یکی از نکات مهم در حفظ امنیت خانه، شرکت یا دیگر اماکن، به کار بردن سیستم حفاظتی مطمئن برای جلوگیری از سرقت است. قفل های در از وسایل ضروری در صنعت ساختمان هستند تا محیطی امن را ایجاد کنند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، استفاده از قفل برقی بسیار گسترش یافته است. قفل برقی با جریان برق کنترل می شود و امنیت بالایی برای ساختمان ایجاد می کند.
قیمت قفل برقی بر اساس نوع آن متفاوت است. از انواع این محصول می توان به قفل برقی زبانه دار، کله گاوی و مغناطیسی اشاره کرد.
در نوع اول، زبانه قفل با قرارگیری در غلاف خود، مانع باز شدن درب می شود. همچنین به دلیل عملکرد ساده، بر روی هر دربی قابل نصب است. البته نمایان بودن زبانه این قفل، این احتمال را به وجود می آورد که سارقان به آن ضربه بزنند تا درب را باز کنند. محدوده قیمت این قفل در بازار از ۱,۳۰۰,۰۰۰ تا ۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان متغیر می باشد.
قفل کله گاوی زبانه ای پنهان و امنیت بسیار بالایی دارد که باعث می شود احتمال سرقت به حداقل برسد. باز کردن آن توسط شاسی قرمز رنگ روی بدنه آن و همچنین توسط درب باز کن الکتریکی (آیفون) ممکن است. همچنین، شستی آن امکان غیرفعال شدن نیز دارد که در آن صورت فقط می توان با آیفون آن را باز و بسته کرد. از معروف ترین برندهای تولید کننده این قفل، برند سیزا است که مدل های مختلفی از آن در بازار موجود است.قیمت این قفل در بازار با برندهای مختلف از ۱,۴۰۰,۰۰۰ تومان آغاز می شود و در صورتی که برند آن سیزا باشد حداقل قیمت آن ۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان است.
قفل مغناطیسی با استفاده از یک آهنربای پرقدرت کار می کند. با وصل جریان ۱۲ ولت برق، آهنربا فعال و درب قفل می شود. اما با قطع این جریان آهنربا غیرفعال و درب باز می شود. سیستم عملکرد آن به گونه ای است که یک دستگاه کنترل، وظیفه قطع و وصل برق را به عهده دارد و اجازه ورود و خروج خواهد داد. قیمت قفل مغناطیسی بسته به نوع و محیط کارکرد آن از ۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان شروع می شود.
از مزایای قفل برقی می توان به امنیت بالا، امکان کنترل از راه دور و عملکرد هوشمند اشاره کرد. باز کردن این قفل ها با کلیدی که روی قفل در داخل ساختمان است و یا با تحریک مگنت توسط سیستم برقی صورت می گیرد. در بعضی از ساختمان ها، کلید روی قفل را غیرفعال می کنند تا با ریموت و یا با کلیدی که داخل ساختمان و در نزدیکی درب اصلی نصب شده است، امکان باز شدن آن وجود داشته باشد. بدین ترتیب، تنها افراد داخل ساختمان می توانند در را باز کنند. در ساخت قفل های برقی آلیاژهای مستحکمی بکار برده می شود که امکان باز شدن آن در اثر ضربه را به حداقل می رساند.
برای ورود نیازی به استفاده از کلید نیست و با ریموت کنترل، کارت و یا حتی استفاده از رمز می توان درب را گشود. امروزه قفل های برقی و هوشمند در اماکن مختلف بکار برده می شوند. افراد برای ورود به یک ساختمان، می توانند با تشخیص چهره، کارت و اثر انگشت شناخته شوند. همچنین قفل های برقی می توانند با سامانه ورود و خروج سازگار شوند و تردد از یک درب را کنترل کنند.
برای مطالعه بیشتر:
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…
استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره وقتی قصد تفکیک فضاهای داخلی را دارید اما…
هبلکس به عنوان یکی از مصالح ساختمانی سبک و مقاوم، جایگاه ویژه ای در صنعت…