استعلام قیمت
۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۱
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

چسب کاشی و سرامیک چیست

چسب کاشی و سرامیک چیست
چسب کاشی و سرامیک

این که چسب کاشی و سرامیک چیست سوالی است که برای بسیاری از پیمانکاران تازه وارد و دانشجویان رشته های مرتبط با ساختمان مانند معماری و عمران پیش می آید. چسب کاشی و سرامیک ماده ای شیمیایی است که توسط شرکت های تولید مواد شیمیایی و پلیمری ساخته و تولید می شود. از چسب کاشی و سرامیک برای نصب انواع سنگ، کاشی و سرامیک به سطوح و همچنین تقویت اتصال و پوشش درزه های کاشی و سرامیک به منظور استحکام آن و افزایش طول عمر سازه استفاده می شود.

 در ادامه به برخی پرسش های متداول در این زمینه مانند چسب کاشی چیست، چسب سرامیک چیست و تفاوت چسب کاشی و سرامیک می پردازیم.

چسب کاشی چیست

پرسش دیگری که ممکن است برای علاقه مندان در صنعت ساختمان به وجود بیاید به چیستی و ماهیت مصالح نازک کاری بر می گردد که در عملیات های عمرانی و برای تکمیل پروژه استفاده می شود. یکی از این پرسش ها به نحوه اتصال سنگ ها به سطوح بر می گردد و این که چسب کاشی چیست . چسب کاشی نوعی ماده ی چسبنده است که برای اتصال کاشی و سرامیک به سطوح مختلف سنگی، بتنی و سایر سطوح استفاده می شود. این محصول به دلیل ویژگی های برجسته ی فیزیکی و راحتی استفاده و مصرف، جایگزین روش های قدیمی تر مانند استفاده از ملات سیمانی سنتی شده است. چسب کاشی با کیفیت از ویژگی های خاصی مانند نیروی کششی بالا، مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی، ماندگاری زیاد و گیرش اولیه مناسب برخوردار است.

چسب کاشی وسرامیک چیست
اندود کردن سطح با چسب کاشی و سرامیک

چسب سرامیک چیست

پرسش دیگری که ممکن است برای افراد فعال در این زمینه به وجود بیاید، در خصوص ماهیت انواع دیگر چسب ها است، مانند این که چسب سرامیک چیست و این که تفاوت چسب کاشی و سرامیک چیست.

چسب سرامیک نیز نوعی محصول شیمیایی است که برای اتصال سرامیک و کاشی بر روی نواحی مختلف از جمله دیوار، کف و سقف ها استفاده می شود. چسب سرامیک از انواع پلیمر، رزین و سیمان ساخته شده است و برای چسباندن سرامیک بر روی سطح مورد نظر کاربرد دارد. اگر بخواهیم به پرسش مزایای چسب سرامیک چیست پاسخ دهیم، بایستی گفت که چسب سرامیک بر خلاف روش های قدیمی تر کاشی و سرامیک کاری مانند استفاده از ملات معدنی، دارای سرعت بسیار زیادی در اجرا است، به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد و استحکام فوق العاده بالایی دارد.

چسب کاشی و سرامیک چیست
عملیات کاشی کاری با چسب

تفاوت چسب کاشی و سرامیک چیست

از این نظر در مورد این که تفاوت چسب کاشی و سرامیک چیست، چیز زیادی نمی توان گفت. دلیل آن هم شباهت آن ها به هم است. در واقع اگر در پروژه های عمرانی خود قصد استفاده از چسب کاشی و سرامیک به جای یکدیگر را دارید، می توانید تا حد خوبی اطمینان داشته باشید که مشکلی پیش نخواهد آمد. حتی در بسیاری از مواقع شرکت ها محصولات تولید خود را در قالب و نام چسب کاشی و سرامیک روانه بازار می کنند. بدین معنی که تفاوتی بین چسب کاشی و چسب سرامیک قائل نمی شوند.

نکته ای که باید در اینجا به آن توجه کنید این است که در هنگام استفاده فارغ از این که از چسب کاشی  و یا سرامیک استفاده می کنید، از مدل های مختلف آن به جای یکدیگر استفاده نکنید.

در ادامه به این پرسش که انواع چسب کاشی و سرامیک چیست، بهترین انواع چسب کاشی و سرامیک و مزایای آنها می پردازیم.

چسب کاشی چیست
اندود کردن سطح کاشی با چسب

مدل های مختلف چسب کاشی و سرامیک چیست

پرسشی که در مرحله ی بعد پیش می آید این است که انواع مختلف چسب کاشی و سرامیک چیست . چسب کاشی و سرامیک مدل های گوناگونی دارد. در واقع اکثر شرکت ها و تولید کننده ها این محصولات را بر اساس استاندارد های گوناگون، مواد اولیه مختلف و در کیفیت های متفاوتی تولید می کنند. از این رو نیاز است که پیش از خرید چسب کاشی و سرامیک و برای کسب اطلاع دقیق تر از این که چسب کاشی و سرامیک چیست ، مدل های مختلف این محصولات و کاربرد آن ها را بشناسیم.

چسب کاشی و سرامیک را معمولا بر اساس ویژگی های فیزیکی و ماهیت آن و یا بر اساس کاربرد آن دسته بندی می کنند. سایر دسته بندی ها فرعی محسوب می شوند و در مراحل بعدی قرار می گیرند. برای پاسخ به این پرسش که انواع مختلف چسب کاشی  و سرامیک چیست ، می توان گفت که از نظر ماهیت به دو دسته پودری و خمیری تقسیم بندی می شوند.

از دسته بندی های دیگر برای رسیدن به پرسش چسب کاشی و سرامیک چیست ، دسته بندی این محصولات بر اساس کاربرد است که بر این اساس می توان آن ها را به مدل های زیر تقسیم کرد:

  • چسب کاشی و سرامیک پودری کف
  • چسب کاشی پودری دیوار
  • چسب کاشی پودری پرسلان
  • چسب کاشی پودری آب بند
  • چسب کاشی ضد اسید
  • چسب کاشی منعطف
  • چسب کاشی دو جزئی

برخی مواقع نیز ممکن است که یک محصول ترکیبی از چند نوع از مدل های مختلف باشد. برای مثال ممکن است که محصول تولید شده توسط یک کارخانه هم دو جزئی باشد و هم انعطاف داشته باشد و هم برای استفاده در کف یا دیوار کاربرد داشته باشد.

چسب سرامیک چیست
چسب استفاده شده در زیر کار سطح

تفاوت مدل خمیری و پودری چسب کاشی و سرامیک چیست

 در پاسخ به این پرسش که تفاوت مدل های چسب کاشی و سرامیک چیست ، باید گفت که مدل های خمیری و پودری چند تفاوت عمده با یکدیگر دارند. همانطور که پیش تر بیان شد، اکثر چسب های کاشی و سرامیک تولید شده از انواع پودری هستند. پس می توان گفت که این مدل از چسب به نوعی بیشترین سهم بازار چسب های ساختمانی را به خود اختصاص داده است.

چسب سرامیک پودری چسبندگی کمتری نسبت به مدل خمیری دارد. در عین حال مدل پودری در اتصال سرامیک و کاشی بر روی سطوح صاف مانند دیوار های سنگی، سیمانی و آجری کاربرد فراوانی دارد. توصیه می شود از چسب های پودری بر روی دیوار های گچی استفاده نکنید.

چسب سرامیک خمیری در برابر آب نفوذپذیری دارد و در فضاهایی که به صورت دائم دارای رطوبت هستند، مناسب نیست. بهتر است از این محصول در فضاهای دارای رطوبت کم یا فاقد رطوبت استفاده کرد. استفاده از مدل های خمیری زمان کمی لازم دارد و به آسانی قابل مصرف است.

تفاوت دیگر میزان تخصص لازم برای بهره گیری از محصول است. در استفاده از مدل های پودری به دلیل این که معمولا نیاز است که آن ها را به نسبت مشخصی با یک هاردنر یا جزء دوم و یا آب مخلوط کرد، نیاز است افرادی که از آن استفاده می کنند تجربه ی کار با محصول را داشته باشند زیرا اگر نسبت های اختلاط به درستی انجام نشود، امکان دارد که محصولی که به دست می آید برای استفاده در پروژه مناسب نباشد و محصول هم از بین برود.

مدل های خمیری آماده به مصرف هستند و به کارگیری آن ها بسیار آسان است. تمام کاری که لازم است فرد انجام دهد قرار دادن چسب بر روی کاشی و سرامیک و همچنین روی سطح است.

چسب کاشی و سرامیک چیست
مخلوط کردن چسب کاشی پودری با جزء دوم

  نحوه استفاده چسب کاشی و سرامیک چیست

برای استفاده از چسب کاشی و سرامیک نیاز است که مراحل استفاده از آن را به ترتیب اجرا کرد.

بدین منظور بایستی:

  1. ابتدا سطح مورد نظر که قصد کاشی کاری یا سرامیک کاری بر روی آن داریم را از هر گونه آلودگی چون گرد و غبار، روغن و مواد اضافی پاک کنیم.
  2. برای ثابت کردن سطح و حفط آن می توان از پرایمر نیز استفاده کرد.
  3. اگر از چسب های دو جزئی و محصولاتی که نیاز به اختلاط دارند استفاده می کنید، نیاز است در این مرحله با توجه به نسبت های اختلاط که معمولا بر روی ظروف بسته بندی محصول حک شده است، محصول را با جزء دوم مخلوط کنید.
  4. سطح کاشی و سرامیک مدنظر را با ملات چسب حاصله اندود کنید. سپس کاشی را روی سطح قرار دهید تا گیرش و اتصال به طور کامل رقم بخورد. شاید بهتر باشد کاشی را چند دقیقه در این حالت نگه دارید.
  5. در مرحله آخر اگر چسب از کناره های کاشی یا سرامیک ریزش کرد، آن را تمیز کرده و اجازه ندهید باقی مانده ی آن بر روی سطوح بماند.

برای مطالعه بیشتر:

ورق ساندویچ پانل

خرید ساندویچ پانل

ساندویچ پانل سوله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 4.85 ( 2 نظر)

یک نظر

  1. برای کاشی کاری توی محیط خشک باید از چسب کاشی پودری استفاده کرد یا خمیری؟