فیلتر کردن پیشنهادات
شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
ایزوگام
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | تهران |
معرفی کالا
نظرات کاربران
ایزوگام
از اصلی ترین عوامل تخریب سازه رطوبت است که یکی از قدیمی ترین راه ها برای حل این مشکل، استفاده از ایزوگام می باشد. شاید نام ایزوگام برای پوشش دهی به سقف نام مناسبی نباشد و بهتر است از نام عایق های پوششی ضد رطوبت در چنین مواردی استفاده کرد. با توجه به قیمت ایزوگام و خسارتی که ممکن است بارندگی به سقف منازل ایجاد کند، همه افراد ترجیح می دهند سقف پشت بام خود را ایزوگام کنند. به منظور عایق کاری حرارتی نیز می توان اقدام به نصب پشم شیشه یا نصب پشم سنگ نمود.
قیمت ایزوگام چگونه تعیین می شود؟
قیمت ایزوگام با کیفیت، در نیمه اول سال ۱۴۰۳، رقمی حدود ۸۵,۰۰۰ تومان تا ۱۲۰,۰۰۰ تومان برای هر متر مربع همراه با نصب آن است. لازم به ذکر است که قیمت ایزوگام ذکر شده به طور میانگین بوده و با توجه به تغییر برند، تعداد لایه ها و … قیمت ایزوگام تغییر می یابد. به طور مثال قیمت ایزوگام شرق، قیمت ایزوگام دلیجان و قیمت ایزوگام دانا بام شرق با یکدیگر متفاوت است.
از نظر قیمت ایزوگام، دو دسته متفاوت وجود دارد؛ پوشش عایق رطوبت دمنده که به اختصار (BOF) نامیده می شود و پوشش عایق رطوبت پلیمری که به اختصار (BPP) خوانده می شود. ایزوگام های دمنده قدیمی تر بوده و از قیر جامد تشکیل شده اند. این پوشش عایق رطوبت به دلیل ساختاری که عمدتا از قیر است نیاز به حرارت بالا برای نصب دارد و کارایی آن نیز به پای عایق پلیمری نمیرسد. از طرفی دیگر قیمت ایزوگام دمنده کمتر از پلیمری است. ۳۰ تا ۴۰ درصد پوشش عایق رطوبت پلیمری از مواد پلیمری و لایه های آلومینیومی ساخته شده است و ۶۰ تا ۷۰ درصد باقی مانده را قیر تشکیل می دهد. عایق های رطوبتی که از لایه آلومینیومی استفاده می کنند معمولا گران تر هستند.
قیمت ایزوگام با نصب
نصاب ایزوگام برای تعیین هزینه، بازه ای حدود ۲۰,۰۰۰ تا ۴۰,۰۰۰ تومان را برای هزینه اجرای ایزوگام در نظر می گیرد. معمولا شرکت ها خودشان سفارش را از مشتری پذیرش می کنند و محصول را به همراه نصاب ایزوگام ارسال می نمایند. قیمت ایزوگام بدون نصب و قیمت ایزوگام با نصب در هر شهری متفاوت است.
چه دستمزد نصاب را تعیین می کند پس از بازدید از محل مشخص می شود. در مورد پوشش عایق رطوبت دیوارهای بلند، ارتفاع دیوار بر دستمزد نصاب تاثیر گذار است، به طوری که هر چه ارتفاع بیشتر باشد هزینه نیزبالاتر خواهد رفت. از طرفی بیشتر بودن مساحت پشت بام از ۱۰۰ متر می تواند با تخفیف همراه بوده و در نتیجه هزینه ها را کاهش دهد. علاوه بر این افزایش ضخامت پوشش عایق نیز، موجب افزایش قیمت ایزوگام می گردد.
مقایسه قیمت ایزوگام و قیرگونی
در طی سالیان متمادی از اجرای قیرگونی به منظور عایق سازی استفاده می شده است که معایب فراوانی دارد. امروزه از اجرای ایزوگام که ترکیبی است از قیر، الیاف و پلیمر، استفاده می شود. قیر استفاده شده در پوشش عایق رطوبت از انواع قیرهای اصلاح شده پالایشی است. پلیمرهای پروپیلن از دسته پلیمرهای ترموپلاست است که در پوشش عایق رطوبت به کار رفته است. همچنین از عایق های پیش ساخته متشکل از دو لایه پشم شیشه به منظور تقویت ساختار ایزوگام استفاده می شود. لایه اول تیشوی نبافته است از جنس نخ پشم شیشه و لایه دوم پلی استر از نوع سوزنی می باشد.
انواع ایزوگام
ایزوگام ها به دو دسته ایزوگام پلیمری و دمنده تقسیم می شوند که در زیر به توضیح هر کدام از آن ها پرداخته شده است.
ایزوگام پلیمری (BPP)
ایزوگام پلیمری (BPP) ایزوگامی است که در ساخت آن از قیر گرید ۶۰/۷۰ که یک نوع قیر درجه یک است، استفاده می شود. ایزوگام BPP به دلیل استفاده از قیر با کیفیت در تولید آن، از دوام و طول عمر بالایی برخوردار است. این قیرها از پالایش نفت خام تولید می شوند. علاوه بر قیر خالص، در ساخت ایزوگام پلیمری از موادی همچون فویل آلومینیومی، تیشو، پلی استر، اسپانباند، پوشال گونی پلاستیکی و پودر تالک استفاده می گردد.
ایزوگام از جمله محصولاتی است که به عنوان عایق رطوبتی مورد استفاده قرار می گیرد. از ایزوگام پلیمری می توان در مصارف مختلفی همچون عایق کاری بام استفاده کرد. به منظور نصب ایزوگام BPP در گام اول باید سطح مورد نظر را از هر گونه آلودگی همچون چربی و گرد و غبار تمیز نمود. در گام بعدی ترک های موجود را به روش مناسب پر کرده و تسطیح می کنند. با توجه به محل اجرای ایزوگام پلیمری ، ممکن است نیاز به اجرای یک یا دو لایه اولیه در محل هایی همچون کنار ناودانی ها، چاه های آبرو و ... باشد.
در ادامه رول های ایزوگام پلیمری را باز کرده و در طول های مورد نیاز با استفاده از کاتر برش می زنند. پس از آن ایزوگام ها را به صورت چپ و راستی و با رعایت همپوشانی مورد نیاز، نصب می کنند.
مزایای ایزوگام پلیمری
از بارزترین مزیت های ایزوگام پلیمری ، کیفیت، دوام و طول عمر بالای آن می باشد. همچنین در برابر سرما و یخبندان مقاومت بالایی دارد. ضخامت ایزوگام BPP کمتر بوده و از این رو بار اضافی کمتری به سقف وارد می کند. این ایزوگام بر اساس استاندارهای ملی ساخته شده و در گروه عایق رطوبتی نوع A قرار می گیرد. ایزوگام پلیمری از انعطاف پذیری مناسبی در محدوده دمایی ۵- درجه سانتی گراددر فصل سرما تا ۱۰۰ درجه سانتی گراد در فصل گرما برخوردار است.
نصب ایزوگام
قیمت ایزوگام پلیمری
در تعیین قیمت ایزوگام پلیمری عواملی همچون وزن، ضخامت رول ها، جنس پلی استر و تیشو موثر است. به طور کلی قیمت ایزوگام BPP به دلیل استفاده از مواد با کیفیت تر در ساخت آن، در مقایسه با ایزوگام دمیده بیشتر است. در هنگام خرید ایزوگام پلیمری باید توجه داشت که ایزوگام دارای حداقل وزن و حداقل ضخامت استاندارد باشد. همچنین وزن ایزوگام باید با ضخامت آن متناسب باشد. اطلاعات محصول باید بر روی لیبل و بدنه ایزوگام نوشته شده باشد.
ایزوگام دمیده (BOF)
ایزوگام یک عایق آماده برای جلوگیری از نم و آب باران و برف است که استفاده از آن راحت است.قیر و الیاف مصنوعی از مواد تشکیل دهنده ایزوگام ها هستند که عمر متوسط 10 سال دارند. مزایای ایزوگام دمیده نسبت به عایق های قدیمی شامل محافظت در مقابل رطوبت، سهولت در اجرا نسبت به عایق کاری های قدیمی، تردد آسان و جذب حرارت بالا از ویژگی های آن است. اولین معیار در تشخیص درجه یک بودن ایزوگام آن است که توسط سازمان استاندارد جهانی تایید شده و بر روی رول های آن نشان استاندارد مشاهده گردد. یکی از انواع ایزوگام ها ، ایزوگام دمیده است ، همانطور که از نام ایزوگام دمیده مشخص است، از قیر دمیده ساخته شده است.
در حقیقت روند تشکیل ایزوگام دمیده، با دمیدن هوا درون مازوت یا نفت کوره ساخته می شود. ایزوگام دمیده در مقایسه با ایزوگام پلیمری عمر و کیفیت کمتری دارد که به عواملی بسیاری در مواد سازنده آنها از جمله قیر وابسته است. قیر دمیده با دمیدن هوا، با فشار، به داخل مازوت تولید می شود. دمای این ماده حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد بوده که داخل مازوت پمپاژ می شود. این عمل اتم های هیدروژن و اکسیژن را ترکیب میکند و طی آن فرآیند بسپارش رخ میدهد. نصب ایزوگام در انواع مختلف آن، از جمله ایزوگام دمیده با مقداری بوی گازوئیل همراه است. همچنین دوده نیز از موادی است که هنگام نصب این نوع از ایزوگام تولید میشود. ضخامت ایزوگام دمیده به دلیل چسبندگی کم قیر دمیده زیاد است.
ایزوگام دمیده پشت بام
عمر مفید ایزوگام هایی که از قیر دمیده توسط مازوت تشکیل شده است ، (ایزوگام دمیده) به طور میانگین ۱ تا ۲ سال در شرایط جوی مساعد می باشد. همچنین عمر مفید آن دسته از ایزوگام های دمیده که ضخامت کمتر از ۴ میلیمتر دارند به کمتر از ۶ ماه می رسد!
هنگام تولید ایزوگام دمیده نکاتی رعایت میشود تا میزان مقاومت آن را به حد قابل قبول برساند. افزایش کیفیت و خواص فیزیکی متناسب با شرایط محیط، میزان نرمی و نقش پذیری ایزوگام تولید شده در کیفیت نهایی آن حائز اهمیت است. نصب ایزوگام معمولا در محلهای از جمله انبارها، تونل ها، گلخانه ها، دامداری ها، استخر و پشت بام رواج دارد. تولید ایزوگام دمیده (نوع BOF ) با تنوع زیاد در کارخانجات مختلف و برندهای شناخته شده، حق انتخاب را به مشتری را میدهد تا طبق نظر خود و سلیقه شان به تهیه ایزوگام دمیده مورد نظرشان بپردازند.
بهترین زمان برای ایزوگام کردن پشت بام
این یکی از رایج ترین سوالاتی است که اکثر مشتریان ما میپرسند و پاسخی بسیار ساده و در ضمن مهم تاثیرگذار دارد.
جهت نصب ایزوگام دمیده یا پلیمری توجه به شرایط جوی، شرایط ساختمان و شرایط آب و هوایی ضروری است. اگر وضعیت موارد گفته شده در حالت مناسبی نباشد ممکن است عمر ایزوگام شما کاهش پیدا کند و یا ایزوگام ترک بردارد یا طبله کند و از کارایی و عمر آن کاسته شود.
بهترین فصل برای نصب ایزوگام دمیده فصل تابستان است . فصل تابستان به دلیل داشتن هوای گرم و خشک موجب از بین رفتن رطوبت ناشی از بارندگی ها میشود در نتیجه موجب چسبندگی بالا سطح ایزوگام به پشت بام میشود و از کندن زود هنگام آن از پشت بام جلوگیری میکند . باید توجه کرد که سطح خیس و مرطوب پشت بام باعث خوب نچسبیدن سطح ایزوگام به پشت بام میشود و اگر ایزوگام به خوبی به سطح پشت بام نچسبد موجب ایجاد شکاف بین لایه های ایزوگام میشود و باعث نفوذ رطوبت به سطح داخلی سقف و نم زدگی نمای داخلی منزل و سست شدن دیوارها میشود بعد از فصل تابستان در روزهای اول پاییز هم میتوان پشت بام را ایزوگام کاری کرد ولی در بهترین حالت همان ایزوگام کردن در فصل تابستان میباشد. بهترین ماه برای نصب ایزوگام دمیده-پلیمری در ماه مرداد و شهریور و مهر است.
اجرای ایزوگام BOF
خارج از بحث فصل و ماه و دمای هوا، برای اجرای ایزوگام BOF باید به شرایط خود ساختمان نیز توجه کرد.شرایط مناسب ساختمان برای نصب ایزوگام BOF عبارتند از :
ساخت و ساز روی پشت بام باید کاملا تکمیل شده باشد.
سقف ساختمان باید کاملا خشک باشد.
پستی و بلندی هایی بر روی سطح پشت بام وجود دارد باید قبل ایزوگام کاری از بین برود.
بر روی سطح پشت بام اجسامی مثل کندانسورهای کولر گازی و یا وسیله های متفرقه وجود دارد باید تا جاییکه امکان دارد قبل از ایزوگام کردن همه این وسیله ها را از روی پشت بام برداشت.
تفاوت ایزوگام BPP و BOF
تفاوت اصلی ایزوگام BPP و ایزوگام BOF در قیر مورد استفاده در ساخت آنها می باشد. همان طور که ذکر گردید در تولید ایزوگام پلیمری از قیر پالایشگاهی استفاده می گردد. این در حالی است که در ساخت ایزوگام BOF از قیر دمیده (اکسید شده) استفاده می شود. از این رو به ایزوگام BOF ، ایزوگام دمیده یا ایزوگام اکسیده نیز گفته می شود. دیگر تفاوت ایزوگام BPP و BOF ، مقاومت، کشش و کیفیت بالاتر ایزوگام BPP نسبت به ایزوگام دمیده است. عمر ایزوگام دمیده در مقایسه با ایزوگام پلیمری کمتر است. این نوع ایزوگام درجه نرمی بالایی دارد و می توان از آن برای اندودکاری و عایق کاری بام استفاده کرد.
تفاوت ایزوگام BPP و BOF
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران