استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

10 ترند نورپردازی داخلی 2024

10 ترند نورپردازی داخلی 2024
10 ترند نورپردازی داخلی 2024

نورپردازی داخلی ساختمان به پیاده سازی دقیق و رعایت قوانین خاص طراحی نیاز دارد. طرح انتخاب شده می تواند به صورت بصری ابعاد ساختمان را بزرگ تر نشان دهد و عیوب ظاهری را بپوشاند. در عین حال، انتخاب و پیاده سازی طرح نامناسب عیوب ظاهری را بیش از پیش نمایان می کند. در این مقاله به 10 ترند نورپردازی داخلی 2024 پرداخته خواهد شد. شما می توانید برای دریافت مشاوره و اجرای نورپردازی داخلی با کارشناسان شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

ترندهای نورپردازی داخلی ساختمان 2024

نورپردازی داخلی ساختمان از اصول بسیار مهمی است که حتما باید به آن توجه کرد. رایج ترین روش های نورپردازی داخلی ساختمان شامل استفاده از نور مخفی، انواع لوستر و لاین نوری می باشد. فضاهای داخلی ساختمان همگی مهم هستند و باید به اتاق نشیمن، آشپزخانه، حمام و … به یک اندازه اهمیت داده شود. در ادامه تصاویری از 10 ترند نورپردازی داخلی 2024 نمایش داده شده اند.

ترند نورپردازی داخلی 2024

سیستم نورپردازی خطی و متمرکز

استفاده از سیستم روشنایی خطی برای فضاهای باریک مانند راهروها بسیار مناسب است و هدایت نور بصورت متمرکز، فضا را عریض تر نشان می دهد. برای تعیین مسیر نورپردازی، از ریل های فلزی که به سقف یا دیوار متصل هستند، استفاده می شود. چراغ های تعبیه شده روی این ریل ها می توانند جابجا شده و در نقاط دلخواه ثابت شوند. با این سیستم امکان نورپردازی عناصر خاص در دکوراسیون فراهم می شود.

نورپردازی خطی و متمرکز
استفاده از نورپردازی خطی و متمرکز برای برجسته کردن سوژه ها

در طراحی سیستم نورپردازی که در تصویر زیر مشاهده می کنید، رنگ تیره میز و قفسه با سقف و کف روشن ادغام شده و فضایی گرم و دلنشین برای استراحت و تماشای تلویزیون ایجاد می کند. سیستم نورپردازی متمرکز در جهات مختلف موجب روشنایی یکنواخت فضای اتاق  شده و جلوه ای مدرن به فضا می دهد.

نورپردازی داخلی ساختمان
ترکیب نورپردازی متمرکز و دکوراسیون لافت

روشنایی یک فضای بزرگ با سقف بلند کار دشواری است. در تصویر زیر استفاده از نورپردازی چند لایه فضایی گرم و دنج را ایجاد کرده است. استفاده از رنگ های گرم، حس آرامش و صمیمیت را به ساکنان القا می کند.

10 ترند نورپردازی داخلی 2024
نورپردازی گرم و چند لایه برای فضای بزرگ

نورپردازی مدرن اتاق نشیمن

اتاق نشیمن برای جمع شدن اعضای خانواده و پذیرایی از مهمانان مورد استفاده قرار می گیرد. در مقایسه با سایر فضاهای خانه، این قسمت استفاده بیشتری دارد. معمولا افراد در اتاق نشیمن به استراحت، گفتگو، پذیرایی از مهمانان یا تماشای تلویزیون و خواندن کتاب می پردازند. برای اتاق نشیمن پیشنهاد می شود از سیستم نورپردازی چند لایه و لوستر استفاده کنید. برای تزئین دیوار نیز از چراغ های LED می توان بهره گرفت تا طرح های دیوار مانند کاغذ دیواری، زیباتر به نظر برسند.

طراحی نورپردازی داخلی ساختمان
نورپردازی گرم برای اتاق نشیمن

در طراحی مدرن، اتاق نشیمن به طور کلی به بخش ‌های مختلفی مانند بخش استراحت، کار، پذیرایی و … تقسیم می‌ شود. علاوه بر نورپردازی کلی، بهتر است برای هر کدام از این بخش‌ ها نورپردازی مخصوص خود انجام شود. توجه داشته باشید که کاربری هر بخش هنگام طراحی نورپردازی، از نکات بسیار مهم می باشد. به عنوان مثال برای بخش کاری می توان از یک چراغ رومیزی استفاده کرد. در بخش مبلمان می توانید از دو منبع نور استفاده کنید و یک چراغ ایستاده در کنار مبل قرار دهید. اگر به نوشیدن چای و قهوه عادت دارید می توانید از لوستر مناسب برای میز جلو مبلی نیز استفاده کنید. اگر اتاق نشیمن شما کوچک است، سعی کنید از شلوغ کردن آن با انواع مختلف چراغ‌ ها خودداری نمایید.

10 ترند نورپردازی داخلی 2024
نورپردازی های مختلف برای اتاق نشیمن

در ادامه نمونه هایی از نورپردازی مدرن با استفاده از نورهای سرد و گرم نمایش داده شده است.

10 ترند نورپردازی داخلی 2024
نورپردازی گرم با استفاده از لاین نوری

علاوه بر استفاده از لاین نوری، می توان از لامپ هالوژن یا LED و همچنین نور مخفی سقف برای پوشش تمام نقاط نشیمن استفاده کرد.

نورپردازی داخلی ساختمان
استفاده از لاین نوری و نور سرد برای فضای مدرن

نورپردازی آشپزخانه با نور خطی

در تصویر زیر که نمونه دیگری از 10 ترند نورپردازی داخلی 2024 می باشد، سبک طراحی مینیمالیستی و نورپردازی ظریف و دقیق، زیبایی پنجره های آشپزخانه را بیش از پیش افزایش داده است. استفاده از نورپردازی چند لایه یکی از نکات قابل توجه این تصویر است. چراغ های آویز با نور ملایم و گرم، فضایی دلنشین برای صرف غذا ایجاد می کند.

10 ترند نورپردازی داخلی 2024
نورپردازی چند لایه با چراغ آویز و نور خطی

نورپردازی مینیمالیستی با استفاده از لوستر و سیستم نور خطی برای آشپزخانه های مدرن جذابیت ویژه ای ایجاد می کند. استفاده از لامپ های LED با مصرف برق کم و طول عمر بالا، این سبک را بسیار محبوب کرده است.

10 ترند نورپردازی داخلی 2024
آشپزخانه مدرن با نور خطی و لوستر

نورپردازی حمام به سبکی جدید

در تصویر نمایش داده شده، نورپردازی حمام با استفاده از دو ریل نورپردازی موازی انجام شده و با رنگ دیوارها و کف نیز تناسب خاصی ایجاد کرده است. تابش نور با زاویه مناسب به برجسته شدن جزئیات مختلف در حمام کمک می کند. علاوه بر ریل ‌های نورپردازی، از چراغ ‌های آویز نیز برای ایجاد نورپردازی ثانویه و فضایی آرامش ‌بخش در حمام استفاده شده است.

10 ترند نورپردازی داخلی 2024
استفاده از چراغ های آویز و لاین نوری در حمام

نکات مهم پیش از اجرای نورپردازی داخلی

نور گرم، فضایی صمیمی و آرامش ‌بخش ایجاد می ‌کند و برای اتاق ‌های خواب، نشیمن و پذیرایی مناسب است. نور خنثی، روشنایی طبیعی و شبیه به نور روز را ارائه می ‌دهد و برای آشپزخانه، حمام و اتاق کار مناسب است. استفاده از نور سرد نیز فضایی مدرن و شیک ایجاد می ‌کند و می توان برای فضاهای اداری، تجاری و نمایشگاهی از آن استفاده کرد.

روشنایی استاندارد برای فضاهای اصلی حداقل 150 لوکس و برای فضاهای جانبی حداقل 50 لوکس می باشد. از نور ملایم تا حداکثر 150 لوکس برای اتاق خواب، مطالعه و … می توان استفاده کرد. نور روشن به بازه 150 تا 300 لوکس اطلاق می شود و برای آشپزخانه، حمام، اتاق کار و … مناسب است. نور بسیار روشن نیز به بازه بیش از 500 لوکس اطلاق می شود و معمولاً در فضای مسکونی کاربردی ندارد.

به طور کلی پیشنهاد می شود نورپردازی خانه و اجرای آن را به افراد متخصص بسپارید. افراد خبره با استفاده از فرمول های خاص و اصول روانشناسی، تمامی استانداردهای مربوطه را در نظر می گیرند. این استانداردها عواملی مانند ابعاد اتاق، نوع کاربری، تعداد ساکنان و سن آن ها را در بر دارند. شما می توانید برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد نصب و اجرای نورپردازی داخلی ساختمان، با کارشناسان شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

برای مطالعه بیشتر:

نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی خطی برای آرایشگاه ها و سالن های زیبایی

۱۱ نکته برای انتخاب کابینت آشپزخانه

۵ ایده جذاب برای طراحی کابینت آشپزخانه

انواع لاین نوری

لاین نوری سقف

لاین نوری کناف

نور خطی دیواری

لاین نوری توکار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 1 نظر)