یکی از انواع پارتیشن های پرطرفدار و کاربردی، پارتیشن شیشه ای متحرک است که برای تقسیم فضا در محیط های خانگی و اداری استفاده می شود. منظور از پارتیشن شیشه ای متحرک ، پارتیشن های ریلی است که در طول محور نصب شده در کف یا سقف، قابلیت جابجایی دارند.
طراحی پارتیشن شیشه ای متحرک به گونه ای است که امکان متناسب سازی آن بر مبنای مساحت محیط وجود دارد. بنابراین با استفاده از این نوع پارتیشن ها می توان به راحتی هرگونه تغییر دکوراسیون در فضای کار را اجرایی کرد. انواع پارتیشن شیشه ای متحرک با اشغال فضای اندک و طریقه نصب بسیار راحت، انعطاف پذیری بالایی دارد.
در این مقاله قصد داریم شما را با این محصول و همچنین مزایا، کاربرد و قیمت پارتیشن شیشه ای متحرک بیشتر آشنا کنیم.

قیمت پارتیشن شیشه ای متحرک
قیمت پارتیشن شیشه ای متحرک در مقایسه با ایجاد دیوارهای ثابت و دائمی به طور قابل مقایسه ای کمتر است. البته در تعیین قیمت این محصول عوامل مختلفی اثر گذار است. برای مثال از جمله عوامل موثر بر قیمت، می توان به عایق صدا بودن اشاره کرد؛ زیرا در این حالت شیشه های دو جداره در ساخت پارتیشن شیشه ای به کار می رود که قیمت بالاتری دارد.
همچنین استفاده از شیشه لمینت یا سکوریت می تواند قیمت پارتیشن شیشه ای متحرک را تغییر دهد.

متراژ و همچنین طراحی این پارتیشن ها نیز از جمله عوامل دیگری است که بر قیمت اثر گذار است. به ویژه جنس فریم به کار رفته در طراحی پارتیشن و ضخامت آن ممکن است باعث تغییر قیمت پارتیشن شود. شما می توانید جهت استعلام قیمت انواع پارتیشن از طریق شماره ۰۲۱۶۲۹۹۹۶۷۵ با عمران مدرن تماس بگیرید.
کاربرد پارتیشن شیشه ای متحرک
پارتیشن شیشه ای امروزه طرفداران زیادی در حوزه طراحی دکوراسیون دارد. یکی از دلایل محبوبیت این دسته از پارتیشن ها، طراحی مدرن آن ها است. معمولا پارتیشن شیشه ای در یک ریل ثابت بهصورت آکاردئونی باز و بسته می شود و در محیط های مختلف جهت تفکیک فضاها کاربرد دارد. البته امکان طراحی پارتیشن متحرک بهصورت اسلایدی و تاشو نیز وجود دارد.

همچنین باید در نظر داشت پارتیشن شیشه ای فضای کمی را اشغال می کند.
طراحی پارتیشن شیشه ای با توجه به قابلیت به کار گیری متریال مختلف بسیار متنوع است؛ بنابراین در طراحی آن می توان از انواع شیشه های مختلف مات، براق، ساده و یا طرح دار و … استفاده کرد.
نکته دیگر که باعث کاربرد بیشتر این نوع پارتیشن شیشه ای متحرک شده است، طیف قیمت متعادل و مناسب آن است؛ چرا که با توجه به نیاز مشتریان و به کارگیری شیشه های تک جداره یا چند جداره، در قیمت های مختلف قابل عرضه است.

معایب و مزایای پارتیشن شیشه ای متحرک
استفاده از پارتیشن های شیشه ای در فضاهای مختلف اداری، خانگی و … امری متداول است که به تفکیک فضاهای مختلف کمک می کند.
در این بخش از مقاله مزایا و معایب استفاده از پارتیشن شیشه ای متحرک را بررسی می کنیم تا شما بتوانید اطلاعاتی کاربردی در انتخاب پارتیشن مناسب بدست آورید:
مزایای پارتیشن شیشه ای متحرک
- سرعت نصب بالا: یکی از مهم ترین مزایای استفاده از این محصول سرعت نصب بالای آن است. به طور کلی ساخت دیوار برای تفکیک فضاهای مختلف علاوه بر تحمیل هزینه بیشتر، مدت زمان بیشتری به خود اختصاص می دهد. در حالی که استفاده از پارتیشن شیشه ای به شما این فرصت را می دهد که در مدت زمان اندک و با هزینه ای مناسب تر، دیوار مدرن و خاصی را برای تفکیک فضاها ایجاد کنید.
- خاصیت نورگیر بودن: استفاده از پارتیشن های شیشه ای باعث می شود شما بتوانید به راحتی فضای خاص خود را از باقی محیط تفکیک کرده و در عین حال نور طبیعی خورشید را در تمام فضای ساختمان هدایت کنید.

- زیبایی ظاهری: طراحی های مدرن در فضای اداری و تجاری با استفاده از پارتیشن های شیشه ای، جذابیت خاصی را در دکوراسیون داخلی ایجاد می کند. بنابراین شما می توانید با استفاده از پارتیشن شیشه ای متحرک چیدمانی خاص و زیبا در فضای داخلی خود داشته باشید.
- عایق صدا بودن: برخی از انواع پارتیشن های شیشه ای که از شیشه های دو جداره ساخته شده اند در برابر صدا و حرارت عایق پذیر هستند و مانع از ادغام صدای مربوط به فضاهای مختلف می شوند.

معایب پارتیشن شیشه ای متحرک
- کم شدن حریم خصوصی فضاها: یکی از معایب استفاده از پارتیشن شیشه ای متحرک ، کاهش حریم شخصی در فضاها است؛ اما باید توجه داشت که استفاده از شیشه های مات در پارتیشن شیشه ای می تواند تا حد زیادی تامین کننده این حریم شخصی باشد.
- مقاومت کمتر: در مقایسه با دیوارهای آجری، پارتیشن شیشه ای ممکن است مقاومت کمتری داشته باشد؛ البته این موضوع کاملا تحت تاثیر متریال به کار رفته در تهیه پارتیشن و جنس آن است. بنابراین استفاده از پارتیشن چند جداره می تواند تامین کننده مقاومت بالاتر در برابر ضربه یا اختلاف دما باشد.
- عایق حرارتی نسبتا کمتر: همچنان در قیاس با دیوارهای آجری، پارتیشن شیشه ای عایق حرارتی کمتری دارد که البته همانطور که در بند بالا نیز اشاره کردیم استفاده از شیشه های دو یا سه جداره و با درجه کیفیت بالا، می تواند این موضوع را تا حد زیادی پوشش دهد.
- نظافت سخت تر: پارتیشن شیشه ای مستلزم تمیز کردن بیشتر و زمانبرتری است تا حالت شفاف و درخشان خود را حفظ کند؛ البته استفاده از شیشه های نانو در ساخت پارتیشن تا حد زیادی در این زمینه کمک کننده است.

تفاوت پارتیشن شیشه ای متحرک و ثابت
پارتیشن شیشه ای ثابت و متحرک از دو نوع پارتیشن های کاربردی و پرطرفدار در طراحی دکوراسیون محیط های اداری و تجاری هستند.
مهم ترین تفاوتی که بین پارتیشن شیشه ای متحرک و پارتیشن شیشه ای ثابت وجود دارد، تفاوت در نحوه نصب این دو نوع پارتیشن است. پارتیشن متحرک قابلیت نصب و استفاده به صورت موقت در یک مکان خاص را دارد؛ و برای نصب آن تخصص بالایی مورد نیاز نیست و به آسانی و با سرعت بالا انجام می شود. در صورتی که نصب و متصل کردن پارتیشن های ثابت کمی سخت تر بوده و امکان جا به جایی آن کمتر است.
همچنین در طراحی پارتیشن شیشه ای متحرک و ثابت تفاوت هایی وجود دارد؛ طراحی پارتیشن های شیشه ای متحرک به لحاظ ظاهری بسیار مدرن و جذاب است و در حال حاضر بیشتر مورد توجه است.

خرید انواع پارتیشن شیشه ای متحرک از عمران مدرن
عمران مدرن با ارائه محصولات با کیفیت و خدمات پس از فروش مناسب، گزینه ای ایده آل برای خرید انواع تجهیزات اداری، تجاری و خانگی از جمله انواع مختلفپارتیشن شیشه ای متحرکبه شمار می رود. با توجه به مزایای این نوع پارتیشن ها، خرید آن ها می تواند به بهبود زیبایی و کارایی فضای محل کار یا منزل شما کمک کند و دکوراسیون مدنظرتان را با جلوه ای خاص ایجاد نماید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره نحوه خرید انواع مختلف پارتیشن شیشه ای متحرک با شماره ۰۲۱۶۲۹۹۹۶۷۵ تماس بگیرید.
برای مطالعه بیشتر:
دیدگاهتان را بنویسید