استعلام قیمت
ثبت درخواست

چسب بتن پلیمری یک ماده ی اتصال دهنده ی مصنوعی است. همان طور که از نام آن پیداست ماهیت این چسب از مواد پلیمری تشکیل شده است. پلیمر به مجموعه ای از مولکول های تکرار شونده گفته می شود که میان آن ها اتصالات قوی وجود دارد. از این رو چسب بتن پلیمری نسبت به سایر چسب های صنعتی و ساختمانی قوی تر و انعطاف پذیرتر است و مقاومت بیشتری در برابر ضربه دارد.

از چسب بتن پلیمری در صنایعی چون ساخت و ساز، خودروسازی، هوافضا، هوانوردی، الکترونیک و برق استفاده می شود. بتن های به کار رفته در محیط های گوناگون، پس از گذشت زمان و در اثر عوامل فرسایش، دچار ترک و درز می شوند. در صورتی که بتن دچار آسیب و تخلخل بشود، بر فرض سالم بودن ساختار بتن، بهتر است که به جای تعویض آن را تعمیر کنیم. قیمت چسب بتن پلیمری نسبت به قیمت بتن در واحد حجم بسیار به صرفه تر است و استفاده از آن موجب جلوگیری از هدر رفت سرمایه در پروژه های عمرانی می شود.

ترکیب ملات سیمانی با بتن و چسب بتن

قیمت چسب بتن پلیمری

قیمت چسب بتن پلیمری نسبت به بسیاری از چسب های ساختمانی بیشتر است. دلیل آن هم به ماهیت این چسب برمی گردد که تکنولوژی بالایی دارد و چسبندگی بسیار بالایی را به بتن و سطوح اندود شده با چسب می بخشد.

از عوامل موثر بر قیمت چسب بتن پلیمری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نوع و کیفیت رزین به کار رفته
  • برند تولید کننده
  • هزینه حمل و نقل
  • التهابات بازار
  • حجم ظرف مد نظر
  • خرید در تناژ بالا (به صورت عمده) یا در حجم کم

همان طور که اشاره شد قیمت چسب بتن پلیمری به عوامل متعددی وابسته است و نمی توان قیمت ثابتی را برای آن ارائه کرد، اما به طور تقریبی، قیمت چسب بتن پلیمری در نیمه اول سال 1403 به شرح زیر می باشد:

جدول قیمت چسب بتن پلیمری (بهار 1403)

ردیفنام محصولحجمقیمت (تقریبی)
1چسب بتن پلیمری5450.000 تا 500.000 تومان
2چسب بتن پلیمری10900.000 تا 1.000.000 تومان
3چسب بتن پلیمری201.600.000 تا 1.900.000 تومان

خرید چسب بتن پلیمری

چسب بتن پلیمری از مصالح نازک کاری پرکاربرد و دارای اهمیت بالا در پروژه های عمرانی می باشد که استفاده از آن ها ضروری است، اما خرید حضوری آن به دلیل شلوغی بازار و مشکلات رفت و آمد و محدودیت زمان ممکن است کاری زمان بر و مشکل ساز باشد.

امروزه با توسعه راه های ارتباطی و آسان تر شدن دسترسی به اطلاعات می توان انواع محصولات و مصالح از جمله مدل های گوناگون چسب بتن پلیمری را به صورت آنلاین مشاهده و خریداری کرد. همکاران ما در شرکت عمران مدرن می توانند شما را در تهیه و خرید چسب بتن پلیمری یاری نمایند.

انواع چسب بتن پلیمری

چسب های پلیمری در انواع مختلفی در بازار موجود است و در صنعت به مصرف می رسد. به طور کلی می توان انواع مختلف چسب پلیمری را به مدل های زیر دسته بندی کرد:

  • یورتان
  • اپوکسی
  • رزین
  • سیانواکریلات
  • متاکریلات

بسته به این که چسب پلیمری مد نظر ما در کدام یکی از دسته ها قرار می گیرد، خواص آن و به تبع کاربرد های آن نیز متفاوت خواهد بود.

یورتان در برابر روغن، مواد شیمیایی، اسید ها و انواع سوخت ها مقاوم است. به همین سبب چسب هایی که در ساخت آن ها از یورتان استفاده شده است در صنعت بسیار پرطرفدار هستند. این محصولات علاوه بر قدرت چسبندگی بالا، انعطاف پذیر هستند و به خوبی به سطوح می چسبند.

از چسب هایی که در آن ها یورتان به کار رفته است برای آب بندی مخازن سوخت، مخازن نفت، تجهیزات پردازش شیمیایی و لوله کشی استفاده می شود. از این چسب می توان به عنوان چسب کاشی و سرامیک و برای چسباندن کاشی های کف به سطح زیرین و پر کردن شکاف ها استفاده کرد. نحوه ی استفاده از چسب بتن پلیمری بدین گونه است که یا به طور دستی و یا با استفاده از گان مخصوص چسب به مصرف می رسد. این محصولات دارای طیف گسترده ای از سختی و ویسکوزیته می باشند و انواع مختلف آن می تواند برای چسباندن پلاستیک، فایبرگلاس، چوب، سنگ و فلز مورد استفاده قرار گیرد.

اپوکسی ها در برابر حرارت و مواد شیمیایی مقاوم هستند و عایق های الکتریکی خوبی هستند که آن ها را به انتخابی مناسب برای کاربرد های الکترونیکی و الکتریکی تبدیل کرده است. کاربرد اپوکسی ها را می توان در صنایع هواپیماسازی، دریانوردی و ساخت خودرو مشاهده کرد.

پوشش درزه ها و افزایش مقاومت بتن با چسب بتن پلیمری

کاربرد چسب بتن

چسب بتن از مواد پرکاربرد تجاری در صنایع مختلف می باشد که بتن، سنگ، آجر، سنگ روکش، فوم، دیوار خشک، چوب و پلاستیک را در عرض چند دقیقه به هم متصل می کند. موارد مصرف چسب بتن پلیمری به شرح زیر می باشد:

  • تعمیر بتن شکسته
  • چسباندن بلوک و بتن و سایر مصالح به یکدیگر و آب بندی دیوار های حائل

در اتصالات ساختمانی و صنعتی ممکن است گاهی شرایط سخت باشد. این عملیات باید در شرایط آب و هوایی مناسب انجام گردد. مخلوط سیمان مناسب انتخاب شود و به سرعت مراحل کار انجام شود تا بتن قبل از آماده شدن شروع به گیرش نکند. بهترین کاری که می توان انجام داد تا مانع بروز مشکلات احتمالی شود، استفاده از چسب بتن پلیمری برای اتصال دو سطح بتن به یکدیگر است.

پوشش درزه های بتن با چسب سنگ

مشخصات فنی چسب بتن پلیمری

مشخصات چسب بتن پلیمری دارای تفاوت هایی با دیگر چسب های بتن است. دلیل آن هم به پلیمر های قدرتمندی باز می گردد که برای افزایش قدرت چسبندگی و افزایش انعطاف پذیری به آن افزوده می شود. در جدول زیر مشخصات فنی چسب بتن پلیمری آورده شده است.

مشخصات فنی چسب بتن پلیمری

نام محصولچسب بتن پلیمری
رنگسفید- شیری
حالت فیزیکیمایع
وزن مخصوص1.1 گرم بر سانتی متر مکعب
PHحدود 6
مقاومت چسبندگی به بتن2.5 نیوتون بر میلی متر
مقاومت کششی و خمشی ملات حاوی چسب بتن پلیمری2 برابر ملات سیمانی معمولی

مزایای چسب بتن پلیمری

با استفاده از چسب بتن پلیمری می توان هر دو جزء بتنی را به یکدیگر متصل کرد. ترکیب رزین های امولسیونی، باعث افزایش چسبندگی ملات بتن و بتن جدید به بتن قدیمی شده و مقاومت کششی و فشاری بتن را افزایش می دهد. برای ملات های تقویت شده، پلاستر، آب بندی و ترمیم بتن از این چسب استفاده می شود. از جمله مزایای استفاده از چسب بتن پلیمری، افزایش مقاومت فشاری، کششی و خمشی بتن در برابر یخ زدگی و خواص آنتی باکتریال می باشد.

ظروف 5 کلویی چسب بتن پلیمری

استفاده و نگهداری از چسب بتن پلیمری

برای استفاده و نگهداری نیاز است نکاتی که در ادامه ذکر می شود را رعایت کنید.

  1. برای استفاده از چسب بتن پلیمری بهتر است سطح زیر کار از آلودگی ها پاک شود. برای این کار بایستی که گرد و غبار، رنگ و چربی را از روی سطح یا بتن پاک کرد.
  2. اگر چسب بتنی که از آن استفاده می کنید خاصیت ضد آب بودن را دارد، می توان به راحتی از آن استفاده نمود، اما اگر خاصیت جذب آب را داشته باشد پیش از استفاده از آن بایستی سطح به طور کامل خشک گردد.
  3. بهترین دما برای استفاده از انواع چسب بتن از جمله چسب بتن پلیمری دمای بین 5 الی 40 درجه ی سانتی گراد است. دمای بهینه استفاده از چسب، دمای اتاق (حدود 25 درجه ی سانتی گراد) می باشد.
  4. چسب را دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.

چسب باید به دور از تابش مستقیم نور خورشید و به دور از سرما نگهداری شود.

برای مطالعه بیشتر:

چسب هیلتی چیست

چسب بتن اپوکسی

کاربردهای چسب بتن

قیمت چسب بتن پودری

چسب بلوک سیمانی

چسب سنگ پودری

قیمت چسب بتن شیمی ساختمان

چسب سنگ چیست

کاربرد چسب سنگ

چسب سنگ آنتیک

آخرین عناوین

اجرای سیپورکس

بلوک سیپورکس که با نام های هبلکس، تبلکس و ساروج نیز شناخته می شود؛ یک…

26 دقیقه پیش

گچ کاری روی هبلکس

اجرای گچ روی هبلکس به دلیل ساختار و ویژگی‌ های خاص این نوع بلوک، نیازمند…

37 دقیقه پیش

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو همانند سایر فرآورده های بتنی، به قیمت مواد اولیه مانند…

18 ساعت پیش

مزایا و معایب ساندویچ پانل

ساندویچ پانل ها یکی از مصالح ساختمانی مدرن هستند که با توجه به ویژگی های…

2 روز پیش

معایب دیوار پیش ساخته گچی

دیوار پیش ساخته گچی یکی از مصالح مدرن و کارآمد در صنعت ساختمان سازی است…

2 روز پیش

تفاوت ضد یخ ملات و بتن

تفاوت ضد یخ ملات و بتن ، یکی از مواردی است که همواره برای افراد…

2 روز پیش