استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵

نورپردازی، به دلیل تامین روشنایی، تاثیر مستقیم بر افراد و دارا بودن نقش طراحانه، تاثیر بسزایی در تمامی فضاها دارد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دانش، افراد بیشتری به اهمیت توجه به نورپردازی پی برده اند و روش های گوناگونی برای طراحی نورپردازی ایجاد شده است. نور خطی ، یکی از جذاب ترین روش های نورپردازی ساختمان در دنیای امروز می باشد. نورخطی با دارا بودن مزایا و امکانات متعدد، محبوبیت بی نظیری در صنعت ساختمان سازی به دست آورده است و با گذر زمان، طراحان بیشتری به استفاده و خرید نور خطی روی می آورند. در این مطلب قصد داریم به معرفی نورخطی و بررسی ویژگی های آن و همچنین نکات مرتبط با خرید نور خطی بپردازیم. همچنین شما می توانید برای مشاوره، استعلام قیمت نور خطی و دریافت نمونه کار، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

نمونه نور خطی اجرا شده با فرم های منحنی

معرفی نور خطی

همان طور که پیش تر ذکر شد، نور خطی از انواع روش های نورپردازی ساختمان می باشد که به یکی از ترندهای دنیای نوپردازی تبدیل شده است. نورخطی در واقع نوعی از نورپردازی با استفاده از چراغ های LED و فلورسنت در طول های بالا و عرض کم می باشد که مزیت های بسیاری در مقایسه با نورپردازی های رایج دارد. نورخطی در انواع مختلفی تولید و نصب می شود. به طور کلی می توان نورهای خطی را به سه دسته تقسیم کرد. معیار این دسته بندی، نوع نصب نورهای خطی می باشد. نورهای خطی توکار ، نورخطی روکار و نورخطی آویز، متداول ترین انواع نورهای خطی هستند. در خرید نور خطی توجه داشته باشید که نور خطی قیمت های متنوعی دارد. لذا انتخاب نورخطی باید با توجه به شرایط، نیاز طرح و بودجه ی کارفرما صورت گیرد.

نورپردازی راهرو با استفاده از نورهای خطی در دیوار و سقف

خرید نور خطی

پس از آنکه با مفهوم نور خطی آشنا شدیم، ضروری است به نکات و عوامل موثر بر قیمت نور خطی بپردازیم. نور خطی قیمت دقیقی ندارد و بر اساس فاکتورهایی همچون برند، متراژ فضا، کیفیت تجهیزات، نوع چراغ و …، قیمت نور خطی تعیین می گردد. در نتیجه شاید بتوان گفت یکی از مزایای نورهای خطی این است که نور خطی قیمت های متنوعی دارد و می توانید بر اساس نیاز و بودجه ی خود، بهترین انتخاب و خرید نور خطی را داشته باشید. علاوه بر قیمت نور خطی ، موارد دیگری نیز در هنگام خرید نور خطی حائز اهمیت هستند. توصیه می کنیم پیش از خرید نور خطی ، این مقاله را تا انتها بخوانید تا با مزایا و معایب نورهای خطی به طور کامل آشنا شوید. در این صورت، از خرید نور خطی پشیمان نخواهید شد.

برای برآورد قیمت نور خطی ، علاوه بر هزینه ی خرید نور خطی ، مواردی همچون هزینه ی نصب و کارگر نیز باید در نظر گرفته شود. همچنین نوع LED و درایور و میزان شار نوری، از فاکتورهای موثر بر قیمت نور خطی هستند. با توجه به برند انتخابی برای خرید نور خطی ، ممکن است امکانات و خدماتی همچون گارانتی و خدمات پس از فروش نیز دریافت کنید. با توجه به تمام این موارد، قیمت نور خطی تعیین می گردد. شما می توانید برای مشاوره و برآورد قیمت نور خطی ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

نمونه نور خطی مدل آویز

مزایا و معایب نور خطی

از دلایل محبوبیت نورهای خطی می توان به ویژگی ها و امکانات منحصر به فرد آن ها اشاره کرد. به عنوان مثال، قابلیت نصب و اجرای مینیمال نورهای خطی برای روی دیوار، یکی از جذابیت های خرید نور خطی می باشد. البته لازم به ذکر است که نورهای خطی دارای معایبی نیز هستند که در خرید نور خطی باید لحاظ گردند. در این بخش قصد داریم به برخی از اصلی ترین مزایا و معایب نورخطی بپردازیم. همچنین شما می توانید برای مشاوره خرید نور خطی ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

کاربرد نورخطی در نورپردازی پارکینگ

مزایای خرید نور خطی

مزایای خرید نور خطی ، نه تنها شامل موارد زیبایی شناختی و بصری می شود، بلکه تاثیرات مثبتی بر عملکرد فضا و نکات فنی نیز دارد. در زیر به تعدادی از مهم ترین ویژگی های مثبت خرید نور خطی اشاره شده است.

  • ایجاد روشنایی یکنواخت و بدون خیرگی
  • امکان طراحی نورهای خطی با فرم های دلخواه
  • قابل نصب در انواع مختلف همچون توکار، روکار و آویز
  • کمک به بهبود کیفیت فضا و ایجاد جذابیت بصری
  • قابل استفاده در انواع کاربری ها اعم از اداری، مسکونی، درمانی، تجاری و …
  • قابلیت اتصال به سیستم های هوشمند و دیمرها
  • صرفه جویی در مصرف انرژی در مقایسه با سایر روش های نورپردازی
  • امکان ترکیب با معماری و عناصر فضا
  • امکان تعویض و تغییر چراغ ها در هر زمان
طراحی نورهای خطی با فرم دلخواه

معایب خرید نور خطی

در کنار مزایای بی شمار نورخطی که پیش تر به آن ها اشاره شد، نورهای خطی معایبی نیز دارند. توجه داشته باشید که در صورت خرید نور خطی بی کیفیت، این معایب بیشتر خواهد بود. در ادامه به برخی از رایج ترین مشکلات خرید نور خطی اشاره شده است.

  • یکی از اصلی ترین معایب خرید نور خطی قیمت بیشتر آن در مقایسه با سایر روش های نورپردازی می باشد. از آنجا که نورهای خطی روشنایی یکنواخت و ملایم در محیط ایجاد می کنند، برای تولید روشنایی گسترده با استفاده از نورخطی ، نیازمند خرید نورهای خطی بیشتری خواهیم بود. از این رو می توان گفت که یکی از اصلی ترین معایب خرید نور خطی ، بالا بودن قیمت نور خطی در مقایسه با نورپردازی های متداول است.
  • بر خلاف نورپردازی های رایج، نصب و اجرای نورهای خطی ، به سادگی باز و بسته کردن یک لامپ نیست. شما پس از خرید نور خطی ، برای نصب آن به نیروی متخصص نیاز دارید زیرا نورهای خطی نیازمند سیم کشی و دانش پیچیده ای هستند. در نتیجه برای خرید نور خطی ، علاوه بر محاسبه ی قیمت نور خطی ، هزینه ای را نیز جهت نصب آن در نظر بگیرید.
  • متداول ترین فرم استفاده از نورهای خطی ، به صورت نوارهایی باریک و بلند است. ای ویژگی سبب می شود که ایجاد فرم های پهن و گسترده با نور خطی، دشوار و چالش برانگیز باشد.

کاربرد نور خطی

نورهای خطی در انواع کاربری ها قابل نصب و اجرا هستند. به عنوان مثال، نورخطی گزینه ای مناسب برای نورپردازی راهرو، فضاهای اداری، مسکونی و … می باشد. همچنین می توان از نورهای خطی برای نماسازی ساختمان و طراحی بام و فضای باز نیز استفاده کرد. علاوه بر موارد ذکر شده، کاربرد نورخطی به سه دسته ی کلی تقسیم می شود. به طور کلی خرید نور خطی با سه هدف تامین روشنایی عمومی فضا، تاکید و شاخص کردن بخشی از معماری و محیط و همچنین نورپردازی دکوراتیو، انجام خواهد شد.

نور خطی اجرا شده توسط عمران مدرن برای مطب دندانپزشکی

فرم های مختلف نورپردازی با نورخطی

ویژگی های نور خطی این امکان را به طراحان می دهد تا از نورهای خطی در فرم ها و بخش های مختلف فضا استفاده کنند. متداول ترین نوع استفاده از نورخطی ، طراحی به صورت نوار های مستقیم و باریک است. اما نورهای خطی ممکن است در فرم های منحنی، شکسته و … نیز استفاده شوند. در ادامه به تعدادی راهکار جهت خلق فضایی جذاب با استفاده از نورخطی اشاره شده است.

  • ترکیب انواع مختلف نورهای خطی
  • امتداد نورخطی سقف بر روی دیوار یا کف
  • ایجاد هماهنگی میان اجزای موجود بر روی کف با نورپردازی خطی سقف
  • استفاده از فرم های نوین و منحصر به فرد
  • هماهنگی فرم نور خطی با لبه های دیوار و سقف
  • استفاده از خطوط نورخطی برای مشخص کردن مسیر حرکت در فضا به خصوص مکان های عمومی همچون مراکز خرید

برای مطالعه بیشتر:

لاین نوری کناف

چراغ لاین نوری

لاین نوری سقف

انواع لاین نوری

نورپردازی خطی

لاین نوری توکار

لاین نوری روکار

نور خطی دیواری

نصب لاینر خطی

اجرای نور خطی در کناف

انواع لامپ نور مخفی سقف

آخرین عناوین

خرید هبلکس از کدام کارخانه برای شیراز به صرفه تر است

در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…

11 ساعت پیش

نکات جوشکاری اسکلت فلزی

جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…

12 ساعت پیش

نحوه تمیز کردن وان جکوزی

تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…

13 ساعت پیش

وزن بلوک پوکه ای

وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…

15 ساعت پیش

ترک در ساختمان اسکلت فلزی

ساختمان‌ های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف‌ پذیری در…

17 ساعت پیش

مقدار آهن مصرفی در اسکلت فلزی

آهن از اصلی ‌ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…

2 روز پیش