استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵

تابلوی برق در انواع ساختمان های اداری، تجاری، صنعتی و مسکونی نقش مهمی در فرآیند برقرسانی بر عهده دارد. تابلوی برق با توجه به عملکرد تجهیزات الکتریکی در سطوح ولتاژ متنوع و همچنین کاربرد انرژی الکتریکی در جنبه های مختلف زندگی، در سه سطح ولتاژ فشار قوی، فشار متوسط و فشار ضعیف قابل سفارش، خرید و فروش است. استفاده از انواع تابلوهای برق به منظور تداوم برقرسانی و حفاظت از تجهیزات الکتریکی در همه ساختمان ها ضرورت دارد. خرید و فروش انواع تابلوی برق ساده و فشار قوی در قیمت های مختلف متناسب با کاربری مورد نظر مشتری و مشخصات تجهیزات مورد استفاده، انجام می شود. در ادامه انواع تابلوهای برق و عوامل مؤثر بر قیمت و نوع آن ها مورد بررسی قرار می گیرد.

تابلوی برق

قیمت تابلوی برق

قیمت تابلوی برق به عوامل بسیار متعددی وابسته است. اولین و مهم ترین عامل کاربرد تابلوی برق در انواع ساختمان می باشد. به طوری که خرید تابلوی برق به منظور برق رسانی به تجهیزات مختلف متناسب با سطح ولتاژ انجام می شود. از طرفی قیمت تابلوی برق بر اساس نوع کلیدها و فیوزهای حفاظتی مورد استفاده و همچنین طراحی مورد نیاز برای انواع تابلوها برق مشخص می شود.  با توجه به تنوع بسیار بالا، انواع تابلو برق برای کاربردهای مختلف مسکونی، تجاری، تابلوی برق صنعتی و کارگاهی به صورت سفارشی قابل خریداری است. باید توجه داشت که فرآیند طراحی تابلوی برق متناسب با ولتاژ کاری تجهیزات مورد تغذیه و همچنین عملکرد مورد نیاز آن بایستی توسط افراد متخصص و مجرب صورت می گیرد. چرا که در بعضی موارد دریافت تأییدیه شرکت توانیر برای بهره برداری از تابلوی برق ضرورت دارد.

مشخصات تابلوی برق

در زمن خرید تابلوی برق توجه به مشخصات و جزئیات مربوط به تجهیزات از اهمیت بالایی برخوردار است. مشخصات انواع تابلوهای برق ساده ، فشار قوی و متوسط طبق استاندارد IEC شامل بخش های مجزا ولتاژ نامی (UR)، سطح عایق نامی (Rated Insolation Level)، فرکانس نامی (Rated Frequency) جریان نامی (Rated Normal Current)، جریان نامی ایستادگی کوتاه مدت تابلوی برق ، زمان نامی اتصال کوتاه، ولتاژ نامی تجهیزات جانبی تابلو برق (Auxiliary Circuits Voltage) می باشد.

 

تابلوی برق فشار قوی

تابلوی برق و ولتاژ نامی

طراحی مدارات مختلف تابلوی برق بر اساس ولتاژ نامی آن انجام می گیرد. ولتاژ نامی حداکثر ولتاژ قابل تحمل تجهیزات تابلوی برق می باشد که می توان از ولتاژ شبکه نیز بیشتر باشد. دسته بندی انواع تابلو برق ساده ، فشار متوسط و فشار قوی در وحله اول بر اساس سطح ولتاژ آن ها می باشد. انواع تابلوی برق فشار ضعیف و ساده در محدوده ولتاژ کمتر از ۱۰۰۰ ولت و فشار متوسط در محدوده ولتاژ ۱۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰۰ ولت ساخته می شوند. ولتاژ نامی در تعیین قیمت تابلوی برق نیز بسیار تأثیرگذار است؛ چرا که متناسب با ولتاژ سایر تجهیزات حفاظتی نیز مشخص می شوند.

تابلوی برق و سطح عایق نامی

عایق تابلوی برق به منظور کاهش تنش های الکتریکی در بدنه و تجهیزات کاربرد دارد. متناسب با سطح ولتاژ شبکه و تجهیزات درون تابلوی برق سطح عایق نامی آن مشخص می شود. عایق جلوی انواع تابلوهای برق مطابق با استاندارد IEC در پنج نوع مختلف ضخامت و تست دی الکتریک قابل خریداری است.

  • کلاس ۰ (۳mm / 380V – ۱kV)
  • کلاس ۱ (۳mm / 7500KV – ۱۲kV)
  • کلاس ۲ (۴mm /24kV)
  • کلاس ۳ (۴mm / 40kV)
  • کلاس ۴ (۶mm / 65kV)

تابلوی برق و فرکانس نامی

فرکانس نامی تمامی تجهیزات الکتریکی برابر با ۵۰ هرتز است. بنابراین فرکانس نامی تابلو برق که انشعاب اصلی برای برقرسانی به تجهیزات ساختمان بوده نیز ۵۰ هرتز می باشد.

تابلوی برق و جریان نامی

جریان نامی تابلوی برق حداکثر جریان قابل عبور از مدار شبکه به صورت دائم می باشد. این جریان متناسب با کاربری انواع تابلوهای برق و محل نصب آن متغیر است. جریان نامی تجهیزات شبکه در تعیین جریان نامی تابلوی برق نقش به سزایی دارند.

تابلوی برق و جریان اتصال کوتاه نامی

جریان اتصال کوتاه نامی تابلوی برق با حداکثر مقدار جریان عبوری از تجهیزات در زمان اتصال کوتاه و وقوع اتصالی برابر برای مدت زمان مشخص است. برای تعیین جریان اتصال کوتاه تابلو برق لازم است تا جریان اتصال کوتاه هر یک از دستگاه های موجود در شبکه در نظر گرفته شود.

 

خرید تابلوی برق

تابلوی برق و زمان نامی اتصال کوتاه

زمان نامی اتصال کوتاه تابلوی برق با مدت زمان عبور جریان اتصال کوتاه برابر است. این زمان از ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه متناسب با تجهیزات حفاظتی و موجود در شبکه و همچنین درجه حفاظت مدارات تابلوی برق متغیر است.

ولتاژ نامی تجهیزات جانبی تابلوی برق

تجهیزات جانبی تابلوی برق عبارتند از سیم ها و ترمینال ها. ولتاژ نامی تجهیزات جانبی تابلوی برق بایستی به گونه ای باشد که با ولتاژ نامی تجهیزات اصلی انواع تابلوهای برق سازگار باشد.

خرید تابلوی برق

خرید تابلوی برق ساختمان مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی نیازمند تخصص و تجربه می باشد. به طوری که توجه به استانداردهای انواع تابلو برق سده ، فشار ضعیف ، فشار متوسط و فشار قوی در زمان سفارش ساخت و همچنین جزئیات مربوط به تجهیزات شبکه از اهمیت بالایی برخوردار است که می تواند در قیمت نهایی انواع تابلوهای برق نیز تاثیر داشته باشد.

انواع تابلوهای برق

استفاده از تابلوی برق در انواع ساختمانی، کنتوری، آسانسور، بالابر، صنعتی، کارگاهی و غیره برای توزیع برق و همچنین حفاظت الکتریکی تجهیزات لازم و ضروری است. با توجه به تنوع بالای کلیدها و تجهیزات مورد استفاده درون تابلوی برق ، ساخت تابلو برق در انواع ساده و طراحی شده انجام می شود که مورد بررسی قرار گرفته است.

 

انواع تابلوهای برق

تابلو برق ساده

تابلوهای برق از اجزای مهم و ضروری یک ساختمان مسکونی، تجاری و اداری است. تابلوی برق وظیفه محافظت از مدارها و مدیریت توزیع برق ساختمان را برعهده دارد و طبق استانداردهای تعیین شده در مبحث ۱۳ ملی برق ساختمان ساخته می شوند. تابلو برق ساده با توجه به بدنه و محل قرارگیری آن به صورت توکار و روکار در قیمت های مختلف قابل سفارش می باشد. ساخت تابلو برق ساده با توجه به مشخص بودن سایز، اندازه و کاربری به طور معمول در بازه زمانی دو تا چهار روز انجام می شود. تابلو کنتور برق ساختمان ، تابلو برق اضطراری ، تابلو فرمان آسانسور و تابلو برق کارگاهی نمونه های تابلو برق ساده هستند که بدون نیاز به طراحی پیچیده ساخته می شوند.

از موارد قابل توجه در زمان خرید تابلوی برق ساده در کنار قیمت آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استاندارهای طراحی (اندازه، ضخامت و کیفیت مواد و تجهیزات مورد استفاده)
  • محل قرارگیری و ورود سیم ها و کابل ها
  • کاربرد آن و سیستم حفاظتی مورد استفاده
  • نوع فیوز، برند سوئیچ، کلید و چراغ
  • جنس بدنه تابلو برق و نوع رنگ کاری آن

 

تابلو برق ساده

تابلوی برق فشار قوی

ساخت تابلوی برق فشار قوی بر خلاف تابلو برق ساده پس از تکمیل فرایند طراحی صورت می گیرد. به طوری که متناسب با بار مصرفی و همچنین سطح ولتاژ تجهیزات، طراحی تابلوی برق در اختیار سازنده قرار می گیرد. ساخت تابلو برق صنعتی با توجه به لزوم رعایت استانداردهای مختلف از اهمیت بسیار زیادی برخورد دارد است. به طوری که عدم رعایت استانداردهای ساخت انواع تابلوهای برق خسارت های جبران ناپذیری به همراه دارد.

برقکاری ساختمان تبریز برقکاری ساختمان ارومیه برقکاری ساختمان اردبیل برقکاری ساختمان اصفهان برقکاری ساختمان کرج برقکاری ساختمان ایلام برقکاری ساختمان بوشهر برقکاری ساختمان شهرکرد برقکاری ساختمان بیرجند برقکاری ساختمان مشهد برقکاری ساختمان بجنورد برقکاری ساختمان اهواز برقکاری ساختمان زنجان برقکاری ساختمان سمنان برقکاری ساختمان زاهدان برقکاری ساختمان شیراز برقکاری ساختمان قزوین برقکاری ساختمان قم برقکاری ساختمان سنندج برقکاری ساختمان کرمان برقکاری ساختمان کرمانشاه برقکاری ساختمان یاسوج برقکاری ساختمان گرگان برقکاری ساختمان رشت برقکاری ساختمان خرم آباد برقکاری ساختمان ساری برقکاری ساختمان اراک برقکاری ساختمان بندرعباس برقکاری ساختمان همدان برقکاری ساختمان یزد برقکاری ساختمان کیش برقکاری ساختمان قشم

برای مطالعه بیشتر:

برق کشی کف ساختمان

هوشمند سازی ساختمان

قیمت آسانسور

طراحی کابین آسانسور

آسانسور غذابر

نصب تابلو برق

سیستم صوتی هوشمند خانگی

پارکینگ هوشمند

ریموت درب پارکینگ

قیمت آبنمای صخره ای

قیمت درب کرکره ای برقی

آخرین عناوین

خرید هبلکس از کدام کارخانه برای شیراز به صرفه تر است

در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…

11 ساعت پیش

نکات جوشکاری اسکلت فلزی

جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…

12 ساعت پیش

نحوه تمیز کردن وان جکوزی

تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…

13 ساعت پیش

وزن بلوک پوکه ای

وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…

15 ساعت پیش

ترک در ساختمان اسکلت فلزی

ساختمان‌ های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف‌ پذیری در…

17 ساعت پیش

مقدار آهن مصرفی در اسکلت فلزی

آهن از اصلی ‌ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…

2 روز پیش