منظور از ساخت گرین وال ، ساخت دیوار سبز مصنوعی و طبیعی است. انواع دیوارهای سبز مصنوعی در مدل ها و طرح های متنوع و زیبا به فروش می رسند. ساخت دیوار سبز مصنوعی و طبیعی به بهبود روحیه ساکنین کمک کرده و ایجاد آن جهت زیباسازی و تنوع فضا توصیه می شود. دیوار سبز طبیعی به تصفیه هوا نیز کمک می کند و نمای دلنشینی ایجاد می کند.
ساخت گرین وال در فضاهای داخلی در طراحی دکوراسیون داخلی یکی از فاکتور های مهم محسوب می شود. گرین وال مصنوعی از آن جهت که نیاز به آبیاری ندارد و نگهداری آسان تری هم دارد، نسبت به نوع طبیعی رایج تر بوده و استفاده از آن برای دکوراسیون داخلی توصیه می شود. اجرای مراحل ساخت دیوار سبز در خانه در شرایط خاص و با بهترین متریال و مواد انجام شده و در انواع رنگ ها و مدل ها در اختیار مشتری قرار می گیرد.
برای برآورد هزینه ساخت دیوار سبز مصنوعی و طبیعی لازم است به فاکتور های مختلفی توجه شود. به عنوان مثال برای هزینه های ساخت دیوار سبز مصنوعی ، متریالی که پنل ها با آن تولید می شود مهم ترین عامل تاثیرگذار بر قیمت است. این متریال معمولا از پلی اتیلن می باشد و ظاهر زیبا و طبیعی به دیوار سبز مصنوعی می دهد. برای ساخت گرین وال طبیعی از انواع گیاهان می توان استفاده نمود. بسته به نوع گیاه و نحوه نصب آن به روی قاب و نوع زیرسازی، قیمت ساخت گرین وال تغییر می کند. هنگام مراحل ساخت دیوار سبز طبیعی هزینه لوازم دیوار سبز شامل گلدان ها، تجهیزات و لوله های آبیاری و … نیز بر تعیین هزینه ساخت گرین وال موثر هستند.
همان طور که در ابتدای مقاله نیز اشاره شد، انواع ساخت دیوار سبز در خانه در دو نوع مصنوعی و طبیعی دسته بندی می شود. ساخت دیوار سبز مصنوعی تجهیزات متفاوتی نسبت به ساخت گرین وال طبیعی دارد که در ادامه بررسی می شوند.
برای ساخت دیوار سبز در خانه از نوع مصنوعی معمولا از پنل استفاده می کنند. این پنل ها به صورت نر و ماده در یکدیگر چفت شده و شبکه ای منظم به وجود می آورند. ابعاد ساخت دیوار سبز مصنوعی کاملا دلخواه بوده و نحوه نصب آن نیز بسیار ساده است. برای ساخت گرین وال از نوع مصنوعی می توانید هر نوع گیاه و در هر رنگی که تمایل داشته باشید را سفارش داده و دکوراسیون خود را بهبود بخشید.
پیش از هر گونه اقدامی برای ساخت گرین وال طبیعی باید به نوع گیاه توجه داشت. برای طراحی و ساخت گرین وال طبیعی می توان از انواع مختلفی از گیاه استفاده نمود. در ادامه به معرفی مختصری از انواع گیاهان مورد استفاده در مراحل ساخت دیوار سبز در خانه پرداخته شده است.
در اجرای مراحل ساخت دیوار سبز در خانه باید به تجهیزات و لوازمی که در ساخت آن ها مورد استفاده قرار می گیرد، توجه ویژه ای داشت. یکی از این تجهیزات پروفیل های گالوانیزه است که برای نگهداری گلدان ها در ساخت گرین وال طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد. لوله های پلی اتیلن نیز جهت آبیاری گیاهان در ساخت گرین وال مورد استفاده قرار می گیرد.
مراحل ساخت دیوار سبز در خانه برای انواع گرین وال مصنوعی و طبیعی متفاوت می باشد. اما آنچه در هر دو مورد از اهمیت بالایی برخودار است، انتخاب مکان مناسب برای نصب دیوار سبز می باشد. از انواع دیوار سبز هم برای نماهای خارجی و هم برای طراحی فضاهای داخلی می توان بهره برد. آنچه که مهم است ساخت گرین وال طبیعی در فضاهای خارجی به جهت تامین نور کافی و ماندگاری بیشتر آن ها و ساخت دیوار سبز مصنوعی در فضاهای داخلی که نیازی به نور ندارند، می باشد.
برای ساخت دیوار سبز مصنوعی نیازی به زیرسازی نبوده و تنها لازم است پنل های دیوارسبز مصنوعی به صورت جورچین کنار یکدیگر و در ابعاد دلخواه نصب شوند. از مزایای ساخت گرین وال مصنوعی می توان به عدم نیاز به نور، عدم نیاز به آبیاری و کوددهی و قیمت مناسب تر اشاره کرد.
هنگام اجرای مراحل ساخت دیوار سبز طبیعی ابتدا نیاز به زیرسازی داریم. لازم است سطحی که قرار است کار به روی آن اجرا شود، مسطح بوده و دارای پستی و بلندی نباشد. پروفیل های گرین وال که معمولا از جنس گالوانیزه ضد زنگ هستند نصب شده و لوله های پلی اتیلن نیز به بهترین شکل جایگذاری می شوند، به نحوی که در چشم نبوده و تا حد امکان پنهان شده باشند. سپس گلدان های گرین وال که هم می توانند پلاستیکی و هم نمدی یا پارچه ای و … باشند به روی پروفیل ها قرار داده می شوند. توجه داشته باشید در صورت ساخت گرین وال طبیعی در فضای داخلی به زهکشی دیوار سبز و نصب عایق رطوبتی توجه شود.
برای مطالعه بیشتر:
نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…
بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…