استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
آسانسور و بالابر

نصب آسانسور بعد از پایان کار

نصب آسانسور بعد از پایان کار به این معناست که کار ساخت و ساز ساختمان به اتمام رسیده است و مالک یا مالکان قصد نصب آسانسور در ساختمان را دارند. حال ممکن است در هنگام ساخت فضای مورد نیاز برای نصب آسانسور تعبیه شده باشد و یا اینکه ساختمان فاقد فضای از پیش تعیین شده برای نصب نصب اسانسور باشد. نصب اسانسور بعد از پایان کار در حالت دوم، دشوارتر خواهد بود. زیرا نیاز به آماده سازی اولیه و حتی گاهی تغییرات در معماری ساختمان دارد. به طور کلی نصب آسانسور بعد از پایان کار علاوه بر این موجب سهولت در جابجایی و رفت و آمد می شود، افزایش ارزش ساختمان را هم در پی دارد.

هزینه نصب آسانسور بعد از پایان کار

هزینه نصب آسانسور بعد از پایان کار در درجه اول به این موضوع که آیا فضایی برای اجرای آسانسور در نظر گرفته شده است یا خیر، وابسته می باشد. چنانچه از قبل فضای لازم برای نصب آسانسور تعبیه نشده باشد، هزینه نصب آسانسور بعد از پایان کار بیشتر خواهد بود. علاوه بر چالش های نصب، نوع اسانسور اجرایی هم بر روی قیمت نصب آسانسور بعد از پایان کار تاثیرگذار است.

هزینه های مختص به دریافت مجوز و اجرت نصاب هم باید در برآورد هزینه نصب آسانسور در آپارتمان بعد از پایان کار ، در نظر گرفته شود. بر اساس ماده 23 قانون تملک آپارتمان ها، مالکان واحدهای طبقه همکف و اول نمی توانند هزینه های مربوط به آسانسور را با ذکر این دلیل که از آسانسور استفاده نمی نمایند، پرداخت نکنند. زیرا نصب آسانسور بعد از پایان کار موجب افزایش ارزش کل ساختمان می گردد.

نصب آسانسور بیرون ساختمان

ظرفیت اسانسور و تعداد توقف آن، از دیگر موارد موثر بر هزینه های نصب آسانسور بعد از پایان کار می باشند. علاوه بر ظرفیت، جنس کابین هم بر روی قیمت ها تاثیرگذار است. تزئینات و تجهیزات کابین، ضخامت ورق های مورد استفاده در ساخت کابین آسانسور نیز تعیین کننده قیمت می باشد. برند و کیفیت موتور از اصلی ترین عوامل موثر بر هزینه نصب آسانسور پس از پایان کار است.

نصب اسانسور بعد از پایان کار

چالش های نصب آسانسور بعد از پایان کار

همان طور که پیشتر نیز بیان شد، در ساختمان های فاقد جای آسانسور، اجرای آن با دشواری و چالش های بیشتری رو به رو است. در این مواقع از فضای بین راه پله یا در واقع همان چشم پله، فضای پاسیو یا نمای ساختمان استفاده می شود. گاهی ممکن است برای نصب آسانسور در پله نیاز به تخریب بخشی از پله یا ساختمان باشد تا فضای لازم برای اجرای آسانسور ، ایجاد گردد.

چالش دیگری که مالکان برای نصب آسانسور بعد از پایان کار با آن مواجه هستند دریافت مجوزهای لازم و همین طور رضایت اکثر ساکنین ساختمان می باشد. اما بر اساس ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها، چنانچه مجموع مساحت طبقات دوم، سوم و چهارم از مساحت واحدهای طبقه اول و همکف بیشتر باشد، مالکین واحدهای طبقات بالاتر می توانند هزینه نصب آسانسور بعد از پایان کار و همین طور خسارات احتمالی را از مالکان معترض دریافت نمایند.

لازم به ذکر است که ساختمان های دارای پایان کار، برای نصب آسانسور در پاسیو نیاز به اخذ مجوز شهرداری ندارند. چنانچه آسانسور در نورگیر یا پاسیو ساختمان اجرا گردد، شهرداری هزینه کاهش مساحت پاسیو را دریافت می نماید. برای نصب اسانسور در فضای داخلی می توان پس از پایان مراحل نصب به شهرداری مراجعه نمود و با پرداخت جریمه های تعیین شده، استانداردهای نصب آسانسور را دریافت کرد. اما برای نصب آسانسور بعد از پایان کار در نمای ساختمان و مشاعات حریم خیابان، حتما باید مجوزهای لازم از شهرداری اخذ گردد.

نصب اسانسور خارج از ساختمان

الزامات نصب آسانسور پس از پایان کار

تامین برق مورد نیاز آسانسور یکی از موضوعاتی است که مالکان با آن رو به رو هستند. بسته به نوع آسانسور ممکن است به برق سه فاز برای راه اندازی آسانسور نیاز باشد. چنانچه آسانسور از نوع هیدرولیکی باشد، برق تک فاز کافی بوده و نیازی به تامین برق سه فاز نیست. برای نصب آسانسور بعد از پایان کار باید تاییدیه ها و مجوزهای مربوطه آن دریافت گردد. در غیر این صورت، مالکان به هنگام فروش دچار مشکل خواهند شد. همچنین در صورت وقوع حوادث، بیمه ای برای جبران خسارت تعلق نمی گیرد. آسانسور نصب شده باید به صورت سالانه مورد بازدید قرار گرفته و عملکرد صحیح و درست آن مورد تایید قرار گیرد.

برای مطالعه بیشتر:

نصب آسانسور در راه پله

هزینه استاندارد ادواری آسانسور

استاندارد آسانسور چیست

نحوه گرفتن مجوز اسانسور

تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک

چک لیست استاندارد آسانسور

استاندارد جدید آسانسور

قوانین شهرداری برای آسانسور

نحوه محاسبه هزینه نصب آسانسور در آپارتمان

جای آسانسور در ساختمان

فضای مورد نیاز برای نصب اسانسور

استاندارد سازی آسانسور

سوالات متداول استاندارد آسانسور

قیمت کامل آسانسور

آسانسورهای کششی

قیمت روز آسانسور ۴ نفره

آسانسور جکی

آسانسور هیدرولیکی چیست

قیمت اسانسور ۶نفره

آسانسور گیرلس بدون موتورخانه

قیمت آسانسور هیدرولیکی کوچک

قیمت کابین آسانسور 8 نفره

قیمت کابین اسانسور

اسانسور شیشه ای

نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی چقدر هزینه دارد؟

انواع بالابر هیدرولیکی

بالابر هیدرولیکی

لیست قیمت بالابر هیدرولیکی

آخرین عناوین

نحوه تمیز کردن وان جکوزی

تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…

1 ساعت پیش

وزن بلوک پوکه ای

وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…

3 ساعت پیش

ترک در ساختمان اسکلت فلزی

ساختمان‌ های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف‌ پذیری در…

4 ساعت پیش

مقدار آهن مصرفی در اسکلت فلزی

آهن از اصلی ‌ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…

1 روز پیش

مخلوط کن بتن

مخلوط کن بتن که با نام های میکسر بتن و دستگاه خلاطه بتن ریزی نیز…

1 روز پیش

موزاییک پلیمری چیست: معرفی ویژگی ‌ها و کاربرد های آن

اگر به دنبال یک گزینه‌ منحصر به فرد برای پوشش کف و دیوار ها هستید…

1 روز پیش