نرده پلیمری از جمله تجهیزاتی است که برای جلوه دهی به ساختمان استفاده می شود. این مدل نرده ها طوری طراحی شده اند که ظاهری مشابه سنگ های طبیعی داشته باشند. اما در حقیقت از مواد مصنوعی و پلیمری تهیه شده اند. این نرده ها (که گاهی به نام نرده های صراحی نیز شناخته می شوند)، از مقاومت و دوام بالایی برخوردار هستند.
به این معنی که می توانند به دکوراسیون داخلی منزل و همچنین فضای خارجی ساختمان زیبایی خاصی ببخشند. نرده پلیمری معمولا با طرح های مختلفی مانند جام ساده، طرح جام گلدار و طرح جام پیچ تولید می شود تا کارایی بیشتری داشته باشد. با توجه به این موارد در مقاله پیش رو سعی داریم علاوه بر بررسی قیمت نرده پلیمری ، مزایا و معایب این نوع تجهیزات ساختمانی را هم بررسی کنیم.
قیمت نرده پلیمری به نوع جنس و طرحی که انتخاب می کنید بستگی دارد. هر چه محصول با کیفیت تری را انتخاب کنید، هزینه بیشتری نیز برای شما در نظر گرفته خواهد شد. اگر نرده پلیمری مورد نظر شما دارای تقویت های بیشتری باشد، به طور قطع دوام و استحکام بالاتری خواهد داشت. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم خرید خود را از نمایندگی نرده پلیمری انجام دهید تا از مقاومت نرده ها مطمئن شوید.
همچنین اگر از متریال با کیفیت در روند تولید نرده های پلیمری استفاده شده باشد، قیمت آن بیشتر از محصولاتی خواهد بود که از متریال نا مرغوب یا متوسط ساخته شده اند. به این ترتیب، با در نظر گرفتن این نکات، می توان نتیجه گرفت که کیفیت، تاثیر زیادی بر میزان قیمت نرده پلیمری شما دارد.
برای بررسی رنج قیمت این نوع تجهیزات در نمایندگی نرده پلیمری به یاد داشته باشید که 1 عدد نرده پلیمری معمولا از ۷۰,۰۰۰ تومان تا ۵۰۰,۰۰۰ تومان متغیر می باشد.
یکی از نکات مهمی که باید با فروشنده نرده پلیمری در میان بگذارید، شرایط جوی محل زندگی خودتان است. تغییرات دما می تواند باعث انقباض و انبساط در نرده ها شود که یکی از دلایل اصلی آسیب دیدن آن ها در طول زمان است.
به همین دلیل است که تاکید داریم کیفیت مواد به کار رفته در تولید نرده پلیمری بسیار حائز اهمیت است و باید با شرایط محیطی شما سازگار باشد. هنگام خرید، دقت کنید که در قسمت پشت نرده پلیمری هیچ بافت اسفنجی وجود نداشته باشد. اگر این موضوعات را مشاهده نکردید، به این معنی است که مواد در زمان تهیه و تولید این نوع نرده به خوبی با یکدیگر ترکیب شده اند. همچنین نباید ضخامت نرده خیلی نازک در نظر گرفته شده باشد. زیرا هماهنگ بودن نرده ها نیز تأثیر زیادی بر زیبایی آن ها دارد.
یکی دیگر از نکات مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، استفاده از تجربه نصاب حرفه ای است. نصب نرده پلیمری نیازمند آگاهی از اصول و قواعد خاصی است. به عنوان مثال، برخی از نصاب ها برای افزایش استحکام، از میلگرد استفاده می کنند و برخی دیگر خیر.
ضمنا بیشتر شرکت های ارائه دهنده قیمت نرده های پلیمری دارای تیم متخصص در زمینه نصب هستند و می توانند راهنمایی و خدمات لازم را به شما ارائه کنند.
همان طور که قبلا اشاره کردیم، نرده ساخته شده از جنس پلیمر را می توان در طرح های مختلفی تهیه و تولید کرد. نرده های پلیمری علاوه بر طرح، در رنگ بندی مختلفی هم قابل خریداری هستند. برای نمونه ممکن است زمان خرید با نرده طرح چوب پلیمری هم مواجه شوید که معمولا برای خانه های ویلایی و منازل طراحی شده با رنگ روشن استفاده می شوند. البته این قاعده کلی نیست و می توانید این طرح را در هر محیطی مورد استفاده قرار دهید. فقط به یاد بسپارید که قیمت نرده های پلیمری بر اساس همین نوع کارایی هم متفاوت خواهد بود.
اگرچه ممکن است نام گذاری انواع نرده پلیمری در مراکز تولیدی مختلف متفاوت باشد، اما به طور معمول برخی از نام های متداول که زمان تولید نرده های پلیمری در نظر گرفته می شوند، عبارتند از:
به یاد داشته باشید که نرده پلیمری طرح جام ساده و طرح جام گلدار هم جزو موارد پرطرفدار هستند. برای مواجه نشدن با معایب نرده پلیمری بهتر است این طرح ها را از نمایندگی نرده پلیمری معتبر تهیه کنید.
در روند تولید نرده های پلیمری (یا همان نرده های بتنی پیش ساخته)، پلاستیک ABS یکی از اصلی ترین و پر کاربرد ترین مواد است. در واقع، ABS از جمله پلیمر هایی است که به صورت تجاری تولید می شود. این ماده از سه جزء اصلی شامل آکریلو نیتریل، بوتادین و استایرن تشکیل شده و به عنوان یکی از پلیمر های با قیمت بالا شناخته می شود.
ABS در صنایع مختلفی مانند خودرو سازی، لوازم خانگی، تلفن همراه و همچنین سایر حوزه ها کاربرد دارد. ضمن اینکه در تولید نرده پلیمری هم جایگاه خاص خود را پیدا کرده است.
به طور کلی، استفاده از نرده پلیمری را هم می توان در نمای بیرونی و هم در نمای داخلی ساختمان مد نظر داشت تا زیبایی فضا را تحت تاثیر قرار داد.
به خاطر نیاز به استحکام بیشتر در فضای باز، معمولا پیشنهاد می شود که از نرده پلیمری دایره ای یا استوانه ای استفاده گردد. این نوع نرده ها، نمای بهتری به بالکن و پشت بام می بخشند. در مقایسه با نرده های چوبی، پلاستیکی و فلزی، نرده های شبه سنگی پلیمری جذابیت خاصی به نمای بیرونی می دهند.
این مورد بیشترین کاربرد نرده پلیمری در نظر گرفته می شود. این نوع نرده را می توان در فضا های داخلی خانه و برای راه پله ها استفاده کرد. در این فضا ها نیاز مُبرمی به استفاده از طرح های دایره ای نیست. اما نکته کلیدی در استفاده از آن ها نوع دکوراسیون داخلی، توجه به استحکام و طراحی نرده ها است. با توجه به این نکته می توانیم از طرح ها و شکل های مختلف و متنوع بهره ببریم.
همان طور که قبلا هم اشاره کردیم، خوب است زمان بررسی قیمت نرده های پلیمری به کیفیت متریال استفاده شده در این نرده ها توجه ویژه داشته باشید. برای نمونه وقتی نرده پلیمری دور باغچه را مد نظر دارید، باید ویژگی مقاومت در برابر آب و عوامل محیطی را بررسی کنید. زیرا این نوع نرده در چنین مکانی، در معرض رطوبت نسبتا زیادی قرار خواهد گرفت.
با توجه به هر آنچه که تاکنون گفته ایم به این نتیجه می رسیم که نرده پلیمری ، مزایای فوق العاده و قابل اعتمادی دارد و توجه بسیاری از افراد را جلب می کند. با در نظر گرفتن این ویژگی ها، می توان خریدی بهینه و کارآمد انجام داد. تنوع چشمگیر و ماندگاری بالا از ویژگی های بارز نرده های مذکور است. زیرا کیفیت کار را ارتقا می دهد.
همچنین خرید نرده پلیمری باعث می شود با محصولی رو به رو باشید که در برابر گرما و سرما مقاوم است و تنوع گسترده ای در طرح و رنگ دارد. ضمن اینکه نرده ای دائمی و با استحکام بالا در اختیار دارید که با نصب سریع و آسان خود در کمترین زمان ممکن قابل استفاده خواهد بود.
به طور کلی، حساسیت در حمل و نقل و نیاز به دقت بالا در نصب را جزو نکات منفی و معایب نرده پلیمری می دانند. گفته می شود که بیشترین خرابی در زمان خرید نرده پلیمری ، مربوط به فرآیند حمل و تخلیه آن ها است.
با این حال، اگر خرید خود را از نمایندگی نرده پلیمری انجام دهید و مطمئن باشید که تمام مسیر حمل تا نصب توسط متخصصان انجام می شود، از تمامی مزایای نرده پلیمری استفاده خواهید کرد.
انواع نرده پلیمری و نرده های سنگی از جنبه های مختلفی با یکدیگر تفاوت دارند. نرده های سنگی معمولا با قیمت های بالاتری عرضه می شوند و در مکان هایی به کار می روند که لوکس و گران قیمت هستند. این نوع نرده ها نیاز به نگهداری و مراقبت بیشتری دارند؛ زیرا در صورت لب پر شدن یا شکستگی، امکان ترمیم آن ها وجود ندارد.
از سوی دیگر، نرده های پلیمری بسیار سبک تر از نرده های سنگی هستند. همین ویژگی سبب می شود که نصب و اجرای آن با سرعت بیشتری انجام گیرد.
در نهایت، شاید تصور می کنید که این نوع نرده ها ظاهری متفاوت و کم جلوه تر از نرده سنگی دارند و این مسئله را جزو معایب نرده پلیمری بدانید. اما این دیدگاه کاملا نادرست است. نرده های پلیمری نه تنها می توانند ظاهری مشابه با نرده های سنگی داشته باشند، بلکه قابلیت طراحی های زیباتر را نیز دارند و در حال حاضر محبوبیت زیادی پیدا کرده اند.
برای مطالعه بیشتر:
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…
استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره وقتی قصد تفکیک فضاهای داخلی را دارید اما…
هبلکس به عنوان یکی از مصالح ساختمانی سبک و مقاوم، جایگاه ویژه ای در صنعت…
مشاهده نظرات
سلام.
نرده ها چون دو تکه ساخته میشوند و بعد به هم چسبیده میشوند پس از مدتی از هم جدا شده و دو تکه میشوند
بنده چند سال پیش کار کردم الآن اکثر آنها از بین رفته و بنده جهت خطر ریزش مجبور شدم تمام آنها را جمع کنم
تو کشور ما وقتی هم که به چیزی دست می یابند به قیمت جان انسان میخواهند بفروشند .خوب پس وارد کردنش بهتره از ساختنش با این حساب گرانی