تولید و استفاده از دوربین وایرلس با پیشرفت تکنولوژی در سالهای اخیر به سرعت گسترش یافته است. دوربین مداربسته وایرلس به راحتی قابل نصب بوده و نیاز به تخصص خاصی ندارد. این دوربینها برای منتقل نمودن تصاویر نیازی به کابل کشی ندارند و در بعضی موارد به وسیله باتری تامین برق میشوند. این دوربینها تمامی اطلاعات مربوط به صدا و تصویر را ابتدا به دادههای دیجیتال تبدیل کرده و با توجه به نوع آنالوگ یا تحت شبکه بودن آنها را به گیرنده ارسال مینمایند.
البته باید به این نکته اشاره کرد که دوربین های وایرلس کاملا هم بی نیاز از کابل نیستند و برای تامین برق باید به وسیله کابل به منبع تغذیه الکتریکی اتصال یابند. اما اگر دوربینی دارای باتری داخلی باشد و یا تامین برق آن از طریق باتری باشد کاملا بدون نیاز به کابل است.
قیمت دوربین وایرلس تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار میگیرد، که شما باتوجه به بودجه ی خود می توانید دوربین مدنظرتان را خریداری نمایید.
از عوامل موثر بر قیمت دوربین وایرلس:
۱. ویژگیها و عملکرد:
ویژگیهای دوربین از جمله رزولوشن تصویر، زاویه دید، قابلیت اتصال به شبکه، قابلیت ضبط و ذخیره تصاویر، کیفیت ساخت و قابلیت کنترل از راه دور تأثیر مهمی بر قیمت دارند. دوربینهای با ویژگیهای بالاتر معمولاً قیمت بیشتری دارند.
۲. برند:
برندهای معروف و معتبر معمولاً قیمت بالاتری دارند. البته برندهای کمتر شناخته شده نیز ممکن است دوربینهای با کیفیتی با قیمت مناسب ارائه کنند.
۳. تکنولوژی استفاده شده:
استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته میتواند قیمت را افزایش دهد. به عنوان مثال، استفاده از سنسورهای تصویر با کیفیت بالا، فناوری بیسیم پیشرفته و قابلیتهای هوشمند میتواند تأثیر مستقیمی در قیمت دوربین وایرلس داشته باشد.
۴. جنس و کیفیت ساخت:
جنس و کیفیت ساخت نیز نقش مهمی در تعیین قیمت دوربین وایرلس دارد. دوربینهایی که از مواد با کیفیت استفاده میکنند و به خوبی ساخته شدهاند، قیمت بیشتری دارند.
۵ . ظرفیت ذخیرهسازی:
دوربین های وایرلس با ظرفیت ذخیرهسازی بیشتر قیمت بیشتری نیز دارند. ظرفیت ذخیرهسازی تعیین میکند که چقدر از تصاویر و ویدیوها را میتوانید در دوربین ذخیره کنید.
۶. تعداد و نوع لنزها:
برخی از دوربینهای وایرلس کوچک قابلیت تعویض لنز را دارند. لنزهای با کیفیت بالا و امکانات خاص میتوانند قیمت دوربین مداربسته وایرلس را افزایش دهند.
۷. قابلیتهای امنیتی:
دوربینهای وایرلس با قابلیتهای امنیتی پیشرفته مانند رمزنگاری دادهها، اعتبارسنجی دستگاهها، و دسترسی محدود میتوانند قیمت بالاتری داشته باشند.
قبل از خرید دوربین وایرلس باید عوامل ذکر شده در زیر را مورد برسی قرار دهید.
• رزولوشن:
از مهم ترین عوامل تأثیر گذار در خرید دوربین وایرلس رزولوشن آن است. در دوربین مداربسته هر چقدر میزان رزولوشن تصاویر ضبط شده بیشتر باشد، وضوح تصاویر افزایش پیدا می کند و در نتیجه قیمت دوربین نیز افرایش میابد.
• فریم ریت:
از دیگر عوامل تأثیر گذار در فروش دوربین وایرلس، نرخ فریم ریت می باشد و هر چقدر فریم ریت یک دوربین بالا باشد قیمت دوربین نیز افزایش پیدا خواهد کرد. تعداد فریم دوربین مداربسته وایرلس مشخص می کند هر ثانیه از فیلم ثبت شده از چند تصویر ثابت تشکیل شده است. هنگام اجرای تصاویر دوربین مداربسته هر چه میزان فریم ریت بیشتر باشد حرکت تصاویر روان تر است.
• سولوشن:
نوع تصاویر ضبط شده توسط دوربین از عوامل تأثیر گذار در قیمت دوربین وایر لس می باشد. در صورتی که تحت شبکه بودن دوربین برای شما اهمیت دارد باید با استفاده از چک کردن کابل شبکه و دارا بودن سوکت های شبکه cat 5 و cat6 وجود و یا عدم وجود این ویژگی را در دوربین مورد بررسی قرار داد. نکته ای که در این ارتباط حائز اهمیت می باشد این است که هر چقدر میزان کیفیت و آپشن های دوبین افزایش پیدا کند قیمت دوربین مداربسته وایرلس نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
انتقال تصویر در دوربین وایرلس آنالوگ با تبدیل سیگنال های تصاویر به سیگنال های رادیویی صورت می گیرد. این سیگنال ها به دستگاه DVR رفته و ضبط می شوند. با توجه به برد آنها خروجی فرکانس این نوع دوربین ها متفاوت است. سیگنال در این دوربین ها تحت تاثیر نویزهای الکترومغناطیسی و شرایط محیطی از جمله رطوبت قرار می گیرد و در کیفیت انتقال اثر منفی می گذارد. به عبارت دیگر در صورتی که موانع در مسیر دوربین زیاد باشند و یا شرایط آب و هوایی محیط نامساعد و مرطوب باشد، سیگنال دوربین به شدت افت خواهد کرد. به دلیل نویزپذیری نسبتا بالای این دسته از دوربین های وایرلس کمتر کسی سمت آنها می رود.
دوربین مداربسته وایرلس تحت شبکه انتقال تصویر را در بستر وای فای انجام می دهند. دوربین های وایرلس تحت شبکه نسبت به نوع آنالوگ خود کمتر تحت تاثیر نویز قرار می گیرند و انتقال اطلاعات با سرعت بیشتری صورت می گیرد. در دوربین های وایرلس تحت شبکه نیز اطلاعات به سمت دستگاه ضبط کننده ارسال و ضبط می گردد.
ممکن است که دستگاه ضبط کننده ما دارای قابلیت وای فای نباشد و نتواند اطلاات را از دوربین وایرلس مداربسته دریافت کند. در این صورت می توانیم از دستگاه اکسس پوینت استفاده کنیم و از طریق کابل شبکه اکسس پوینت را به دستگاه ضبط وصل کنیم. به این ترتیب اطلاعات از دوربین به اکسس پوینت و بعد از طریق کابل شبکه به دستگاه ضبط ارسال می شود.
دوربین های وایرلس تحت شبکه ای که خود دارای آنتن وای فای هستند برد انتقال مناسبی ندارند. برای بالا بردن برد انتقال اطلاعات باید از آنتن های حرفه ای و تقویت کننده های دیجیتال استفاده کرد.
دوربین وایرلس کوچک یکی از انواع دوربینهای امنیتی است که فرآیند ارسال اطلاعات یا تصاویر ویدئویی را از مکانی به مکان دیگر بدون اتصال به سیم انجام میدهد.دوربین مداربسته وایرلس حافظهدار یک دوربین تحت شبکه وایر لس است که میتوان در آن کارت حافظه SD را قرار داد. برای داشتن این عملکرد باید عبارت SD Card Slot روی کاتالوگ دوربین نوشته شود. آنچه باعث محبوبیت دوربین های وایرلس کوچک در بین افراد شده، قیمت پایین این محصولات و کاهش زمان نصب و همچنین سهولت در نصب است.
مزایا | معایب |
نصب و تنظیم آسانتر | کیفیت Wi-Fi میتواند کیفیت فیلم را تحت تاثیر قرار دهد |
کاربری راحتتر | باید باتری به طور منظم تعویض شود |
دارای ویژگیهای پیشرفته | مستعد هک شدن |
قابلیت حمل و نصب در هر مکان دلخواه | معمولا قیمت بالا |
داشتن چندین گیرنده تصویر | امکان بروز اختلال در اثر نزدیکی به دستگاههای وایرلس دیگر |
برای مطالعه بیشتر:
بلوک های سیمانی ۳۰ سانتی یکی از رایج ترین و پرکاربردترین مصالح در صنعت ساختمان…
موزاییک ها از یکی از محبوب ترین و پر کاربرد ترین نوع کفپوش ها در…
نصب آسانسورهای مناسب و به روز علاوه بر تأمین راحتی ساکنان و کارکنان، به افزایش…
در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…
جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…
تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…