استعلام قیمت
ثبت درخواست

علاوه بر نقش روشنایی بر میزان بازدهی و سلامت روان و جسم انسان ها، موضوعات طراحانه و زیبایی شناختی نیز از دیگر دلایل اهمیت توجه به نورپردازی محسوب می شوند. لاینر خطی از انواع نورپردازی های مدرن می باشد که با داشتن مزایایی همچون مصرف انرژی پایین تر و ایجاد ظاهری زیبا و مدرن، مورد توجه طراحان زیادی قرار گرفته است. لاینر خطی راهکاری مناسب برای نورپردازی انواع فضاها و کاربری های گوناگون همچون مسکونی، تجاری، درمانی و … می باشد. در این مقاله قصد داریم به معرفی و بررسی مزایا و معایب استفاده از چراغ لاینر خطی بپردازیم. برای مشاوره، استعلام قیمت لاینر نوری و سفارش نورپردازی، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

نمونه اجرای لاینر در محیط اداری

معرفی لاینر خطی

لاینر خطی ، یکی از جذاب ترین و جدیدترین روش های نورپردازی می باشد که با توجه به ویژگی های مثبت بسیاری که دارد، به یکی از محبوب ترین گزینه های نورپردازی در بین طراحان تبدیل شده است. لاینر نوری ، علاوه بر آنکه سبب روشنایی فضا می شود، نقش تزئینی و طراحانه نیز دارد. از این رو، چه در هنگام روشن بودن و چه خاموش بودن چراغ لاینر خطی ، سبب زیبایی محیطی می شود. لاینر های نوری، معمولا در طول بالا و به صورت کشیده طراحی می شوند و روشنایی یکنواخت و ملایمی ایجاد می کند. این محصولات دارای ابعاد و فرم های مختلفی هستند که دست طراحان را برای انتخاب باز می گذارند. در نتیجه، طراحان با توجه به کاربری و نیاز فضا، می توانند توان، رنگ نور، طول چراغ لاینر خطی و … را مشخص کنند.

کاربرد لاینر نوری در طراحی سرویس بهداشتی

به طور کلی، چراغ لاینر خطی به دو صورت توکار و روکار اجرا می شود. لاینر نوری روکار، می تواند به صورت آویز نیز باشد. همچنین اجرای لاینر نوری توکار، به دو صورت لبه دار و بدون لبه انجام می شود. توجه داشته باشید که انتخاب هر کدام از این مدل ها، باید با توجه به نیاز و شرایط فضا صورت گیرد. به عنوان مثال، چراغ لاینر خطی مدل آویز، برای فضاهایی با ارتفاع سقف کم، انتخاب مناسبی نمی باشد. همچنین برای کاربرد لاینر نوری در دیوار، بهتر است از مدل های توکار استفاده شود.

استفاده از لاینر نوری در سقف و دیوار

خرید لاینر نوری

قیمت لاینر خطی‌ ، بر اساس فاکتورهای متعددی همچون طول چراغ لاینر ، برند، نوع LED و درایور، میزان شار نوری و … تعیین می گردد. یکی از مزیت های استفاده از لاینر نوری ، تنوع بالا در قیمت چراغ لاینر خطی است. می توانید با مشاوره با همکاران ما در شرکت عمران مدرن، بر اساس نیاز و بودجه ی خود، بهترین و مناسب ترین چراغ لاینر خطی را انتخاب کنید. همچنین توجه داشته باشید که لاینر های خطی ، مشکلاتی نیز به همراه دارند. لذا توصیه می کنیم پیش از خرید لاینر خطی ، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا به طور کامل با ویژگی ها و مزایا و معایب آن آشنا شوید.

مشخصات چراغ لاینر

بررسی و شناخت چراغ لاینر خطی ، مهم ترین بخش نورپردازی خطی می باشد. زیرا با داشتن دانش کافی درباره ی چراغ لاینر خطی ، می توان شناخت بهتری نسبت به این نوع نورپردازی به دست آورد. به طور کلی، مشخصات و ویژگی های چراغ لاینر خطی را می توان به چند دسته ی مشخصات فنی، الکتریکی و ایمنی تقسیم بندی کرد. مهم ترین بخش های چراغ لاینر خطی ، شامل موارد زیر می شوند.

  • LED های درون لاینر نوری برای ایجاد روشنایی
  • دیفیوزر برای پخش یکنواخت نور
  • پروفیل و بدنه ی لاینر خطی
  • ترانس برق
نمونه لاینر خطی مدل آویز

چراغ لاینر خطی ، در ابعاد گوناگون طراحی و استفاده می شود. اما معمولا از ۶۰ سانت تا ۶ متر قابل اجرا است. لاینر نوری دارای بدنه ی آلومینیومی اکسترودی با رنگ پودری الکترواستاتیک است که سبب مقاومت بدنه لاینر نوری در برابر خردگی می شود. همچنین در طراحی چراغ لاینر خطی ، از دیفیوزرهای جنس پلی کربنات ضد UV استفاده می گردد تا چشم افراد در اثر پرتوهای فرابنفش آسیب نبیند. چراغ لاینر خطی می تواند در دمای رنگ ۳۰۰۰، ۴۰۰۰، ۵۰۰۰ و ۶۵۰۰ کلوین و با درایور الکترونیکی با بازده بالای ۹۰ درصد و طول عمر بیشتر از ۵۰ هزار ساعت تولید گردد. همچنین چراغ های LED لاینر نوری ، از مدل  و SMD و IP20 یا IP65 هستند.

استفاده از لاینر در طراحی پله

مزایا و معایب لاینر خطی

مهم ترین دلیل محبوبیت نورپردازی خطی و یا لاینر نوری ، داشتن مزایا و امکانات گسترده ی آن در مقایبسه با سایر روش های نورپردازی متداول می باشد. البته لازم به ذکر است که لاینر خطی ، نکات منفی ای نیز دارد که پیش از سفارش و خرید چراغ لاینر خطی ، باید در نظر گرفته شوند. در این قسمت قصد داریم به برخی از مهم تریین معایب و مزایای استفاده از لاینر خطی بپردازیم. همچنین می توانید برای مشاوره دقیق، استعلام قیمت لاینر نوری و دریافت نمونه کار، با همکاران ما در شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

استفاده از لاینر نوری در کاربری مسکونی

مزایای لاینر خطی

لاینر خطی ، نه تنها نقش مثبتی بر زیبایی فضا و خلق محیطی جذاب دارد، بلکه سبب بهبود کیفیت و عملکرد نیز خواهد شد. برخی از مهم ترین مزایای استفاده از لاینر نوری به شرح زیر می باشد.

  • صرفه جویی در مصرف انرژی در مقایسه با سایر روش های نورپردازی
  • امکان ترکیب با معماری و عناصر فضا
  • ایجاد روشنایی یکنواخت و بدون خیرگی
  • امکان طراحی نورهای خطی با فرم های دلخواه
  • قابل نصب در انواع مختلف همچون توکار، روکار و آویز
  • کمک به بهبود کیفیت فضا و ایجاد جذابیت بصری
  • قابل استفاده در انواع کاربری ها اعم از اداری، مسکونی، درمانی، تجاری و …
  • امکان تعویض و تغییر چراغ ها در هر زمان
  • قابلیت اتصال به سیستم های هوشمند و دیمرها
ایجاد فرم دلخواه با استفاده از چراغ لاینر

معایب لاینر خطی

با توجه به مزایای بسیاری که استفاده از لاینر خطی به همراه دارد، معایب چراغ لاینر ، به چشم نمی آید. اما ضروری است که پیش از خرید چراغ لاینر خطی ، از نکات منفی آن نیز مطلع باشید تا از خرید خود پشیمان نشوید. شاید بتوان اصلی ترین مشکل لاینر خطی را قیمت بالاتر آن در مقایسه با سایر نورپردازی های متداول قدیمی دانست. نصب این نوع لاینر نوری ، پیچیده تر از انواع دیگر چراغ ها است. لذا در هنگام خرید چراغ لاینر سقفی ، باید هزینه ی نصب آن را نیز در نظر گرفت. همچنین توجه داشته باشید که ایجاد یک روشنایی گسترده و با عرض زیاد توسط چراغ لاینر سقفی ، نیازمند استفاده از تعداد بیشتری چراغ نسبت به انواع دیگر نورپردازی می باشد.

کاربرد چراغ لاینر خطی

از مزیت های انتخاب لاینر خطی برای نورپردازی فضاها، امکان استفاده از آن در تمامی کاربری ها می باشد. نورپردازی برخی فضاهای همچون راهروها و فضاهای اداری، نسبت به سایر فضاها دشوارتر بود. با ورود لاینر نوری به صنعت نورپردازی، تامین روشنایی این گونه فضاها نیز ممکن شد و همچنین جنبه ی زیبایی شناختی آن نیز مورد توجه قرار گرفت. چراغ های لاینر خطی ، در انواع کاربری ها قابل اجرا و نصب هستند. همچنین می توان از چراغ لاینر خطی برای طراحی فضای باز و نمای ساختمان نیز استفاده کرد. پرکاربردترین نحوه ی استفاده از لاینر نوری به صورت لاینر سقف می باشد. اما این نوع نورپردازی به چراغ لاینر سقفی محدود نمی شود و در دیوار و کف نیز کاربرد دارد. به طور کلی استفاده از لاینر خطی چه به صورت لاینر سقف و چه در کف و دیوار، با سه هدف زیر صورت می گیرد.

  • تامین روشنایی عمومی
  • تاکید و شاخص کردن بخشی از فضا
  • نورپردازی دکوراتیو و تزئینی
نورپردازی دکوراتیو با استفاده از چراغ لاینر نوری

فرم های نورپردازی با لاینر

ویژگی های مثبت لاینر خطی ، این امکان را به طراحان می دهند تا از لاینر نوری در فرم ها و قسمت های گوناگون محیط استفاده کنند. همان طور که پیش تر ذکر شد، متداول ترین نوع استفاده از لاینر نوری ، چراغ های لاینر سقفی هستند. لاینر سقف می تواند به دو صورت توکار و روکار استفاده شود. همچنین امکان اجرا و نصب لاینر سقف در فرم های مختلفی همچون منحنی، شکسته و مستقیم وجود دارد. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از چراغ لاینر سقفی به صورت فرم های پیچیده غیر مستقیم، به نورپردازی دکوراتیو نزدیک خواهیم شد. در ادامه به تعدادی ایده و راهکار جهت استفاده از چراغ لاینر سقفی ، دیواری و یا لاینر نوری در کف، اشاره شده است که به ایجاد فضایی جذاب و مطلوب کمک می کند.

  • استفاده از فرم های نوین و منحصر به فرد
  • امتداد لاینر سقف بر روی دیوار یا کف
  • ایجاد هماهنگی میان اجزای موجود بر روی کف با لاینر سقف
  • ترکیب انواع مختلف لاینر نوری
  • هماهنگی فرم لاینر خطی با لبه های دیوار و سقف
  • استفاده از چراغ لاینر خطی برای مشخص کردن مسیر حرکت در فضا به خصوص مکان های عمومی همچون مراکز خرید

برای مطالعه بیشتر:

لاین نوری سقف

لاین نوری کناف

چراغ لاین نوری

انواع لاین نوری

نور خطی نما

لاین نوری توکار

لاین نوری روکار

نور خطی دیواری

نصب لاینر خطی

اجرای نور خطی در کناف

نورپردازی زیر کابینت آشپزخانه

آخرین عناوین

کارخانه تبلکس

امروزه، نیاز به ساختمان های مقاوم، سبک و با عایق بندی حرارتی مناسب موجب شده…

17 ساعت پیش

موتور زیلابگ 8 نفره

موتور زیلابگ 8 نفره یکی از محصولات برجسته و مورد اعتماد در صنعت آسانسور است.…

20 ساعت پیش

مقرون به صرفه ترین قیمت هبلکس برای همدان از کدام کارخانه است؟

بلوک های هبلکس به عنوان یک ماده ساختمانی با ویژگی های خاص، مانند عایق بودن…

20 ساعت پیش

بلوک سیمانی چیست

بلوک سیمانی چیست؟‌ بلوک های سیمانی اجزای ضروری هستند که در ساخت دیوارها، کف ها…

1 روز پیش

نحوه ساخت بلوک پوکه ای

بلوک پوکه ای، نوعی بلوک سبک است که از ترکیب پوکه معدنی به عنوان ماده…

2 روز پیش

موتور زیلابگ 6 نفره

موتور زیلابگ 6 نفره به دلیل عملکرد بی صدا و بدون لرزش، برای ساختمان های…

2 روز پیش