استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

آسانسور پنوماتیک

آسانسور پنوماتیک
آسانسور پنوماتیک

آسانسور پنوماتیک یکی از بروز ترین انواع آسانسورها می باشد که هنگام انتخاب آسانسور کمتر مورد توجه قرار می گیرد. این آسانسورها برخلاف سایر انواع آسانسور به حفر چاله اسانسور نیازی نداشته و مکانیزم حرکت آن ها بر پایه فشار موضعی هوا می باشد. قیمت آسانسور پنوماتیک از سایر آسانسورها گران تر بوده و به همین دلیل در پروژه های معدودی از آن ها استفاده می شود. آسانسور پنوماتیک قیمت نسبتا بالایی و در حدود 400 الی 900 میلیون تومان دارد.

خرید آسانسور پنوماتیک

قیمت آسانسور پنوماتیک

قیمت آسانسور پنوماتیک بالاتر از آسانسورهای کششی و هیدرولیک بوده و به همین دلیل استفاده از آن در سازه های متداول، مرسوم نیست. با این حال مزایایی چون عدم نیاز به حفر چاهک، قابلیت نصب در حداقل فضا و زیبایی بالا سبب شده تا این آسانسورها به گزینه محبوبی در بین افراد فاقد محدودیت بودجه تبدیل شود.

حدود قیمت آسانسور پنوماتیک بین 400 الی 900 میلیون تومان است و بسته به اندازه و جنس استفاده شده در آن متغیر می باشد. با آن که آسانسور پنوماتیک قیمت بالایی دارد، به دلیل عدم نیاز به حفر چاهک و اشغال کم فضا، گزینه مناسبی برای ساختمان های دارای محدودیت فضا می باشند. همچنین بسیاری از نمایشگاه ها برای زیبایی بیشتر اتمسفر محیط از آسانسور پنوماتیک استفاده می کنند.

همچنین نیاز به نگهداری و تعمیرات کم این آسانسورها باعث شده تا بالا بودن قیمت آسانسور پنوماتیک تا حدی قابل چشم پوشی باشد. بطور کل آسانسورهای پنوماتیک برای ساختمان های بین 2 تا 4 طبقه، خانه های دوبلکس و سوبلکس گزینه مناسبی باشد.

مزایای آسانسور پنوماتیک

از مزایای آسانسور پنوماتیک می توان به مواردی چون زیبایی بالا، امنیت در برابر برق گرفتگی، کوچک بودن، عدم نیاز به حفر چاهک، امکان نصب در تمامی محیط ها، حرکت نرم، عدم نیاز به برق سه فاز و هزینه پایین نگهداری و تعمیرات اشاره کرد.

زیبایی آسانسور پنوماتیک از سایر آسانسورها بیشتر بوده و به دلیل عدم معلق بودن کابین آن در فضا، ظرافت بالایی را از خود به نمایش می گذارند. به دلیل عدم تماس کابین با تجهیزات برقی، امکان برق گرفتگی این آسانسورها بسیار پایین و غیر محتمل می باشد.

این آسانسورها فضای بسیار کمی را اشغال کرده و می توان آن ها را در فضایی به ابعاد یک متر مربع نصب نمود. همچنین عدم نیاز به چاهک در این آسانسورها سبب شده تا هزینه بازسازی ساختمان برای نصب اسانسور به حداقل برسد. اسانسورهای پنوماتیک حرکت بسیار نرمی داشته و صدای آن ها نیز بسیار پایین است.

برای راه اندازی آسانسورهای پنوماتیک به برق سه فاز نیازی نبوده و این آسانسورها با برق تک فاز نیز قابل بهره برداری هستند. بنابراین انتخاب آسانسور پنوماتیک شما را از دریافت انشعاب برق سه فاز بی نیاز می سازد. از دیگر مزایای آسانسور پنوماتیک که به آن اشاره شد، هزینه نگهداری و تعمیرات پایین آن می باشد. آسانسور پنوماتیک معمولا هر 4 سال به نگهداری و تعمیرات نیاز دارد که این مقدار نسبت به سایر آسانسورها بسیار پایین می باشد.

قیمت آسانسور پنوماتیک
آسانسور پنوماتیک

معایب آسانسور پنوماتیک

از معایب عمده آسانسور پنوماتیک می توان به قیمت بالای آن، عدم امکان استفاده در سازه های بیش از 4 طبقه و ظرفیت پایین آن ها اشاره کرد. آسانسور پنوماتیک قیمت زیادی دارد و بسیاری از افراد به دلیل قیمت بالای آن از خریداری آسانسور پنوماتیک منصرف می شوند. همچنین این آسانسورها برای سازه های بلندتر از 4 طبقه قابل استفاده نمی باشد. بطور معمول از این نوع از آسانسورها در سازه های 2 یا 3 طبقه استفاده می شود.

ظرفیت پایین نیز یکی دیگر از معایب آسانسور پنوماتیک می باشد. با آنکه امکان استفاده از آسانسورهای پنوماتیک در ظرفیت های بالا نیز وجود دارد اما به دلیل بالا رفتن قیمت آن، انتخاب مقرون بصرفه ای نمی باشد.

برای مطالعه بیشتر:

راهنمای خرید آسانسور

راه اندازی مجدد آسانسور

بالابر خانگی هیدرولیکی

کاتالوگ آسانسور

بهترین آسانسور

شرکت خدمات آسانسور

خرید اسانسور قسطی

اگر در آسانسور گیر کردیم چیکار کنیم

مشخصات فنی آسانسور

شرکت اسانسور

ابعاد آسانسور

قیمت آسانسور سه طبقه

آسانسور kone

قانون جدید نصب آسانسور برای ساختمانهای قدیمی

فضای لازم برای آسانسور ۴ نفره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 1 نظر)

یک نظر

  1. سلام وقت بخیر، برای پروژه‌ های با فضای محدود، آیا این آسانسور گزینه مناسبی میتونه باشه؟