استعلام قیمت
ثبت درخواست
برق و روشنایی

13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی

یکی از چالش های مهم برای هر ساختمان، انتخاب نورپردازی درست برای نواحی مختلف ساختمان اعم از ورودی و راهرو است. روش های مختلفی برای نورپردازی ورودی و راهرو ساختمان وجود دارد مانند استفاده از نورهای رنگی LED، چراغ های LED دکوراتیو، چراغ های LED با شدت نوری بسیار بالا و ریسه های نور خطی. در این مقاله، به معرفی  13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی ساختمان می پردازیم. همچنین، می توانید برای استعلام قیمت و اجرای نورپردازی راهرو و ورودی و نورپردازی داخلی ساختمان با همکاران ما در عمران مدرن تماس حاصل فرمایید.

نورپردازی راهرو و ورودی به صورت خطی

قبل از پرداختن به 13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی ، می خواهیم یکی از رایج ترین روش های نورپردازی در عصر حاضر را معرفی  نماییم. امروزه اغلب در خانه ها و آپارتمان ها، از نورپردازی خطی در طراحی نورپردازی راهرو و ورودی ساختمان استفاده می شود. زیبایی بصری، بازدهی مناسب و توزیع مناسب نور از دلایل اصلی استفاده از نورپردازی خطی در راهرو و ورودی می باشد. در ادامه به طور خلاصه به بررسی مزایای نورپردازی راهرو و ورودی به صورت خطی می پردازیم:

  • توانایی هماهنگی و ترکیب با نورهای LED و استفاده به عنوان منبع نوری مرکزی
  • قابلیت چرخش چراغ ها و تابش زاویه دار نور
  • زیباسازی طراحی داخلی

انواع مدل نورپردازی راهرو و ورودی

نورپردازی راهرو به وسیله چراغ های آویزی

انتخاب نور مناسب برای نقاط مختلف ساختمان، مخصوصا ورودی و راهرو بسیار مهم است. اغلب کمتر به نورپردازی در راهرو توجه می شود ولی از آنجا که راهرو، ناحیه اتصال نقاط مختلف ساختمان به یکدیگر است، نورپردازی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. به این دلیل که در راهرو معمولا نور طبیعی تابیده نمی شود، انتخاب نورپردازی مناسب برای راهرو، باعث ایجاد ظاهری زیبا در فضای داخلی ساختمان می شود. در ادامه می خواهیم با ذکر مثال هایی، به بررسی 13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی ساختمان بپردازیم.

13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی جذاب

نورپردازی ورودی به صورت خطی

می توان با چرخاندن چراغ ها و متمرکز کردن نور روی دیوار یا اشیا زیبایی بیشتری به فضا بخشید. برای یک راهرو مربعی شکل و در کمترین فضا می توان این طراحی را انجام داد.

نورپردازی ورودی

با استفاده از یک ریل سیاه که در مرکز راهرو بر روی یک سقف سیاه قرار دارد، هر لامپ به سمت یک ناحیه خاص چرخانده می شود. این مدل روی سطح سقف نصب می شود و برای تاکید بیشتر روی یک محیط استفاده می شود.

نورپردازی ورودی با نورپردازی خطی روی سقف

در بالا یک مثال از نورپردازی ورودی با سبک مینیمال دیده می شود. در اینجا رنگ چراغ ها با رنگ سقف یکسان است که زیبایی بیشتری به محیط می دهد.

البته ضرورتی برای استفاده لامپ های همرنگ با سقف یا دیوار وجود ندارد. در بعضی از مواقع، به وجود آوردن تضاد رنگی، می تواند جلوه بسیار زیبایی ایجاد کند.

نورپردازی خطی ورودی و راهرو منزل

در عکس زیر، از منبع نور جهت دار برای نورپردازی ورودی با زاویه های کوچکی برای پخش نور استفاده شده است. در این نوع طراحی با سبک کلاسیک، نورهای خطی با لامپ های دیواری به خوبی ترکیب شده اند.

نورپردازی راهرو و ورودی به صورت خطی و متمرکز

13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی مدرن

یک نمونه از نورپردازی راهرو با سقف سفید رنگ، استفاده از لامپ هایی با رنگ مشکی و با زاویه چرخش کم به عنوان تنها منبع نور می باشد. این مدل از نورپردازی راهرو و ورودی ، سایه های زیبایی روی دیوار ایجاد می کند.

نورپردازی خطی متمرکز ورودی و راهرو

در مدل بعدی، نورهای تزئینی متناسب با نور پس زمینه در طول راهرو قرار داده شده اند. همچنین، استفاده از نورپردازی انعطاف پذیر در نورپردازی راهرو رایج تر است.

نورپردازی خطی ورودی منزل قابل اجرا روی سقف

نورپردازی راهرو های طولانی به شکل زمان دار با چراغ های تایمر دار نیز انجام می شود. اخیرا اولویت استفاده با اشکال مستقیم و منظم بوده است اما در برخی موارد از چراغ های چرخان نیز استفاده می شود.

نورپردازی خطی راهرو به صورت تزئینی

در تصویر بعدی، نورپردازی راهرو به صورت خطی به صورت L شکل از ورودی ساختمان تا اتاق نشیمن را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

نورپردازی خطی متمرکز با فرم L

13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی متفاوت

نورپردازی راهرو با طرح های غیر استاندارد نیز رایج است. استفاده از کانکتورهای انعطاف پذیر  و چراغ های برجسته به شما امکان دنبال کردن راهرو را می دهد.

نورپردازی عمومی خطی ورودی و راهرو

سیستم نورپردازی زیر در کمتر از 30 دقیقه قابل نصب است و انعطاف پذیری بالایی دارد. همچنین، بازدهی بالا و جلوگیری از نویز نیز از دیگر مزایای آن است.

نورپردازی ترکیبی راهرو

برای نورپردازی راهرو به صورت متمرکز، از چراغ های جهت دار استفاده می شود، زیرا اکثرا نقاشی ها، پوسترها، حکاکی ها، عکس ها، نمای جلویی کمدهای داخلی و دیگر اشیاء داخلی بر روی دیوارها وجود دارند که باید به آنها توجه شود.

نورپردازی راهرو به صورت موضعی و ترکیبی

برای نورپردازی راهرو نیازی به پخش بیش از اندازه نور نیست. در عکس زیر، نورهای خطی با زوایای بسیار کم نور را به سمت عکس و دیوارها هدایت می کنند.

نورپردازی ورودی با تمرکز روی اشیا خاص

در این مطلب 13 مدل نورپردازی راهرو و ورودی ساختمان را دیدیم. نکته مهم این است که در نورپردازی ورودی و راهرو عموما کمتر از نورهای تزئینی استفاده می شود. در عین حال در اتاق مطالعه به نور یکنواخت و متمرکز نیاز است اما در پذیرایی باید پخش متناوب و یکسان نور صورت بگیرد.

برای مطالعه بیشتر:

نورپردازی نمای ساختمان

انواع لاین نوری

لاین نوری کناف

چراغ لاین نوری

لاین نوری سقف

لاین نوری توکار

نور خطی دیواری

نور مخفی سقف

۱۰ ترند نورپردازی داخلی ۲۰۲۴

آخرین عناوین

ارزانترین نمای ساختمان در بازار ایران کدام است؟

نمای ساختمان یکی از عوامل کلیدی در زیبایی و هویت یک بنا می باشد. انتخاب…

1 ساعت پیش

اجرای سیپورکس

بلوک سیپورکس که با نام های هبلکس، تبلکس و ساروج نیز شناخته می شود؛ یک…

4 ساعت پیش

گچ کاری روی هبلکس

اجرای گچ روی هبلکس به دلیل ساختار و ویژگی‌ های خاص این نوع بلوک، نیازمند…

5 ساعت پیش

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو همانند سایر فرآورده های بتنی، به قیمت مواد اولیه مانند…

22 ساعت پیش

مزایا و معایب ساندویچ پانل

ساندویچ پانل ها یکی از مصالح ساختمانی مدرن هستند که با توجه به ویژگی های…

2 روز پیش

معایب دیوار پیش ساخته گچی

دیوار پیش ساخته گچی یکی از مصالح مدرن و کارآمد در صنعت ساختمان سازی است…

2 روز پیش