استعلام قیمت
۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۵۷

لامپ ال ای دی نما ، به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد و کارایی بالایی که دارد، به یکی از گزینه‌های محبوب در طراحی نورپردازی نمای ساختمان‌ها تبدیل شده‌اند. از جمله ویژگی‌های کاربردی این نوع لامپ‌ها می‌توان به میزان مصرف پایین انرژی، طول عمر بالا و قیمت مناسب اشاره کرد. در نتیجه خرید لامپ ال ای دی نما ، انتخاب مقرون به صرفه‌ای می‌ باشد. قیمت لامپ ال ای دی نما بسته به برند، توان لامپ و کیفیت بدنه آن، از مدل‌های اقتصادی گرفته تا مدل‌های لوکس، متفاوت خواهد بود. در نیمه اول سال ۱۴۰۳، قیمت لامپ‌ های ال ای دی نما با در نظر گرفتن عوامل موثر نام برده شده، از ۳۰ هزار تومان شروع شده و تا بیش از ۸۰۰ هزار تومان نیز می‌ رسد.

لامپ ال ای دی نما کاربردهای متنوعی داشته و می توان از آن‌ها برای نورپردازی نمای خارجی و محوطه ساختمان های اداری، مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده کرد. بسته به فناوری ال‌ای‌دی به کار رفته در این لامپ‌ها، موجب پخش ملایم نور شده و نورپردازی زیبا و خیره کننده‌ای بر روی نمای ساختمان‌ها ایجاد می‌ کند. لامپ های ال ای دی دارای انواع مختلفی بوده که هر یک ویژگی‌ها و کاربردهای متفاوتی دارند. از جمله انواع لامپ های ال ای دی نما می توان به لامپ های LED معمولی، لامپ های ال ای دی SMD و لامپ های ال ای دی COB اشاره کرد. در این مطلب، انواع لامپ ال ای دی نما ، ویژگی‌ها و قیمت‌های آن‌ها را به تفصیل بررسی خواهیم کرد.

نورپردازی نما

لامپ ال ای دی نما چیست ؟

منظور از لامپ ال ای دی نما تجهیزاتی است که از دیود نوری استفاده کرده و دارای استاندارد حفاظت (IP) بالای ۶۵ هستند. لامپ هایی که ضریب ایمنی بالایی داشته باشند را می توان در فضای باز نصب کرد. زیرا  در صورت قرارگیری در معرض گرد و غبار، رطوبت و ضربات خفیف، آسیبی ندیده و ایمنی سازه و افراد را به خطر نمی اندازد. نکته اصلی این است که خود لامپ باید مقاومت بالایی داشته و سرپیچ آن نیز از استانداردهای لازم برای نصب در فضای آزاد برخوردار باشد.

لامپ ال ای دی نما

انواع لامپ ال ای دی نما

لامپ ال ای دی نما در انواع متنوعی تولید می شود. نورهای پایین به بالا، به صورت آبشاری نور را از سقف یا ارتفاع بالا به پایین پخش می کنند. نورهای بالا به پایین، زیر دیوار یا داخل زمین کار گذاشته شده و نور را به سمت بالا پرتاب می کنند. لامپ ال ای دی نما که نور را پخش کند به صورت پروژکتورهای LED تولید می شود و نور یکنواخت را به دیوار پخش میکند  لامپ های دکوراتیو با ایجاد سایه روشن امکان روشنایی خاص را فراهم میکند. از نظر ساختار، می توان دو دسته اصلی را برای لامپ ال ای دی نما ساختمان نام برد:

  • لامپ ال ای دی SMD : دیودهای نوری روی سطح کار گذاشته شده و نور با کیفیتی ارائه می کنند.
  • لامپ ال ای دی COB : چیپ های متراکم که بر روی برد نصب شده و شدت نور بالایی دارند.

لامپ ال ای دی نما مدل SMD

لامپ‌ ال‌ ای‌ دی نما از نوع Surface Mounted Device  )SMD به دلیل طراحی با تراکم پایین و کارایی بالای خود، یکی از رایج ترین گزینه‌ها برای نورپردازی نما محسوب می شود. این لامپ‌ها نور را به صورت یکنواخت پخش کرده و مصرف انرژی پایین و طول عمر بالایی دارند. از جمله ویژگی‌ های بارز لامپ ال ای دی SMD ، توانایی انتشار و پخش نور با زاویه وسیع، مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی مختلف و نصب آسان بوده که این نوع لامپ‌ها را به گزینه‌ای کارآمد و اقتصادی برای پروژه‌های مختلف نورپردازی نما تبدیل می‌ کند.

لامپ ال ای دی نما مدل COB

لامپ‌ ال‌ ای‌ دی نما از نوع COB (Chip on Board) به دلیل توان پرتاب نور بالا، به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای نورپردازی فضاهای بزرگ و مرتفع در نمای ساختمان‌ها شناخته می‌ شود. این نوع لامپ‌ها با پرتاب نور به صورت متمرکز و یکنواخت و همچنین طول عمر بالا، برای تزئین و نورپردازی نمای ساختمان های تجاری، اداری و مسکونی مناسب هستند. ویژگی‌ بارز لامپ COB ، توانایی پرتاب نور با برد بالا و به شکل ستونی، زاویه پخش نور محدود و بهره‌ وری بالای انرژی است که این لامپ‌ها را به انتخابی مطلوب برای پروژه‌های نورپردازی حرفه‌ای تبدیل کرده است.

مقایسه لامپ های ال ای دی SMD و COB

در مقایسه با لامپ‌های SMD، لامپ‌های COB توان نوری بیشتری داشته و نور را با تمرکز و برد بالایی پرتاب می کنند. به همین جهت برای نورپردازی نماهای مرتفع و یا ستون ها، لامپ های COB مناسب هستند. در حالی که لامپ ال ای دی نما SMD به دلیل پخش نور بالا، یکنواخت و با زاویه وسیع‌، برای فضاهای کوچکتر و نیازمند نور ملایم و یکنواخت انتخاب بهتری هستند. علاوه بر این، لامپ‌های SMD در مصرف انرژی پایین‌تر و قیمت اقتصادی‌تری نسبت به لامپ‌های COB دارند.

لامپ LED سقفی (بالا به پایین)

یکی دیگر از جدیدترین انواع لامپ ال ای دی نما ، لامپ های سقفی یا همان لامپ‌های بالا به پایین می باشند. در مناطق مرطوب برای اجرای نورپردازی از سمت بالا به پایین، لامپ ال ای دی نما سقفی که جهت روشنایی آن ها رو به پایین است، مناسب می باشد. این مدل لامپ برای کاربردهای فضای باز و مناطق مرطوب طراحی شده‌ و با توجه به محل نصب آن ها، لازم است حداقل درجه استاندارد حفاظتی IP65 داشته باشند. در حالت کلی، در ساخت لامپ های ال ای دی نما ، استاندارد حفاظتی IP67 در نظر گرفته شده است. به همین جهت، در برابر گردوغبار مقاومت بالایی داشته و به گزینه‌ای ایده آل برای مناطق دارای تغییرات شرایط جوی شدید و مرطوب بدل شده‌اند. اغلب این مدل لامپ ال ای دی نما دارای توان روشنایی ۱۲ وات بوده و به راحتی قابل نصب بر سطح نمای ساختمان‌ها هستند.

مدل لامپ ال ای دی نما سقفی روکار

لامپ ال ای دی دفنی پایین به بالا

لامپ ال ای دی نما دفنی با استاندارد IP67 با توجه به این که به شدت در معرض رطوبت و گرد و غبار و ضربه قرار دارند، باید استاندارد حفاظتی بالای ۶۷ داشته باشند. در این لامپ ها، نور از سمت پایین به بالا تابیده و معمولا از لامپ های SMD استفاده می شود که چشم را اذیت نکند. مگر آن که محل نصب و تابش نور از محل عبور انسان دور باشد و چشم از منبع نور فاصله داشته باشد.

پیش از نصب انواع لامپ ال ای دی نما دفنی لازم است ابعاد نما را به دقت اندازه گیری کرده تا سوراخکاری به درستی انجام شود. بهتر است تا زمانی که محصول به دستتان نرسیده، سوراخکاری را انجام ندهید. لامپ هایی با این استاندارد امکان دفن در خاک را نیز خواهند داشت. نورهای پایین به بالا معمولا از حرارت ۴۰۰۰ به بالا انتخاب می شوند.

لامپ ال ای دی نما دفنی

لامپ ال ای دی نما از جنس فولاد ضد زنگ

برخی از لامپ های ال ای دی نما به شکل پروژکتور بوده و به وسیله بسط های قابل تنظیمی که در پشت آن ها قرار گرفته، قابلیت چرخش و تغییر زاویه نور دارند. برای نورپردازی نمای خارجی ساختمان، میزان خروجی ۳۳۰ لومن، رنگ ۶۰۰۰ کلوین و IP67 کاملا مناسب است. این لامپ ها مناسب نورپردازی نما و باغچه و پیرامون ساختمان هستند. نور این دسته از لامپ ال ای دی نما در حدی است که در تامین امنیت ساختمان و اطراف آن نیز کمک می کنند.

لامپ ال ای دی نما پروژکتوری فولادی

لامپ ال ای دی نمای ساختمان مخفی

اگر در نمای ساختمان، ساختاری وجود داشته باشد که بتوان لامپ را به صورت مخفی داخل آن قرار داده و منبع نور به صورت مستقیم در دید عموم قرار نگیرد، می توان از لامپ ال ای دی نما با استاندارد حفاظتی IP67 استفاده کرد. دمای رنگ این لامپ‌ها را می توان از ۳۰۰۰k سفید گرم، ۴۰۰۰k سفید سرد و ۶۰۰۰k نور روز تغییر داد. همچنین نیازی نیست لامپ تغییر کند؛ زیرا در برخی از انواع این لامپ ها سوئیچ CCT در داخل اتصالات کار گذاشته شده است. معمولا لامپ‌های مخفی لومن پایینی دارد و تنها انتظار ۱۰۰ لومن را می توان از آن ها داشت.

مدل لامپ ال ای دی نما مخفی

لامپ ال ای دی نما دکوراتیو

لامپ ال ای دی نما دکوراتیو آلومینیومی با IP65 امکان استفاده در فضای باز دارند. انتظار خروجی لومن بالایی از این لامپ ها نمی توان داشت و معمولا مجموع خروجی این لامپ ها حدود ۱۵۰ لومن است. نور این چراغ های دکوراتیو زیبایی چشمگیری به نما می دهد و طراحی بدنه خود چراغ نیز بسیار چشم نواز است. لامپ ال ای دی نما دکوراتیو با زاویه مناسب و ظاهر زیبای خود، دیوارهای کسل کننده نمای خارجی را به نمایی جذاب تبدیل می کنند. حتی در طول روز نیز وجود لامپ دکوراتیو تاثیر بسیاری در زیبایی دیوار و نما دارد.

لامپ ال ای دی نما دکوراتیو

برای مطالعه بیشتر:

اجرت نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی در نمای ساختمان

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان

هالوژن نما

قیمت ریسه نمای ساختمان

آخرین عناوین

قیمت چسب کاشی سطلی

قیمت چسب کاشی سطلی مانند مدل های دیگر آن از جمله چسب کاشی پمادی و…

8 ساعت پیش

دتکتور دودی آدرس پذیر

دتکتور دودی آدرس پذیر یکی از مهم ‌ترین اجزای سیستم‌ های اعلام حریق هوشمند است…

8 ساعت پیش

سیستم اعلام حریق چیست

اعلام حریق چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟ سیستم اعلام حریق یک مجموعه…

1 روز پیش

تاثیر افزایش قیمت بتن بر هزینه ساخت و ساز

صنعت ساختمان، یکی از ارکان اصلی اقتصاد هر کشوری است و رونق آن به طور…

2 روز پیش

اندیکاتور اعلام حریق

اندیکاتور اعلام حریق یکی از اجزای حیاتی سیستم‌ های اعلام حریق است که نقش مهمی…

2 روز پیش

بررسی انواع دتکتور های سیستم اعلام حریق

بررسی انواع دتکتور های سیستم اعلام حریق ، برای  ایمنی ساختمان‌ ها و محافظت از…

3 روز پیش