استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
آسانسور و بالابر

هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول

آسانسورها نقش غیر قابل انکاری در رفت و آمد در ساختمان ایفا می کنند و همانند هر تجهیزی ممکن است بارها دچار خرابی شوند. یکی از سوالات بسیار پرتکرار پیرامون هزینه های اسانسور در ساختمان این است که هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول چگونه محاسبه می شود.

از نظر قانونی، آسانسور جزو مشاعات ساختمان بوده و تمامی واحدها در پرداخت هزینه سرویس و تعمیرات آسانسور به اندازه یکسانی مسئول هستند. با این حال ممکن است در برخی از ساختمان ها بنا به توافق واحدها، هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول کمتر از سایر طبقات محاسبه شود.

تعمیر آسانسور

آیا پرداخت هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول اجباری است؟

آسانسور جزو مشاعات ساختمان بوده و پرداخت تمامی هزینه های مربوط به مشاعات برعهده تمامی واحدهای ساختمان می باشد. قانون در این مورد به صورت کاملا واضح نظر خود را اعلام کرده و طبق قانون، ساکنین طبقات همکف و اول همانند سایر طبقات باید در پرداخت هزینه تعمیر آسانسور مشارکت نمایند.

بنابراین پرداخت هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول اجباری بوده و هیچ یک از ساکنین طبقات پایین نمی توانند نسبت به پرداخت هزینه تعمیرات اسانسور بی تفاوت باشند.

نحوه محاسبه هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول

برای محاسبه هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول می توان به دو روش قانونی و یا قراردادی عمل کرد. در روش قانونی، هزینه تعمیر آسانسور بین تعداد واحدهای ساختمان به صورت مساوی پخش شده و هر واحد موظف است تا سهم خود را از هزینه تعمیرات ساختمان پرداخت نماید. طبق این روش هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول برابر با سایر طبقات خواهد بود.

در روش قراردادی می توان هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول یا همکف را نصف مبلغ پرداختی توسط سایر طبقات محاسبه نمود. توجه داشته باشید که مطابق با قانون، هزینه تعمیرات آسانسور باید به صورت مساوی بین واحدها تقسیم شود و نصف کردن سهم طبقه اول از هزینه آسانسور منوط به پذیرش و موافقت تمامی واحدهای ساختمان می باشد.

سرویس آسانسور

تکلیف طبقات اول در پرداخت هزینه تعمیر آسانسور چیست؟

با اینکه ساکنین طبقه اول از آسانسور استفاده نمی کنند، باید در پرداخت تمامی هزینه های مربوط به آسانسور اعم از هزینه سرویس، تعمیرات و بیمه آسانسور مشارکت نمایند. عدم پرداخت هزینه تعمیر آسانسور برای طبقه اول توسط مدیر ساختمان و واحدهای دیگر قابل پیگیری می باشد. در واقع همان طور که واحدهای خالی و بدون سکونت باید در پرداخت هزینه تعمیر اسانسور مشارکت کنند، ساکنین طبقه اول نیز در پرداخت هزینه های مربوط به اسانسور سهیم هستند. با این حال اگر ساکنین طبقه اول نسبت به پرداخت هزینه تعمیر اسانسور معترض هستند، می توانند به شرط دریافت موافقت واحدهای دیگر، نیمی از هزینه تعمیر اسانسور را پرداخت کنند.

نحوه محاسبه هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان

همان طور که بیان شد نحوه محاسبه هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان به این صورت است که تمامی طبقات باید در پرداخت این هزینه مشارکت نمایند. برای اطلاع دقیق از نحوه محاسبه هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان می توانید از کارشناسان فعال در این حوزه کمک بگیرید. افراد متخصص می توانند پاسخگوی سوالات شما در خصوص نحوه محاسبه هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان باشند.

در کنار آسانسور، بسیاری از ساختمان های بزرگ و پرتردد پله برقی هم اجرا می کنند. به منظور استعلام قیمت پله برقی و خرید آن می توانید با کارشناسان عمران مدرن در تماس باشید.

جمع بندی قانون هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان

در جمع‌ بندی قانون هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان ، بر اساس قانون تملک آپارتمان‌ ها، هزینه‌ های مربوط به تعمیر و نگهداری آسانسور بین مالکین و ساکنین تقسیم می‌ شود. با توجه به نوع خرابی و نوع قرارداد اجاره، این تقسیم‌ بندی می‌ تواند تغییر کند.

  1. تعمیرات اساسی و بلندمدت: هزینه‌ های مربوط به تعمیرات اساسی و بازسازی کلی آسانسور مانند تعویض موتور، کابل‌ ها، یا بخش‌ های اصلی، معمولاً بر عهده مالک ساختمان است. قانون هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان این نوع تعمیرات را به عنوان بخشی از هزینه‌ های سرمایه‌ ای مالک تعریف می‌ کند.
  2. تعمیرات روزمره و سرویس‌ های ماهانه: از سوی دیگر، تعمیرات جزئی و سرویس‌ های ماهانه یا سالانه که برای نگهداری صحیح آسانسور و تضمین عملکرد مناسب آن انجام می‌ شود، ممکن است بر عهده مستأجر باشد. بسته به مفاد قرارداد اجاره، این نوع هزینه‌ ها به عنوان بخشی از هزینه‌ های جاری محسوب می‌ شوند که مستأجر موظف به پرداخت آن‌ ها است.
  3. تفاوت‌ ها در قراردادهای اجاره: یکی از مسائل مهم در قانون هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان، نوع قرارداد اجاره است. در برخی از قراردادها، تمامی هزینه‌ های تعمیرات، اعم از جزئی یا اساسی، بر عهده مالک است، در حالی که در قراردادهای دیگر، هزینه‌ های تعمیرات جزئی بر عهده مستأجر گذاشته می‌ شود. بنابراین، بررسی دقیق مفاد قرارداد پیش از امضای آن اهمیت زیادی دارد.
  4. سهم هر مالک: بر اساس قانون هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان، هزینه‌ های مربوط به تعمیر و نگهداری آسانسور باید به صورت نسبی بین مالکان واحدهای ساختمان تقسیم شود. این تقسیم بر اساس سهم هر واحد از مشاعات ساختمان انجام می‌ شود که معمولاً بر اساس متراژ و تعداد واحدها تعیین می‌ شود.

بنابراین، آگاهی از قانون هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان و مفاد قراردادهای اجاره، می‌ تواند به جلوگیری از بروز اختلافات و مشکلات حقوقی بین مالکین و مستأجران کمک کند.

برای مطالعه بیشتر:

استاندارد جدید آسانسور

چک لیست استاندارد آسانسور

استاندارد آسانسور چیست

آسانسور روم لس چیست

فرهنگ استفاده از آسانسور در آپارتمان

موتور بهران ۵.۵

شرکت آسانسور فعال اصفهان

آسانسور اردبیل

مشاوره نصب آسانسور در کرج

آسانسور شیراز

آسانسور ارومیه

آسانسور قزوین

آسانسور قم

موتور بهران ۷.۳

آسانسور هیدرولیک جک مستقیم

سرویس اسانسور شامل چیست

رضایت همسایگان در نصب آسانسور

موتور گیربکس بهران

هزینه تعمیر آسانسور برای واحد خالی

هزینه نصب آسانسور در آپارتمان 4 طبقه

مشاهده نظرات

  • اگر یکی از واحد ها با تعمیر آسانسور موافق نباشه یا بخواد سنگ بندازه جلوی کار میشه ازش شکایت کرد یا از نظر حقوقی اونه که دست بالا رو داره؟

آخرین عناوین

نحوه ساخت بلوک پوکه ای

بلوک پوکه ای، نوعی بلوک سبک است که از ترکیب پوکه معدنی به عنوان ماده…

3 ساعت پیش

موتور زیلابگ 6 نفره

موتور زیلابگ 6 نفره به دلیل عملکرد بی صدا و بدون لرزش، برای ساختمان های…

3 ساعت پیش

بهترین بلوک سیمانی

در حال حاضر بهترین بلوک سیمانی موجود در بازار، نوع سبک وزن آن و ساخته…

4 ساعت پیش

سکوی بتنی

سکوی بتنی پیش ساخته ، المان‌ های بتنی هستند که در ابعاد و اشکال مختلف،…

5 ساعت پیش

راهنمای طراحی پارکینگ خانه ویلایی {صفر تا صد✔️}

پارکینگ خانه‌های ویلایی، فضایی نزدیک ورودی اصلی است که مهم‌ترین فاکتور آن ورود و خروج…

10 ساعت پیش

بتن ریزی با خلاطه

بتن ریزی با خلاطه روشی کارآمد برای پروژه های ساختمانی است که با استفاده از…

1 روز پیش