قیمت چسب کاشی سطلی مانند مدل های دیگر آن از جمله چسب کاشی پمادی و پاکتی تابع عواملی چون حجم بسته، برند تولید کننده، کیفیت متریال به کار رفته در چسب، هزینه حمل و نقل و سایر عوامل می باشد.
از چسب کاشی سطلی برای نصب انواع کاشی و سرامیک و سنگ های نما بر روی سطوح مختلف بتنی، گچی و … استفاده می شود. استفاده از چسب کاشی مزیت های دیگری نیز دارد. از جمله این که با استفاده از آن می توان کاشی و سرامیک های ترک خورده و آسیب دیده را ترمیم کرد. همچنین استفاده از چسب کاشی باعث افزایش مقاومت کششی سازه در برابر تنش های وارده می شود.
چسب کاشی سطلی در بسته های 1، 5، 12، 20 و 25 کیلوگرمی تولید می شود. تقریبا برای هر متر مربع کاشی کاری به 3 تا 5 کیلوگرم از چسب نیاز است. این مقدار البته به نوع سطح و جنس سرامیک و سنگ سطح نیز بستگی دارد. از دیگر عواملی که در تعیین مقدار مورد نیاز از چسب موثر است می توان به ماهیت چسب اشاره کرد. معمولا برای کاشی کاری و نازک کاری با استفاده از مدل های پودری چسب کاشی، به حجم بیشتری از چسب نیاز است. از این رو معمولا چسب کاشی سطلی در حجم های بیشتر یعنی در سطل های 20 و 25 کیلوگرمی تولید می شود و این مدل های حجیم تر، پرمصرف تر هستند. حجم های کمتر معمولا برای استفاده های موردی و یا ترمیم کاشی های شکسته و آسیب دیده به کار می رود.
لیست قیمت چسب کاشی سطلی
چسب کاشی در بسته ها و حجم های گوناگونی به فروش می رسد. بر همین اساس قیمت متفاوتی نیز دارند. طبیعتا هر چه حجم چسب بیشتر باشد، قیمت آن به تبع بیشتر است.
چسب کاشی علاوه بر سطل، در بسته بندی های دیگری نیز به فروش می رسد که چسب کاشی پمادی نمونه ای از آن است. مدل های پمادی چسب کاشی حجم کمتری نسبت به نمونه های سطلی داشته و معمولا برای استفاده های موردی کاربرد دارند. از چسب کاشی پمادی برای درزگیری فضاهای بین کاشی و سرامیک ها و جهت افزایش مقاومت کاشی و سرامیک استفاده می شود. از دیگر کاربرد های چسب کاشی پمادی پوشش ترک ها و شکستگی های موجود در سطح کاشی و سرامیک ها است.
چسب کاشی علاوه بر مدل های سطلی و پمادی، در نمونه های پاکتی نیز استفاده می شود. مدل های پاکتی به طور معمول برای بسته بندی چسب کاشی پودری استفاده می شود و در نمونه های خمیری به ندرت دیده می شود.
در ادامه لیست قیمت چسب کاشی سطلی برخی از برند های تولید کننده ی این محصول آورده شده است. قیمت ارائه شده مربوط به نیمه اول سال 1403 می باشد.
لیست قیمت چسب کاشی سطلی
ردیف | نام محصول | قیمت |
1 | چسب کاشی پودری نرمال پومکس 20 کیلویی | 170.000 تومان |
2 | چسب پودری پرسلان پومکس 20 کیلویی | 250.000 تومان |
3 | چسب پودری پرسلان پلاس پومکس 20 کیلویی | 350.000 تومان |
4 | چسب کاشی پودری BK2F شیمی ساختمان 25 کیلویی | 460.000 تومان |
5 | چسب کاشی پومکس P40 25 کیلویی | 650.000 تومان |
عوامل موثر بر قیمت چسب کاشی سطلی
در بخش های قبل به اختصار در مورد موارد تاثیرگذار بر قیمت چسب کاشی سطلی جزئیاتی ارائه کردیم. در این بخش به تفصیل در مورد هر کدام توضیح می دهیم.
عوامل گوناگونی می تواند بر قیمت چسب کاشی سطلی تاثیرگذار باشد.
- حجم سطل: شاید بتوان از آن به عنوان یک از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در تعیین قیمت چسب کاشی سطلی نام برد. هر چه حجم بیشتر باشد، قیمت چسب کاشی سطلی نیز افزایش خواهد یافت. سطل های 20 و 25 کیلوگرمی بیشترین تولید و بالاترین قیمت را بین انواع این محصول دارد.
- برند تولید کننده: هر چه تولید کننده معتبر تر باشد و برند دارای ارزش بالاتری باشد، قیمت محصول آن نیز بیشتر خواهد بود. البته بالاتر بودن قیمت چسب کاشی سطلی برند های معتبر بی دلیل نیست و به کیفیت بالاتر محصول آن ها باز می گردد.
- کیفیت متریال به کار رفته در محصول: هر چه متریال به کار رفته در یک محصول با کیفیت تر باشد، قیمت چسب کاشی سطلی نیز بیشتر خواهد بود.
- ماهیت چسب: انواع چسب کاشی به مدل های پودری و خمیری تقسیم می شود. مدل های پودری نیاز به ترکیب شدن با جزء دوم دارند در حالی که مدل های خمیری از قبل ترکیب شده اند و آماده به مصرف هستند.
- التهابات بازار: قیمت چسب کاشی سطلی با توجه به التهابات بازار و تغییر قیمت ها دچار تغییر می شود و برای دوره ی طولانی ثابت نیست. شما می توانید برای اطلاع از آخرین تغییرات قیمت چسب کاشی سطلی با همکاران ما در عمران مدرن در تماس باشید.
قیمت چسب کاشی سطلی دیجی کالا
اگر به دنبال کسب قیمت چسب کاشی سطلی دیجی کالا هستید و قصد خرید این محصول را از سایت دیجی کالا دارید، باید بدانید که با انتخاب های بسیار محدود و کمی مواجه هستید. دلیل آن هم این است که این سایت ها در زمینه ی صنعت ساختمان فعالیت به خصوصی ندارند و تنها تامین کننده های غیرسرشناس هستند که در این سایت ها اقدام به درج قیمت چسب کاشی سطلی می کنند. در واقع با جست و جوی قیمت چسب کاشی سطلی دیجی کالا ممکن است به اشتباه بیفتید و به مقصود خود نرسید. توصیه می کنیم برای اطلاع از قیمت چسب کاشی سطلی به سراغ تامین کننده های مصالح ساختمانی بروید و از تولید کنندگان و فعالانی که به طور خاص در زمینه صنعت ساختمان فعالیت می کنند قیمت چسب کاشی سطلی را استعلام نمایید.
به منظور استعلام قیمت مصالح مختلف ساختمانی از جمله قیمت چسب کاشی سطلی می توانید با کترشناسان عمران مدرن در ارتباط باشید.
نحوه استفاده از چسب کاشی
استفاده از چسب کاشی بسیار آسان است و نیاز به مهارت خاصی ندارد. هر چند این موضوع در مورد همه ی انواع چسب کاشی صدق نمی کند. اگر قصد استفاده از چسب کاشی پودری در پروژه های خود را دارید، توصیه می شود از افرادی استفاده کنید که سابقه ی استفاده از چسب کاشی پودری و یا ملات سیمانی را داشته باشند.
چسب کاشی پودری به منظور مصرف نیاز به ترکیب شدن با اجزاء دیگر دارد. نسبت این اختلاط بر روی سطل های چسب کاشی نوشته شده است اما اختلاط دقیق و رعایت نسبت های اختلاط نیاز به تجربه دارد. از سوی دیگر اما کار کردن با چسب کاشی خمیری بسیار ساده است و تنها نیاز است که سطح مورد نظر و کاشی را با چسب اندود کنیم.
در ادامه مراحل استفاده از چسب کاشی آورده شده است.
- در ابتدا بایستی که سطح کار را از هر نوع آلودگی شامل گرد و غبار، روغن و چربی و سایر آلودگی ها پاک کرد. بایستی که این کار به دقت انجام شود زیرا ناپاک بودن سطح کار باعث اتصال نادرست و غیر مستحکم خواهد شد.
- می توان برای اطمینان برای سطح کار از پرایمر استفاده کرد.
- در ادامه و در صورت استفاده از چسب کاشی پودری بایستی که اجزاء چسب را با یکدیگر مخلوط کرد. برای این کار باید به نسبت های ذکر شده بر روی بسته بندی چسب دقت نمود.
- سپس چسب را با استفاده از کاردک یا شانه ی مخصوص بر روی سطح کار و همچنین کاشی و سرامیک مد نظر قرار می دهیم.
پس از آن کاشی را روی سطح قرار می دهیم و نگه می داریم تا چسبندگی کامل اتفاق بیفتد.
برای مطالعه بیشتر:
دیدگاهتان را بنویسید