نورپردازی خطی یکی از محبوب ترین روش های تامین روشنایی در صنعت ساختمان سازی است که امروزه از آن با هدف ایجاد جذابیت بصری و به عنوان یک عنصر دکوراتیو نیز استفاده می شود. نور خطی دیواری از انواع نور خطی می باشد که می تواند در حالت های روکار و توکار اجرا شود. در این مقاله قصد داریم با بررسی ویژگی های لاین نوری دیوار و کاربرد آن، راهنمایی ای جهت طراحی نورپردازی نور خطی دیوار ارائه دهیم. همچنین شما می توانید برای مشاوره دقیق تر و استعلام قیمت نور خطی دیواری ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.
هزینه ی طراحی نورپردازی با نور خطی دیواری به عوامل متعددی همچون ابعاد دیوار، کاربری آن، میزان شار نوری، کیفیت چراغ و تجهیزات و … بستگی دارد. از این رو، برآورد دقیق قیمت، نیازمند اطلاع از تمامی شرایط می باشد. به یاد داشته باشید که علاوه بر موارد ذکر شده، هزینه ی نصب نیز باید در تعیین قیمت نور خطی دیواری لحاظ گردد. با توجه به تنوع بالای محصولات ویژه ی نور خطی دیوار ، بهتر است نورپردازی خود را به طراحان و مهندسین با تجربه بسپارید تا بهترین نتیجه حاصل شود. می توانید با تماس با همکاران ما در شرکت عمران مدرن، از مشاوره ی رایگان در زمینه ی لاین نوری دیوار و انواع دیگر نورپردازی بهره مند شوید.
نور خطی دیواری ، یکی از روش های نورپردازی با لاین خطی است که همان طور که از نامش پیداست، در دیوار اجرا می شود. نور خطی دیواری ، توسط لامپ های LED در تعداد بالا و کنار هم طراحی و نصب می شود و نوری یکنواخت و ملایم ایجاد خواهد کرد. استفاده از لامپ های LED در لاین نوری دیوار ، این مزیت را به همراه دارد که مصرف انرژی در مقایسه با سایر روش های نورپردازی متداول پایین تر خواهد بود. توجه داشته باشید که نور خطی دیواری باید متناسب با شرایط فضا و خواسته و بودجه ی کارفرما طراحی شود. لذا ضروری است پیش از شروع پروژه نورپردازی با نور خطی دیوار ، تمامی شرایط بررسی و لیست کاملی از تمامی هزینه های احتمالی تهیه شود. می توانید برای مشاوره و استعلام قیمت نور خطی دیواری ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.
به طور کلی نورپردازی با اهداف مختلف طراحی می شود. اصلی ترین دلیل نورپردازی در یک فضا، تامین روشنایی عمومی است ولی گاهی می توان با استفاده از راهکارهایی خلاقانه، از آن برای دیزاین فضا نیز استفاده کرد. لازم به ذکر است که نورپردازی خطی به نور خطی دیواری محدود نمی شود و می توان از آن در سقف و کف نیز بهره برد. معمولا کاربرد اصلی نور خطی دیواری ، برای دیزاین فضا می باشد. یکی دیگر از اهداف استفاده از نور خطی دیوار ، تاکید و شاخص کردن بخشی از فضا است. از این رو، می توان بخش هایی از معماری که نیازمند تاکید بیشتری هستند، با استفاده از نور خطی دیواری شاخص کرد. نمونه هایی از کاربرد لاین نوری دیوار به جهت تاکید بر بخشی از فضا، نورپردازی پیشخوان پذیرش، کانتر آشپزخانه و دیوار پشت تلویزیون می باشد.
اصلی ترین دلیل محبوبیت نور خطی دیواری در بین طراحان و مهندسین، مزایای گسترده و متعدد نورپردازی خطی است. توجه داشته باشید که در کنار مزایای بسیار نور خطی دیواری ، در صورت استفاده ی نادرست از این روش نورپردازی، یه نتیجه ی دلخواه دست نخواهید یافت. نکته ی مهم در طراحی نورپردازی با نور خطی دیواری ، هماهنگی آن با شرایط و نیازهای فضا است. توصیه می کنیم از تیمی با تجربه و حرفه ای در این راستا کمک بگیرید. می توانید برای مشاوره و دریافت نمونه کار نور خطی دیواری ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید. در ادامه به برخی از مهم ترین ویژگی های مثبت لاین نوری دیوار اشاره شده است.
نورپردازی از جمله مواردی است که به دلیل ارتباط مستقیم با سلامت انسان ها، اهمیت بسزایی در روند طراحی هر فضا دارد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دانش طراحان و مهندسین، از نورپردازی نه تنها برای تامین روشنایی فضا، بلکه به عنوان عنصری دکوراتیو نیز استفاده می گردد. برای اجرای دیوار و افزایش زیبایی محیط می توان از ورق کناف استفاده کرد و از نور خطی برای زیباتر شدن آن نیز کمک گرفت. یکی از عوامل تعیین کننده قیمت ورق کناف ابعاد آن است. نور خطی دیواری یکی از انواع نورپردازی است که در کنار نقش عملکردی، به جذابیت بیشتر فضا نیز کمک خواهد کرد. در زیر به تعدادی راهکار جهت دیزاین و دکوراسیون فضا با استفاده از نور خطی دیواری اشاره شده است.
برای مطالعه بیشتر:
آهن از اصلی ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…
اگر به دنبال یک گزینه منحصر به فرد برای پوشش کف و دیوار ها هستید…
کارخانه بلوک سبک نقش کلیدی در تامین مصالح مدرن برای پروژه های ساخت و ساز…
ساندویچ پانل ها به عنوان یکی از مصالح مدرن و پرکاربرد در صنعت ساخت و…
کف کاذب، یک ساختار نوآورانه و قابل تنظیم است که برای مدیریت کابل ها، لوله…