نصب آسانسور هیدرولیک همانند سایر آسانسورها نیازمند تخصص است و برای اجرای آسانسور هیدرولیک باید از نیروی متخصص و آموزش دیده استفاده شود. با این حال شناخت مراحل نصب آسانسور هیدرولیک می تواند برای سازندگان جهت بهبود برنامه ریزی زمانی و نظارت بر نصب آسانسور، مفید واقع شود. همچنین آشنایی با نصب اسانسور هیدرولیک می تواند به برآورد هزینه نصب آسانسور هیدرولیک کمک کند. در ادامه به معرفی مراحل نصب آسانسور هیدرولیکی و هزینه نصب آن خواهیم پرداخت.
هزینه نصب آسانسور هیدرولیکی بر اساس تعداد طبقات و مشخصات فنی متغیر است. به طور کلی، هزینه اولیه نصب این نوع آسانسور از ۴۵ میلیون تومان آغاز میشود. این مبلغ برای ساختمان هایی با حداکثر چهار طبقه ثابت باقی می ماند. اما برای ساختمان های بلندتر، به ازای هر طبقه اضافی، مبلغ ۱۰ میلیون تومان به هزینه نصب افزوده می شود. عوامل دیگری مانند نوع موتور، جنس کابین و درب ها نیز می توانند بر روی این هزینه تاثیرگذار باشند، بنابراین برای تخمین دقیق هزینه نصب، بهتر است با کارشناسان عمران مدرن در ارتباط باشید.
هزینه نصب آسانسور هیدرولیک به پارامترهای مختلفی از جمله تعداد طبقات ساختمان، محل قرارگیری جک و اندازه کابین بستگی دارد. برای دریافت بهترین هزینه نصب اسانسور هیدرولیک بهتر است از چند ارائه دهنده، استعلام قیمت بگیرید. همچنین بهتر است تا در صورت ارائه خدمات نصب اسانسور هیدرولیک توسط شرکت فروشنده پکیج اسانسور، اجرای آسانسور هیدرولیکی به همان شرکت سپرده شود.
هزینه نصب آسانسور هیدرولیک با تعداد طبقات رابطه مستقیمی دارد. هر چه تعداد طبقات یک سازه بیشتر باشد، هزینه اجرای آسانسور هیدرولیک نیز افزایش می یابد. بطور کل تعداد طبقات یکی از پارامترهای بسیار مهم در قیمت آسانسور هیدرولیک و هزینه نصب آن می باشد.
در هنگام استعلام هزینه نصب آسانسور هیدرولیکی ، تعداد طبقات را به صورت دقیق به شرکت ارائه دهنده خدمات نصب اسانسور اعلام کنید. همچنین اگر تعداد توقف های آسانسور هیدرولیک مورد نیاز شما با تعداد طبقات تفاوت دارد، حتما این مورد را در هنگام استعلام هزینه نصب آسانسور هیدرولیک ذکر نمایید. برای مثال اگر سازه شما 8 طبقه دارد اما آسانسور شما به 4 توقف نیاز دارد، برای استعلام دقیق تر، این مورد را به ارائه دهنده خدمات نصب اطلاع دهید.
برای اجرای آسانسور هیدرولیکی با کابین بزرگ تر به چاه آسانسور بزرگ تری نیاز است و هزینه نصب آن ها نیز با توجه به افزایش زمان اجرا، افزایش می یابد. بطور کل افزایش اندازه کابین جدای از افزایش هزینه نصب آسانسور هیدرولیکی ، بر روی قیمت آسانسور نیز تاثیر زیادی می گذارد. بنابراین از انتخاب کابین آسانسور بزرگ تا حد امکان اجتناب نمایید.
آسانسور های هیدرولیک با توجه به نوع و موقعیت قرارگیری جک به دو دسته عملکرد مستقیم و عملکرد کناری طبقه بندی می شوند. در آسانسورهای هیدرولیک عملکرد مستقیم، جک در زیر کابین نصب شده و در آسانسورهای عملکرد کناری، جک در کنار کابین قرار می گیرد. هزینه نصب آسانسور هیدرولیک جک از زیر بیشتر از هزینه نصب جک از بغل است و قیمت جک های استفاده شده در نوع عملکرد مستقیم نیز بیشتر از عملکرد کناری می باشد.
نصب و اجرای آسانسور هیدرولیک معمولا در 5 مرحله انجام می شود. توجه داشته باشید که مراحل ذکر شده برای نصب اسانسور هیدرولیک ، مراحل کلی و اصلی هستند و هر یک از این مراحل جزئیات بسیار ریزی دارند. مراحلی که در ادامه معرفی خواهند شد، جنبه کلی داشته و برای درک کامل اجرای آن، باید مراحل نصب آسانسور هیدرولیک توسط شرکت مجری را دنبال نمایید.
اولین مرحله نصب آسانسور هیدرولیک ، آماده سازی کف چاله آسانسور است. در این مرحله باید چاله آسانسور به اندازه مورد نیاز از ارتفاع اولین توقف آسانسور، آماده سازی شده و سپس در مرکز کف چاهک، مکان قرار گیری سیلندر لحاظ گردد. بطور معمول لازم است تا فاصله چاهک از کف پس از بتن ریزی، حداقل 1.5 متر باشد. از این فضا برای قرارگیری قطعات آسانسور از جمله سینی کابین و ضربه گیر استفاده می شود.
دیواره چاه برای نصب آسانسور هیدرولیکی باید توسط آهن به همراه پوشش دهی ضد زنگ و یا دیوار کشی مقاوم شود. بطور کل برای دیوار کشی چاه بهتر است تا از مواد و مصالح توصیه شده توسط شرکت نصب آسانسور هیدرولیک استفاده نمایید.
پس از آماده سازی چاهک و مقاوم سازی آن، نوبت به نصب جک در حفره آماده شده می رسد. حفره جک باید در برابر نفوذ مواد خورنده و آب به خوبی مقاوم شده باشد. در صورت نفوذ آب به داخل حفره جک، احتمال خرابی و سوء عملکرد جک به شکل فزاینده ای افزایش پیدا خواهد کرد. بنابراین نصب آسانسور هیدرولیک و آماده سازی حفره جک باید بگونه ای باشد که احتمال نفوذ مواد خورنده و آب به درون حفره به کلی از بین برود.
پس از نصب کردن ریل ها، کاراسلینگ و درب ها لازم است تا دور درب ها را دیوار چینی نمایید. معمولا دیوار چینی توسط بلوک و آجر انجام می شود، اما می توان از پوشش های فلزی نیز استفاده کرد. این مرحله از مراحل نصب آسانسور هیدرولیک با اجرای سایر آسانسورها مشابه می باشد.
پس از کابل کشی و نصب تابلو برق، بستن سقف چاه آخرین مرحله از مراحل نصب آسانسور هیدرولیک می باشد. پس از انجام کابل کشی و ریزه کاری ها و پس از کسب تاییدیه های مربوطه، سقف چاه بوسیله آرماتور و بتن، بسته خواهد شد.
بسیاری از قطعات آسانسور هیدرولیک با آسانسور های دیگر یکسان است. با این حال اجرای آسانسور هیدرولیک نیازمند قطعات دیگری نیز می باشد که آن ها را در لیست زیر مشاهده می کنید.
توجه داشته باشید که اجزای آسانسور هیدرولیک به موارد بالا محدود نشده و موارد نام برده شده، اجزای اصلی و متمایز آسانسورهای هیدرولیکی هستند. همچنین برخی از اجزا مانند المنت های گرم کن روغن تنها برای اجرای آسانسور هیدرولیکی در محیط های سردسیر استفاده می شوند.
از سایر اجزای مهم برای نصب آسانسور هیدرولیک می توان به ریل، سیم بکسل، کابین، جعبه فرمان و … اشاره نمود.
اولین چالش پیش رو پس از خرید پکیج آسانسور هیدرولیک، پیدا کردن شرکتی مناسب برای اجرای آسانسور هیدرولیک می باشد. نصب اسانسور هیدرولیک به تخصص بالایی نیاز دارد و این موضوع سبب می شود تا اغلب سازندگان در تصمیم گیری برای انتخاب شرکت مناسب جهت اجرای آسانسور هیدرولیکی دچار مشکل شوند.
بطور کل توصیه می شود تا نصب اسانسور هیدرولیک توسط شرکت فروشنده پکیج آسانسور انجام پذیرد. با این حال اگر قصد سپردن اجرای آسانسور هیدرولیک به شرکت دیگری را دارید، پروژه های موفق انجام شده و اعتبار شرکت مورد نظر را بررسی کنید.
برای خریداری پکیج آسانسور هیدرولیک با بهترین قیمت و خدمات نصب آسانسور هیدرولیک می توانید با مشاوران ما در عمران مدرن در تماس باشید.
جهت کاهش هزینه نصب آسانسور هیدرولیکی می توان از شیرآلات هیدرولیکی و سلونوئیدی ایرانی به جای شیرهای ایتالیایی استفاده نمود. همچنین با کاهش ابعاد کابین آسانسور تا حد ممکن نیز می توان هزینه اجرای آسانسور هیدرولیک را کاهش داد.
یک راه دیگر برای کاهش هزینه نصب آسانسور هیدرولیک ، استفاده از اسانسور هیدرولیک با جک از بغل می باشد. همانطور که پیش تر اشاره شد، هزینه اجرای آسانسور هیدرولیکی جک از بغل کمتر از اسانسور هیدرولیک جک از زیر بوده و قیمت پکیج آن نیز مناسب تر است.
برای مطالعه بیشتر:
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی چقدر هزینه دارد؟
هزینه استاندارد ادواری آسانسور
تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک
نحوه محاسبه هزینه نصب آسانسور در آپارتمان
فضای مورد نیاز برای نصب اسانسور
نمای ساختمان یکی از عوامل کلیدی در زیبایی و هویت یک بنا می باشد. انتخاب…
اجرای گچ روی هبلکس به دلیل ساختار و ویژگی های خاص این نوع بلوک، نیازمند…
قیمت جدول بتنی ایران فریمکو همانند سایر فرآورده های بتنی، به قیمت مواد اولیه مانند…
ساندویچ پانل ها یکی از مصالح ساختمانی مدرن هستند که با توجه به ویژگی های…