استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره وقتی قصد تفکیک فضاهای داخلی را دارید اما عبور صدا و یا حرارت از دیوار شیشه ای خیلی برای تان مهم نیست، یک گزینه عالی و مقرون به صرفه است. این مدل پارتیشن ها با وجود سادگی یک ظاهر لوکس و شیک به فضای شما می بخشند. پارتیشن های شیشه ای تک جداره به عنوان یکی از انواع دیوارهای شیشه ای، انتخابی پایدار، زیبا و کاربردی برای فضاهای مختلف از کلاسیک تا مدرن محسوب می شوند.
در ادامه به بررسی انواع پارتیشن شیشه ای تکجداره، مزایا و معایب آن و همچنین کاربرد این نوع می پردازیم و نگاهی به قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره خواهیم داشت.
قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره
عوامل مختلفی از جمله متراژ، کیفیت مواد اولیه، جنس یراق آلات، وجود فریم، جنس آن و غیره بر قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره موثر هستند. قیمت پارتیشن های شیشه ای بر اساس مترمربع تعیین می شود. حداقل قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره بدون فریم با ضخامت ۲/۵ سانتی متر معادل ۴,۶۶۰,۰۰۰ تومان و برای شیشه با ضخامت ۵ سانتی متر برابر ۴,۸۰۰,۰۰۰ تومان و برای شیشه ۱۰ سانتی متر معادل ۶,۲۲۰,۰۰۰ تومان به ازای هر مترمربع است.
برای دریافت قیمت دقیق تر انواع پارتیشن شیشه ای تکجداره با همکاران ما در عمران مدرن تماس بگیرید.
معرفی پارتیشن شیشه ای تکجداره
پارتیشن های تک جداره به عنوان جداکننده فضاهای داخلی کاربرد دارند. در این پارتیشن از یک لایه شیشه استفاده می شود. شیشه های تک جداره را با توجه به کاربرد آن در ضخامت های متفاوت از جمله ۲/۵، ۵ و ۱۰ سانتی متر می توان سفارش داد. برای نصب این پارتیشن ها از دو روش استفاده می شود.
- توکار
- روکار
در روش روکار، پروفیل ها به صورت روکار روی زمین و سقف نصب می شوند، درحالیکه در روش توکار پروفیل ها در تراز کف و سقف قرار می گیرند و در ظاهر به چشم نمی آیند.
کاربرد پارتیشن شیشه ای تک جداره
پارتیشن های شیشه ای تکجداره بسیار پرکاربرد هستند و در بیشتر فضاها مورد استفاده قرار می گیرند.
در فضای مسکونی برای جداسازی آشپزخانه، کلوزت روم و یا اتاق نهارخوری پارتیشن شیشه ای یک انتخاب عالی است. همچنین در فضاهای اداری برای بیشتر اتاق ها از جمله سالن انتظار، اتاق های پرسنل، سالن غذاخوری، راهروها، گلخانه و غیره کاربرد دارد.
یکی از مهمترین کاربردهای پارتیشن شیشه ای تکجداره ، تاثیر آن بر دکوراسیون داخلی است. با توجه به تنوع بالای طرح و رنگ انواع پارتیشن های شیشه ای، می توان از آن ها به عنوان یک عنصر دکوراتیو برای افزایش جذابیت های بصری سود برد.
انواع پارتیشن شیشه ای تک جداره
پارتیشن های شیشه ای تکجداره را در مدل ها، طرح و رنگ های متنوع می توانید سفارش دهید. با توجه به فضا می توانید از مدل فریم لس برای فضاهای کوچکتر و از مدل فریم دار برای فضاهای بزرگ تر استفاده کنید. با انتخاب رنگ و مدل فریم متناسب با دکوراسیون داخلی، به راحتی می توانید زیبایی فضا را دو چندان کرده و یک ظاهر امروزی و شیک خلق کنید.
همچنین می توان پارتیشن شیشه ای تک جداره را با شیشه شفاف، رنگی، مات و طرح دار سفارش داد. به عنوان طرح می توان از لوگو و اطلاعات شرکت و یا نمایش پروژه های پایان یافته استفاده کرد. همچنین می توانید با ترکیب طرح های مختلف با شیشه شفاف یک فضای لوکس و غیرتکراری خلق کنید.
پارتیشن شیشه ای تکجداره را می توان به صورت ثابت یا متحرک نیز نصب کرد. با توجه به مکان و کاربری پارتیشن می توان از انواع مدل های متحرک مثل ریلی و لولایی بهره برد.
در ساخت پارتیشن شیشه ای تک جداره چه قطعاتی به کار می رود
هر پارتیشن از قسمت های مختلفی ساخته می شود. اصلی ترین قطعاتی که در ساخت پارتیشن شیشه ای تکجداره استفاده می شود عبارتند از:
- ستون های آلومینیومی
- شیشه
- رابط بین ستون ها
- تجهیزات جانبی مثل یراق آلات و قفل
- فریم و قاب برای پارتیشن های فریم دار
کارایی هر کدام از این قطعات در کیفیت نهایی پارتیشن تاثیر مستقیم دارد. به همین دلیل بهتر است برای خرید پارتیشن شیشه ای تک جداره به شرکت های معتبر همچون عمران مدرن که کالای خود را ضمانت می کنند، مراجعه کنید.
نکات مهم برای خرید پارتیشن شیشه ای تکجداره
مهمترین نکته در خرید پارتیشن شیشه ای، کیفیت محصول است. توجه کنید که وجود دیوارهای شیشه ای با کیفیت پایین به معنای احتمال شکستن آن در اثر ضربه و آسیب به اعضای خانواده و کارمندان شما است. برای جلوگیری از چنین اتفاقی باید کالایی را تهیه کنید که نه تنها شیشه آن از استاندارد بالایی برخوردار باشد؛ بلکه تمامی قطعات به کار رفته در آن نیز با کیفیت باشد.
یکی از مراحل مهم بعد از سفارش پارتیشن شیشه ای تکجداره، نصب آن است. نصاب باید دانش و تجربه کافی برای نصب پارتیشن را داشته باشد. یک نصاب حرفه ای به خوبی می داند نصب پارتیشن شیشه ای در چه محل هایی خطرناک است و با استفاده از مهارت خود پارتیشن شیشه ای تک جداره را با رعایت نکات ایمنی به بهترین شکل نصب می کند.
خرید پارتیشن شیشه ای تک جداره
همانطور که در این مقاله اشاره کردیم پارتیشن شیشه ای تکجداره بسیار پرکاربرد بوده و تنها عیب آن عایق نبودن در برابر صدا و حرارت است. به همین دلیل هنگام انتخاب پارتیشن باید تمام جوانب را در نظر بگیرید تا مدل مناسب با فضا و نیاز خود را انتخاب کنید. می توانید با همکاران ما در عمران مدرن تماس گرفته و از فرصت مشاوره رایگان درباره انواع پارتیشن و استعلام قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره استفاده کنید.
مزایای پارتیشن شیشه ای تکجداره
پارتیشن های شیشه ای به دلیل مزایای زیادی که دارند در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن جای خود را باز کرده اند. این پارتیشن ها علاوه بر اینکه ظاهر محیط را مدرن و لوکس می کنند، مانع جریان نور طبیعی نیستند. تحقیقات نشان می دهد که نور طبیعی باعث افزایش سطح انرژی و تمرکز می شود و به بالا بردن بهره وری کارکنان کمک می کند. نصب و نگهداری پارتیشن شیشه ای سخت نیست و در صورت نیاز می توانید جا و مدل آن را تغییر دهید. به همین دلیل نصب دیوار شیشه ای به معنای محدود شدن شما برای ایجاد تغییرات بعدی نیست.
از جمله مزایای این محصولات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پارتیشن شیشه ای تکجداره تنوع بالایی دارد. در نتیجه برای هر نوع سلیقه، نیاز و دکوراسیون مناسب است.
- این مدل علاوه بر اینکه سبک تر است، نصب آسان تری هم دارد و خیلی وقت گیر نیست. درنتیجه برای افرادی که باید در یک زمان کم پارتیشن شیشه ای نصب کنند، گزینه خوبی است.
- یکی از مهمترین مزایای این مدل، قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره است. طبیعتا این مدل قیمت کمتری نسبت به پارتیشن دوجداره دارد.
- پارتیشن های تکجداره، فضای کمتری نسبت به انواع دوجداره اشغال می کنند. در نتیجه برای فضاهای کوچک بسیار مناسب است.
- پارتیشن های شیشه ای تکجداره را به راحتی می توان با انواع شیشه های دکوراتیو ترکیب کرده و یک فضای خاص و زیبا ایجاد کرد.
معایب پارتیشن شیشه ای تکجداره
پارتیشن های تک جداره به علت نازک بودن، نسبت به صدا و حرارت، عایق خوبی نیستند. در نتیجه برای فضاهایی که باید صدا کنترل شود گزینه مناسبی نیست. همچنین اگر برای فضایی استفاده می شود که یک طرف آن با محیط خارجی در ارتباط است، به راحتی سرما و گرما را منتقل می کند. با انتخاب شیشه با ضخامت بیشتر، تا حدودی می توان عبور صدا و حرارت را کنترل کرد.
برای مطالعه بیشتر:
دیدگاهتان را بنویسید