داشتن سبک در طراحی یک عامل کمک کننده به موفقیت بیشتر پروژه و لذت بیشتر افراد از فضاهای داخلی می باشد. طراحی داخلی رستوران سنتی فضایی جذاب و گیرا برای مهمانان ایجاد کرده و دکوراسیون داخلی رستوران سنتی را به بهترین شکل ممکن ایجاد می کند. برای طراحی داخلی رستوران سنتی لازم است نکات و موارد مهمی رعایت شود تا بهترین نتیجه حاصل شود. در این مقاله به بررسی المان ها و آیتم هایی که در دیزاین رستوران سنتی مورد استفاده قرار می گیرند، اشاره می شود.
مهم ترین نکته در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی ، چیدمان مبلمان آن می باشد. نوع مبلمان در طراحی داخلی رستوران سنتی با دیگر سبک های رستوران ها بسیار متفاوت است. در طراحی فضای داخلی رستوران سنتی از تخت های چوبی و با طرح های مشبک استفاده می کنند. دیزاین رستوران سنتی معمولا مناسب فضاهای خانوادگی است و از میز های جمعی و با تعداد بالا استفاده می کنند. معمولا رنگ هایی که برای مبلمان و فضاهای سنتی استفاده می شود، رنگ های گرم و در طیف قهوه ای و کرم است. رنگ چوب و آجر بهترین انتخاب برای مبلمان در طراحی داخلی رستوران سنتی است.
یکی از المان های مهم و تاثیرگذار بر طراحی داخلی رستوران سنتی ، طراحی ورودی آن ها است. ورودی ها بر اساس سبک، انواع و اقسام مختلفی دارند که در معرفی فضا بسیار موثر هستند. یک ورودی جذاب و دعوت کننده می تواند کلید جذب مشتری و مخاطب به داخل فضا باشد. در ورودی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی می توان از گیاهان و گلدان ها استفاده کرد. سبزینگی احساس خوشایندی به افراد هنگام ورود منتقل کرده و آن ها را به ماندن در محیط تشویق می کند. المان های به کار رفته در ورودی در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی باید با مبلمان و عناصر به کار رفته در طراحی فضاهای داخلی آن هماهنگی داشته باشد. به عنوان مثال در طراحی داخلی رستوران سنتی ، می توان از المان های طراحی سنتی مانند نگاره های دیواری، صنایع دستی و متریال های سنتی و طبیعی مانند چوب و آجر استفاده کرد.
نورپردازی در رستوران ها در بخش های مختلف آن متغیر و متنوع است. به عنوان مثال برای فضای پذیرایی و سالن غذاخوری باید از نور هایی استفاده کرد که رنگ غذا و خوراکی ها را دقیقا همان گونه که هست به نمایش بگذارد. استفاده از نور های رنگی و نور های نقطه ای در فضای پذیرایی توصیه نمی شود. در فضایی مانند آشپزخانه می توان برای روشن کردن بخش هایی مانند گاز و سینک ظرفشویی از روشنایی نقطه ای اشاره کرد.
یکی از المان های بسیار مهم در طراحی داخلی رستوران سنتی ، گیاهان می باشند. گیاهان حال و هوای خوبی به محیط داده و محیط را دلنشین تر می کنند. همواره در طراحی و دیزاین داخلی با گیاهان باید به نکات و موارد بسیار مهمی توجه داشت. به عنوان مثال در فضایی مانند رستوران نباید از گیاهان عطردار استفاده کرد. همچنین استفاده از گیاهان حساسیت زا یا دارای برگ های سمی در طراحی داخلی رستوران سنتی توصیه نمی شود.
در ساخت دکوراسیون داخلی رستوران سنتی از مصالح طبیعی مانند سنگ، چوب و مانند آن استفاده می شود. برای القای حس سنتی بودن فضا به مهمانان رستوران می توان در ساخت پنجره ها از شیشه های رنگی استفاده کرد. شیشه های رنگی یکی از فاکتور های مهم در طراحی معماری سنتی ایران هستند؛ از همین رو یادآور حس و حال معماری قدیم و سنتی ایران بوده و فضا را با سبک معماری به خوبی تلفیق می کنند.
از دیگر نکات مهمی که در طراحی فضای داخلی رستوران سنتی باید به آن توجه داشت، مبلمان و جنس آن ها می باشد. معمولا مدل مبلمان در طراحی داخلی رستوران سنتی از نوع کلاسیک است. تخت های چوبی با طرح های مشبک و کنده کاری شده از رایج ترین انواع مبلمان برای طراحی داخلی دکوراسیون رستوران سنتی است. علاوه بر چیدمان و جنس مبلمان، باید به رنگ آن نیز توجه کرد. رنگ مبلمان باید در طیف قهوه ای و رنگ های خاکی و همرنگ متریال های چوب و آجر باشد تا حس و حال سنتی بودن فضا را به مخاطب به راحتی منتقل کند.
یکی از المان های بسیار مهم در طراحی داخلی رستوران سنتی رنگ های به کار رفته در دیوار پوش ها، کفپوش ها و مبلمان و تزئینات به کار رفته در دکوراسیون آن می باشد. رنگ هایی مانند فیروزه ای، خاکی، قرمز ایرانی، قهوه ای، طلایی در دیزاین رستوران سنتی گزینه های بسیار مناسبی هستند. در کل رنگ های گرم و روشن به افزایش صمیمت فضا کمک زیادی کرده و حس و حال خوبی به افراد منتقل می کند.
برای مطالعه بیشتر:
نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…
بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…