قیمت چسب کاشی 5 کیلویی همانند سایر انواع چسب کاشی وابسته به عواملی چون برند تولید کننده، هزینه ی حمل و نقل، ترکیب مواد به کار رفته در چسب کاشی و تقاضای بازار بستگی دارد.
به طور کلی می توان گفت که قیمت چسب کاشی 5 کیلویی در نیمه اول سال 1403 در حدود 80 تا 150 هزار تومان است.
امروزه با گسترش دسترسی به اینترنت می توان انواع محصولات را بدون مراجعه به فروشگاه و محل تولید خریداری کرد. این کار علاوه بر صرفه جویی در وقت و انرژی، به شما این امکان را می دهد که محصولات مورد نظر خود را پیدا کنید، برند های مختلف را مقایسه کنید، قیمت محصول را بسنجید و بر اساس نیاز خود اقدام به خرید نمایید. شما می توانید برای خرید چسب کاشی 5 کیلویی و سایر مصالح ساختمانی، با همکاران ما در عمران مدرن در ارتباط باشید.
از مهم ترین عوامل موثر بر قیمت چسب کاشی 5 کیلویی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در ادامه به توضیح هر کدام از عوامل موثر بر قیمت چسب کاشی 5 کیلویی می پردازیم.
شاید بتوان گفت از جمله مواردی که در تعیین قیمت چسب کاشی 5 کیلویی تاثیر به سزایی دارد، برند و شرکت تولید کننده ی محصول است. هر چه یک برند معتبر تر و خوشنام تر باشد، به تبع قیمت محصولات آن نیز بالاتر خواهد بود.
در تولید چسب کاشی انواع مواد شیمیایی و پلیمری به کار می رود. برای تولید چسب کاشی معمولا از مواد با پایه ی اپوکسی و پلی یورتان استفاده می شود که باعث می شود علاوه بر چسبندگی فوق العاده، مقاومت کششی کاشی و سنگ نصب شده با چسب نیز افزایش یابد. این خاصیت کمک می کند که علاوه بر استحکام سنگ و کاشی بر روی سطح، از کنده شدن و ریختن سنگ های نما و کاشی نیز جلوگیری شود که می تواند بسیار مخاطره آمیز باشد.
چسب کاشی را می توان به روش های گوناگونی دسته بندی کرد. دسته بندی چسب بر اساس میزان چسبندگی، قیمت محصول و ماهیت چسب متداول ترین روش های دسته بندی چسب کاشی است. مهم ترین نوع دسته بندی چسب کاشی بر اساس ماهیت آن است. بر این اساس انواع چسب کاشی را می توان به مدل های پودری و خمیری دسته بندی کرد.
مدل های خمیری و پودری ساختار و ماهیت جداگانه ای دارند و کاربرد آن ها نیز متفاوت است. هر چند در بسیاری از مواقع در پروژه های عمرانی می توان از آن ها به جای یکدیگر استفاده کرد. همان طور که از نامشان پیداست چسب کاشی پودری دارای ماهیت پودری می باشد و مدل های خمیری آن دارای ماهیت خمیری می باشند.
مهم ترین تفاوت این دو چسب را می توان در میزان تخصص مورد نیاز برای به کارگیری از محصول نام برد. چسب کاشی پودری یک محصول دو جزئی می باشد. از این رو نیاز است که پیش از مصرف به مقداری که روی ظروف آن ذکر شده است، با جزء دوم و آب مخلوط شود. این کار نیاز به تخصص و تجربه در انجام عملیات کاشی کاری و نازک کاری دارد.
از طرف دیگر چسب کاشی خمیری یک محصول آماده به مصرف است و تنها نیاز است که محصول را بر روی سطح اعمال نمود و سپس کاشی و سرامیک را نصب کرد.
از سایر تفاوت های این دو محصول می توان به مقاومت در برابر نفوذ آب اشاره کرد. مدل های پودری مقاومت فوق العاده ای در برابر نفوذ آب دارند و معمولا توصیه می شود که اگر قصد کاشی کاری و انجام عملیات نازک کاری در محیط های مرطوب مانند حمام و سرویس را دارید، از انواع پودری چسب کاشی برای آن استفاده کنید.
تقاضای بازار از جمله موارد تعیین کننده در تعیین قیمت هر محصولی می باشد. قیمت چسب کاشی 5 کیلویی نیز از این قاعده مستثنی نیست. در بازار چسب های ساختمانی، معمولا حجم های بالاتر تقاضای بیشتری دارند و احجام کمتر برای مصارف جزئی و یا ترمیم کاشی و سرامیک های قدیمی به کار می رود.
هزینه های تولید به طور مستقیم بر قیمت محصولی که به دست مصرف کننده می رسد تاثیرگذار است. بنابراین می توان انتظار داشت در مواقعی که بازار شاهد التهاب است و هزینه های تولید افزایش می یابد، قیمت انواع محصولات از جمله قیمت چسب کاشی 5 کیلویی افزایش یابد.
مالیات از جمله مواردی است که در تعیین نهایی قیمت چسب کاشی 5 کیلویی موثر است. می توان انتظار داشت که در قیمت چسب کاشی 5 کیلویی میزان تقریبی 10 درصد به عنوان مالیات بر ارزش افزوده از سوی دولت اخذ شود.
در برخی از مواقع سال ممکن است قیمت برخی محصولات و مصالح ساختمانی افزایش یابد. این وابسته به میزان مصرف مصالح است که ممکن است در اثر دمای هوا و محیط دچار تغییر شود. هر چند که این تغییر جزئی است اما می توان انتظار مقداری تغییر در قیمت محصولات بر حسب فصلی از سال که در آن به سر می بریم را داشت.
چسب کاشی به علت خواص فیزیکی فوق العاده ای که دارد در مراحل مختلفی از پروژه های عمرانی به کار می رود. از چسب کاشی برای نازک کاری، کاشی کاری، مقاوم سازی ترک های موجود در کاشی و سرامیک و جلوگیری از نفوذ رطوبت استفاده می شود. چسب کاشی پودری در محیط های مرطوب کاربرد فراوان دارد. همچنین از آن در نازک کاری کف استخر نیز استفاده می شود. علاوه بر این، برای کاشی کاری روی سطوح مختلف مانند سطوح کفپوش، دیوار ، شیشه و موزاییک و همچنین نصب کاشی های جدید بر روی کفپوش های قدیمی استفاده می شود.
برای مطالعه بیشتر:
در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…
جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…
تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…
وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…
ساختمان های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف پذیری در…
آهن از اصلی ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…