استعلام قیمت
ثبت درخواست
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

لوله سیمانی

لوله سیمانی
لوله سیمانی

لوله سیمانی یکی از مهم ‌ترین متریال مورد استفاده در صنعت عمران و ساختمان است که در انتقال مواد مختلف از جمله آب، فاضلاب، گاز و سایر سیالات به کار می‌ رود. این لوله ها از جنس سیمان تولید می‌ شوند که از ویژگی ‌های برجسته ‌ای همچون مقاومت در برابر فشار و حرارت بالا و عدم حساسیت به محیط ‌های شیمیایی برخوردارند.

مهم ترین کاربرد لوله های سیمانی در انتقال سیالات مختلف از نقطه ای به نقطه ی دیگر می باشد. لوله های سیمانی بر اساس فاکتور های مختلفی مانند سایز، ضخامت و کاربرد دسته بندی می شوند.

لوله سیمانی برای جوی آب
انواع مدل های لوله های سیمانی

قیمت لوله سیمانی

مطلع شدن از قیمت لوله سیمانی با کیفیت و استاندارد از اهمیت بالایی برخوردار است. با داشتن اطلاعات صحیح و دقیق درباره قیمت لوله سیمانی ، انتخاب بهتری برای پروژه‌ ها و ساختمان‌ های خود خواهید داشت. همچنین می‌تواند به صرفه ‌جویی در هزینه ‌ها کمک کند. قیمت لوله سیمانی وابسته به مدل مد نظر، ابعاد و کیفیت متغیر است.

برای نیمه اول سال ۱۴۰۳، قیمت لوله سیمانی از بازه ی 2.300.000 تومان شروع خواهد شد و تا 50.000.000 تومان ادامه خواهد داشت. حداقل قیمت برای لوله ی بتنی با وزن ۱۱۴۰ کیلوگرم، طول ۲.۵، ضخامت ۸۰ میلی متر و قطر داخلی ۶۰۰ میلی متر می باشد.

لوله سیمانی
لوله های سیمانی

ابعاد لوله سیمانی

در انتخاب ابعاد لوله ‌سیمانی برای پروژه‌ های ساختمانی، انتخاب درست بسیار اساسی است. ابعاد صحیح لوله ‌های سیمانی نقش حیاتی در پایداری و عمر مفید سازه‌ ها ایفا می‌کنند. از اهمیت استفاده از ابعاد مناسب لوله ‌های سیمانی برای اطمینان از عملکرد بهینه سازه ‌ها نیز باید یاد کرد.

نکته ای که باید در مورد ابعاد لوله سیمانی مورد توجه قرار گیرد این است که فاکتور های ابعاد لوله سیمانی شامل طول شاخه، ضخامت لوله و قطر داخلی لوله می باشد. انواع لوله سیمانی در طول های 1 تا 5 متر تولید می شوند. البته بسته به نیاز و میزان سفارش می توان این لوله های سیمانی را در اندازه های دلخواه سفارش دهنده نیز تولید کرد. طولی که برای ابعاد لوله سیمانی متداول است، 2.5 متر می باشد.

همچنین قطر داخلی انواع لوله سیمانی از 40 سانتی متر شروع می شود و تا چند متر نیز ادامه خواهد داشت. ضخامت این لوله ها نیز از 7 سانتی متر شروع می شود و برای لوله های سیمانی بزرگ صنعت نفت و گاز تا ممکن است به چند متر نیز برسد. وزن این لوله های سیمانی نیز بر اساس میزان مصالح به کار رفته در محصول و ابعاد لوله سیمانی تغییر خواهد کرد.

انواع لوله سیمانی

لوله های سیمانی بر اساس فاکتور های گوناگونی دسته بندی می شوند و تنوع بالایی دارند. رایج ترین انواع لوله های سیمانی شامل موارد زیر می شود:

  • لوله سیمانی آب
  • لوله سیمانی فاضلاب
  • لوله سیمانی گرد
  • لوله سیمانی کانال چهار گوش
  • لوله سیمانی فشار قوی
  • لوله سیمانی آبگرمکن
  • لوله سیمانی باربیکیو
  • لوله سیمانی شومینه
  • لوله سیمانی آزبست

در ادامه به تشریح برخی از انواع مختلف لوله ی سیمانی می پردازیم.

لوله سیمانی مستطیلی

لوله سیمانی مستطیلی شکل با کیفیت بالا و استحکام مناسب برای استفاده در برنامه‌ های مختلف ساختمانی و عمرانی کاربرد دارد. این لوله ‌ها از مواد با تحمل وزن بالا و استحکام مناسب تولید شده ‌اند تا در پروژه‌ های ساختمانی به عنوان یک گزینه حرفه ‌ای در نظر گرفته شوند. با توجه به ابعاد دقیق و شکل منظم آن، لوله‌ سیمانی مستطیلی به راحتی قابل حمل و نصب است و به عنوان یک پایه استوار و قوی برای سیستم ‌های نواری، میلگرد ها و سیستم‌ های آب رسانی به کار می ‌رود. انتخاب لوله سیمانی مستطیلی شکل برای نیاز های ساختمانی شما، قطعاً باعث افزایش کیفیت و عمر مفید سازه‌ ها خواهد شد.

لوله سیمانی آب
لوله های سیمانی مستطیلی

لوله سیمانی گرد

این لوله سیمانی گرد در شومینه ها و پکیج ها کاربرد دارد. لوله سیمانی گرد در قطر های ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلی متر تولید می شود. این لوله های سیمانی برای نصب به ابزار هایی همچون زانو و کلاهک نیاز دارند.

لوله سیمانی کانال چهارگوش

این لوله های سیمانی با نام لوله کتابی نیز شناخته می شوند. این لوله ها نیز در قطر ۱۰۰ میلی متر به بالا تولید می شوند و به دلیل داشتن بوشن و کونیک بسیار راحت نصب می شوند.

لوله سیمانی
انواع لوه های سیمانی مستطیل شکل

لوله سیمانی فشار قوی

لوله های سیمانی فشار قوی لوله هایی هستند که در تولید آن ها از الیاف بیشتری استفاده شده و به طور معمول برای انتقال سیالات استفاده می شوند. این لوله ها بیشتر در مناطق کویری کاربرد دارند و در طول ۳ تا ۵ متر تولید می شوند. این لوله ها در برابر جانوران و جوندگان مختلف دارای مقاومت بسیار بالایی هستند می توان آن ها را به عنوان گزینه ای جذاب برای مناطق بیابانی در نظر داشت.

لوله سیمانی آبگرمکن

لوله های سیمانی آبگرمکن برای انتقال گاز و بخارات و انواع آبگرمکن های ایستاده، دیواری و بخاری ها کاربرد دارند.  این مدل از لوله سیمانی در اندازه ها و ابعاد مختلفی تولید می شود.

لوله سیمانی باربیکیو

این مدل از انواع لوله سیمانی مخصوص باربیکیو تولید می شود و می توان در اندازه های مختلفی آن را تولید کرد.

لوله سیمانی شومینه

این مدل از انواع لوله های سیمانی مخصوص انتقال بخارات و گاز های ناشی از شومینه ها هستند و می توان از آن ها در معماری های مدرن و سنتی بهره گرفت.

لوله سیمانی آزبست

این مدل از لوله سیمانی که می توان آن را محبوب ترین و پرطرفدار ترین در بین مصرف کنندگان دانست، در شبکه های جمع آوری فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرد. این مدل از انواع لوله سیمانی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و در 2 نوع دو سر ساده و یک سر ساده تولید می شوند. همچنین لوله های سیمانی از نوع آزبست دارای تنوع بالایی در طرح و رنگ می باشند.                      

لوله سیمانی آب
انواع مختلف لوله های سیمانی

کاربرد لوله سیمانی

لوله ‌های سیمانی یکی از ابزار های بسیار مهم در صنعت ساختمانی است. از جمله کاربرد های اصلی این لوله ‌ها می توان به استفاده در شبکه‌ های آبیاری، فاضلابی، گازی، نفتی، دیگر صنایع و حتی پروژه ‌های زیرزمینی اشاره کرد. این لوله ‌ها از جنس‌ های مختلفی تولید می شوند که شامل پلی‌ اتیلن، فولاد، بتن و PVC است. ضخامت و قطر این لوله‌ ها نیز بسته به نوع کاربری و فشار درونی تعیین می شود. به عنوان یکی از مهم ‌ترین عناصر ساختمانی، لوله ‌های سیمانی با کیفیت مناسب نه تنها راه حل ‌های موثری برای انتقال مایعات فراهم می کنند بلکه به دلیل ساختار مستحکم خود، باعث افزایش عمر مفید سیستم ‌های لوله ‌کشی می شوند.

در اینجا برخی از مهم ‌ترین کاربرد های لوله سیمانی آورده شده است:

  1. انتقال و تخلیه آب و فاضلاب
  2. سیستم ‌های آبیاری کشاورزی
  3. سیستم ‌های گرمایش و سرمایش در ساختمان‌ ها
  4. استفاده در ساخت و نصب پایه ‌ها و سکو ها در دریا ها
  5. سیستم‌ های خنک کننده در صنایع نفت و گاز
  6. تأمین نیروی آب برق برای نیروگاه‌ ها

همچنین باید توجه داشت که استفاده از لوله‌ های سیمانی با کیفیت و استاندارد، بهبود کارایی و عمر مفید سیستم ‌های مختلف را تضمین می‌کند.

لوله سیمانی
انبار لوله های سیمانی

مزایا و معایب لوله های سیمانی

مزایا و معایب لوله های سیمانی در صنعت ساختمانی، انرژی و آبیاری اراضی اهمیت بسزایی دارد. از مزایای لوله ‌های سیمانی می‌توان به مقاومت بالا در برابر فشار و دما، عدم حساسیت در برابر عوامل زیستی و محیطی، عمر طولانی، سهولت در نصب و نگهداری اشاره کرد. اما از جمله معایب آن ‌ها می‌توان به وزن سنگین، مشکل در تعمیر و تعویض، هزینه بالا و ممانعت از انعطاف ‌پذیری اشاره نمود. برای بهره ‌برداری بهینه از لوله ‌های سیمانی، لازم است مزایا و معایب آن‌ ها را به دقت بررسی و با نیاز های خود هماهنگ نمایید.

لوله سیمانی
لوله های سیمانی دایره ای شکل

برای مطالعه بیشتر:


کفپوش بتنی پیاده رو

نیوجرسی چیست

تولید نیوجرسی

جدول پیاده رو

دیوار پیش ساخته برای سوله

نیم لوله بتنی

لوله بتنی فاضلاب

قیمت لوله سیمانی آب

مشخصات فنی دیوار یپش ساخته بتنی

لوله سیمانی

قیمت کفپوش بتنی ویبره ای

قیمت کفپوش بتنی پلیمری

نیوجرسی جاده

قیمت جدول بتنی

قیمت لوله بتنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 1 نظر)

یک نظر

  1. این لوله های چهارگوش اسمش لوله بخاری نیست؟