استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

نورپردازی خطی

نورپردازی خطی
نورپردازی خطی

امروزه با توجه به اهمیت نورپردازی و نقش آن بر سلامت و روحیات افراد، طراحان و مهندسین بیشتری به این مسئله در طراحی فضاها توجه می کنند. نورپردازی خطی ، یکی از روش های ترند و بروز در صنعت روشنایی و ساختمان است که با توجه به مزایا و ویژگی های منحصر به فرد خود، توانسته به محبوبیت بالایی دست یابد. در این مقاله قصد داریم معرفی نورپردازی خطی و بررسی ویژگی های آن، راهنمای مناسبی جهت سفارش و طراحی نورپردازی لاینر ارائه دهیم. همچنین شما می توانید برای مشاوره، سفارش و دریافت نمونه کار نور پردازی خطی ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

نورپردازی نما
نورپردازی خطی
نمونه نورپردازی خطی در سالن جلسات

هزینه نورپردازی خطی

نورپردازی خطی به روش های گوناگونی قابل اجرا و طراحی می باشد. از این رو، برای تعیین دقیق هزینه ی نورپردازی لاینر یا خطی، باید از تمامی شرایط اطلاع دقیق داشت. فاکتورهای متعددی در تعیین هزینه ی نور پردازی خطی نقش دارند. برخی از مهم ترین موارد موثر بر تعیین قیمت نور پردازی خطی ، شامل متراژ فضا، نوع و کیفیت چراغ و تجهیزات آن، برند و … می باشد. علاوه بر موارد ذکر شده، موارد دیگری نیز همچون خدمات پس از فروش شرکت، شدت و میزان شار نوری و … نیز در تعیین قیمت نورپردازی لاین نقش دارند. برای مشاوره، سفارش نورپردازی خطی و دریافت نمونه کار، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

نورپردازی خطی

معرفی نورپردازی لاینر

همان طور که پیش تر ذکر شد، نورپردازی خطی یکی از انواع روش های نورپردازی نوین می باشد که در دنیای امروز طرفداران بسیاری پیدا کرده است. نور پردازی خطی ، عمدتا توسط لامپ های LED انجام می شود و در نتیجه مزایایی همچون مصرف پایین انرژی را به همراه دارد. لامپ های LED در نور پردازی خطی به صورت نواری و بدون فاصله از یکدیگر قرار می گیرند و نوری یکدست و بدون خیرگی ایجاد خواهند کرد. به طور کلی نورپردازی خطی به سه روش توکار، روکار و آویز، اجرا می شود. علاوه بر سه مدل نورپردازی لاینر که به آن ها اشاره شد، نور پردازی خطی می تواند توسط چراغ های ضد آب، ضد غبار و … نیز صورت گیرد. به دلیل تنوع بالای چراغ های نورپردازی خطی ، ضروری است در سفارش نور پردازی خطی ، به شرایط فضا و خواسته ی کارفرما توجه گردد.

نورپردازی خطی
هماهنگی نورپردازی خطی سقف با کف سازی فضا

نورپردازی لاینر توسط چراغ های خطی، در انواع کاربری ها قابل اجرا است ولی با توجه به ظاهر ساده و مینیمال آن، برای نورپردازی فضاهایی با سبک طراحی مدرن، کاربرد بیشتری دارد. طراحی نورپردازی لاین ، علاوه بر فضاهای داخلی، برای نماسازی ساختمان ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. توجه داشته باشید که نورپردازی خطی به کار رفته در نمای ساختمان، لازم است در برابر شرایط جوی مختلف، مقاوم باشد. همچنین از نورپردازی لاین می توان در بخش های مختلف فضا اعم از دیوار، سقف و کف، استفاده کرد. برای مشاوره و سفارش نورپردازی لاینر ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

نورپردازی خطی
استفاده از نور پردازی خطی در نما

نکات نورپردازی خطی

به دلیل تنوع بالای نورپردازی خطی ، ضروری است، انتخاب روش نصب و نوع چراغ، بر اساس شرایط و نیاز فضا صورت گیرد. از این رو یکی از نکات مهم در نورپردازی لاین ، توجه به ابعاد فضای مورد نظر می باشد. به طور معمول، بکارگیری چراغ آویز برای نورپردازی خطی فضاهایی با ارتفاع سقف کم، توصیه نمی شود. بهتر است از نورپردازی لاینر مدل آویز، در فضاهایی مرتفع و یا بخش هایی که محل رفت و آمد نیستند، استفاده شود. به عنوان مثال، نور پردازی خطی مدل آویز، گزینه ای مناسب جهت تامین روشنایی میز کار در ادارات می باشد. همچنین توجه داشته باشید که مدل آویز در نورپردازی خطی سقف ، می تواند سبب شاخص شدن آن بخش از فضا شود. از این رو، استفاده از این نوع نورپردازی خطی سقف ، در بخش هایی همچون کانتر پذیرش و یا جزیره ی آشپزخانه نیز توصیه می شود.

نورپردازی خطی
کاربرد نور پردازی خطی مدل آویز برای میز ادارات

از دیگر نکات حائز اهمیت در نورپردازی خطی فضاها ، توجه به نقش نورپردازی در کیفیت فضا می باشد. به طور کلی نورپردازی خطی با سه هدف کلی زیر انجام می شود.

  • تامین روشنایی عمومی فضا توسط نورپردازی خطی
  • شاخص کردن بخشی از معماری فضا با نور پردازی خطی
  • استفاده از نور پردازی خطی به عنوان دکور و دیزاین فضا

برای استفاده از نورپردازی خطی در فضا، الزامی است هدف از نورپردازی تعیین گردد تا بتوان بهترین نوع چراغ و روش نصب و اجرای نورپردازی لاینر را انتخاب نمود. برای مثال، طراحی نورپردازی با استفاده از فرم های منحنی و نوین، می تواند در راستای نورپردازی خطی دکوراتیو عمل کند. این در حالی است که نورپردازی خطی آویز با فرم ساده و خطوط مستقیم، بیشتر در فضاهای اداری و رسمی کاربرد دارد.

نورپردازی خطی
نور پردازی خطی با فرم منحنی

ایده برای نورپردازی لاین

نورپردازی خطی در بخش های گوناگون فضا همچون دیوار، سقف و کف قابل اجرا می باشد. می توان با ترکیب نورپردازی خطی سقف با دیوار و کف، طراحی جذاب و خلاقانه ای ارائه داد. همچنین توجه داشته باشید که برای استفاده از نورپردازی خطی سقف در حالت توکار، باید فضایی در داخل سقف برای جانمایی بدنه چراغ در نظر گرفت. از این رو، وجود سقف کاذب در نورپردازی خطی سقف مدل توکار الزامی است.

نورپردازی خطی

از نورپردازی خطی سقف می توان برای مشخص کردن مسیر حرکت در کاربری های عمومی همچون ساختمان های درمانی، اداری و تجاری استفاده کرد. این ایده برای نورپردازی خطی سقف راهرو ها نیز کاربرد گسترده ای دارد.

نورپردازی خطی
نمونه کاربرد نور پردازی خطی در راهرو

همان طور که پیش تر به آن اشاره شد، یکی از اهداف نورپردازی لاینر ، کمک به شاخص کردن بخشی ار فضا می باشد. می توان از این ایده برای نورپردازی خطی دیوار پشت تلویزیون در منازل و یا هر فضایی که نیازمند تاکید و توجه بیشتر می باشد، بهره برد.

نورپردازی خطی
استفاده از نورپردازی لاینر برای شاخص کردن دیوار پشت تلویزیون

نورپردازی خطی سقف ، خودش نیز یکی از عناصر فضا محسوب می شود. در نتیجه ضروری است که در نورپردازی خطی سقف و تعیین فرم آن، به سایر مبلمان و دکوراسیون محیط نیز توجه گردد. برای مثال، نورپردازی خطی سقف در سالن کنفرانس و جلسه، بهتر است هماهنگ و در راستای میز موجود در اتاق باشد.

نورپردازی خطی
هماهنگی فرم نورپردازی خطی سقف با میز

مزایای نور پردازی خطی

اصلی ترین دلیل محبوبیت نورپردازی خطی در بین طراحان، دارا بودن مزایا و ویژگی های مثبت آن می باشد. مهم ترین اصل در طراحی نورپردازی لاینر ، انتخاب بهترین و مناسب ترین مدل چراغ خطی و روش اجرا است. به همین دلیل، توصیه می کنیم برای طراحی نورپردازی خطی فضای خود، از متخصصین با تجربه در این زمینه کمک بگیرید. در زیر به برخی از اصلی ترین مزایای نورپردازی لاین اشاره شده است. همچنین شما می توانید برای مشاوره و سفارش نورپردازی خطی ، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

  • مصرف انرژی پایین تر نورپردازی لاینر در مقایسه با سایر روش های متداول نورپردازی
  • وزن پایین تجهیزات نورپردازی خطی
  • سازگاری نورپردازی لاین با سبک های طراحی مختلف
  • قابلیت تنظیم شدت و رنگ نور در نورپردازی خطی
  • امکان اتصال نورپردازی خطی به سیستم های هوشمند
  • امکان ترکیب نورپردازی خطی با معماری و سایر عناصر فضا
  • امکان استفاده از نورپردازی لاینر در کاربری های گوناگون اعم از اداری، درمانی و …
  • ایجاد روشنایی یکنواخت و عدم ایجاد خیرگی توسط نورپردازی لاینر
  • قابلیت اجرای نورپردازی لاینر به روش های مختلف اعم از توکار، روکار و آویز
  • قابلیت اجرای نورپردازی لاین به عنوان عنصر دکوراتیو و ایجاد جذابیت بصری
  • امکان تعویض و تغییر لامپ نورپردازی خطی در هر زمان

برای مطالعه بیشتر:

لاین نوری روکار

نور خطی نما

انواع لاین نوری

لاین نوری کناف

چراغ لاین نوری

لاین نوری سقف

لاین نوری توکار

نور خطی دیواری

نصب لاینر خطی

اجرای نور خطی در کناف

انواع لامپ نور مخفی سقف

نورپردازی نما ساختمان

نور پردازی کابینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 2 نظر)

یک نظر

  1. این که امضای ترامپه