استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

بنتونیت اکتیو

بنتونیت اکتیو

بنتونیت اکتیو یا بنتونیت فعال‌ شده یکی از مهم ترین مواد معدنی رسی فرآوری شده می باشد که به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود مانند ظرفیت جذب بالا، تورم پذیری و تبادل یونی، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. تحت یک فرآیند شیمیایی ویژگی ‌های بنتونیت اکتیو نظیر ظرفیت جذب و واکنش ‌پذیری سطحی، بهبود می یابد. این فرآیند معمولاً شامل قرار دادن پودر بنتونیت طبیعی در معرض یک ماده فعال‌ کننده، مانند اسیدها (معمولاً سولفوریک اسید یا هیدروکلریک اسید) یا قلیا ها (کربنات سدیم) می‌ باشد. این عملیات ساختار خاک را تغییر داده و موجب افزایش تخلخل، سطح ویژه و ظرفیت تبادل کاتیونی آن می ‌شود، که به طور قابل‌ توجهی عملکرد آن را در کاربرد های مختلف صنعتی و زیست ‌محیطی بهبود می‌ بخشد.

جهت استعلام قیمت بنتونیت چاه ارت و هزینه اجرای چاه ارت مشاوره تخصصی، می توانید از طریق شماره ۶۲۹۹۹۶۷۵-۰۲۱ با کارشناسان شرکت عمران مدرن تماس حاصل فرمایید.

بنتونیت اکتیو
تست اهم چاه ارت

قیمت بنتونیت اکتیو

در نیم سال اول ۱۴۰۴ قیمت یک کیسه بنتونیت اکتیو ۱۵ کیلویی ۲۶۰,۰۰۰ تومان می باشد. این محصول یکی از مواد معدنی با کاربردهای گسترده به خصوص در چاه ارت به شمار می آید. این ماده عمدتاً به دلیل خواص منحصر به فردی که دارد در زمینه‌ های مختلفی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. ابن نوع بنتونیت در کیسه های ۱۵، ۱۸، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ کیلویی به بازار عرضه می گردد. قیمت بنتونیت اکتیو به عوامل متعددی بستگی دارد که می‌ توان به کیفیت مواد اولیه، روش استخراج، فرآوری و همچنین بازار جهانی اشاره کرد.

با توجه به نوسانات اقتصادی و تغییرات قیمت مواد اولیه در سطح جهانی، قیمت این ماده معدنی نیز ممکن است دچار تغییرات قابل توجهی شود.

بنتونیت اکتیو

ویژگی بنتونیت اکتیو

از ویژگی های این نوع بنتونیت ذرات ریز و سطح تماس بالای آن می باشد. این ماده قابلیت جذب آب ۵ تا ۸ برابر وزن خود و افزایش حجم تا حدود ۱۵ برابر حجم اولیه خود دارد. این ماده پس از جذب آب، هنگامی که حجم آن به ۶ برابر حجم اولیه خود برسد به ماده ژله ای و لزجی تبدیل می شود که خاصیت چسبندگی بالایی دارد. این ویژگی می تواند مشکل تراکم خاک و چسبندگی آن را اصلاح کند.

همچنین قیمت بنتونیت اکتیو در مقایسه با مخلوط زغال و نمک پایین تر بوده و صرفه اقتصادی بیشتری دارد. بنابراین می توان آن را به عنوان یک الکترولیت مناسب برای چاه ارت معرفی کرد.

بنتونیت اکتیو
کاربرد بنتونیت اکتیو در چاه ارت

مقایسه بنتونیت اکتیو با مخلوط زغال و نمک

مخلوط زغال و نمک به علت خاصیت خورندگی، پس از مدتی صفحات مسی و سیم ارت را از بین می برد و نیاز به صرف هزینه اضافی برای تعویض این الکترود ها می باشد. همچنین با بارش باران و جذب آن در خاک، نمک شسته شده و به لایه های پایین تر خاک می رود؛ در نتیجه مقاومت خاک افزایش می یابد. این موضوع یکی از عوامل مشکل ساز در اجرای چاه ارت با استفاده از این مخلوط می باشد.

در مقایسه با این مخلوط، بنتونیت اکتیو قابلیت جذب آب بالایی دارد و می تواند تا مدت طولانی رطوبت خاک را حفظ کند و به دلیل این ویژگی برای مناطق خشک و کویری بسیار مناسب می باشد. علاوه بر مزایایی که ارائه شد، ساخت چاه ارت در ساختمان ‌های مسکونی، اداری، بیمارستان ها و … با استفاده از بنتونیت اکتیو ، از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

افزایش کیفیت بنتونیت اکتیو در مقابل مخلوط زغال و نمک و همچنین عدم نیاز به تعویض قطعات، آن را به جایگزینی مناسب برای این مخلوط تبدیل کرده است و قیمت بنتونیت اکتیو را مقرون بصرفه نموده است. همچنین این محصول حمل و نقل راحت تری نیز دارد.

بنتونیت اکتیو
مقایسه بنتونیت اکتیو و معمولی

مقایسه بنتونیت اکتیو و بنتونیت معمولی

بنتونیت معمولی به طور مستقیم از معدن استخراج شده و فاقد هرگونه فرآوری شیمیایی می باشد. این نوع بنتونیت به دو نوع بنتونیت سدیمی و کلسیمی تقسیم می شود. این ماده به طور طبیعی دارای ویژگی های تورم و جذب آب می باشد اما ترکیبات آن دارای ناخالصی است. در مقایسه، بنتونیت اکتیو نوعی بنتونیت فرآوری شده با اسید یا قلیا می باشد. فرآوری با اسید، ناخالصی ‌ها را حذف کرده و کاتیون ‌های طبیعی را با یون ‌های هیدروژن جایگزین می‌ کند که منجر به افزایش تخلخل و سطح ویژه می ‌شود.
فرآوری قلیایی، بنتونیت کلسیمی را به بنتونیت سدیمی تبدیل کرده و ویژگی ‌های تورم و جذب آب آن را ارتقا می ‌بخشد.

برای مطالعه بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!