپوش و کارهای مشابه، به مجوز نیاز ندارد. اما برای بازسازی هایی که با تغییر کاربری، تجاوز به معبر، افزایش ارتفاع یا تراکم همراه باشد، حتماً باید مجوز بازسازی اخذ گردد. در کل تمام اقداماتی که باعث تغییرات در پایان کار واحد ساختمانی شود، بدون مجوز بازسازی، غیرمجاز هستند. در صورتی که قصد چنین تغییراتی دارید باید قبل از شروع بازسازی برای اخذ مجوز اقدام کنید. شما می توانید با مراجعه به دفاتر پیشخوان شهر یا شهرداری هر منطقه، با ارائه مدارک لازم، این مجوز را اخذ نمایید.
یکی از اقدامات حرفه ای و تاثیرگذار در نتیجه بازسازی، دریافت مشاوره از یک متخصص بازسازی و معمار است. یک معمار یا مهندس ساختمان با اشراف به طراحی و کارهای اجرایی در بازسازی منزل ، بهترین پیشنهادها را ارائه می کند. کار یک متخصص و معمار، شناسایی و پیش بینی مواردی است که برای افراد معمولی، قابل تشخیص یا اهمیت نیست. این افراد به دلیل تجربه ای که در بازسازی ساختمان ها دارند، مشکلات خانه و اولویت های بازسازی را خیلی سریع تشخیص می دهند. یک متخصص، راهکارها و طرح های جدیدی را برای رفع نواقص خانه و طراحی جایگزین، به شما ارائه می کند. در نتیجه با به کارگیری این مشاوره ها می توانید یک بازسازی حرفه ای و تخصصی داشته باشید.
بهتر است این مشاوره قبل از شروع بازسازی ساختمان باشد و پس از آن در خصوص طراحی و تغییرات تصمیم گیری شود. مشاوره های تخصصی با معماران می تواند به صورت تلفنی یا حضوری، به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه انجام شود.
یکی از اقدامات مهم قبل از شروع بازسازی منزل ، انتخاب یک شرکت معتبر برای بازسازی است. شرکت های بازسازی ساختمان ، با به کارگیری مهندسین و نیروی متخصص، صفر تا صد بازسازی را انجام می دهند. این شرکت ها را می توانید از طریق سایت اینترنتی معتبر یا معرفی دوستان و آشنایان پیدا کنید. برای اینکه با نحوه انجام کار و هزینه های بازسازی آشنا شوید، می توانید با کارشناسان شرکت صحبت کنید.
شرکت های خدمات بازسازی، اصولاً به صورت پیمان مدیریت، کار بازسازی ساختمان را انجام می دهند. این قرارداد شامل تمام جزییات و اقداماتی که باید انجام شود، زمان انجام بازسازی و هزینه هاست. انجام طراحی سه بعدی، نحوه و شرایط پرداخت ها و موارد دیگر در قرارداد مشخص می شود. در قرارداد پیمان مدیریت، شرکت طرف قرارداد، درصدی از هزینه کرد کل را به عنوان دستمزد خود دریافت می کند. در انتخاب شرکت مورد نظر، حتماً به مجوز شرکت یا نماد اعتماد سایت آن، دقت کنید.
پس از تهیه لیستی از مشکلات خانه و مشورت با یک متخصص، نوبت به تعیین بودجه می رسد. حداکثر بودجه ای که برای هر بخش از بازسازی منزل می توانید اختصاص دهید، اهمیت زیادی دارد. چون طراح و مهندس اجرا بر اساس بودجه شما، طرح و متریال مورد نیاز را تعیین می کند. در صورتی که بخش خاصی برایتان اهمیت زیادی دارد بیشترین بودجه را به آن بخش اختصاص دهید. مثلاً شخصی به زیبایی سالن پذیرایی خانه اهمیت بیشتری می دهد و بودجه بیشتری برای آن در نظر می گیرد. در این خانه، اتاق ها یا سرویس ها اهمیت کمتر و بودجه کمتری هم دارند. اگر در میزان بودجه هیچ محدودیتی ندارید می توانید این مساله را با شرکت طرف قرارداد مطرح کنید. این ایده آل ترین حالت برای طراح و مجری بازسازی خانه است، چون بهترین متریال ها و طرح ها را به کار می گیرد.
این بخش از بازسازی با مشورت یک متخصص و مهندس سازه و قبل از شروع بازسازی منزل انجام می شود. در ساختمان هایی که ساخت خیلی قدیمی و بالای 30 سال دارند، بنابر نیاز ساختمان، مقاوم سازی انجام می شود. بنابراین در واحدهای ساختمانی معمولی که فقط بازسازی جزئی و داخلی انجام می شود، نیاز به مقاوم سازی نیست. اگر خانه شخصی و قدیمی ساخت دارید بهتر است قبل از شروع بازسازی خانه ، برای مقاوم سازی سازه آن مشورت بگیرید.
برای مطالعه بیشتر:
نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…
بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…