نورپردازی داخلی نقش بسزایی در زیبایی محیط و تبدیل آن به فضایی منحصر به فرد و جذاب دارد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، طراحان گزینه های بیشتری برای نورپردازی داخلی فضاها دارند. یکی از محبوب ترین ترندهای نورپردازی در دنیای امروز، نورپردازی خطی است. در این مطلب به تعدادی راهکار خلاقانه برای وارد کردن نورپردازی خطی به فضای داخلی خواهیم پرداخت. تمامی تصاویری که در این مقاله خواهید دید، نمونه کارهای اجرا شده توسط شرکت عمران مدرن می باشد. می توانید برای مشاوره و سفارش نورپردازی خطی، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.
نورپردازی داخلی نه تنها برای طراحی فضاهای مسکونی و اداری کاربرد دارد، بلکه در فضاهایی همچون پارکینگ، فضای باز همچون بام، لابی و … نیز استفاده می شود. در تصویر زیر نمونه ای از پروژه ی اجرا شده توسط شرکت عمران مدرن برای طراحی لابی ساختمان مسکونی را مشاهده می کنید. از مزیت های این نوع نورپردازی، مخفی شدن تجهیزات و ریل آن درون سقف می باشد.
تصویر زیر نمونه ی دیگری از اجرای نورپردازی خطی در پارکینگ می باشد. یکی از تفاوت های این نوع اجرای نورپردازی خطی با نمونه ی قبلی، مشخص بودن ریل ها است. شرکت عمران مدرن با توجه به نوع کاربری و خواسته ی شما از طرح نهایی، بهترین و مناسب تری گزینه ی نورپردازی خطی را به شما پیشنهاد می دهد. شما می توانید برای مشاوره و برآورد قیمت و همچنین سفارش نورپردازی خطی، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.
از مزیت های نورپردازی خطی، امکان اجرای آن به روش های متفاوت می باشد. برای مثال، اجرا به صورت آویز، توکار، روکار و متحرک، از انواع روش های اجرای نورپردازی خطی هستند. در تصویر زیر که یکی از نمونه کارهای اجرا شده توسط شرکت عمران مدرن می باشد، چند مدل از انواع روش های اجرای نورپردازی خطی قابل مشاهده است.
شما می توانید از نورپردازی خطی، به ویژه مدل های متحرک و اسپات، برای تاکید بر بخشی از فضا استفاده کنید. تصویر زیر نمونه ی پروژه نورپردازی اجرا شده توسط شرکت عمران مدرن می باشد. همان طور که مشخص است، تغییر در فرمت و نحوه ی اجرای نورپردازی، باعث تاکید بر دیوار سبز می شود.
نورپردازی خطی، این امکان را به طراح می دهد تا علاوه بر سقف، امکان اجرا در سقف و کف را نیز داشته باشید. در تصاویر زیر، نمونه ای از نورپردازی اجرا شده توسط شرکت عمران مدرن در دیوار یک واحد مسکونی و کف بام مشاهده می کنید.
از مزیت های دیگر نورپردازی خطی که می توان به آن اشاره کرد، امکان اجرای فرم های متنوع و خلاقانه است. می توانید با امتداد نورپردازی های دیوار بر روی سقف و کف، یک پیوستگی و هماهنگی میان اجزای مختلف فضا ایجاد کنید.
نورپردازی خطی این امکان را ایجاد می کند تا طراح متناسب با متراژ و نحوه ی چیدمان و دکوراسیون فضا و همچنین خواسته ی کارفرما، فواصل بین نورپردازی ها را تعیین کند. تصویر زیر نمونه ای از پروژه ی اجرا شده توسط شرکت عمران مدرن می باشد. در این پروژه، بر اساس روشنایی لازم فضا، تعداد نورپردازی ها تعیین شده و تصمیم گیری در خصوص فواصل و جانمایی آن ها طبق خواسته ی کارفرما و طراح صورت گرفته است.
اگر قصد طراحی نورپردازی خطی برای پروژه ی خود دارید، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. شما می توانید برای دریافت نمونه کار و استعلام قیمت نورپردازی، با همکاران ما در عمران مدرن تماس بگیرید.
برای مطالعه بیشتر:
در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…
جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…
تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…
وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…
ساختمان های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف پذیری در…
آهن از اصلی ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…