استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
تجهیزات مکانیکی و برقی

وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور

به طور کلی، وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور شامل نظارت و بررسی دوره ای بر عملکرد و وضعیت فنی آسانسورها است. مدیر ساختمان باید به صورت منظم تعمیرات و نگهداری های لازم را برای حفظ عملکرد بهینه آسانسورها ترتیب دهد. در ادامه، جزئیات بیشتری از وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور بررسی خواهد شد.

قوانین وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور

براساس بند ۲۲-۱۰-۲ و ۲۲-۲-۶ مقررات ملی ساختمان، مدیران و مالکان ساختمان ها، مسئولیت ایمن سازی و اخذ تائیدیه های لازم برای سیستم ها و تجهیزات ساختمان، از جمله آسانسور، را برعهده دارند. در نتیجه، همانطور که اشاره شد، مدیر ساختمان موظف است سرویس های ماهانه و سالانه آسانسور را انجام دهد. گواهی نامه و تائیدیه های ایمنی و عملکرد صادر شده توسط سازمان ملی استاندارد دارای اعتبار یکساله خواهند بود و پس از آن نیاز به بازرسی مجدد و اخذ تائیدیه‌ سرویس های ماهانه می باشد.

در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی در آسانسورهایی که فاقد تائیدیه ایمنی هستند، طبق ضوابط و الزامات بند ۲۲-۲-۶ مقررات ملی ساختمان، مسئولیت این حادثه بر عهده مدیر یا مالک ساختمان است.

آسانسور ساختمان مسکونی

لیست وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور

همانطور که گفته شد، مدیر ساختمان به عنوان شخصیت کلیدی در حفظ عملکرد صحیح و ایمنی آسانسورها در ساختمان، با مجموعه ای از وظایف و مسئولیت های خاص مواجه است. مهم ترین وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور ، شامل موارد زیر می شود:

  • نظارت و بازرسی آسانسور
  • برنامه ‌ریزی برای تعمیر و نگهداری آسانسور
  • رفع خطا و نقص در عملکرد آسانسور
  • محاسبه هزینه های مرتبط با آسانسور

در ادامه جزئیات این وظایف بررسی می شوند.

نظارت و بازرسی آسانسور

مدیر ساختمان موظف است به طور منظم  برای اطمینان از عملکرد آسانسور درخواست بازرسی دهد. این نظارت شامل بررسی وضعیت فنی، عملکرد الکتریکی و مکانیکی، سیستم ایمنی، دستگاه اضطراری و سایر اجزا و تجهیزات آسانسور می باشد.

البته، مدیر ساختمان به تنهایی مسئول انجام این امورات نیست، بلکه باید از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرد. همچنین، دستمزد این متخصص از شارژی که ساکنین پرداخت می نمایند، پرداخت می شود.

برنامه ‌ریزی برای تعمیر و نگهداری آسانسور

مدیر ساختمان مسئول برنامه ریزی تعمیرات آسانسور است. به عبارتی، هر آسانسور به صورت دوره ای به تعمیر و سرویس نیاز دارد و زمان بندی و اجرای این فعالیت بر عهده مدیر ساختمان قرار می گیرد.

تعمیرات آسانسور

رفع خطا و نقص در عملکرد آسانسور

در صورت وقوع خطا یا نقص در عملکرد آسانسور، مسئولیت هماهنگی با افراد و سازمان های مربوطه جهت رفع آن مشکل از وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور است. او موظف است به سرعت اقدامات لازم در راستای رفع خطا یا نقص آسانسور را انجام دهد. مدیر ساختمان می تواند برای حل مشکلات جزئی به طور مستقیم وارد عمل شود. اما برای نقص های جدی تر باید از متخصصین مربوطه کمک بگیرد. باید توجه داشت که در صورتی که رفع خطا و نقص آسانسور هزینه ای داشته باشد، این هزینه بین تمام ساکنین تقسیم می شود و مدیر ساختمان مسئولیت پرداخت هزینه آن را ندارد.

محاسبه هزینه های مرتبط با آسانسور

یکی از وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور ، محاسبه هزینه های مشترک مرتبط با ساختمان و اطلاع رسانی آن به ساکنین است. این هزینه شامل هزینه های مربوط به آسانسور نیز می شود. مدیر ساختمان مسئول است که هزینه های مرتبط با خدمات آسانسور را به درستی محاسبه کرده و بین ساکنین تقسیم نماید. باید توجه داشت که این هزینه ممکن است شامل هزینه های تعمیر ماهانه آسانسور یا رفع مشکلات اضطراری آن باشد. در کنار آسانسور ، بسیاری از ساختمان های پرتردد همچون مراکز تجاری و پاساژها، پله برقی هم اجرا می کنند. به منظور استعلام قیمت پله برقی پاساژ و خرید آن می توانید با کارشناسان عمران مدرن در تماس باشید.

اصلی ترین وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور چیست؟

مهم ترین وظایف مدیر ساختمان در قبال آسانسور ، شامل نظارت و بازرسی، برنامه ‌ریزی برای تعمیر و نگهداری، رفع خطا و نقص در عملکرد و محاسبه هزینه های مرتبط با آسانسور می باشد.

در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی در آسانسورها مسئولیت آن با کیست؟

در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی در آسانسورهایی که فاقد تائیدیه ایمنی هستند، طبق ضوابط و الزامات بند ۲۲-۲-۶ مقررات ملی ساختمان، مسئولیت این حادثه بر عهده مدیر یا مالک ساختمان است.

برای مطالعه بیشتر:

آیا مدیر ساختمان میتواند آسانسور را قطع کند

قوانین آسانسور در آپارتمان ها

خدمات آسانسور در تهران

مراحل ساخت آسانسور

بهترین شرکت آسانسور در تهران

مشخصات کابین آسانسور

عکس کابین آسانسور جدید

قیمت کابین آسانسور 6 نفره

کابین اسانسور

آسانسور شیشه ای

قیمت آنلاین آسانسور

آخرین عناوین

خرید هبلکس از کدام کارخانه برای شیراز به صرفه تر است

در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…

8 ساعت پیش

نکات جوشکاری اسکلت فلزی

جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…

10 ساعت پیش

نحوه تمیز کردن وان جکوزی

تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…

11 ساعت پیش

وزن بلوک پوکه ای

وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…

12 ساعت پیش

ترک در ساختمان اسکلت فلزی

ساختمان‌ های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف‌ پذیری در…

14 ساعت پیش

مقدار آهن مصرفی در اسکلت فلزی

آهن از اصلی ‌ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…

2 روز پیش