استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتور

با رشد و گسترش صنایع و انجام پروژه ها و فعالیت های صنعتی در خارج از شهر و در مناطقی که دسترسی به شبکه گسترده برق وجود ندارد؛ دیزل ژنراتور می تواند نیاز به برق را مرتفع سازد. این دستگاه با استفاده از سوخت دیزل، انرژی مکانیکی تولید کرده که ژنراتور آن را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. ژنراتور برق اضطراری به دلیل پایداری، هزینه نگهداری نسبتا پایین و توان تولیدی مناسب برق، در بسیاری از صنایع، مراکز عملیاتی مانند بیمارستان ها و پروژه های عمرانی خارج از شهر مورد توجه کاربران قرار گرفته است. به طور کلی ژنراتورهای دیزلی با توان ۱۲KVA در نیم سال اول ۱۴۰۴ با قیمت حداقل ۴۹۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان در بازار به فروش می رسد.

ژنراتور ذخیره برق در ابعاد و مقیاس مختلف و با بازدهی و قدرت تولید برق متفاوت در بازار موجود می باشد. لازم به ذکر است حتی در زمانی که دسترسی به شبکه برق وجود دارد هم این دستگاه می تواند بار اضافی برق را کنترل کرده و جهت تامین بیشتر برق به کار برده شود.

دیزل ژنراتور

قیمت دیزل ژنراتور برق اضطراری

آگاهی از قیمت دیزل ژنراتور می تواند در تهیه مدل مناسب تر و انتخاب هوشمندانه تر این دستگاه به شما کمک کند. در این زمینه از عوامل مختلفی که در قیمت نهایی ژنراتور برقی تاثیر گذار هستند می توان نام برد. برای مثال توان خروجی این مولد برق اضطراری تاثیر مستقیم در قیمت تمام شده این دستگاه دارد. هرچه توان خروجی بیشتر باشد به طور معمول سیستم بزرگتر و پیچیده تری در تولید برق دخیل است از این رو هزینه تهیه آن بیشتر می شود. ژنراتور ها با توان بالای ۱۰۰KVA در مناطق صنعتی مانند مراکز حساس و کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند.

ژنراتور ذخیره برق
دیزل ژنراتور برق صنعتی

شما می توانید برای خرید انواع ژنراتور برای ساختمان و سایر تجهیزات و خدمات کاربردی در پروژه های عمرانی نظیر میکسر بتن، پمپ بتن و خرید ماله پروانه ای با مجموعه عمران مدرن تماس حاصل فرمایید.

به طور کلی ژنراتورهای دیزلی با توان ۳۳KVA در نیم سال اول ۱۴۰۴ با قیمت حداقل ۱۹۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان در بازار به فروش می رسد.

دیزل ژنراتور

ویژگی ها و اجزای ژنراتور دیزل

دیزل ژنراتور اضطراری متشکل از بخش های مختلفی است. شناخت این بخش ها می تواند در نگه داری و بهره برداری بهتر از این دستگاه حائز اهمیت باشد. موتور دیزل که به نوعی قلب تپنده دستگاه است با استفاده از سوخت دیزل و یا همان گازوئیل انرژی مکانیکی تولید می کند. این موتور می تواند از برند های مختلف و مطرحی مانند بادوین، کامینز و سایر موارد باشد که هر کدام به تبع از سیستم های متفاوتی در سوخت رسانی، روغن کاری و خنک کاری برخوردار هستند.

آلترناتور از دیگر بخش های مهم هر سیستم برق اضطراری دیزل ژنراتور ، است. زیرا انرژی مکانیکی به وجود آمده از موتور دیزل توسط این بخش به انرژی الکتریکی تبدیل می شود. سلامت اجزای آن مانند سیم پیچی و روتور این بخش تاثیر مستقیم بر خروجی برق دستگاه دارد. 

دیزل ژنراتور
ژنراتور تولید برق برای کاربرد مسکونی

تابلو کنترل ژنراتور دیزلی برق از سیستم های اندازه گیری ولتاژ، جریان، فرکانس و همچنین کنترل های اتوماتیک و یا دستی برای روشن و خاموش کردن دستگاه است. در مدل های پیشرفته تر قابلیت اتصال از راه دور برای پایش و مانیتورینگ عملکرد ژنراتور تولید برق ممکن می باشد. از دیگر اجزای تشکیل دهنده این دستگاه می توان به شاسی های ژنراتور دیزلی ، سیستم سوخت رسانی و تجهیزات خنک کننده و خروجی دود حاصل از احتراق اشاره داشت.

مزایای استفاده از ژنراتورهای دیزلی

دیزل ژنراتور به دلیل برخورداری از عملکردی قدرتمند، طول عمر بالا و کاربردی بودن، یکی از پراستفاده ترین تجهیزات مولد انرژی محسوب می شود. سیستم برق اضطراری این دستگاه در مقیاس های خانگی و صنعتی توانسته نیاز بسیاری از کاربران را در جهت تامین برق برآورده سازد.

برخورداری از توان تولید برق در هر زمان و هر مکان از جمله مزایای استفاده از ژنراتور دیزلی می باشد. اگر پروژه عمرانی در مناطق بدون دسترسی برق واقع شده باشد وجود یک مولد با هزینه اقتصادی می تواند مشکل نبود برق برای کار با تجهیزات الکتریکی را مرتفع سازد. استفاده از انواع ژنراتورهای دیزلی به جای بنزینی هزینه مصرف سوخت را کاهش می دهد. علاوه بر این نسبت مصرف سوخت به توان تولیدی موتورهای دیزلی معمولا کمتر از موتور های بنزینی در این دستگاه مولد برق می باشد. خصوصا در استفاده های دائمی میزان مصرف سوخت این دستگاه از جمله مهم ترین مشخصاتی است که باید در نظر گرفته شود.

این دستگاه از نظر ایمنی بسیار قابل اعتماد است. زیرا به راحتی می توان آن ها را پایش و مانیتور کرد و سوخت دیزلی نسبت به سوخت بنزینی اشتعال پذیری کمتری دارد. در مجموع می توان گفت دیزل ژنراتور یک مولد با دوام و پر توان در این زمینه است.

دیزل ژنراتور اضطراری

از دیزل ژنراتور به عنوان یک تولید کننده برق در شرایط اضطراری و در زمان قطعی شبکه برق می توان نام برد. این نوع ژنراتور ذخیره برق نقشی اساسی در تداوم فعالیت و عملکرد مجموعه های حساس مانند مراکز بیمارستانی، مراکز داده، بانک ها، مراکز صنعتی و حتی مناطق مسکونی بر عهده دارند. با برخورداری از موتور قدرتمند، دیزل ژنراتور اضطراری در مدت کوتاهی وارد مدار شده و بدون وقفه نیروی الکتریکی مورد نیاز برای تجهیزات حساس را تامین می کند.

از جمله مهم ترین ویژگی های دیزل ژنراتور اضطراری ، واکنش سریع به قطعی برق است. در بسیاری از انواع ژنراتورهای دیزلی ، تابلو برق های پیشرفته ای وجود دارد که به محض احساس افت ولتاژ و یا خاموشی این موضوع را متوجه شده و موتور دستگاه را به کار می اندازد. این موضوع تا حدودی از ایجاد خسارت و خرابی در وسایل الکتریکی حساس به نوسانات برق محافظت می کند. این مدل از مولد های برق معمولا برای مصرف کوتاه مدت و میان مدت طراحی می شود. البته می توان با طراحی بهینه و ایمن، برخی از مدل های آن را برای کاربرد های طولانی مدت و حتی دائمی به کار گرفت.

دیزل ژنراتور برق اضطراری
نمای داخلی دیزل ژنراتور برق بدون فریم

برخورداری از یک دیزل ژنراتور اضطراری به معنای اطمینان از پایداری انرژی و محافظت از تجهیزات الکتریکی حساس و سرمایه های حیاتی در برابر خطرات ناشی از قطعی برق می باشد. برق اضطراری این مولد می تواند برای بسیاری از صنعت ها و پروژه های عمرانی راحتی در استفاده از تجهیزات الکتریکی را به ارمغان بیاورد.

معایب و چالش های ژنراتور موتور برق

در کنار تمامی مزایای برق اضطراری دیزل ژنراتور ، باید برخی از معایب و چالش های استفاده از این دستگاه را نیز مدنظر قرار داد. در ابتدا می توان به سطح صدای بالای دستگاه در هنگام کارکرد اشاره داشت. این موضوع باعث کاربرد محدود تر این مولد برق در مناطق مسکونی می شود. البته می توان اشاره کرد که در این زمینه استفاده از کانوپی های عایق صدا می تواند تا حدودی این مشکل را برطرف سازد.

دیزل ژنراتور

وزن و حجم بالای این مدل مولد برق، جا به جایی آن را محدود کرده است. در برخی مدل ها برای جا به جایی ژنراتور برقی به تجهیزات تخصصی مانند جرثقیل و یا نیروی کار ماهر نیاز است. گرچه هزینه تهیه سوخت دیزل کمتر می باشد اما معمولا هزینه اولیه خرید ژنراتور دیزلی برق خصوصا در مدل های با توان بالا، بیشتر است. شرایط نگه داری منظم مانند تعویض روغن، فیلتر ها و بررسی سیستم خنک کننده از جمله الزامات عملکرد مناسب این دستگاه است. در کنار مزایای فراوان، آگاهی از چالش ها و محدودیت های این دستگاه می تواند در تهیه مدل مناسب این دستگاه بسیار تاثیر گذار باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

0

امتیاز کاربران: 3.58 ( 6 نظر)

یک نظر

  1. ایران برای اصلاح اقتصاد باید تمام خودروهای سبک و سنگین خود را برقی کند تا از یارانه بنزین و گازوییل برای تولید برق استفاده کند