استعلام قیمت
ثبت درخواست

چراغ ریلی مگنتی یکی از جدیدترین و مدرن ترین سیستم های روشنایی است که امکانات و قابلیت های منحصر به فردی را برای نورپردازی فضا در اختیار مصرف کننده قرار می دهد. چراغ مگنتی ریلی با قابلیت اتصال به ریل مغناطیسی امکان تعویض و تنظیم لامپ ها را آسان تر می کند. همچنین با بهره از چراغ ریلی مگنتی می توانید نورپردازی خلاقانه و منحصر به فردتری را داشته باشید. در ادامه درباره قیمت چراغ ریلی مگنتی ، انواع و کاربرد آن اطلاعات جامع و دقیق تری را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

قیمت چراغ ریلی مگنتی

قیمت چراغ ریلی مگنتی به عوامل مختلفی وابسته است. به عنوان مثال برند محصول می تواند یکی از عوامل مهم در تعیین قیمت می باشد. برندهای معروف و با سابقه قیمت بالاتری دارند.

قیمت چراغ ریلی مگنتی در نیمه اول سال 1403 از 1 میلیون تومان شروع می‌شود.

چراغ ریلی مگنتی

این در حالیست که هر چه کیفیت چراغ های به کار گرفته شده بیشتر باشد به تبع قیمت چراغ ریلی مگنتی نیز تغییر کرده و بالاتر می رود. ابعاد فیزیکی چراغ نظیر ارتفاع، عرض و عمق بر قیمت چراغ ریلی مگنتی کاملا تاثیر می گذارد و معمولا چراغ ها با ابعاد بزرگ و عمق بیشتر قیمت بالاتری دارند.

قابلیت ها و ویژگی ها مانند اتصالات هوشمند، تنظیم نور، ضد آب بودن و … قیمت را تغییر می دهد. چراغ های مگنتی ریلی در مدل و طرح های مختلفی ساخته می شود. شکل، رنگ و سبک طراحی قیمت را تحت تاثیر قرار خواهد داد و معمولا چراغ ها با ساختار و ابعاد مستطیل قیمت بالاتری دارند.

چراغ ریلی مگنتی توکار

خرید چراغ مگنتی ریلی

یک از ویژگی‎ های مهم چراغ ریلی مگنتی امکان تنظیم آسان و مناسب زاویه نور است. با نصب این چراغ ها می توانید نور را روی نقاط خاص که نیاز به نوردهی، تمرکز و جلب توجه بیشتری دارند، هدایت کنید. این ویژگی به کاربر امکان می دهد تا نور را به طور دقیق بر روی سطوح مورد نظر تنظیم کرده و فضا را به بهترین شکل نورپردازی کند.

همچنین قابلیت استفاده از تکنولوژی LED در این چراغ ها نقش مهمی در بهره وری انرژی و طول عمر آنها دارد. به همین منظور شما با خرید چراغ های مگنتی ریلی می توانید در هزینه انرژی و هزینه های مربوط به نگهداری صرفه جویی کنید. با توجه به مزایا و مشخصات ذکر شده، چراغ مگنتی ریلی یک گزینه اقتصادی محسوب می شود.

چراغ ریلی مگنتی چیست

چراغ ریلی مگنتی با بهره از تکنولوژی پیشرفته یکی از جدیدترین و مدرن ترین سیستم های روشنایی در بازار شناخته می شود. این چراغ ها انواع مختلفی دارند و به صورت آهنربا به ریل متصل می شوند. به همین دلیل شما به راحتی می توانید آن را نصب و تعویض کنید. برخی از انواع مدل های چراغ مگنتی ریلی عبارت است از:

  • چراغ آویز مگنتی
  • چراغ خطی ال ای دی مگنتی
  • چراغ پروژکتوری مگنتی
  • چراغ مگنتی نورافکن
چراغ مگنتی ریلی سقفی

مزایای استفاده از چراغ مگنتی ریلی

سیستم چراغ مگنتی ریلی با طراحی منحصر به فرد و ویژگی های کاربردی به عنوان یک گزینه مدرن و کاربردی برای نورپردازی در فضاهای مختلف شناخته می شود. با این سیستم می توانید به راحتی الگوهای نوری خلاقانه ای ایجاد کنید که با سبک های عمودی و افقی روی دیوار و سقف، فضای شما را به نحوی جذاب و دلنشین تر روشنایی بدهند.

یکی از بزرگترین مزایای چراغ مگنتی ایمن بودن آن است. با ولتاژ کاری 48 ولت و جریان ثابت خطرات مرتبط با آتش سوزی الکتریکی به حداقل می رسد. همچنین نیاز به ابزار برای نصب ندارید، از این رو خطرات مرتبط با نصب و اتصال کاهش پیدا می کند.

اضافه کردن چندین چراغ به ریل بدون محدودیت در انتخاب و ترکیب، از دیگر ویژگی های مهم این چراغ های مگنتی ریلی است. همچنین این چراغ ها با قابلیت تنظیم آسان زاویه نور، امکان ایجاد تنوع و انعطاف پذیری بیشتر را فراهم می کند. این ویژگی باعث می شود نور به طور دقیق در نقاط مورد نیاز تنظیم شده و فضا به بهترین شکل روشن شود.

آزادی حرکت و تنظیم زاویه چراغ ها در این سیستم به کاربر امکان می دهد تا نور را به دقت به سمت و محل مورد نظر هدایت کند. با طراحی سبک و کاربردی ریل، این سیستم به راحتی قابل باز و بسته شدن می باشد و نصب آن بسیار ساده است.

چراغ مگنتی ریلی آویز

انواع چراغ مگنتی از نظر نوع نصب

به طور کلی چراغ ریلی مگنتی از نظر نصب به چند دسته مختلف تقسیم می شود که عبارت است از:

  • نصب توکار: این روش یک روش ساده و کاربردی برای نصب چراغ های مگنتی است که به شما امکان می دهد تا با استفاده از شیارهای سقف کاذب یا دیوار به راحتی چراغ ها را نصب کنید. در این روش، ابتدا ابعاد مورد نیاز و موقعیت نصب لامپ ها مشخص می شود. سپس با توجه به این ابعاد، ریل مگنتی در شیار سقف یا دیوار نصب می شود. سرانجام، لامپ های مگنتی به صورت توکار در ریل نصب می شوند که این کار باعث می شود نور به طرح مورد نظر شما هدایت گردد و فضا را به دلخواه شما روشن کند.
  • نصب روکار: نصب روکار در دو جا کاربرد دارد. می توان از آن در نورپردازی سقف فضاهای فاقد سقف کاذب و همین طور مکان هایی که براساس دکوراسیون داخلی قصد داشته باشیم چراغ ها را به صورت روکار نصب کنیم، استفاده کرد.
  • نصب آویز: یکی دیگر از روش های اجرا انواع چراغ های مگنتی ، نصب به صورت آویز است. این روش اجرا دارای مزایایی همچون تنوع و قابلیت جابجایی می باشد. اما باید توجه داشت که به مرور زمان امکان پایین کشیده شدن چراغ وجود دارد.
روش های اجرای چراغ ریلی مگنتی

کاربردهای چراغ مگنتی ریلی

به طور کلی چراغ مگنتی در دکوراسیون داخلی کاربردهای بسیار زیادی دارد. شما از این سیستم نورپردازی در فضاهای زیر می توانید بهره بگیرید:

  • اتاق خواب
  • اتاق نشیمن
  • آشپزخانه و اتاق ناهارخوری
  • موزه
  • دفتر

برای مطالعه بیشتر:

چراغ دفنی

لامپ خطی

لاین نوری چیست

نورپردازی کابینت

پروژکتور ریلی 30 وات

چراغ خطی چیست

لاین نوری سقف اتاق خواب

چراغ خطی پله

اجرای لاین نوری

آخرین عناوین

اجرای سیپورکس

بلوک سیپورکس که با نام های هبلکس، تبلکس و ساروج نیز شناخته می شود؛ یک…

2 ساعت پیش

گچ کاری روی هبلکس

اجرای گچ روی هبلکس به دلیل ساختار و ویژگی‌ های خاص این نوع بلوک، نیازمند…

3 ساعت پیش

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو همانند سایر فرآورده های بتنی، به قیمت مواد اولیه مانند…

20 ساعت پیش

مزایا و معایب ساندویچ پانل

ساندویچ پانل ها یکی از مصالح ساختمانی مدرن هستند که با توجه به ویژگی های…

2 روز پیش

معایب دیوار پیش ساخته گچی

دیوار پیش ساخته گچی یکی از مصالح مدرن و کارآمد در صنعت ساختمان سازی است…

2 روز پیش

تفاوت ضد یخ ملات و بتن

تفاوت ضد یخ ملات و بتن ، یکی از مواردی است که همواره برای افراد…

2 روز پیش