استعلام قیمت
ثبت درخواست
برق و روشنایی

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان

امروزه از انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان برای روشنایی نمای مراکز اداری، تجاری و همچنین ساختمان های مسکونی، استفاده می شود. روشنایی و نورپردازی نمای ساختمان تاثیر خارق العاده ای بر زیبایی بصری نما می کذارد. حتی در موارد بسیاری، اجرای یک نورپردازی زیبا و هنرمندانه بر روی نما، می تواند بیانگر کیفیت بالای بنا باشد. در نورپردازی نما، انتخاب صحیح انواع چراغ نمای ساختمان ، با توجه به مشخصات فنی و ویژگی های معماری نما، امری ضروری تلقی می شود. انتخاب چراغ مناسب، به دلیل تنوع بالای انواع چراغ نمای ساختمان کار آسانی نیست. در این مقاله، به معرفی رایج ترین انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان از جمله جت لایت، وال واشر، ریسه های LED یا SMD و لامپ های COB خواهیم پرداخت.

چنانچه جهت طراحی نورپردازی و انتخاب مناسب انواع چراغ نمای ساختمان به راهنمایی نیاز دارید، کارشناسان مجرب نورپردازی شرکت عمران مدرن پاسخگوی شما خواهند بود. می توانید جهت مشاوره تخصصی و همچنین تهیه انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان با مناسب ترین قیمت، با شماره زیر تماس بگیرید.

نورپردازی نما

انتخاب انواع چراغ نمای ساختمان

برای آن که نورپردازی به بهترین شکل اجرا شود، باید با انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و ویژگی ها و کاربردهای هرکدام آشنا شویم. بسته به طراحی و انحناهای نما، ارتفاع و متراژ نما، برق کشی ساختمان، میزان مصرف انرژی و همچنین سلیقه کارفرما، می توان از انواع چراغ نما جهت نورپردازی استفاده کرد. در حالت کلی، انتخاب چراغ مناسب باید با توجه به خصوصیات هر پروژه مورد بررسی قرار گیرد.

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان

جت لایت ، از انواع چراغ نما

یکی از مرسوم ترین انواع چراغ نمای ساختمان ، چراغ های جت لایت هستند. جت لایت ها به دلیل قدرت پرتاب نور بالایی که دارند، برای نماهایی که ارتفاع بلندی دارند، انتخاب مناسبی هستند. از این روی، جت لایت ها از انواع چراغ نما های پرتابی محسوب می شوند. جت لایت ها، چراغ های کوچکی بوده که به صورت روکار بر روی لبه های نما و یا پایین ستون ها، برای به نمایش گذاشتن شکوه و بلندای بنا، نصب می شود. لامپ های درون جت لایت، از LED های نوع COB تشکیل شده است. COB متشکل از چندین LED کوچک بوده که قادر هستند نور را تا ارتفاع بالایی پرتاب کنند. همچنین COB ها نسبت به LED های معمولی و SMD ها، انرژی بیشتری مصرف کرده و قیمت بالاتری دارد.

چراغ نمای جت لایت

وال واشر ، از انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان

یکی از پرکاربردترین انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان ، وال واشرها هستند. وال واشر ها دارای سایزها و انواع مختلفی هستند. تمامی مدل های وال واشر، از چندین لامپ ال ای دی کوچک تشکیل شده اند. این لامپ ها می توانند از نوع LED معمولی و یا از نوع SMD باشند. ویژگی چراغ های وال واشر، پخش ملایم و یکنواخت نور تا ارتفاع حداکثر ۲ متر است. همچنین زاویه تابش نور در این نوع چراغ ها، برای ایجاد نورپردازی موثر و هدفمند، قابل تنظیم است. از وال واشرها برای ایجاد نورپردازی و جلوه ای زیبا روی دیوارها، اطراف پنجره، لبه های نما و یا ستون های کوچک، استفاده می شود. به طور کلی، وال واشرها از جمله چراغ های کم مصرف برای نورپردازی نما محسوب می شوند. بسته به سایز، نوع لامپ های LED درون آن و قدرت آن ها، قیمت وال واشرها متفاوت خواهد بود.  

انواع چراغ نمای وال واشر

ریسه ، از انواع چراغ نما مخفی

یکی از انواع چراغ نما مناسب برای نورپردازی نماهای خارجی ساختمان، ریسه های LED هستند. این ریسه ها، به شکل نوارهایی متشکل از چندین چراغ LED کوچک با تراکم های مختلف ساخته شده اند. از ریسه های LED برای نورپردازی مخفی نمای ساختمان استفاده می شود. ریسه ها در نورهای مختلف تولید شده و متناسب با نما و سبک معماری آن، می توان نور مناسب را انتخاب کرد. علاوه بر رنگ های متداول چراغ های نورپردازی نما مانند رنگ های سفید، کرم و قهوه ای، برخی از این ریسه ها دارای LED های RGB بوده و می توانند رنگ های قرمز و آبی نیز پخش کنند. این نکته را باید در نظر گرفت که به دلیل لامپ های ال ای دی به کار رفته در ریسه ها، این چراغ ها دارای پخش نور یکنواخت عالی با پرتاب نور کم هستند.

ریسه برای نورپردازی مخفی نما

برای مطالعه بیشتر:

هزینه نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی در نمای ساختمان

انواع نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی نما کلاسیک

روش های نورپردازی نمای ساختمان

لاین نوری چیست

لامپ دفنی

آخرین عناوین

نیوجرسی پرشین بتن

نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به‌ ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…

13 دقیقه پیش

پارتیشن شیشه ای ریلی

اگر به دنبال یک روش به روز و جذاب برای ایجاد فضاهای کوچک تر بدون…

19 دقیقه پیش

جایگزین بلوک سیمانی

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…

2 ساعت پیش

بلوک سیمانی یا آجر

بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…

2 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای فریم لس

تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…

1 روز پیش

جدول پرسی چیست

جدول پرسی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ موضوع مورد بررسی ما در این مقاله…

1 روز پیش