استعلام قیمت
۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

چیلر تراکمی

چیلر تراکمی
مینی چیلر

یکی از پر کاربرد ترین نوع از سیستم های سرمایش مرکزی ، چیلر تراکمی است که در آن کمپرسور دستگاه ، گاز را متراکم می نماید. سپس این گاز با ورود به کندانسور خنک ، به مایع تبدیل می شود. گاز مایع شده با عبور از شیر انبساط یا لوله مویین توسط اواپراتور که یک مبدل حرارتی است، به محیط مورد نظر منتقل شده و با گرفتن حرارت و گرمای محیط، تبخیر می شود. گاز تبخیر شده مجددا به کمپرسور بازگشته و این سیکل تکرار می گردد.

چیلر تراکمی
چیلر تراکمی

اجزای چیلر تراکمی

اجزای یک سیکل تبرید تراکمی شامل لوله گاز داغ یا تخلیه ، کندانسور ، مخزن ذخیره مایع ، اواپراتور ، لوله مکش ، کمپرسور و … می باشد.

لوله گاز داغ یا تخلیه (Discharge Line)

لوله گاز داغ یا تخلیه ، بخار پر فشار و با دمای زیاد را از خروجی کمپرسور به کندانسور منتقل می نماید.

کندانسور (Condenser)

کندانسور سطح تبادل حرارتی لازم برای انتقال حرارت از بخار گرم به عامل تقطیر را فراهم می ‌نماید. به طور کلی کندانسور در دو نوع کندانسور هوایی (هوا خنک) و کندانسور آبی (آب خنک) مورد استفاده قرار می گیرد. به طوری که در کندانسور آبی از آب به عنوان عامل تقطیر استفاده می شود. در حالی که در کندانسور هوایی عامل تقطیر هوا است.

مخزن ذخیره مایع (Receiver Tank)

مخزن ذخیره مایع ، جهت ذخیره مایع تقطیر شده مورد استفاده قرار می گیرد و جریان ثابتی از مایع را به سمت اواپراتور برقرار می نماید.

اواپراتور (Evaporator)

اواپراتور یک مبدل حرارتی است که امکان انتقال انرژی حرارتی مایع به گاز را فراهم می نماید.

 لوله مکش (Suction Line)

لوله مکش ، بخار کم فشار را از اواپراتور به مکش کمپرسور تراکمی انتقال می ‌دهد.

کمپرسور (Compressor)

کمپرسور ، بخار را از اواپراتور مکیده و دما و فشار آن را به حدی افزایش می ‌دهد که عمل تقطیر را ممکن سازد.

کمپرسور چیلر

 

کمپرسور چیلر

انواع چیلر تراکمی

انواع چیلر تراکمی بر حسبکمپرسور استفاده شده، به چهار دسته رفت و برگشتی ، سانتریفیوژ ، اسکرو و اسکرال تقسیم می شود.

چیلر رفت و برگشتی

امروزه این نوع از چیلر تراکمی که دارای کمپرسور رفت و برگشتی است، به سبب صدای کارکرد بالا، مصرف برق زیاد و هزینه نگهداری بالا، کم تر مورد استفاده قرار می گیرد.

چیلر سانتریفیوژ

چیلر سانتریفیوژ به دلیل نوع طراحی و کارکرد کمپرسور ها و نحوه سیکل تبرید متفاوتی که در قیاس با سایر چیلر های تراکمی دارد، دارای ضریب عملکرد و راندمان کاری بالاتری می باشد. همچنین سر و صدای بسیار کم، هزینه تعمیرات و نگهداری پایین به دلیل تکنولوژی بالا و اشغال فضای کم تر، از دیگر ویژگی های چیلر سانتریفیوژ است.

چیلر سانتریفیوژ

 

چیلر سانتریفیوژ

چیلر اسکرو

چیلر اسکرو ، نوعی از چیلر تراکمی است که از کمپرسور اسکرو یا مارپیچی در چرخه تبرید خود بهره می‌ برد. همچنین از ویژگی های مهم این سیستممی توان به قابلیت کنترل ظرفیت ، راندمان بالا نسبت به کمپرسور رفت و برگشتی ، جریان راه اندازی پایین، تعداد قطعات کم و … اشاره نمود.

چیلر اسکرال

چیلر اسکرال از کمپرسوری که از دو حلزون غیر هم محور که یکی از آن ها ثابت و دیگری متحرک است، تشکیل می شود. چیلر اسکرال نیز مشابه چیلر اسکرو از نسل جدید کمپرسور ها و جایگزین کمپرسور رفت و برگشتی ، است.

نصب چیلر تراکمی

چیلر تراکمی که کندانسور آن از نوع هوا خنک است، در مسیر جریان هوای آزاد نصب می شود. به همین خاطر این نوع از سیستم سرمایشی عمدتا بر روی پشت بام ساختمان و در محلی که هوا به خوبی جریان داشته باشد، نصب می گردد. اما چیلر تراکمی با کندانسور آبی ، بهتر است در مکانی سقف دار نصب شود. همچنین محل نصب این سیستم باید به گونه ای باشد که تهویه ، روشنایی و امکان دسترسی به تاسیسات نظیر تابلو برق ، اواپراتور ، کندانسور و کمپرسور را به نحو مناسب فراهم سازد.

نصب چیلر تراکمی

 

نصب چیلر تراکمی

در اجرای لوله کشی رانش و مکش ، لازم است پمپ به نحوی نصب شود که فلنج های آن تحت تاثیر نیروی گشتاور حاصل از وزن لوله ها قرار نگیرند و به صورت تراز و در یک راستا نصب شوند. همچنین در اتصال لوله های مکش و رانش پمپ ها لازم است از لرزه گیر استفاده شود.

در صورت نصب دو یا چند پمپ موازی در یک سیستم، نصب شیر یک طرفه در لوله رانش برای هر پمپ ضروری است. پس از پایان عملیات لوله کشی لازم است دماسنج مناسب تهیه شده و در ارتفاع مناسب برای رویت دمای آب ورودی و خروجی اواپراتور و برج خنک کننده ، نصب گردد.

مینی چیلر

مینی چیلر نوعی از چیلر تراکمی است که به منظور سرمایش محیط های مسکونی ، اداری و تجاری کوچک تر طراحی می شود. در مینی چیلر تمامی قطعات یک چیلر تراکمی در یک چارچوب محافظ فلزی قرار داده شده و به هم متصل می گردد. این سیستم نیز در دو نوع هوا خنک و آب خنک مورد استفاده قرار می گیرد که نوع هوا خنک آن رایج تر است. همچنین جانمایی مینی چیلر در ساختمان، اغلب به کمک شبیه سازی کامپیوتری و مطالعه دقیق ساختمان صورت می گیرد.

مینی چیلر
مینی چیلر

مزایای مینی چیلر

  • صدا، حجم و وزن کم تر در مقایسه با چیلر های تراکمی معمولی
  • دارای ضریب عملکرد بالا
  • نصب و راه اندازی سریع و آسان
  • قابل اتصال به سیستم های گرمایی

قیمت چیلر تراکمی

تعداد واحدهای ساختمان، میزان مساحت مورد نظر برای نصب تجهیزات و نوع کندانسور از عوامل موثر بر قیمت چیلر تراکمی به شمار می رود. اما به طور کلی قیمت چیلر تراکمی از قیمت چیلر جذبی کم تر می باشد.

قیمت چیلر تراکمی بر اساس هر تن تبرید یا هر تن هوای تازه تولیدی ، تعیین می گردد. جهت اجرای چیلر تراکمی با کنداسور آبی ، به برج خنک کننده بزرگ تر نیاز است که معمولا موجب افزایش هزینه در مقایسه با استفاده از کنداسور هوایی ، می شود.

برای مطالعه بیشتر:

چیلر جذبی

هوشمند سازی ساختمان

فن کویل

لوله کشی ساختمان

راه اندازی گرمایش از کف

خانه هوشمند ارزان

گرمایش از کف

حوله خشک کن مدرن

سیستم سرمایش مرکزی چیلر

برقکاری ساختمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۵۴ نظر

  1. چیلر تراکمی کارایی بهتری دارد یا چیلر جذبی؟ هزینه کدام یک کمتر است؟

  2. چیلر تراکمی حتما باید در فضای باز نصب بشه؟

  3. چیلر های تراکمی معمولا فضای زیادی رو برای کار میخوان میخواستم بدونم در صورتی که حجم کار انجام شده چیلر رو کم کنیم ایا میشه به همون اندازه سایز چیلر رو هم تغییر داد

  4. فرق چیلر تراکمی با چیلر جذبی در چه عواملی قابل مشاهده است و آیا نصب و راه اندازی چیلر های خریداری شده از عمران مدرن به عهده خود سایت هست

  5. ممنون از اینکه چیلر تراکمی را به مینی چیلر تبدیل کردید که برای فضاهای کوچک هم میشه استفاده کرد

  6. چیلر تراکمی چه تفاوتی با چیلر جذبی دارد ؟

  7. چیلر تراکمی باید در چه مکانی نسب بشود؟ یعنی بهتر است مکانی که در آن چیلر تراکمی نسب میشود چه ویژگی داشته باشد؟

  8. چیلر تراکمی برای اجرا چقدر فضا میخواد ؟ چند متر ؟

  9. سلام تعمیرات چیلر تراکمی هم انجام میدید، چیلر تراکمی ای که کندانسور آبی اون آسیب دیده رو چیکار می کنند معمولا چون کندانسور آبی از آب به عنوان عامل تقطیر استفاده می کنه و خیلی تعمیرش برامون مهمه که کارمون راه بیافته؟!!

  10. چیلر سانتریفیوژ با توجە بە اشغال فضای کم و هزینه ی تعمیرات پایین بنظرم مناسبترین نوع چیلر تراکمی هست

  11. چیلر تراکمی بر اساس کمپرسور و کندانسور چند نوع داریم ؟!!

  12. سلام تعمیرات چیلر تراکمی با ابزار و لوازم از طرف خودمون انجام میدید؟؟!

  13. اجزای چیلر تراکمی اگه قابل تعویض باشه از کجا باید تهیه ش کنم ؟

  14. میتونم آدرس شرکت رو برای مراجعه حضوری داشته باشم؟

  15. چیلر رفت و برگشتی دارم و میخوام بفروشم . برای فروش راهنمایی میخواستم

  16. در مورد چگونگی کار سیستم چیلر تراکمی توضیح دهید

  17. تفاوت چیلر تراکمی و جذبی چیه ؟

  18. چیلر سانتریفیوژ چه مزیت هایی دارد ؟

  19. در مورد چگونگی کار چیلر تراکمی توضیح میدهید

  20. قیمت چیلر اسکرال چقدر است ؟

  21. چیلر سانتریفیوژ چه ویژگیها و مزایایی دارد؟

    • چیلر سانتریفیوژ به دلیل نوع طراحی و کارکرد کمپرسور ها و نحوه سیکل تبرید متفاوتی که در قیاس با سایر چیلر های تراکمی دارد، دارای ضریب عملکرد و راندمان کاری بالاتری می باشد. همچنین سر و صدای بسیار کم، هزینه تعمیرات و نگهداری پایین به دلیل تکنولوژی بالا و اشغال فضای کم تر، از دیگر ویژگی های چیلر سانتریفیوژ است.

  22. قیمت چیلر تراکمی چقدر است و چگونه تعیین میشود ؟

    • قیمت چیلر تراکمی بر اساس هر تن تبرید یا هر تن هوای تازه تولیدی ، تعیین می گردد. جهت اجرای چیلر تراکمی با کنداسور آبی ، به برج خنک کننده بزرگ تر نیاز است که معمولا موجب افزایش هزینه در مقایسه با استفاده از کنداسور هوایی ، می شود. با توجه به نوسانات قیمت برای اطلاع از قیمت دقیق چیلر تراکمی با شماره زیر تماس بگیرید:

      ۰۲۱-۷۷۸۹۶۶۲۵‌‌‍

  23. مراحل نصب چیلر تراکمی چگونه است ؟

    • اولین مرحله نصب چیلر تراکمی یافتن بهترین محل برای نصب است. محل نصب چیلر تراکمی باید به گونه ای باشد که تهویه ، روشنایی و امکان دسترسی به تاسیسات نظیر تابلو برق ، اواپراتور ، کندانسور و کمپرسور را به نحو مناسب فراهم سازد.در اجرای لوله کشی رانش و مکش ، لازم است پمپ به نحوی نصب شود که فلنج های آن تحت تاثیر نیروی گشتاور حاصل از وزن لوله ها قرار نگیرند و به صورت تراز و در یک راستا نصب شوند. همچنین در اتصال لوله های مکش و رانش پمپ ها لازم است از لرزه گیر استفاده شود.در صورت نصب دو یا چند پمپ موازی در یک سیستم، نصب شیر یک طرفه در لوله رانش برای هر پمپ ضروری است. پس از پایان عملیات لوله کشی لازم است دماسنج مناسب تهیه شده و در ارتفاع مناسب برای رویت دمای آب ورودی و خروجی اواپراتور و برج خنک کننده ، نصب گردد.

  24. چیلر تراکمی چه مزایایی دارد ؟

    • کم صدا و حجم و وزن کم تر ضریب عملکرد بالا نصب و راه اندازی آسان و اتصال ساده به سیستم گرمایی از مزایای چیلر تراکمی نسبت به سایر سیستم های سرمایشی است.

  25. محل نصب چیلر تراکمی با کندانسور آبی چه ویژگیهایی
    باید داشته باشد؟

    • برای انتخاب محل مناسب نصب چیلر تراکمی لازم است تهویه، روشنایی و امکان دسترسی به تاسیساتی مانند تابلو برق و کندانسور و … فراهم باشد.

  26. سلام ، از سایت خوب و مطالب مفید و کاربردی که به اشتراک گذاشتین سپاس گذارم …. برای مشاوره در مورد انتخاب چیلر مناسب کاری که دارم باید با چه شماره ای تماس بگیرم؟!

  27. نصب کدامیک از این چیلرهای جذبی کارایی بهتری دارد ؟

  28. هزینه ی نصب چیلر تراکمی با جذبی متفاوته ؟

  29. چه عواملی بر قیمت چیلر تراکمی تاثیر گذاراست؟

  30. قیمت و هزینه نصب چیلر تراکمی چقدر است ؟

  31. چیلر تراکمی با چیلر جذبی چقدر تفاوت قیمت داره ؟

  32. نصب کدام یک از این چیلرها به صرفه تر است؟

  33. چیلر رفتو برگشتی از لحاظ هزینه به صرفه تره

  34. مینی چیلر چه مزایایی دارد؟

  35. قیمت چیلر تراکمی چقدر است؟

  36. قیمت چیلر تراکمی چقدر است؟

  37. قیمت وهزینه نصب چیلر تراکمی چقدر است؟

  38. کدام یک از انواع چیلر تراکمی از نظر هزینه و کارکردمناسب تره ؟

  39. با تشکر از مطالب کاربردی ومفیدتون

  40. چیلر تراکمی همون چیلر کمپرسور هست؟

  41. چیلر تراکمی برای سرمایش مرکزی استفاده میشه؟ برای باغ ویلا هم قابل استفاده است؟

  42. مطلب جالبی بود.ممنون

  43. مقاله بسیار جالبی بود.

  44. ممنون از مطالب مفید شما در زمینه چیلر. چیلرهای تراکمی در صنعت تهویه مطبوع و برودت صنعتی بسیار رایج شده اند.