آسانسور مغازه با استفاده از الکتروموتور، سیم بکسل و شاسی، قابلیت حمل بار بین طبقات فروشگاه ها و مغازه ها را فراهم می کند. عملکرد اسانسور بالابر مغازه مانند بالابرهای ساختمانی می باشد اما ضریب اطمینان بالاتری دارد. در حالت کلی اسانسور مغازه ای در دو مدل سیم بکسلی (سیستم وینچ و استفاده از سیم بکسل) و هیدرولیک (سیستم الکتروموتور و پمپ هیدرولیک) به کار گرفته می شود. ابعاد کابین این اسانسور 90*90 سانتی متر می باشد اما با توجه به نیاز مشتریان، این ابعاد مطابق با استانداردهای موجود قابل تغییر است.
قیمت آسانسور مغازه به برخی ویژگی ها مانند ابعاد کابین، ظرفیت، مسافت قابل پیمایش و جنس مواد به کار رفته در آن بستگی دارد. در حالت کلی قیمت اسانسور مغازه هیدرولیک نسبت به مدل سیم بکسلی بیشتر است. افزایش طول پیمایش و ظرفیت قابل حمل، قیمت اسانسور بالابر مغازه را افزایش می دهد. استفاده از موتور و جک ایرانی، هزینه تمام شده کمتری نسبت به موتور ایتالیایی دارد.
بازه قیمت اسانسور بالابر مغازه هیدرولیک از 110 میلیون تومان برای نمونه های ایرانی و 160 میلیون تومان برای مدل های ایتالیایی شروع می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از قیمت آسانسور مغازه ، با کارشناسان شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.
آسانسور مغازه وینچی نسبت به مدل های هیدرولیکی از ایمنی کمتری برخوردار است. به همین دلیل قیمت آن نسبت به نمونه های هیدرولیک کمتر می باشد. بالابر وینچی مانند نوع هیدرولیکی می تواند با برق تک فاز راه اندازی شود. به دلیل استفاده از گیربکس در مدل وینچی، امکان تغییر سرعت و گشتاور وجود دارد.
حرکت و توقف در آسانسور مغازه هیدرولیک نرم تر بوده و مصرف برق و استهلاک موتور آن نیز کمتر است. گرمایش کمتر در موتورهای هیدرولیک، امکان استفاده بیشتری به مصرف کننده می دهد. از طرفی بالابرهای وینچی هزینه سرویس و تعمیر کمتری دارند.
اسانسور بالابر مغازه دارای برخی ویژگی ها و مزیت هایی است که متناسب با این ویژگی ها، نیازهای کاربران برآورده می شود. از جمله اینکه این آسانسور به موتورخانه نیاز ندارد و بدون صدا و لرزش، می تواند بین طبقات جابجا شود. آسانسور مغازه ای ، فضای کوچکی را اشغال می کند و نصب آسان و راحتی دارد. با توجه به کیفیت بالای ساخت، قابلیت اطمینان و ایمنی آن بالا بوده و با نیاز مشتریان سازگار می باشد.
تجهیزات آسانسور مغازه با پیچ و مهره و مطابق با استانداردهای اسانسور به یکدیگر متصل می شوند و برای افزایش ضریب ایمنی، از دو عدد میکروسوئیچ (سنسور اطمینان) در هر طبقه استفاده می شود. به همین دلیل ایمنی آن نسبت به بالابرهای ساختمانی بیشتر است. این دستگاه ظرفیت باربری قابل تنظیم دارد و با توجه به وزن و مقدار بار، می توان آن را تغییر داد.
آسانسور مغازه طیف کاربری گسترده ای دارد و بیشتر در ساختمان های تجاری و فروشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که قابلیت ساخت راه پله وجود نداشته باشد، استفاده از این بالابرها بهترین انتخاب می باشد. این دستگاه برای حمل کتاب، ابزار آلات، قطعات صنعتی، جابجایی پوشاک و انتقال بار در رستوران ها، مغازه ها و انبارها مناسب است.
از جمله سایر کاربردهای آسانسور مغازه می توان به جابجایی بار در کارگاه های صنعتی، مغازه های کوچک، ساختمان های تجاری و … اشاره کرد. این بالابر قابلیت حمل و جابجایی نفرات را نیز فراهم می کند که در این حالت برای حفظ ایمنی، لازم است از سیم بکسل های محکم تری استفاده شود. همچنین می توان از این بالابر برای جابجایی معلولین در سطوح با ارتفاع کم مانند پله های جلوی ساختمان نیز بهره گرفت.
از جمله عوامل موثر بر قیمت آسانسور مغازه ای ، نوع تجهیزات و قطعات به کار رفته و همچنین جنس و کیفیت آن ها می باشد. از جمله برخی از این تجهیزات می توان به گیربکس، الکتروموتور (دینام)، شاسی، میکروسوئیچ، قرقره و سیم بکسل اشاره کرد.
کفی و شاسی آسانسور مغازه معمولا از جنس آلومینیوم، استیل یا آهن ساخته می شود. جنس کفی بر قیمت و دوام بالابر تاثیر می گذارد. ابعاد کفی نیز متغیر بوده و با توجه به نوع استفاده، اندازه مورد نیاز مشتریان قابل سفارش می باشد. با توجه به اینکه فشار بار به شاسی وارد می شود، برای حفظ ایمنی لازم است استحکام و مقاومت کافی داشته باشد.
شیر کنترل نیز از قطعات دیگر استفاده شده در اسانسور بالابر مغازه هیدرولیک می باشد که قابلیت تنظیم سرعت را با توجه به میزان وزن بار فراهم می کند. هنگام حرکت بالابر به سمت پایین نیز با استفاده از شیر برقی و بدون روشن شدن موتور، کابین به سمت پایین حرکت می کند.
سرویس و نگهداری آسانسور شامل نظارت مستمر بر عملکرد کلی دستگاه در هنگام بهره برداری می باشد. درصورتی که از سیستم های وینچی استفاده می کنید، سیم بکسل همواره باید مورد بررسی قرار بگیرد تا شکستگی و تاب خوردگی نداشته باشد. درصورتی که سیم بکسل دچار شکستگی یا چند رشته ای شدن و گره خوردگی باشد، می تواند منجر به ایجاد حادثه شود.
در سیستم های هیدرولیک، همواره باید روغن یونیت بالابر مورد بررسی قرار بگیرد. ریل های استفاده شده نباید زنگ خوردگی و اکسیداسیون داشته باشند. برای بررسی این موارد، لازم است آسانسور مغازه ای هر 6 ماه یک بار توسط سرویس کار مجرب مورد بررسی قرار بگیرد.
آسانسور تجاری یکی از اجزای اساسی در ساختمان های اداری، فروشگاهی و تجاری است که به تسهیل جابجایی افراد و کالاها کمک می کند. آسانسور تجاری به دلیل طراحی ویژه اش، می تواند بارهای سنگین را تحمل کرده و در عین حال نیازهای خاص کاربران را برآورده کند. این آسانسورها معمولاً با قابلیت های بیشتری نسبت به آسانسورهای مسکونی طراحی شده اند و به همین دلیل، در انتخاب آن ها باید دقت ویژه ای به خرج داد.
بسیاری از شرکت ها و سازندگان به دنبال آسانسور تجاری با کیفیت بالا هستند که علاوه بر کارایی، از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه باشد. انتخاب صحیح آسانسور تجاری نه تنها باعث تسهیل رفت و آمد در ساختمان می شود، بلکه می تواند به افزایش ارزش تجاری ملک نیز کمک کند. بنابراین، توصیه می شود که قبل از انتخاب، به مشاوره با کارشناسان حوزه آسانسور بپردازید تا بهترین گزینه متناسب با نیازهای خود را انتخاب کنید.
شرکت عمران مدرن با ارائه خدمات مشاوره و فروش آسانسور تجاری، آماده است تا به شما در انتخاب بهترین گزینه کمک کند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره، با ما تماس بگیرید.
برای مطالعه بیشتر:
نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…
بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…